O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 27. apríla 2013

Irresistible 61


Hotové sme dopili posledné poháre vína a zamkli sme za sebou byt. Ako sme šli dolu výťahom, Hayley mi spomínala príhodu z internátu, ako Greg prehral stávku a musel behať po všetkých poschodiach nahý, pričom ho naháňal dozorca.
Smiala som sa na plne hrdlo, a tak som si ani nevšimla tú hordu ľudí pred bytovkou. No len čo sme vyšli von, uvedomila som si, že som obklopená novinármi. Keď zistili, o koho sa jedná, ožiarili nás bleskami a zasypali otázkami.
Nemala som tušenia, čo mám robiť, a tak som tam len stála ako socha neschopná pohybu.
„Aspoň sa usmej!“ šepla mi Hayley a moje ústa sa vykrivili do krivého úsmevu Panebože, to ale musí vyzerať! pomyslela som si a usmiala som sa prirodzene. Aspoň, keď už budem v novinách, tak nech mám peknú fotku.
„Je pravda, že ste priateľka Nialla Horana zo skupiny One Direction?“ započula som jednu otázku a váhala som, či mám odpovedať. Napokon som uznala, že ak im neodpoviem, tak si tam domyslia niečo vlastné, aj keď to možno urobia tak či tak, no takto bola menšia pravdepodobnosť. A tak som odhodlala otvoriť ústa.
„Áno, sme s Niallom spolu už vyše polroka,“ riekla som s úprimným úsmevom.
„Prečo ste svoj vzťah tajili?“
„Kvôli všetkým tým klebetám, ktorým asi aj tak neutečiem. Určite viete, o čom hovorím,“ odvetila som sarkasticky.
„Takže hovoríte, že ho milujete?“
„Áno, milujem ho. Inak by som s ním predsa nebola. Nie som zlatokopka ani štetka, ako ma niekde opisujú, no ak tomu niekto verí, moje slovo nezmôže nič,“ riekla som úprimne.
„Prečo ste sa rozhodli vyjsť s pravdou von práve teraz?“
„Pretože sa už v austrálskom bulváre objavili naše fotky, a tak sme chceli predísť prekrúteným informáciám. A teraz, ak dovolíte, rada by som si zavolala taxík.“
„Ako ste sa vlastne spoznali?“ sypali otázky ďalej, no ja som už odtiaľ chcela zmiznúť.
„Prepáčte, ale ponáhľam sa,“ predrala som sa cez dav a na ceste som zastavila prvý taxík. Otvorila som dvere a spolu s Hay sme nastúpili. Reportéri sa ma ešte niečo pýtali, no ja som ich odignorovala a zavelila šoférovi adresu.
Len čo sa auto pohlo a my sme zmizli z dohľadu kamier a fotoaparátov, vydýchla som si. Pohodlne som sa usadila do sedadla a zapozerala som sa von oknom, topiac sa vo vlastným zmiešaných myšlienkach. No dlho ticho nebolo a Hayley sa spýtala, kam ideme.
„Do jedného baru, ktorý bude určite otvorený. Neboj, bude sa ti tam páčiť,“ usmiala som sa. Keďže som už bola mierne pripitá z niekoľkých deci vína, chcela som sa baviť a tancovať. Potrebovala som sa odreagovať a jediné miesto, ktoré ma v tej chvíli napadlo bol karaoke bar The Swing.
Keď sme dorazili na miesto, Hayley sa len zvedavo obzerala po budove. Zvonku sa však nedalo vytušiť, čo je to za podnik.
„Tak ideme dnu?“ spýtala som sa.
„Poďme,“ prikývla Hayley a spoločne sme prešli dvojkrídlovými dverami. Ocitli sme sa v moderne vybavenom bare s tanečným parketom doplneným o pódium, kde sa spievalo karaoke. Nebolo to veľa ľudí, no aspoň ich na nás nebude toľko čumieť, keď pôjdeme na pódium.
„Karaoke? To snáď nemyslíš vážne?!“ povedala Hayley a spýtavo zdvihla obočie.
„A prečo nie? Pamätáš sa, ako sme boli naposledy? Aká bola sranda?!“
„Veď to bolo pred troma rokmi!“ namietala.
„No a čo? Nebodaj sa toho až tak zmenilo. Nikto nás tu nepozná. No taaak!“
„Fajn, môžeme ostať, ak si chceš tak veľmi zaspievať, no mňa tam nedostaneš!“
„Hayley, prosíííím!“ hodila som na ňu psí pohľad.
„To na mňa nezaberie!“ prekrížila si ruky na prsiach.
„Môžeš si vziať Toma kedykoľvek ku mne!“
„Vzhľadom na to, že idem späť do Dublina, tak je to nepodstatné.“
„Tak čo chceš?“
„Double date! Ja, Tom, ty a Niall. Aby sa zblížili.“
„Zbláznila si sa? Veď sa navzájom pozabíjajú! Vieš si to predstaviť?!“
„Chcem, aby sa naši chalani mali radi,“ povzdychla si.
„Vieš veľmi dobre, že sa to nestane. Bola by samovražda ich vziať niekam spolu. Spoločenská minimálne.“
„Fajn, ako chceš!“
„Takže pôjdeš spievať so mnou?“ zaškerila som sa.
„Hej, pôjdem. Ale ten byt platí!“ pohrozila mi prstom.
„Áno, áno, kedykoľvek,“ zasmiala som sa a poskakovala som tam ako šialená. Tuho som ju objala a držiac ju za ruku som ju ťahala k voľnému stolu. Sadli sme si a objednali niečo tvrdé, aby sme sa viac uvoľnili. Po pár pohárikoch bola nálada v plnom prúde a my sme veselo povzbudzovali hrdinov, ktorí sa na to pódium odvážili vstúpiť.
Až napokon som vstala aj ja a spýtavo som pozrela na Hayley. Tá len zagúľala očami a neochotne sa postavila. Chytila som ju za ruku a ťahala na pódium. Vzala som do rúk obe mikrofóny a jeden som podala Hayley.
„Môžem aspoň vybrať skladbu?“ opýtala sa ma.
„Samozrejme,“ usmiala som sa a čakala som, čím ma prekvapí. Keď DJ-ovi povedala názov piesne, obe sme vystúpili na pódium a čakali na prvé akordy skladby. Ten pocit, ktorý sa mi rozlial na duši, keď som začula moju obľúbenú pieseň Locked Out Of Heaven, sa ani nedá opísať slovami. S otvorenými ústami som vďačne pozrela na Hayley a perami som šepla ´Ďakujem´.
Spoločne sme začali pospevovať úvodné vokály a pri prvej strofe som prenechala miesto Hayley.

Oh yeah yeah
Oh yeah yeah yeah
Ooh!
Oh yeah yeah
Oh yeah yeah yeah
Ooh!

Never had much faith in love or miracles
Never wanna put my heart on the line.
But swimming in your world is something spiritual
I'm born again every time you spend the night

Cause your sex takes me to paradise
Yeah your sex takes me to paradise
And it shows, yeah, yeah, yeah
Cause you make feel like, I've been locked out of heaven
For too long, for too long
Yeah you make feel like, I've been locked out of heaven
For too long, for too long

Oh yeah yeah yeah
Ooh!
Oh yeah yeah
Oh yeah yeah yeah
Ooh!

You bring me to my knees
You make me testify
You can make a sinner change his ways
Open up your gates cause I can't wait to see the light
And right there is where I wanna stay

Cause your sex takes me to paradise
Yeah your sex takes me to paradise
And it shows, yeah, yeah, yeah
Cause you make feel like, I've been locked out of heaven
For too long, for too long
Yeah you make feel like, I've been locked out of heaven
For too long, for too long

Oh oh oh oh, yeah, yeah, yeah
Can I just stay here
Spend the rest of my days here
Oh oh oh oh, yeah, yeah, yeah
Can't I just stay here
Spend the rest of my days here

Cause you make feel like, I've been locked out of heaven
For too long, for too long
Yeah you make feel like, I've been locked out of heaven
For too long, for too long

Oh yeah yeah yeah
Ooh!
Oh yeah yeah
Oh yeah yeah yeah
Ooh!

Hoc nie sme žiadne rodené speváčky s dokonalými hlasmi, myslím, že sme to odspievali celkom slušne. Aj publikum nám tlieskalo. No najhlavnejšie bolo, že sme sa pritom bavili. Po odznení posledných akordov sme vrátili mikrofóny a so smiechom sme sa posadili späť na naše miesta. Zvyšok večera sme prekecali s drinkom v ruke. 

25 komentárov:

  1. skvělá část :) těším se na pokračování :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ó máj gát ;DDD právě jsem doběhla 3 týdení maraton s názvem "One Direction Stories" jsem nehorázně mimo a zároveň happy jak dva grepy.Tvoje příběhy.....nemám slov. Obdivuju tě, že si dokážeš vždy najít originální zápletku. Četla jsem už asi 50 povídek(Jo, jo hodně často se nudím ;D) a ty tvoje všechny jsou dokonalé, kdysi jsem už nějaký četla, ale pak jsem přeistalovala úplně celej comp a link na tvůj blog jsem už potom nenašla. Potom si ho dala jedna úža holčena na blog do sledovaných blogů, a když jsem viděla, že je to ten tvůj zvískla jsem od radosti, až se mamka málem pořezala, jak se lekla ;DDD Nejradši ze všech mám tuhle story, páčko.....já vlastně ani nevím proč ;DDDD říká se, že když máš něco rád a nevíš ani proč, tak to máš teprve opravdu rád (: já nevím co ti ještě říct...taky píšu, ale o něčem takovým jako je tvůj talent můžu jenom snít. Doufám, že až dokončíš tuhle povídku budeš psát další, protože jsem na TOMTO závislá. Mamka, už mi začla aj nadávat, že co na tom počítači furt dělám ;DD já dycky jenom "ále nic" a ignorovala jsem ji vím nemá se to, ale jakmile jsem se začetla prostě jsem od toho nemohla odtrhnout oči(: no nic končím a letím spat. Pokračuj, seš dokonalá v tom co děláš. Thank u for everything.
    Efká(:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. panečku :) ďakujem krásne :) som rada, že má tvoja mamka všetky prsty na tebe a hrozne sa teším, že sa ti páčia :) ešte raz ďakujem krásne :) a hádam bude aj ďalšia :)

      Odstrániť
  3. No parádička táto časť! :) A chválim za výborný výber skladby, ktorú spievali! ;) Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. skvelá časť !! :) neviem si predstaviť čo by sa asi stalo keby mali to double rande :D teším sa na pokračovanie :) a btw prepáč že som ti tie veci k Bring me to ... nenapísla skôr ale nemala som kedy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Uplne úžasna časť ako vždy ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Brutálne! :OO nemám čo povedať kokos ty máš neskutočne velký dar.. takúto story som nikdy nečítala proste toto je úplne the best!! tvoje príbehy sú plné emócií:3 keď je tam niečo smutné tak plačem, keď veselé tak sa smejem!! :'DDD obdivujem ťa a dávam ti BIG LIKE:) lebo takýto talent nemá len tak hocikto <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Lauri prepáč že ti to tu spamujem :) svoj názor k tejto časti som vyjadrila je úžasny :) ja len či by si nemohla zdieľať ten link? Potrebuje tento obrázok veeľa like-ov :) Veľmi veľa to pre mňa znamená :) Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. link :)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151605060079052&set=a.10151605053359052.1073741828.268014459051&type=1&theater

    OdpovedaťOdstrániť
  9. áááá úžastné!! Premohla som svoje lenivecké zvyky a rozhodla som sa ti napísať... Takže tvoje príbehy,sú úžastné! bodaj by som bola aj ja tak dobrá spisovateľka ako ty..ale však čo už pokúšam sa aby som bola aspoň z polovičky taká ako ty.. chcela by som sa spýtať ,že či by si nezdielala môj blog na tej lište medzi ostatnými a ja by som zdielala tvoj blog.. ak súhlasíš odpíš a pošlem ti link len teraz ti to tu nechcem moc spamovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem pekne :) nie je problém :) napíš link a dám to tam

      Odstrániť
    2. SI pokláád!!
      http://everythingisunknown.blogspot.sk/ dakujem pekne :)

      Odstrániť