O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

piatok 8. júna 2012

Taken 43


Sewas :-) Prepáčte, že som tu pár dní nebola aktívna. Mala som veľa testov a musela som sa učiť. Aj ďalšie dva týždne píšem každý deň najmenej jeden výstupný test, tak neviem, ako často budem pridávať časti. Držte palce, aby to dobre dopadlo. :-) Dúfam, že sa vám dnešná časť bude páčiť.
P.S.: Tohto týždňa som sa nudila, tak som si spravila 1D nechty. Páči sa? :-D (trošku zlá kvalita :-P )



O pár týždňov
Dni radostne ubiehali a my sme si užívali svoju prítomnosť. Po našom rozhovore s novinármi o nás vyšiel dvojstranový článok s fotkami. Našťastie nič neskomolili a nevznikli žiadne nové klebety. Bol k tomu aj pridaný mini článok o Danielle spolu s fotkou, na ktorej bola s Chrisom. No jeho nik nepoznal, tak mu to starosti nerobilo.
S rodičmi sme sa ešte stále nerozprávali. Oni sa nám neozvali, hrali sa na urazených a my sme nemienili spraviť prvý krok k uzmiereniu. To oni majú žiadať o odpustenie a nie my. Zrejme sa ešte cez to nepreniesli a čakajú, kým sa niečo stane, čo nás rozdelí a my s plačom dobehneme za nimi, že mali pravdu. No to sa nestane.
Medzičasom som nahrala dve klipy – jeden pre Ollyho Mursa a druhý je Cher Lloyd. Spolupráca s nimi bola neuveriteľná. Odvtedy sa mi ponuky sypú dolu rukávom a ja si neviem vybrať, ktorú mám prijať a ktorú nie. Zarobila som si dosť, aby som mohla rodičom splatiť časť peňazí za byt, a tak som im ich poslala na účet.
Momentálne natáčam klip s Katy Perry v Manchestri na štadióne. Je to celkom zaujímavé. Raz sme roztlieskavačky, potom zas zvádzajúce sexice. Liam aj chalani sú tu tiež, pretože si urobili menší výlet na futbalový zápas.
V sobotu poobede som ako vždy odchádzala zo natáčania s úžasným pocitom. Bol to náš posledný záber a mne sa tak trochu uľavilo. Chcela som si aspoň nachvíľku urobiť voľno a venovať sa Liamovi. Dorazila som na hotel a dala si teplú sprchu. Chvíľu som len tak stála pod prúdom tečúcej vody a uvoľňovala si všetky svaly. Potom som sa poriadne vydrhla a s uterákom obtočeným okolo tela som vyšla do izby.
Hodila som na seba tepláky a rozťahané tričko a uložila som sa na posteli. Keďže som mala chvíľku pre seba, zapla som si notebook a po predlhej dobe som sa opäť prihlásila na twitter. Otvorila som Mention a žasla som, koľko nových príspevkov tam bolo. Začala som ich po jednom čítať a čím ďalej, tým viac sa úsmev na mojej tvári vytrácal a nahradil ho šokovaný výraz.
Myslela som si, že po tom článku v novinách sa mi zrúti svet, no oproti tomu, čo som čítala teraz, to bola len jedna kvapka oceánu. Milióny dievčat mi písalo ohavné veci, ako napríklad, že som štetka, že ho len využívam a že som s ním len pre peniaze, že nechápu, čo na mne vidí, ako mohol Danielle vymeniť za mňa, že sa jej nikdy nebudem rovnať, že je krajšia a lepšia tanečníčka (akoby som to nevedela) a že ma nenávidia.
Každým tweetom sa moja nálada znižovala a ja som dúfala, že sa zastaví na bode mrazu. Bohužiaľ po pokračovalo ďalej a ďalej. Nemohla som sa zastaviť a čítala som to ďalej a ďalej. Bolo to nekonečné. Všetky ich fanúšičky po celom svete ma nenávideli. Čo som komu urobila? Je snáď chyba, že niekoho milujem? No a čo, že je to práve Liam.
Už som to ďalej nezvládla a rozplakala som sa. Práve vtedy vošiel do izby vysmiaty Liam aj so Zaynom. Keď ma zbadali, obaja zmĺkli a Liam ku mne podišiel.
„Čo sa stalo?“ spýtal sa ma.
„Všetci ma nenávidia,“ vzlykla som.
„Ale nie. Kto by teba mohol nenávidieť? A prečo?“ čudoval sa.
„Pretože ťa milujem a ty miluješ mňa. Preto!“
„Čože? A na to si ako prišla?“
Ukázala som rukou na laptop vedľa mňa a on si ho zobral na kolená. Spolu so Zaynom čítali príspevky.
„A to si hovoria fanúšičky?!“ povedal Zayn. „Prečo nedokážu pochopiť, že máme svoj vlastný život. Samozrejme, že ich všetky zbožňujeme, ale nemôžeme byť s každou. Tým, že budú posielať nenávistné tweety sa nič nezmení!“
„Ja viem Zayn. Ale čo s tým môžeme robiť,“ vzdychol si Liam. „Becky, nesmieš si to tak brať. Sú to len hlúpe dievčatá, ktoré si myslia, že ich takto budeme mať radšej. Prešla si tým aj Danielle, aj Eleanor. Časom to prejde, uvidíš. Budú ťa mať radi.“
„Myslíš?“
„Viem to!“ usmial sa na mňa a objal ma. „Neskočíme dnes niekam von na večeru?“
„Tak dobre,“ súhlasila som a usmiala som sa. „Ale musím sa prezliecť a upraviť.“
Obaja sme sa otočili k Zaynovi. On na nás najprv nechápavo hľadel, až potom mu to doplo.
„Jasné, jasné. Už idem. Zavolám Christie. Pekný večer prajem.“
„Vďaka. Pozdrav ju,“ zavolala som za ním dúfajúc, že to počul. „Tak ja sa teda idem pripraviť,“ povedala som a vrhla sa ku kufru. Vytiahla som si svetlobéžové šaty so stiahnutým čiernym pásom a k tomu čierne lodičky, kabelku a doplnky. Jemne som sa nalíčila, aby som zakryla opuchnuté oči a vlasy som si zopla do drdola. Keď som bola hotová, vrátila som sa do izby k Liamovi do izby. Už bol prezlečený. Usmial sa na mňa, chytil ma za ruku, a tak sme mohli vyraziť.

Liam
So Zaynom sme sa boli povoziť na motokárach. Hrali sme preteky a dosť dobre sme sa bavili. Keď sme prišli do hotela, poprosil ma, či by nemohol ísť na chvíľu ku mne, lebo Harry si vraj chcel doviesť nejaké dievča a nechcel sa im tam miešať.
Cestou po chodbe sme sa minule s nejakým chlapcom, ktorý sa na nás tak zapozeral, že nevidel, kam kráča, a tak narazil do stĺpu. Snažili sme sa udržať smiech, no hneď ako sme boli od neho ďaleko, vybuchli sme plnou silou. Takto v dobrej nálade sme vošli do izby.
Až po pár sekundách sme si všimli, že nie sme sami. Na posteli ležala Becky a z očí jej tiekli slzy. V momente sme obaja zmĺkli a hneď som k nej pribehol.
„Čo sa stalo?“ spýtal som sa jej.
„Všetci ma nenávidia,“ vzlykla.
„Ale nie. Kto by teba mohol nenávidieť? A prečo?“ čudoval som sa.
„Pretože ťa milujem a ty miluješ mňa. Preto!“
„Čože? A na to si ako prišla?“
Ukázala rukou na laptop vedľa a ja som si ho zobral na kolená. Spolu so Zaynom sme čítali príspevky.
„A to si hovoria fanúšičky?!“ povedal Zayn. „Prečo nedokážu pochopiť, že máme svoj vlastný život. Samozrejme, že ich všetky zbožňujeme, ale nemôžeme byť s každou. Tým, že budú posielať nenávistné tweety sa nič nezmení!“
„Ja viem Zayn. Ale čo s tým môžeme robiť,“ vzdychol som si. „Becky, nesmieš si to tak brať. Sú to len hlúpe dievčatá, ktoré si myslia, že ich takto budeme mať radšej. Prešla si tým aj Danielle, aj Eleanor. Časom to prejde, uvidíš. Budú ťa mať radi.“
„Myslíš?“
„Viem to!“ usmial som sa na ňu a objal ju. „Neskočíme dnes niekam von na večeru?“
„Tak dobre,“ súhlasila a usmiala sa. „Ale musím sa prezliecť a upraviť.“
Obaja sme sa otočili k Zaynovi. On na nás najprv nechápavo hľadel, až potom mu to doplo.
„Jasné, jasné. Už idem. Zavolám Christie. Pekný večer prajem.“
„Vďaka. Pozdrav ju,“ zavolala za ním Becky. „Tak ja sa teda idem pripraviť,“ povedala a vrhla sa ku kufru. Kým sa dávala do poriadku, vzal som si k sebe notebook a prihlásil som sa na Twitter. Nedalo mi, aby som k tomu niečo nepovedal. Vôbec tomu nerozumiem! :-/ To si hovoríte Directioners? Prečo nenávidíte @Rebecca_Pierce? Zraňujete tým nielen ju, ale aj mňa :´( Páčilo by sa vám, ak by vás celý svet nenávidel len za to, že vás niekto miluje? Musel som to zo seba dostať. Snáď sa tie dievčatá spamätajú.
Vypol som počítač a rýchlo som sa obliekol. Práve, keď som zapínal posledný gombík na saku, vyšla k kúpeľne Becky. Bola nádherná. Tie šaty jej neskutočne pristali. Usmial som sa na ňu a vzal ju za ruku. Mohli sme vyraziť.


17 komentárov:

  1. Nádherné ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dokonale a tie nechty mam aj :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super ako vždy :).. a úžasné nechty :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zlato super časť!!! úplne wau!! Janii

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mojáá :) tými časťami ma pomaličky ale isto zabíjaš! :O sánka dole ♥ úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasnééé (: a krásne nechty, to si robila ty, že? x)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wooooooooow :D :D dalsiu cast :D :D uzasna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) pravdepodobne v nedelu ale nie som si ista lebo mam vela ucenia takze tohot tyzdna len tak :-)

      Odstrániť