O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 30. augusta 2012

Coincidence 13


Sofia
Na prehliadku sme dorazili všetci spolu, no Vicky musela utekať dozadu sa pripraviť a my so Sebastianom sme vošli do sály plnej bohatých a vplyvných ľudí. Sebastian pár z nich pozdravil, no hneď sme si šli sadnúť. On mal ako fotograf miesto úplne vpredu a mne dala Vicks VIP lístok, takže som si sadla vedľa neho.
Po celý čas som z neho nemohla spustiť oči. Bol tak sexy a v tej rozopnutej košeli bol na zjedenie. Hlavou mi prúdili nemravné myšlienky a ja som sa ich silou mocou snažila zbaviť. Udržiavala som konverzáciu, no veľmi so mnou nespolupracoval. Napokon som sa predsa len odhodlala, povedať mu, že sa mi páči.
„Vieš, Sebastian, ja som ti chcela povedať, že už od chvíle, keď sme sa prvýkrát videli, si sa mi ...“ nedokončila som. Na mojich perách pristál Sebastianov ukazovák a umlčal ma. Čakala som teda, čo na to povie, no on bol ticho. Napokon zo seba predsa len dostal:
„Prepáč mi to, Sofia, ale ja som gay,“ povedal monotónne.
V hlave mi vybuchla bomba a hrudník sa mi stlačil na minimum. Nedokázala som sa ani nadýchnuť, v takom som bola šoku. Ani nešlo o to, že bol gay, ale ako mi to povedal. Nemohla som sa zmieriť z tým, že ma odmietol kvôli nejakému chlapovi. To bolelo. Veľmi.
Do očí sa mi vtlačili slzy a aj keď som ich chcela silou mocou zatlačiť späť na miesto, nedarilo sa mi to. A tak som vstala a odišla som pohľadať toalety. Nakoniec som ich našla a zamkla som sa v kabínke. Bola to pre mňa potupa. Ak ma chalan odmietol kvôli nejakému inému dievčaťu, budiš. Ale kvôli chlapovi? Moje sebavedomie prudko kleslo a z očí mi ešte stále stekali slzy.
Napokon som sa prinútila dať do poriadku a už bez plaču som vyšla von. Nechcela som sa pretĺkať davom ľudí, keďže prehliadka už začala, a tak som ostala stáť vzadu a snažila som sa aspoň cez medzierky medzi ľuďmi uvidieť Vicky. Po skončení som šla k misám s jedlom a čakala som, kým sa ukáže Vicky. Nechcela som riskovať stretnutie so Sebastianom. To by som nezniesla.

Vicky
Prehliadka prebehla bez akýchkoľvek trapasov, našťastie, a po ukončení sme sa šli prezliecť do vlastného. Ja som si obliekla svoje dlhé biele šaty a rozpustila som si vlasy, ktoré som mala doteraz vyčesané do vysokého copu. Tvár som si pretrela púdrom a vychystaná som šla medzi hostí.
Snažila som sa nájsť Sofiu alebo Sebastiána, no nikde som ich nevidela a hľadanie mi sťažovali všetci, ktorý sa chceli predstaviť a porozprávať. Slušne som ich odbila a kráčala som až dozadu, kde som pri misách s jedlom konečne našla moju kamarátku.
„Ahoj, konečne som ťa našla,“ podišla som ku nej.
„Uhm,“ odvetila a ani sa na mňa nepozrela.
„Deje sa niečo?“ opýtala som sa jej.
„Nie nič sa nedeje,“ zamrmlala.
„Pozri sa na mňa.“
Otočila tvár a zahľadela sa mi do očí. Mala okolo nich červené fľaky, akoby plakala.
„Nehovor mi, že sa nič nestalo. Poď na toalety!“ zavelila som a ťahala som ju preč. Keď sme boli z dosahu ostatných hostí, prinútila som ju pozrieť sa mi do očí a povedať mi, čo sa stalo.
„Vážne, nič hrozné to nie je. Nechcem ti kaziť tvoj večer. Na móle si bola úžasná, všetci si o tebe šuškali a obdivovali ťa,“ prinútila sa k úsmevu.
„Ďakujem ti,“ usmiala som sa. „Ale aj tak chcem vedieť, čo sa stalo a nedám ti pokoj, dokým sa to nedozviem.“
„Tak dobre. Ide o Sebastiana. Páčil sa mi a myslela som si, že by to medzi nami mohlo iskriť, no dnes, keď som mu to tak nejak naznačila, mi povedal, že ...“ zlomil sa jej hlas.
„Čo ti povedal?“ pýtala som sa zvedavo. „Že ma priateľku?“
„Horšie,“ zamrmlala so slzami na krajíčku.
„Že sa mu nepáčiš?“
„Kiežby. Prijala by som to ľahšie ako to, že ...“
„No už mi to povedz!“
„Je gay!“
„Ou,“ odvetila som. Čakala som všetko, ale toto nie. Teda, nie, že by som niečo proti gayom mala, ale Sebastian mi taký vôbec neprišiel. Na Carlosovi to bolo hneď vidieť, ale Sebastian? Nemohla som tomu uveriť.
Kým som sa ja spamätávala z prvotného šoku, Sofia sa skĺzla po stene a z očí jej tiekli slzy.
„Moja, to nič. Nájde sa niekto iný. Nebola si predsa do neho zamilovaná, či?“
„Nie, to nie, ale ...“
„To prejde, uvidíš. Onedlho sa objaví záhadný cudzinec, ktorý sa k tebe bude presne hodiť,“ usmiala som sa.
„Záhadný cudzinec. Tak to isto,“ zasmiala sa Sofia.
„No vidíš. Takúto ťa chcem vidieť. Už nemáš prečo plakať.“
„Máš pravdu. Nebudem sa tým trápiť,“ odvetila a utrela si slzy chrbtom ruky. Zdvihla sa zo zeme a usmiala sa na mňa. „Ďakujem ti.“
„Ale to nestojí za reč,“ mávla som rukou a sledovala som ju, ako si oplachuje tvár studenou vodou a upravuje si make-up. Kruhy pod očami zmizli a na tvári sa jej usadil úsmev. Opäť to bola tá skvelá pojašená Sofia. Spoločne sme vyšli von a oddali sme sa hudbe a zábave.

Sobota
Fotenie v parku sme zvládli bez problémov a na najbližšie dni som mala voľno. Sofiin otec chcel, aby s ním strávila aspoň jeden týždeň, takže sa momentálne venovala jemu a ja som sa doma nudila. Zapla som si teda Facebook a skontrolovala som si správy. Na Twitteri som pozrela novinky o 1D a už už som sa chystala vypnúť počítač, keď mi zrak padol na modrú ikonku.
Rýchlo som zapla Skype a čakala som, kým ma prihlási. Konečne otvorilo okno, no Hes online nebol. Ale .. Nechal mi správu!!! Potešila som sa a rýchlo ju otvorila.
Ahoj, Vicky :) Konečne mám aspoň trochu času ti napísať pár slov. No radšej budem stručný, aby som zahrnul všetko, pretože čochvíľa príde šéf a zase do mňa bude hustiť. Tak idem k veci. Ako vieš, momentálne som v Amerike, no už budúci víkend sa vraciam. Veľmi mi chýbali naše sobotňajšie konverzácie a bol by som rád, keby sme ich hneď v sobotu obnovili. Ako zvyčajne o 6. A mám na teba potom jednu otázku, tak sa priprav :P dúfam, že sa tu v sobotu stretneme ... bye :)
Rýchlo som si prezrela, kedy tú správu písal. V pondelok. Takže to znamená ... On práve prišiel. Už je v Londýne. V rovnakom meste ako ja. To sa mi snáď sníva! Počkať! Koľko je hodín? Rýchlo som skontrolovala čas na kuchynských hodinách. O 5 minút 6. O chvíľu to príde. Už o pár minút si spolu opäť budeme písať. Už sa neviem dočkať!
Nevedela som ani pokojne obsedieť na jednom mieste, taká som bola nadšená a nervózna zároveň. A odrazu...
tak si tu :) ani som nedúfal
prečo by som tu nemala byť? :D
ani neviem :) bál som sa, že si na mňa zabudla
ale prosím ťa :D na teba?
ach prepáč, zabudol som, že môjmu šarmu nedokážeš odolať :P
toto mi tak chýbalo :D :D
takže som ti chýbal?
samozrejme :P každý deň, každú minútu
aj ty mne
On to asi myslí vážne, čo. Prečo nepíše smajlíky? To je u neho divné, pomyslela som si.
to som rada :) čo si to mal pre mňa za otázku? 


31 komentárov:

  1. Odpovede
    1. no...zistila som... že je to VÝBORNÉ..lol ... ale ešte si tam mohla dať tú otázku aspoňká :PP

      Odstrániť
    2. a ešte že som rada že na tvojej stránke nemusím po každom komente preukazovať, že nie som robot :)

      Odstrániť
    3. a ešte že - to s tým Gayom - ja že ju ide pobozkať som celá happy a on hento...ja len býraz medzi OMG a WTF :OO

      Odstrániť
    4. dakujem :) a nie nemohla som tam dat tu otazku :D a poznam to z vlastnej skusenosti, ake to je otravne tak som to hned vypla :)

      Odstrániť
  2. Niee prosím prosím rychlo ďalšiu do zajtra do nevydrzim..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Si zlá vieš o tom ?! :D Rýchlo dalšiu lebo nezaspím ! :D ale inak skvele :D a ten Gay ma dostal :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) a nemozem aj keby som chcela lebo nemam dopisanu :)

      Odstrániť
  4. Ach, čo sa jej chcel opýtať?! :O :D Nenapínaj!! :P Teším sa na ďalšiu. ;) ♥
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. úžasná :) nemam slov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. boze!! teba to bavi vsak ?? :D dalsiuuu!! zajtra sa posnazim prist :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Néééé!:D Mattie a gay?!:D Toto nee!:/:D Já doufala, že bude aspoň se Sofií:D Grr.. To se nedělá!:D Ale jinak je část samozřejmě úžasná.. Sem napjatá jak struny na kytaře:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Uzasne krasa nemam slov :D som zvedava co bude dalej ale tesim sa ako blcha :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. asi tuším čo jej povie ale som radšej ticho bo sa prerieknem a nebude to také napínavé :)) a bola úžasná

    OdpovedaťOdstrániť
  10. wáááááá úžasné konečne juuuj :) a konečne sa tam aj Hes objavil :DD a prečo si nedala aspoň tú otázku ???? a odpoveď až do ďalšej časti ??? joooj neskutočne sa teším :D:D:D a asi tak kedy bude časť ?? :D:D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Bože bože bože! :D Za toto ťa nemám rada! :D prečo?! :D prečo si to takto ukončila? :D ...And btw, amazing part :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D musim ponapinat no co :D aspon par casti ... a vdaka :)

      Odstrániť
  12. cííí je to niečo úžasné len taká otázka kto je ten Sebastián? je možné, že ja som preskočila diel ale nepísala si to nikde, dakujem :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sebastian je ten fotograf, co ju objavil v parku a vdaka nemu je vlastne v Hollister :) a vdaka :)

      Odstrániť
  13. PREČO ? Prečo si to takto ukončila -_- teraz budem musieť netrpezlivo čakať na ďalšiu časť :D toto nemám rada ! naozaj nie ! :D
    btw. skvelá časť :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D dakujemk ... a uz nemusis cakat, uz je nova :P

      Odstrániť
  14. Úžasné :) teším sa na pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. som zvedavá, čo sa jej opýta! supeer :)

    OdpovedaťOdstrániť