O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 24. júna 2012

Holidays - Intro


Tak nech sa páči, introduction k novej poviedke s názvom Holidays. Bude to poviedka, ako už istotne viete, s Louisom, tak dúfam, že sa bude páčiť a nesklamem. :-) ENJOY :-*

„Peniaze vám zaobstarajú všetko, okrem šťastia.“ Tento citát mám napísaný na papieriku v peňaženke a vždy sa na neho pozriem a premýšľam o tom. Áno, je to pravda. Ale ako si potom zaobstarať šťastie? Skutkami? To nikto netuší, no podľa mňa áno. Šťastie je niečo nehmatateľné, abstraktné, ktoré sa na človeka musí doslova nalepiť. Ja som zatiaľ to pravé šťastie nenašla.
Volám sa Charlotte Manetová a pochádzam zo Slovenska. Nie je to typické slovenské meno, no mojej mamine sa neskutočne páčilo, tak som Charlotte. Keď som sa narodila, bývali sme v Martine, kde mamka pracovala ako bytová dizajnérka a otec si budoval svoju kariéru ako primátor. Teraz je už veľké zviera v parlamente a každý ho pozná. Preto sme sa presťahovali do Bratislavy. Možno by ste si pomysleli „Páni, tej bude ležať svet pri nohách, keď ma tak vplyvného otca, ktorý určite zarába kopec prachov.“ No nie je to tak. 
Áno, o peniaze v našej rodine nie je núdza, no ani to vám nezabezpečí dobrý život. Ako som už písala, šťastie sa nedá kúpiť. Keď sa otec dostal do parlamentu, v škole som zažívala teror. Spolužiaci mi nadávali, spolužiačky závideli. No netuším čo. Aj keď je otec tam kde je, pre mňa sa tým nič nemení. Stále som obyčajné, takmer 18-ročné dievča, ktoré sa zaujíma o všetko možné. Nie som žiaden snob ani nič podobné. Tu v Blave to pochopili. Berú mu takú, aká som, a nesúdia ma podľa rodičov. 
Naše vzťahy v rodine sú napodiv dobré. S otcom som mala vždy veľa spoločného, a tak keď práve nemusí pracovať, trávime všetok čas spolu. Mamke niekedy pomáham s návrhmi. A ešte mám staršieho brata Jakuba, ktorý práve študuje prvý rok na Univerzite Komenského, odbor informatika. Väčšinou sú medzi súrodencami napäté vzťahy, neustále sa hádajú a bojujú medzi sebou, no my nie. Je to zvláštne, ale máme sa fakt radi. Možno aj kvôli tomu, že ma božského kamoša – Martina.
Raz, keď rodičia neboli doma a Jakub robil párty, využila som situáciu a pomaly som ho spracovávala. A teraz spolu chodíme už takmer rok a klape nám to. Je strašne zlatý a doteraz nechápem, ako som ho mohla zbaliť. No to je jedno, hlavné je, že sme spolu a ľúbime sa.
A potom tu je ešte kapitola kamaráti. Tých je dosť, no tých pravých, ktorí ma podržia v akejkoľvek situácii, je len zopár. Vlastne len jedna - Lucia. Odkedy som sem prestúpila na gymnázium, večne sme spolu my dve a nikto nás nedokáže rozdeliť. Mám ju neskutočne rada. To by bolo v skratke o mne, no to zaujímavé ešte len príde. 

 Charlotte Manetová
 Martin
Lucia

30 komentárov:

  1. wow.
    Vyzerá to super , už sa teším ! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zatial užasne...som zvedava ako to bude pokracovaat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zlato, som vážne zvedavá ako to spravíš :) tvoju poviedku si nenechám ujsť a na novú časť sa už teraz teším :) jasné, že nesklameš, TY nikdy!! a len tak medzi nami dievčatami ehm, na toho Martina by si mi mohla hodiť číslo :D no tak dobre, aspoň FB, keď už nič :D :D ja sa potom so Charllotou dohodnem ;) Janii :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) a to cislo uz nejako poriesime hadam :D aj ja by som ho brala ... treba uniest Charlotte a zistime ho :D

      Odstrániť
  4. úúúplne úžasné a to je len intro :DD chcem prvú časť!! :DD pome to ešte dáš :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D okey ... tak zacnem este dnes pisat a uvidim ci stihnem dokoncit a ak ano tam vam dam :-)

      Odstrániť
  5. vyzeráá to velmi dobre :)a Louis ? vážne ? ani envieš aká som rada !! :) už veeelmi dlho som nečítala nič s Louisom :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) uz prva cast mala byt s Louisom hned ale nejako sa to zvrtlo =D ale teraz si to vychutnam ... moju carrotku :D

      Odstrániť
  6. Je to velmy zaujimave a určite to bude super :) už sa tešim

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeeee.to je pekné ja sa volám Šarlota :DDDDDDD a teším sa na pokr. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hehe :D a mas rada Louiho? :D

      Odstrániť
    2. nechcem byť hnusná ale celkovo niesom directionerka či ako sa to píše ale sú v pohode a tvoju poviedku/y miľujééém :D

      Odstrániť
  8. Áááá%) Konečně Loui!:D Dočkala jsem se:P Tvoje příběhy čtu už od toho prvního a čekám na Louiho:D No já vím, že ty nezklameš:D Akorát doufám, že nebudou ty měsíční pauzy, myslela jsem, že to nepřežiju:D Ale dělám si srandu, přežila jsem to a nejsi stroj, dej si pauzu když potřebuješ:D:) No.. závěrem.. Těším se na další část:D Bude prosím zítra?:D:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skusim sa pousilovat napisat :-) a pauza bude uz maximalne cez dovolenku ale to by som aj tak mala mat comp so sebou a bude tam aj wifi takze ked budu dlhe vecery :D

      Odstrániť
  9. Začína to úžasne a určite aj celý príbeh bude uzasny :) tesim sa :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  10. perfektnéé!! chcem ďalšiu!! vyzerá to super!!
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vyzerá to perfektne :) Teším sa, čo zasa vykúzliš :P No s istotou viem, že to bude (zas) úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Boože ja sa tak teším na ďalšie časti :D kedy bude ďalšia najbližšie? je to úplne úžasné hneď od začiatku :-) na Louisa sa strašne teším :-) a celkom pekného frajera si jej našla :D brala by som ho :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uz som prave pridala prvu cast :-) ved prave ze i ja :P

      Odstrániť
  13. z Martina??:D ja som sa tu narodila:DD veľmi zaujimavé .. som zvedavá aké to bude:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Aaa preco je Martin adam Galagher ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ou jee :D dobre vediet aj meno :D ja som len tak nasla bez mena na weheartit :D :D

      Odstrániť