O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 2. mája 2012

Taken 30

Zdravíčko :-) ospravedlňujem sa, že som včera nič nepridala, ale mala som buy day a nestíhala som písať. Prepáčte. Tu je dnešná časť, tak enjoy :-)



Pár dní som bola sama v byte a nikomu mu som neozývala. Volal mi len Chris a Danielle, no vysvetlila som im, že sa necítim dobre a chcem byť sama, tak to nechali tak. Popravde som dúfala, že si to nikto nebude všímať a aj tak ma navštívia, no nestalo sa. Nemohla som im to zazlievať, veď som im povedala, že chcem byť sama.
Každý deň som premýšľala o mne a o Liamovi. Je to pravda? Naozaj ma tak miluje, ako o tom hovorí? Trápi sa kvôli tomu? Mala by som mu odpustiť? Áno, mala. Milujem ho a chcem byť s ním. Chcem opäť cítiť jeho pery na svojich, tak ako to bolo pred dvoma rokmi. Chcem opäť cítiť tú lásku medzi nami. Ale nebude to mať také jednoduché.
Ako som mu predtým povedala, budem ich navštevovať, budeme sa priateliť a časom sa to medzi nami upraví. Uvidím, či dodrží to, čo mi sľúbil. Medzitým, ako som o tomto premýšľala, mi zazvonil mobil.
„Halo?“
„Ahoj, Becky. Tu je Christine. Dlho sme sa nerozprávali.“
„Ahoj, tak to teda áno. Ako sa máš?“
„Úžasne. Hádaj kto zajtra letí do Londýna?“
„To nemyslíš vážne????? Aaaaaa!!!! Ja sa tak teším!“
„A to si ani nevieš predstaviť, ako sa teším ja! Ale je tu taká maličkosť. Nemohla by som u teba bývať? Je to len na pár dní.“
„Ale iste. To sa ani nemusíš pýtať. Rada uvítam spoločnosť.“
„Paráda. Už sa neviem dočkať. Mala by som priletieť okolo 9 ráno.“
„Prišla by som po teba, ale nemám auto a nechcem otravovať Harryho, vieš. Takže si budeš musieť zobrať auto a nadiktuj mu adresu .....“ riekla som jej. O mne, Liamovi, Harrym a chalanoch už vedela, takže som jej mohla všetko na rovinu povedať.
„Tak teda dobre. Vidíme sa u teba. Keď budem pred bytovkou, zavolám ti.“
„Jasné, maj sa. Teším sa na teba.“
„Aj ja, ahoj.“
Zložila som a myslela som na nadchádzajúce dni. Bude tu veselo. Tešila som sa, ako ju zoznámim s chalanmi. Možno by sa mohla s niekým dať dokopy. Je tu Zayn, Niall a Harry. Možno si sadnú. S týmito myšlienkami som zaspala a zobudila som sa nadránom. Najedla som sa a poupratovala som všetok neporiadok, ktorý som za ten týždeň stihla spraviť.
Ani som nepostrehla, ako ten čas letí, a už mi zvonil mobil. Vypla som hovor a zbehla som dole pred bytovku. Tam už na mňa čakala vysmiata Christine s kuframi. Rozbehli sme sa k sebe a objali sme sa.
„Ahoj!“
„Ahoj. Som rada, že si tu. Poď hore.“
Zaviedla som ju do bytu a obe sme spustili svoje novinky. Ja som len povedala o tej oslave a Liamovi a ona mne zase o starom živote v LA.
„A inak, pozdravujú ťa Jas, Ricky, Sasha a Brian. Vraj im máš poslať pohľadnicu a že dúfajú, že si na nich ešte nezabudla.“
„Jasné, že ich pozdravujem aj ja a tú pohľadnicu pošlem. Musím sa niekedy vybrať za vami do LA. Rada by som vás všetkých videla spolu.“
„To by si mohla. Bolo by to ako za starých čias.“
„Presne,“ povedala som a obe sme sa zamysleli. Vtom mi začal vyzváňať mobil, tak som ho rýchlo zdvihla.
„Ahoj.“
„Ahoj,“ odvetila som netušiac s kým volám.
„Nechceš prísť dnes večer k nám? Urobíme si takú menšiu silvestrovskú oslavu.“
„Čože? To je dnes Silvester?“
„No áno, to si nevedela?“
„Nejako som nevnímala dni,“ riekla som. Ešte stále som nemala tušenie, kto je na druhej strane.
„To je jedno. O 5 po teba pošlem Louisa, pretože ja ešte musím niečo vybaviť. Stretneme sa v dome, ok?“ opýtal sa. No tak teraz už bolo jasné, že je to Harry,
„Tak dobre, ale dnes mi prišla kamarátka z Los Angeles a nechcem ju nechať samu.“
„Tak ju zober zo sebou. Nemalo by to vadiť.“
„Okey. Tak u vás, pa.“
Zložila som. S úsmevom som sa otočila k Christine a riekla som:
„Už máme program sa dnes večer. A zoznámiš sa s chalanmi.“
„Paráda,“ zvýskla a obe sme sa utekali pripraviť. Nechcela som sa príliš parádiť, tak som na seba hodila len čierne rifle a tričko, navrch som si dala pásikavé sako a doplnila som to čiernymi teniskami. Christine si dala modré rifle, bielu košeľu, čierne sako a čierne čižmy a na hlavu si nasadila klobúk. Vyzerala super. Práve, keď sme sa navzájom obdivovali, začuli sme trúbenie auta z ulice. To bude určite Louis. Vyšli sme z bytu, zamkla som a zbehli sme po schodoch na ulicu. Nasadli sme do auta, ja vedľa Louisa a Christine dozadu a pozdravila som ho.
„Ahoj,“ usmiala som sa. „Toto je moja kamoška Christine.“
„Ahoj,“ usmiala sa nervózne.
„Čawes,“ zaškeril sa do spätného zrkadla a dodal, „držte sa.“
Myslela som si, že len žartuje, ale po prvej zatáčke som pochopila, že to myslel vážne. Rýchlo som sa pripútala a držala som sa sedadla. O pár minút sme už, našťastie, boli pred domom, a tak som rýchlo vystúpila z auta a utekala som do domu. Po pamäti som vtrhla dnu, prešla som cez salón popri šokovaných chalanoch a Eleanor a zamierila som do kúpeľne. Hneď som sa vrhla k záchodovej mise a dnešný obed zmizol v kanáli. Vypláchla som si ústa a vrátila som sa späť. Medzitým už Louis s Christine došli do obývačky a on si prisadol na gauč. Christine stála nesmelo pri dverách a pozerala na nich.
„Prepáč, musela som utekať,“ ospravedlnila som sa jej. „Ahojte. Toto je moja kamoška Christine. Dúfam, že vám to Harry oznámil. Toto je Niall, Zayn, Liam a Eleanor. Louisa už poznáš,“ povedala som.
„Ahojte,“ pozdravila ich a usmiala sa.  
„Čawes,“ pozdravili jej všetci a Niall sa posunul. „ Poď si sadnúť.“
Nesmelo k nemu podišla a usadila sa na pohovke tesne vedľa neho a Zayna. Všimla som si, ako po nej pokukuje. Tak plán mi možno výjde. Ja som sa zvalila do kresla a poznamenala som:
„Nabudúce mi, prosím vás, pripomeňte, aby som už nikdy v živote nejazdila z Louisom na aute.“
„Prečo?“ čudovali sa všetci. „Veď Louis jazdí ako slimák.“
„Tak to ste mali s ním ísť teraz!“
„Aaaa, už to začína!“ skríkol Louis a v televízore sa objavil nadpis „Grease“.
„Tak už všetci vieme, prečo išiel tak šialene,“ poznamenala El.
„Čože?“ nechápala som.
„Pomáda je jeho obľúbený film. Musel ho stihnúť.“
„Aha,“ zamrmlala som a usadila som sa pohodlnejšie.
Všetci už mlčali a venovali sa filmu, tak som sa prispôsobila a pozerala som s nimi. 

 Rebecca
Christine

12 komentárov:

  1. super!!!daj dalsi prosim lebo nebudem spat!! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bombové, ako vždy! :D
    Inak, začínam písať príbehy, tak ak sa nudíte, budem rada ak si prečítate a necháte komentár. (: ...Viem, nebude to dokonalé ako tvoje príbehy, ale za pokus to stojí :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) ak budem mat cas rada si precitam :-)

      Odstrániť
    2. Za pravdu sa neďakuje! ;) ...ďakujem :D

      Odstrániť
  3. Skveleeee a dufam ze bude dalsia este dnes :)

    niki

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wouuu)) chcem písať aspoň tak dobre, ako ty)) je to skvelé))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ooch ..už sa teším na dalšiuu ..velmi ..(:

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kedy bude nová? Kika..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No to je uzasnééé kedy bude dalšía ?

    OdpovedaťOdstrániť