O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 18. júna 2012

Taken 46


Ahojte :-) ospravedlňujem sa, že som sem dlhší čas nič nepridala, ale vážne som toho mala veľa, samé výstupné testy z každého predmetu, takže som sa musela učiť a cez víkend som nebola doma :-) no chvalabohu už mám všetko za sebou, známky zakrúžkované a môžem sa venovať poviedke :-) chcela by som to už dokončiť, takže mi prepáčte to skákanie v čase ... dúfam, že sa vám bude páčiť ;-)

Ubehlo pár dní. Za ten čas sme sa stihli zoznámiť s Cheryl, krásnou červenovláskou, do ktorej sa zaľúbil Harry, a tá predstavila svoju kamarátku Claire – roztomilú blondínku, ktorá žila vo vlastnom svete -  Niallovi, a tí si, samozrejme, padli hneď do oka.  Boli spolu rozkošní a obaja rovnako strelení.
A boli sme kompletní. Každý mal svoju polovičku. Trávili sme spolu čas všetci desiati alebo v pároch. S Liamom sme si užívali posledné spoločné dni a snažili sme sa nemyslieť na tie mesiace rozlúčenia. Nič nás už netrápilo - novinári nám dali pokoj, fanúšičky sa s tým zmierili (teda aspoň väčšina z nich) a nikto nám už nerobil problémy. Teda až na maličkosť, že rodičia nás ešte stále nepovažovali za svoje deti.
Keď prišiel deň odchodu, nálada bola od rána pochmúrna. V dome sme spali všetci desiati a ráno bol všade totálny zmätok. Všetci chalani behali sem a tam a zháňali posledné veci do ich kufrov. My holky sme radšej sedeli v obývačke, aby sme im nezavadzali a nemotali sa im pod nohy. O pol 10 stáli konečne všetci nastúpení v chodbe pripravení na odchod. Posadali sme do minibusu, ktorý dali objednať a bez slova sme vyrazili na letisko.
Chalani šli súkromným lietadlom, no aj to malo určitý režim a muselo odísť na čas. A tak sa prihlásili, odovzdali kufre a otočili sa k nám, aby nám povedali posledné zamilované frázy a rozlúčili sa. Liam ma chytil za ruky a pritiahol k sebe. Nežne mi pozrel do očí a povedal:
„Aj keď budeme tri mesiace od seba, nezabúdaj, že si mojím všetkým. Milujem ťa najviac na svete a nikdy by som ťa za nikoho iného nevymenil. Budeme si volať a písať a kedykoľvek nás môžeš prísť pozrieť aj s ostatnými dievčatami. Stačí dať vedieť a my vám pošleme letenky.“
„Naplánovala som si prácu tak, aby som nemala veľa voľných chvíľ a nemusela sa trápiť tým, že tu so mnou nie si, no aspoň raz si čas nájdem. Dúfam, že tie mesiace zbehnú rýchlo a hneď sa mi vrátiš. Ľúbim ťa!“ odvetila som a pritisla som sa na jeho pery.
Bozkávali sme sa, akoby to malo byť posledný raz. Cez skype si veľa bozkov nevymeníme. Do hlavy som si vrývala každučkú stotinu týchto chvíľ, aby som nezabudla, ako chutia jeho pery a ako úžasne bozkáva. Potom za nimi prišla letuška, že ich lietadlo je pripravené. Posledný krát ma náruživo pobozkal, tuho objal a pobral sa ku tunelu do lietadla. Pri vchode sa ešte všetci otočili a zakývali nám. Liam mi poslal vzdušnú pusu a zmizol vnútri.
Zavreli sa za nimi dvere a na mňa doľahlo, že budeme tri mesiace od seba. Z oka mi vypadla jediná slza, ktorú som rýchlo zotrela a povedala som si, že musím byť silná a zvládnem to. Rozlúčila som sa s dievčatami a s Christine sme sa taxíkom pobrali domov. Ona ešte skočila na nákupy a ja som vtrielila do bytu. Len čo som sa ocitla sama, z očí sa mi spustil vodopád sĺz. Bolo mi smutno. Už teraz mi chýbali jeho bozky a dotyky.
Rýchlo som zobrala laptop a zapla som ho. Otvorila som elektronický diár a prezrela som si program, ktorý ma od zajtra čakal. Klip s Enriquem Iglesiasom, Nicol Scherzinger (bola s nami neskutočne spokojná, a tak tam budeme tancovať obe – aj ja aj Dan), malé anglické turné s The Wanted a práca s JLS. Poprosili ma, aby som im robila choreografku! Bola to úžasná ponuka. Už som sa nemohla dočkať na tie úžasné dni. Budú síce namáhavé, ale táto práca ma baví a dokonale ma napĺňa.
Medzičasom dorazila Christie s kufrom.
„Ty si si kúpila kufor?“ nechápala som.
„No, na tie veci, čo som si kúpila mi môj nestačí. Musím sa predsa do niečoho pobaliť.“
„Ach tak. Je škoda, že už zajtra odlietaš. Aj ty. Budeš mi chýbať!“
„Veď aj ty mne. Mohla by si ma prísť pozrieť do LA. Aj baby by ťa chceli vidieť.“
„Pouvažujem nad tým. Mám ťa potom odprevadiť na letisko?“
„To nie je nutné. Nechcem, aby si kvôli mne vstávala už o 3 ráno.“
„Tak dobre. Si strašne chápava,“ zasmiala som sa.
„Ale pozri čo som nám kúpila,“ uškrnula sa a z kufra vytiahla fľašu Nikolausky.
„Ty vieš, čím ma potešiť!“ zvýskla som. „Tvoj posledný večer v Londýne poriadne oslávime.“
„To si píš!“ pritakala Christie a už otvárala fľašu. Ani poháriky nám netrebalo. Obsah fľaše sa pomaly zmenšoval, nálada stúpala a s ňou aj šialené nápady. Po čase sme boli úplne opité a zaspali sme na gauči.
Ráno som sa zobudila s obrovskou bolesťou hlavy a suchotami. Rýchlo som bežala do kuchyne, zo skrinky som vytiahla Ibalgin a zapila ho litrami vody. Na ľadničke som si našla odkaz od Christie.

Čas s tebou som si neskutočne úžila. Ďakujem ti taktiež, že si ma zoznámila so Zaynom a ostatnými chalanmi. Sú úžasní. Nikdy na tieto prázdniny nezabudnem a dúfam, že si ich čoskoro zopakujeme. Mám sa strašne rada. S láskou, Christine

Pri čítaní odkazu mi stislo srdce a jej slová ma takmer dojali k slzám. Aj ja som mala Christie strašne rada a to, čo sme spolu zažili, by sa dalo opísať do niekoľkých tisícstranových kníh. Dúfala som, že to čoskoro nebude trvať dlho. Vrátila som list na ľadničku a šla som sa pripraviť. O hodinu mi začínala skúška k natáčaniu a ja som vyzerala hrozne. Bolo treba sa trošku skultúrniť, aby sa ma ľudia na ulici a v štúdiu nezľakli.
Obliekla som sa do pohodlných vecí na tréning, zvyšok som si zbalila do tašky a utekala som von k prvému taxíku, aby som prišla na skúšku včas. Pozoznamovala som sa s tanečníkmi a začali sme. Choreografia nebola náročná, a tak sme mali do 6 všetko hotové. Rozlúčila som sa a vrátila som sa domov. Takto to pokračovalo ďalšie dni a týždne. Robota, robota, robota.

Liam
Dni ubiehali, stali sa z nich týždne, a ona ešte neprišla. Dokonca ani len nenaznačila, že by sa na to chystala. Denne sme spolu skypovali a rozprávali sa dlho do noci, no o návšteve nepadla ani zmienka. Nechcel som ju do toho nútiť, no moja nálada každým dňom klesala. V polovici mája mi už nezostávala žiadna nádej, a tak som bol ako mátoha bez duše. Na koncerte som hral svoju rolu, no mimo pódia som bol ako mŕtvola.
Chalani sa ma skúšali rozveseliť, no nič nezaberalo. Len Harry bol divný. Vždy to bol on, ktorý mi nejako dohovoril a povzbudil ma. Aj vtedy, keď som si už myslel, že je to s Becky beznádejné mi pomohol. No teraz nepovedal ani slova. Nič. Posledné dni s niekým často telefonoval a nechcel mi prezradiť s kým. Potom v deň nášho predposledného koncertu niekam zmizol a vrátil sa až pár hodín pred začiatkom. Bolo to divné, pretože nikdy tak nezdrhol, no nechcel som vyzvedať. A tak som sa len ako vždy pripravil na koncert a vyrazili sme do haly.

Becky
S Liamom sme si často skypovali a niekedy sa na kamere ukázali aj ostatní chalani a pozdravovali. Neskutočne mi chýbal. V polovici mája som sa rozhodla, že pôjdem za nimi. Chcela som však, aby to bolo prekvapko, a tak som si cez Harryho zistila, kde majú koncert. Taktiež mi prezradil, že je viac-menej smutný, pretože som ho ešte neprišla navštíviť, a tak ma to ešte viac pohnalo dopredu. Kúpila som si letenku a 23.mája som odletela do Barcelony.
Bol to ich predposledný koncert. Vystupovali večer o 7 a okolo 10 sa mali vrátiť na hotel. Harry ma prišiel vyzdvihnúť z letiska a odovzdal mi kľúče od izby. Poprosila som ho, aby mi ju rezervoval. Vošla som do hotela celá zahalená, aj keď bolo vonku aspoň 30°C, aby ma nikto nevidel a nespoznal. Na izbe som ostala až do večera, kým mi niekto nezaklopal päťkrát na dvere. Bol to znak od Harryho, že už odchádzajú. Popod dvere mi pretisol ich kartičku od izby (býval s Liamom) a ja som ju natešená zdvihla. A môžem začať.

 Cheryl

 Claire
tréningový outfit

17 komentárov:

  1. a ako vypada rebeca? ju som este nevidela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jůůů Claire:D I like it:D Jsem zvědavá, co bude dál:P Nemůžu se dočkat další části:) Dáš zítra další?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aaa jezisi :D :D dalsiu dalsiu dalsiu dalsiu dalisu a opat dalsiu :D :D jeziis to je absolutne dokonalee :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. neopísateľne perfektné :) ja nechcem, aby to skončiloooo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D vdaka ... ale nemozem to pisat do nekonecna :-) budu dalsie ... dufam ze sa aj tie budu pacit :-)

      Odstrániť
  5. Toto je maximálne úžasná story! :) neskutočne sa ti vydarila... ale tak, mne sa páčili všetky tvoje :P :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :-) len by uz bolo dobre ju ukoncit bo oco uz chce posielat ju =D

      Odstrániť
    2. Tak teraz je taký správny čas :)

      Odstrániť
  6. náádherná časť...teším sa,že sa teraz budeš venovať poviedke...ja by som bola najradšej,aby to nikdy neskončilo :)
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) bohuzial raz to skoncit musi ... az tolko napadov nemam :-)

      Odstrániť
  7. Kráásne.. rýchlo ďakšiu časť.. supeer. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Čau kočka :-)
    už dlhšiu dobu sa snažím napísať ti komentár lenže , všetko čítam cez mobil v škole :-D
    Nehorázne ma Rebecca inšpirovala , tým aká je a pravdupovediac je to užasný príbeh :-)
    mala by si sa takýmto niečim živiť

    P.S - ako s avolá tá herečka blondatá na fotke ? viem že je z jedneho serialu na Markíze :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :-) v pisani som objavila neskutocnu vasen a to len vdaka 1D taze je to super ... chcem teraz cez leto sa pozapajat do nejakych literarnych sutazi tak hadam to vyjde :) aj keby nie, pisat neprestanem lebo ma to strasne bavi :-) hlavne ked mam take uzasne citatelky ... a netusim, ako sa ta herecka vola ... ja som len nasla na nete obrazok tak som ho pouzila :-)

      Odstrániť