O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 23. júna 2012

Taken 51


Tak je tu záverečná časť Taken!!! :) Snažila som sa to spracovať čo najlepšie, ako som vedela, a dúfam, že sa vám táto časť, celá poviedka aj tie prechádzajúce páčila. Ooo, a aby som nezabudla, zmenila som look Rebeccy, takže si ju pozrite v prvej časti Taken. :-) Teraz plánujem začať písať s Louisom a bude to iné, ako som doteraz zvykla písať. Hadám to vyjde dobre. Dnes už odo mňa nečakajte žiadnu časť, pretože som neskutočne unavená zo včera, lebo som bola na festivale do rána a dnes idem tiež, takže výkony cez víkend veľmi nebudú. Možno zajtra večer dám nejaké intro alebo prvú časť, podľa toho, ako sa budem cítiť. Ešte dobre, že túto časť som už mala napísanú, lebo dnes by som ju zo seba nedostala :D hehe. Ale moje výlevy vás istotne nezaujímajú, takže hor sa do čítania . Budem rada, ak okomentujete túto časť a aj celkovo zhodnotíte story Taken, aby som vedela vaše názory :-) Ďakujem


Nastal deň D. Všetko sa zbehlo tak rýchlo a ja som sa zrazu mala vydávať. Bola som nervózna, ale na druhej strane nadšená. Navždy budeme s Liamom svoji.
Stála som v obývačke svojho bytu a okolo mňa sa motali moje družičky, kaderníčky, kozmetičky a Chris. Pripravovali ma na môj vysnívaný deň. Veľmi som sa naň tešila, no stále na vnútri niečo ťažilo. Boji to moji a Liamoví rodičia. Samozrejme, že sme im poslali pozvánky na svadbu, no nikto sa ani len neozval, či príde. Stále sme dúfali, že sa konečne spamätajú a prídu. No už bol deň svadby a nič.
Ozvalo sa klopanie na dvere a Chris sa pobral otvoriť. Ja som si zatiaľ obliekla šaty. Vlasy a make-up už bol hotový. Otočila som sa ku chodbe, aby som zistila, kto prišiel, a to, čo som zbadala, ma milo prekvapilo.
Pri dverách stáli moji milovaní rodičia a dívali sa na mňa so slzami v očiach.
„Mami? Tati? Vy ste prišli! Som taká rada, že vás vidím!“ vzlykla som a rozbehla som sa k nim. Objali ma ako za starých čias a potom mamka riekla:
„Prepáč nám to. Boli sme hlúpi, že sme ti chceli zakázať niekoho milovať. Zvlášť niekoho, kto očividne neskutočne miluje teba. Dúfam, že nám to odpustíš.“
„Ale samozrejme. Hlavne, že ste teraz tu. Som neskutočne rada. A čo Liamoví rodičia?“
„Aj oni prišli. Sú už u neho v dome. Prišli sme spolu,“ odvetil otec.
„Toto je ten najkrajší darček. Som tak šťastná. Teraz je to dokonalé!“
„Tak ukáž sa nám, princezná. Takto ťa vidíme len raz.“
Usmiala som sa, trošku odstúpila a pomaly som sa otáčala na mieste, aby ma videli zo všetkých strán.
„Si nádherná!“ povzdychla si mamka. „Najkrajšia nevesta, aká sa kedy vydávala.“
„Ďakujem.“
„Becky, už je tu auto!“ zavolala Danielle z kuchyne.
„Tak a je to tu! Idem sa vydávať!“ zvolala som nadšene a obula si lodičky. Do ruky som vzala kyticu a všetci sme vyšli von. Pred bytovkou už auto spolu s bielou limuzínou.
„Čože?! Waaaw! Prečo tu je aj tá limuzína?“ opýtala som sa užasnuto.
„Tá je pre teba a tvojich rodičov. Dohodol to Liam,“ odvetila El.
„Vravela som mu, nech nevymýšľa nejaké drahé hlúposti, no jemu niečo hovoriť je akoby som rozprávala do vzduchu,“ povzdychla som si ale s úsmevom som nastúpila do auta. Za mnou aj mamka s ockom a Dan, El, Christie a Chris šli v druhom aute.
Opatrne som sa posunula, aby som si nepokrčila šaty a nepokazila účes a hľadela som von oknom cez čierne sklá na cestu. Po chvíli sme dorazili k domu 1D, kde sa mal na záhrade konať obrad aj hostina. Pred bránou sa krčilo niekoľko desiatok novinárov, a keď zbadali naše auto, hneď sa k nám vrhli. Netuším, ako sa dozvedeli o našej svadbe. Bolo to absolútne tajné. Len blízka rodina a priatelia. Šofér si diaľkovým ovládaním otvoril bránu, aby sme mohli prejsť a ochrankári zatiaľ zatlačili novinárov späť na miesto, aby sa nemohli dostať dovnútra.
Zaparkovali sme pre garážou, pretože limuzína by sa tam nevošla a vystúpili sme von. Prišiel nás privítať Harry, ktorý keď ma zbadal, od úžasu otvoril ústa a zízal na mňa.
„Páni, si krásna nevesta!“
„Ďakujem,“ usmiala som sa.
„Liam je vo svojej izbe a drží ho tam Louis, aby ťa náhodou nezazrel. Ty počkáš v mojej izbe.“
„Tak dobre. Poďme už, pretože tí novinári sa o chvíľu zbesnia,“ poznamenala som a obzrela som sa ku bráne, kde sa všetci krčili a fotili nás ostošesť.
Vošli sme dnu a nasledovali sme Harryho hore do izby.
„Takže tu býva Liam?“ pýtal sa otec. „Očividne sa im darí.“
„Áno, býva tu aj s ostatnými chalanmi z kapely.“
„Aha! Tam sú Liamoví rodičia! Ahojte!“ pozdravila ich moja mamka.
„Vy sa už rozprávate?“ spýtala som sa šepky otca.
„No ... áno.“
„Ahoj, Becky! Si nádherná!“ pozdravil ma Geoff
„Dobrý deň a ďakujem!“ odvetila som prekvapene.
„Vieš ...  chceli by sme sa ti ospravedlniť za to, ako sme sa k tebe a k Liamovi správali. Bolo to od nás hlúpe takto vás odsudzovať a naozaj nás to mrzí. Tešíme sa, že si Liam berie také krásne a milé dievča ako si ty, ktoré ho tak veľmi miluje, že bolo ochotné vzoprieť sa kvôli nemu rodičom. Budete spolu pekný pár,“ povedala Karen.
„Ďakujem vám. Vážim si to,“ usmiala som sa na ňu a ona ma znenazdania objala rovnako ako aj Geoff.
„A teraz už utekaj do izby, aby ťa náhodou Liam nevidel,“ zasmiala sa Karen a popohnala ma za Harrym.
„Tak dnešok už nemôže byť lepší! Rodičia sa s nami uzmierili, akceptujú nás a vydávam sa za Liama! Čo viac si môžem priať?“ hovorila som sama pre seba.
Posadila som sa na posteľ a čakala som. Moje družičky sa stratili niekam v dome, aby pozdravili svojich milých a ja som čakala na pokyny. Po polhodine ku mne prišla Christie,, poupravovala mi šaty a účes a povedala, že mám prísť dole.
„Hostia sú už usadení na záhrade a Liam čaká pri oblúku. Už nám chýba len nevesta!“
„Tak teda poďme,“ odvetil otec. Zišli sme dole a mamka sa pobrala posadiť. Christie tiež utekala na svoje miesto a ja som tak ostala sama s ockom.
„Prosím, drž ma, ak by som sa potkla,“ poprosila som ho.
„Samozrejme, o to sa neboj.“
Po chvíľke zaznel tradičný svadobný pochod a ja som ho chytila pod pazuchu. Usmiala som sa na neho a spoločne sme vykročili na záhradu a potom cestičkou vyzdobenou lupeňmi ruží, ktorá viedla k oltáru (oblúku), kde stál môj milovaný.
V momente, keď som ho uvidela, srdce vo mne podskočilo a kolená sa mi roztriasli. Ešte dobre, že ma otec držal, lebo by nevládla ani stáť. V tom smokingu bol tak úžasný. Proste neodolateľný. Kráčala som chodníčkom k nemu a čoraz viac som sa blížila k mojej novej budúcnosti.

Liam
Stál som tam pod oblúkom a čakal som na to svetlo môjho života. Keď sa ozvali prvé tóny pochodu, spozornel som a pohľad som uprel na koniec chodníčka, kde sa mala objaviť moja nevesta. Trvalo pár sekúnd, kým som ju zbadal, no ten pohľad mi vyrazil dych. Bola ... ani to nedokážem vyjadriť slovami. Krásna, nádherná, úžasná, neskutočná. Vyzerala ako anjel, ktorý spadol z neba a obšťastňoval môj život.
Usmiala sa na mňa a pomaly spolu s rytmom hudby kráčala po cestičke ku mne. Ústa sa mi roztiahli od ucha k uchu a cítil som sa ako najšťastnejší muž na zemi. Podišla až ku mne, jej otec vložil jej ruku do mojej a pobral sa na svoje miesto. Pozrela sa mi do očí a žiarivo sa usmiala. Úsmev som je opätoval a spoločne sme sa otočili k oddávajúcemu. Rozprával klasické sobášne veci, až podišiel k tej najvýznamnejšej časti.
„Liam Payne, beriete si túto ženu, Rebeccu Piercovú, za právoplatnú manželku?“
„Áno, beriem.“
„Sľubujete, že pri nej budete stáť v dobrom i v zlom, v šťastí i nešťastí, v zdraví i chorobe, v bohatstve aj v chudobe, a budete si ju ctiť po všetky dni svojho života až kým vás smrť nerozdelí?“
„Sľubujem.“
„Rebecca Piercová, beriete si tohto muža, Liama Payna, za právoplatného manžela?“
„Áno, beriem.“
„Sľubujete, že pri ňom budete stáť v dobrom i v zlom, v šťastí i nešťastí, v zdraví i chorobe, v bohatstve aj v chudobe, a budete si ho ctiť po všetky dni svojho života až kým vás smrť nerozdelí?“
„Sľubujem.“
Následne sme si vymenili snubné prstene a oddávajúci pokračoval:
„A ja v mene svätej Cirkvi potvrdzujem, že ste uzavreli sviatostné manželstvo, a požehnávam ho v mene Otca i Syna, i Ducha Svätého. Čo Boh spojil, človek nech nerozlučuje.“
Všetci: „Amen.“
„Môžete sa pobozkať.“
Otočil som sa k Becky a pozrel som sa jej do očí. Na tento okamih som čakal tak dlho a nedočkavo. Chytil som jej tvár jemne do rúk a nežne som ju pobozkal. Všetci začali tlieskať a my sme prešli cestičkou.
Potom nám všetci gratulovali a dávali kytice a darčeky. Následne sme sa usadili za stoly a nasledoval svadobný tanec. Začala hrať hudba a my sme sa postavili na parket. Chytil som ju do náruče a začali sme tancovať. (http://www.youtube.com/watch?v=Tr97MQiqW38&feature=related všímajte aj ten text J) Pozerali sme si do očí a prežívali pesničku, akoby to bola naše vlastné vyznanie. Keď začal refrén, potichu som začal spievať, tak že to mohla počuť len ona. Nádherne sa usmiala a umlčala na svojím bozkom.
„Mám pre teba darček,“ povedala tajomne.
„Aký darček?“
„No ono je to vlastne taký darček pre nás oboch.“
„Čo je to?“ pýtal som sa potichu nedočkavo zatiaľ čo sme tancovali.
„Posledné dni my boli ráno občas zle, a tak som zašla k doktorovi. Som tehotná!“ povedala so žiarivým úsmevom. Na chvíli som prestal tancovať a šokovane som zastal. Pozeral som sa na ňu a vstrebával som tú novinku.
„Ja budem otcom?“ spýtal som sa jej neveriacky.
S úsmevom prikývla. S radosti som sa rozosmial a vzal som ju do náruče.
„Ja budem otcom!!!“ skríkol som nadšene a rozkrútil som sa s ňou. „Budeme mať bábo!!!“
Už som sa necítil ako najšťastnejší človek na svete. Ja som nim bol!

Epilóg
„Alexander, nechoď ďaleko!“ zakričal som za naším drobčekom, ktorý utekal spolu s Lucasom (4) a dvojičkami Natalie a Sophiou (4). Už mal 5 rokov a Becky práve čakala naše druhé dieťa – dievčatko. Buď to bude Isabella alebo Emma, to doriešime neskôr. Otočil som sa späť k Becky a pobozkal som ju na ústa.
„Tieto naše posedenia na mi neskutočne páčia,“ poznamenal Harry. Pred týždňom sa zasnúbili S Cheryl, Louis s El mali svadbu polrok po nás a už mali chlapca Lucasa a Zayn s Christie sa zobrali rok po nich a majú dvojičky Sophiu a Natalie. Niall s Claire sa majú neskutočne radi, ale ešte sa na manželstvo necítia. Každý z nás sa osamostatnil a býval vo vlastnom dome so svojou rodinou. No ešte stále sme boli skupina, aj keď sme už koncertovali menej a venovali sa naším radostiam doma. Každú sobotu sme sa stretávali u nás na dvore a bavili sme sa ako za starých čias.
A aby som nezabudol, Danielle si taktiež vzala Chrisa a odsťahovali sa do New Yorku, kde mohla dostávať viac ponúk. S Becky boli ešte stále v kontakte a raz za čas, keď sa ocitli v Londýne sme sa s nimi stretli a porozprávali sa.
Dúfajme, že to takto pôjde ďalej a naše priateľské vzťahy neochabnú. Už sa nemôžem dočkať, na naše malé dievčatko. Určite bude rovnako krásne ako jeho mamina, a tak ho bude treba chrániť. Preto má staršieho brata. J

*The END*




55 komentárov:

  1. zimomriavky po celom tele :O perfektné ! dokonalé ! najlepšie ! máš neskutočný talent :) už sa teším, na ďalší príbeh s Louisom, pretože viem, že to bude tiež pecka, ako všetky doteraz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny príbeh , krajšie si to skončiť ani nemohla... škoda , že sa už skončil :( Máš talent Laura :D Teším sa na ďalší príbeh s Louisom :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Plačem krásne :) presne slovami sa to nedá opísať tanto príbeh je krásny, užasny neskutočný :) :*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Práve sa skončila asi moja najobľúbenejšia poviedka vôbec, dúfam, že nová sa mi bude páčiť aspoň raz tak ako táto. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) aj ja dufam ... len bude to tazke ked budu takto vysoke naroky :D

      Odstrániť
  5. OMC OMC OMC OMC ja tu revem ako sprostaaaa :) nevadi je to super cast a skoda ze sa to uz skoncilo :) ale raz sa muselo zase tahat sa to nemohlo :P ozaj ak by si prezradila ako to bude inak napisane ???

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) vravela som, ze ja nepisem o vztahu ako prebiehal a somariny okolo toho (teda nezvykla som pisat az kym neprislo Taken :D) ale ten pribeh s Louim sa bude diat inak :D

      Odstrániť
  6. je to fakt kráááásneeee !! nemám na to slov ..len tá veta že Danielle si zobrala Chrisa mi prišla smutná ..lebo som sa nedokázala odosobnit od toho že Danielle je s Liamom .proste mi to prišlo také nesprávne .ale inak je to krásny koniec a aj celý príbeh ..ale písat o Liamovi že je sniekým iným mi proste ani za nič nepasuje ! :DD som divná asi :d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) a nie si divna, aj mne to bolo strasne luto ze som musela odtrhnut Danielle od Liama pretože sú spolu strašne zlatý ale chceli aj príbeh s Liamom tak som to spravila aspoň tak pekne a neurobila som z nej nejaku mrchu alebo niečo :-)

      Odstrániť
  7. aj keď prvá časť sa mi páčila najviac, všeetky sú úžasné...zrejme je to preto že vtedy si začínala a ja som blog o 1D vtedy eśte nebrala ako samozrejmosť...raz z teba bude veľká žena... držím ti palce, aby si to s písaním dotiahla ďaleko, a snáď aj na medzinárodne známu spisovateľku .... teším sa aj na nové podanie príbehu o louisovi...rozvíjaj svoj talent aj ďalej...!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :-) budem sa snazit pisat a pisat :-) a tou prvou castou myslis prvu poviedku Always and Forever? :)

      Odstrániť
  8. KRASAA!!!! užasne!! dokonale!! viac slov nemam!!! masmoju poklonu!!! obrovsku!!!!
    Tešim sa na dalsiu poviedku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To to bolo krásne čisto jak keby som sa ja vydávala tešila som sa z Becky a ten EPILÓg si tam zapasovala výborne celá stóry bola suprová a asi si to viac krát čítala ale fakt máš TALENT :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To to bolo krásne čisto jak keby som sa ja vydávala tešila som sa z Becky a ten EPILÓg si tam zapasovala výborne celá stóry bola suprová a asi si to viac krát čítala ale fakt máš TALENT :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Úplne krásna ! :) Milujem tvoje poviedky... je to perfektné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mrkva moja!! ♥ Plačem z toho!! :´) nádherná, skvelá, perfektá, dokonalá.. proste neopísatelná story! a ako som tam čítala že je Becky tehotná, som začala ziapať na celý byt od radosti :D ešte že som sama doma :D ale je to také úžasné! ♥ nemám slov Lauri !! neskutočne sa teším na novú story :) nevedela som sa tejto časti dočkať, a stálo to za to ♥ si neskutočný talent! :*

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ach,krásne...plačem ako nenormálna...neuveriteľná poviedka
    :) celé je to dokonale opísané, veľmi sa mi páčila tá tvoja zápletka s tým,že Becky s Liamom chodila a potom Liam chodil s Dannie, ktorá sa stala skvelou kamarátkou Becky...brutálne krásna poviedka,nemôžem sa dočkať ďalšej s Louim <3 ja nemám slov, ešte stále tu predýchavam že je koniec...:) krásne to :) si obrovský talent :) :*
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. TAKEN bola úžasná poviedka, asi aj tá najlepšia čo si písla krásna.. a úžasne si ju ukončila, no proste nádherné. už sa teším ako začneš písať s Louisom.. dúfam že to bude skoro.. užasne.. :* :* :*

    OdpovedaťOdstrániť
  15. To už je koniec? o.O To tak rýchlo ubehlo... :) Krásna celá poviedka! ;) A nie len táto, proste všetky! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) rýchlo? ved som to pisala tri mesiace :D

      Odstrániť
    2. Ale to sa tak nezdalo ;D ...veď len pred chvíľou som čítala iba okolo tridsiatky :D

      Odstrániť
  16. úžasná poviedka :) ešte úžasnejší koniec :) hádam aj s Louisom bude taká dlhá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Úžasné, dokonalé, perfektné :-**

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Pane bože, toto je úplne úžasné! Nemám na to slov, máš neskutočný talent a tvoja story sa veľmi dobre číta :) Len pokračuj, raz to dotiahneš ďaleko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Já to MILUJU!%) DOufám že ta s Louisem i když bude jiná, tak bude taky tak dlouhá:P Já už nevím co ti psát.. Připadám si až trapně, furt se jenom opakuju:D:) Když říkáš, že to s Louim bude jiné, tak jsem neskutečně zvědavá jak:D Je to prostě úžasné a věřím, že to další story bude taky úžasné:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem .. aj ja dufam :-) nebude to uplne ine ale nebude to to, co zvycajne pisem :-) a dufam ze nesklamem no :) neviem na ako dlho to vyjde

      Odstrániť
  20. Tak ja ti môžem povedať, že som tie príbehy četla neskôr a to teraz a som rada, lebo ja sa neviem dočkať dalšich čiasti, čiže takto to čitam cele a sedim tu aj do 2 rano, len nech to dočitam:D a to som prečitala už celý tvoj blok a, že.. Waa..
    Naozaj, počuj toto nehovorím len tak, Ty si naozaj talentované dievča, neuveriteľne som sa do toho začitala a prečitala som všetko, nech tam bol Harry, Niall, Liam alebo ktokoľvek bolo to úžasné.. Naozaj nie len teraz som plakala.. Maš to vždy take dojímavé, že.. fuuha.. A vždy si na zaver krasne poplačem, toho je naozaj ako z rozpravky.. Ty sa tomuto venuj, lebo sa ti dari veľmi dobre!:) .. Som štasna, že som to čitala a bude čitat ďalej a tešim sa maš krasny blog- POKRAČUJ!:)
    Ďakujem Ti za tvoje krasne a dojemné príbehy, ďakujem krásne!:):)
    Mel.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. boze moj, dakujem krasne :-) taketo slova ma dokazu neskutocne potesit a dodat mi elanu na tisic dalsich casti :-) som strasne rada ze sa pacia a snazim sa, aby to nebolo take suche a vsetko bolo ine :-) nejako ma to chytilo a uz pisem aj nejake poviedky mimo tohto blogu do literarnych sutazi a strasne rada by som ich sem publikovala aby som vedela vas nazor ale potom by som ich nemohla poslat tak mozno neskor.... budem sa aj nadalej snazit pokracovat s 1D potom mozno prepnem na ine a mozno sa k tomu opat vratim :-) a este raz dakujem krasne :-*

      Odstrániť
  21. Tak toto je NAJKRAŠÍ koniec poviedky aký som kedy čítala!! Ak by som tu mala rozpisovať koľko poviedok som už čítala boli by sme tu asi do Vianoc!! Ale s hrdosťou oznamujem že TÁTO POVIEDKA MA AKO JEDINÁ ROZPLAKALA!!! Táto poviedka je NAJKRAJŠIA akú som kedy čítala!!!! A to už je čo povedať! :-D Milujem tieto poviedky, milujem tvoje písanie, milujem tvojich rodičov že splodili takého človeka ako si ty a milujem teba!! :) Nikdy neskonči s písaním! NIKDY!!! Už sa teším ak o niekoľko rokov budeš sedieť v nejakej svetoznámej knižnici v UK a budeš sa podpisovať a budeš považovaná za druhú Rowlingovú!!! :) Pokračuj v tom!! Ide ti to! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem, dakujem, dakujem :) taketo slova mi zahrievaju srdce :-) aj ja milujem teba a vsetkych, co mi pisu taketo uzasen komentare ktore ma vzdy povznesu a posunu dalej s pisanim :) nechcem skoncit uz len kvoli tymto skvelym pocitom, ktore mi poskytujete :) dakujem

      Odstrániť
    2. Tak v tom ti držím palce! ;-)

      Odstrániť
  22. mozno trochu neskor, ale musim popisat tuto poviedku aspon v jedom komentare. uzasna, nadherna, neopisatelna a vela dalsich slpov na tuto poviedku by som nasla. je uzsna a jedna z mala ktore som cchela citat a tak upenlivo, ze som chodila spat aj o polnoci, len aby som citala. necitala som vela poviedok s liamom(moj oblubeny), ale tato ma zaujala nadovsetko a urcite viem, ze tento blog budem navsetevovat vzdy. Marry

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ty kokšo.. neskutočné!!! toto bol najkrajší koniec akéhokoľvek príbehu. Si úžasná!! Tvojich príbehov nebudem mať nikdy dosť!! Sú totižto na nezaplatenie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. je to je to nádherné pekné užasné proste nemám slova krásny je celý príbeh :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  25. jeeeeeej to bolo neskutocne pekne!! uzasne.. super pises len tak dalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Wáááááááááááááw <3 nemám slov :)..úžastnéé...smutne ale aj veselé...romaticke...proste DOKONALÉ <3

    OdpovedaťOdstrániť
  27. krásny príbeh :) ako som vravela,ked som písala koment k pribehu COincidence , máš talent :) super

    OdpovedaťOdstrániť