O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 27. mája 2012

Taken 36


A je to tu!!! Konečne nová časť Taken!! :-D Som rada, že ste to vydržali a dúfam, že budem môcž pridávať časti aspoň každý druhý deň. Taktiež dúfam, že sa vám budú moje príbehy aj naďalej páčiť a budete ich komentovať, pretože práve vaše komentáre mi dodávajú silu a neustále ma povzbudzujú k písaniu. :-) Taktiež som v piatok mala twitcam, ďakujem ľuďom, čo ho sledovali, dúfam, že som vás nenudila a že vám to pískanie nespôsobilo žiadnu ujmu. :-D Ak by ste ešte chceli, mohla by som jeden zrobiť. Ale až niekedy neskôr. Potom dám anketu. :-) A teraz už ... PRÍJEMNÉ ČÍTANIE!

Liam
Odkedy Zayn s Becky odišli, bol som celý nervózny a neustále som chodil po dome. Nemohol som obsedieť na jednom mieste a hlavou mi vírili všelijaké myšlienky. Odišli bez vysvetlenia a ja som si teraz mohol len domýšľať, čo sa stalo. Asi po hodine neustáleho prechádzania sa po dome som začul motor auta a rozbehol som sa ku garáži.
Stála tam spolu so Zaynom a Christine celá vysmiatá a mňa zalial pocit úľavy. Všetko nám podrobne vysvetlila a nakoniec vysvitlo, že si Zayn našiel dievča. Spokojne sme sa usadili do obývačky a ja som nenápadne pozoroval Becky. Sedela schúlená v kresle a pozorovala Zayna s Christine, ako sedia v objatí a zamilovane sa na seba pozerajú. Myslel som si, že je za nich šťastná a určite aj bola, no keď sa na mňa na sekundu pozrela, v jej očiach som zbadal smútok. Niečo jej chýbalo, vedel som to. No mohol som len polemizovať o tom, čo to je.
Odrazu sa zdvihla z kresla a odišla hore schodmi.
„Kam išla Becky?“ pýtal sa Niall.
„Netuším. Idem sa za ňou pozrieť,“ odvetil som a pobral som sa na poschodie.
Nemusel som ísť ďaleko a už som videl postavu schúlenú v klbku na poslednom schode. Bola to Becky a niečo ju trápilo. Prešiel som popri nej, sadol som si a objal som ju.
„Liam? Čo .. čo tu robíš?“ spýtala sa, len čo som sa jej dotkol.
„Pssst,“ zašepkal som a tuho ju objal. Schúlila sa mi v náručí ako malé dievčatko, ktoré niečo trápi, ale bojí sa o tom rozprávať, a ja som ju len pevne držal a nič som sa nepýtal. Užíval som si každú sekundu jej blízkosti a vracal som sa k časom, keď bolo všetko perfektné. No zrazu sa niečo stalo
„Nie!!!“ skríkla a vyslobodila sa z môjho objatia. Nechápal som, čo sa deje. „Nechaj ma na pokoji!“
Postavila sa a rozbehla sa dolu schodmi. Váhal som len sekundu a už som bežal za ňou. Zbadal som, ako mizne dvermi do záhrady, no keď som tam prišiel, nikde som ju nevidel. Rozmýšľal som, čo teraz. Vedel som, že toto je ten zlomový moment, kedy sa rozhodne, či mi odpustí alebo ma bude navždy nenávidieť. Spomenul som si, ako sme nahrávali nás druhý singel Gotta Be You, a myslel som si, že nikdy nebudem mať ten problém. Bol som si dokonale istý Danielle, no teraz sa všetko zmenilo. Tá pieseň vyjadrovala všetko, čo som jej chcel povedať, no nenašiel som odvahu. V hlave mi zaznela melódia a ja som, ani neviem ako, začal spievať.
Po prvom refréne som zachytil pohyb v neďalekých kríkoch. Vyšla spoza nich Becky a šokovane na mňa pozerala. Pokračoval som v spievaní a jej sa do očí začali hrnúť slzy. Vôbec si ich nevšímala a nechala, aby jej stekali po tvári a zmáčali tričko.
Keď som dospieval, nespustil som z nej očí a díval som sa na ňu s tou najväčšou láskou, akú som v sebe našiel. Chvíľu sme tam len tak stáli, dívajúc sa na seba. Čakal som, čo urobí. Na moju obrovskú radosť a prekvapenie sa jej na tvári objavil jemný úsmev a rozbehla sa ku mne. Otvoril som náruč, do ktorej sa vrhla a zachytil som ju v pevnom objatí. Cítil som sa ako v nebi. Prijala ma a práve sa mi sama hodila do náruče.
Po chvíľke sa jemne odklonila a pozrela sa mi do očí. Čakala len sekundu a už som pocítil jej sladké, mäkké ústa na mojich. Bozkávala ma s tou najväčšou náruživosťou, akú som si ani len nevedel predstaviť, a ja som sa jej úplne poddal. Tajne som v to dúfal, a teraz, keď to prišlo, som tomu ani pomaly neveril. Po chvíli som sa odtrhli a pozreli sa na seba.
 „Odpustené?“ opýtal som sa váhavo.
Usmiala sa a prikývla. V tej chvíli som sa cítil som ako najšťastnejší človek na zemi. Čo na zemi. V celom vesmíre!
„Už nikdy ma neopusť. Nezniesla by som to!“ dodala a opäť ma bozkávala. Odovzdal som sa jej bozkom a chytil som ju do náruče. Jemne som ju zdvihol zo zeme a rozkrútil som sa s ňou. Odlepila sa od mojich úst a pozerala mi do očí. Žiarili jej láskou ako kedysi. Bola šťastná. A preto som bol šťastný aj ja. Ako sme sa točili, rozpažila ruky a smiala sa. Jej nákazlivý smiech vyvolal rovnakú reakciu aj u mňa a obaja sme sa blažene usmievali na toho druhého.
Keď som pomaly strácal balanc, zastavil som sa a jemne ju položil na zem. Usmiala sa na mňa a krátko ma pobozkala. Bolo mi málo. Chcel som viac. No vedel som, že ešte bude nespočetne veľa dní, ktoré strávime spolu. Len ona a ja. A poprípade ešte chalani s priateľkami.
Otočili sme sa k domu, že vojdeme dnu, na len som sme spravili jeden krok, zarazene sme zastali. Na dverách stáli natískaní Louis, Harry, Niall, Zayn a Christine a zvedavo sledovali situáciu v záhrade. Usmievali sa na nás a ja som si nemohol pomôcť. Opäť som sa šťastne rozosmial a Becky sa ku mne pridala. Ruka v ruke sme podišli k nim a radostne sme im ukázali naše spojené ruky ako symbol, že sme opäť spolu, šťastní a zamilovaní.
„Konečne, bratu,“ usmial sa Harry a objal ma.
Postupne sme sa poobjímali aj s ostatnými, ktorí sa z nás tešili a spoločne sme sa vrátili dovnútra. Posadili sme sa do obývačky tak oko predtým, len s menšou zmenou. Harry sa vymenil s Becky ktorá si sadla ku mne a pritúlila sa. Rozoberali sa rôzne somariny, ktorým som vôbec nevenoval pozornosť. Len som sa s láskou díval na Becky a usmieval sa na ňu. Tá sa zapájala do rozhovoru a živo diskutovala.
Po pár minútach sa Zayn s Christine zdvihli, že sa idú prejsť. Onedlho odišli aj Louis s Niallom. Becky sa opäť otočila ku mne a dívala sa mi do očí. Nič viac mi k šťastiu nechýbalo.
„Asi som tu navyše. Tak ja radšej pôjdem,“ ozval sa Harry, no nikto mu nevenoval pozornosť.
Priblížil som sa k Becky a opäť som ju pobozkal. Ešte stále som nemal dosť. No jej bozkov asi nebudem mať nikdy dosť. Po chvíľke si ľahla na moje nohy a ja som sa jej hral s vlasmi.
„Vieš, čo ma napadlo?“ opýtala sa.
„Áno, honey?“
„Nemyslíš, že by sme to mali povedať naším? Čo najskôr?“
„Áno, to je dobrý nápad,“ usmial som sa. „Som zvedavý, ako zareagujú.“
„Určite budú radi. Veď aj naposledy z nás boli celí nadšení. Pomaly nám organizovali svadbu,“ zasmiala sa.
„Opäť budú naše mamy môcť dať hlavy dohromady a zahrabať sa miliónmi knižiek o svadbe podľa ich predstáv.“
„Aj tak im nedovolím, aby mi riadili svadbu. Celý život snívam o svojom veľkom dni a nenechám si ho vziať, aj keď sú to naše mamy.“
„Nikto ti ho nezoberie zlato, neboj.“
„To si píš, že nie,“ zasmiala sa. „Čo keby sme zorganizovali spoločný obed budúci víkend? Vychádza to akurát na ... 6.1. To rodičia chystajú slávnostný obed, pretože som im sľúbila, že prídem domov na týždeň. Mohla by som im povedať, aby prestreli pre 8 osôb.“
„Až 8?“
„No predsa ja, moji rodičia, ty, tvoji rodičia a tvoje sestry, nie?“
„Chceš volať aj moje sestry?“
„Prečo nie. Nechcem ich z toho vylúčiť. Tiež by to mali vedieť.“
„Tak dobre teda. Keď dôjdeme do Wolverhamptonu, rozdelíme sa a ja potom zavediem rodičov a sestry ku vám.“
„Skvelé, už sa neviem dočkať. Bude to úžasné!“ tešila sa.
„To si píš, že bude, honey! S tebou je všetko úžasné,“ zašepkal som a pobozkal ju. „Nechceš tu dnes prespať?“ opýtal som sa pomedzi bozky.
„Tak dobre,“ súhlasila nadšene.
„Nepresunieme sa do izby?“
„Hihi, môžeme. Len ešte najprv zavolám rodičov a dohodnem s nimi tú nedeľu. Počkaj ma hore.“
„Prvé dvere vpravo, ak by si nevedela,“ usmial som sa a pobral sa hore schodmi. Hodil som sa na posteľ a zatvoril som oči. Toto bol ten najúžasnejší deň v mojom živote. Ešte nikdy som nebol šťastnejší. Už som sa nemohol dočkať jej bozkov a dotykov. V mysli som si prehrával každučkú sekundu dnešného dňa a usmial som sa ako blbec. No čo už. Keď je človek zamilovaný a láska je opätovaná, nič nemôže byť lepšie.

20 komentárov:

  1. áááááá :O wau..Liamov pohľad je..wauu..ja nemám slov..oplatilo sa čakať, kebyže viem, (aj keď ja som si bola viac než istá)že táto časť bude taká úžasná lomítko skvelá, bola by som ochotná na ňu čakať ešte aj dva mesiace..tá radosť z jej prečítania by bola o to väčšia..zlato moje najväčšie, si pani spisovateľka, ale ty to vieš ;) ja ti to furt opakujem!! wauuu..ja nemám slov fakt!! Liam je šťastný, Becky je šťastná a moje romantické srdce už od toľkej lásky a radosti prestáva biť :D a môj tvrdý a neoblomný rozum len krúti "hlavou", aká som sprostá :D ale teraz mám slinu na romantiku tak TICHO!! normálne mám chuť si pustiť aj moments :D a ty vieš, čo to u mňa znamená :D neviem, možno pustím možno nie :D keby hej myslím na teba pri Zayn-ovom parte, vlastne ako vždy!! zlato :* :* <3 I believe in u :)..Janii

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne moja :-) som rada ze sa cast paci .. snazila som sa, aby to stalo za to cakanie no :-) potesila si ma :-) a okamzite si pusti Moments :-*

      Odstrániť
  2. WAAAAAA konečne už som sa nevedela dočkat a je to takeeee dojimave a krasne už sa tešim na dalšiu :))

    niki

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nemám slov..vedela som, že táto časť bude perfektná, ale až takto ? :D to som teda nečakala :P nič lepšie som asi ešte nečítala..nikdy ! :) píšeš krásne ! hlavne s tým, prosím, nikdy neprestaň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. boze moj, dakujem krasne :-) dufam ze ma nic neprinuti s tym prestat :-)

      Odstrániť
  4. wow :) nádherná je slabé slovo <3 oplatilo sa cakat :* úzasne píses ;* :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. waaaaaa ja enmam slov je to nadherne...!!! aaaaa konecneee !!!! :D naadhera dalsiu co najskorej !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dievča ja sa ti klaniam :-) ja mám Liama najmenej rada, ale tvoj príbeh kks. Ja nedýcham som strašne rada, že to čítam a najmä som rada, že sme ťa prehovorili aby si písala ďalej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D dakujem .... aj ja som rada ze ste ma prehovorili lebo som sa fakt nudila a vobec sa mi nechcelo robit veci do skoly =D taze som sa na to trosku vybodla =D a aj ja mam liama najmenej rada ale bol ziadany tak som zrobila aj s nim :-)

      Odstrániť
    2. Keď je príbeh dobre písaný nemám problém čítať aj o Justinovi Biebrovi :D (kecám, to by som nedokázala ani keby som chcela :D)som rada, že si aspoň teraz nemusím knihy kupovať :D ušetrím peniaze :D aj keď verím, že cez prázdniny to doženiem :-) teším sa na ďalšiu časť :-) nech je hocikedy :D dočkala som sa tejto, dočkám sa aj inej...

      Odstrániť
  7. Ááá bum bác bžum bzzz kop žbluňk:D:D
    Néé.. nedostaneš ze mě nic smyslnýho:D Co ti budu říkat? Prostě je to dokonalý!:D Jsem ráda že už zase píšeš, normálně mi to hrozně chybělo:P Vyplatilo se počkat!:D Hlavně prosím nikdy nepřestaň úplně, to bych byla úplně.. Mám vypisovat další citoslovce?:D:D Konečně dnes budu klidně spát:D Děkuju za ty tvoje úžasné příběhy!:P Děkuju za tebe!:P A teď by následovaly další kraviny, můj mozek dělá kotmerlce rodostí:D Prostě I love you!:D Nemůžu se dočkat další:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :-) aj ja dufam ze neprestanem .. hadam sa nestane nic co by ma prinutilo prestat :-D som rada ze sa ti to paci :-*

      Odstrániť
  8. Ja tvoje pribehy milujem. Mas uzasny talent. Pocuj by si mohla vidat knihu :D A keby si vydala tak stojim pred knihkupectvom od rana :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. heh :-) dakujem ... snazim sa nejako presadit :-) teraz pracujem na poviedkach do sutaze tak mozno sa podari :-)

      Odstrániť
  9. Musím povedať, že sa naozaj oplatilo čakať, a strašne moc ma potešilo, keď som konečne našla novú časť :) Milujem tento príbeh

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Úžasnéé a dokonaléé! ;*
    Proste skvelé! :D

    OdpovedaťOdstrániť