O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 20. júna 2012

Taken 48

Predtým, než sa pustite do novej časti, prosím dajte si námahu a prečítajte toto!!! 



DÔLEŽITÉ OZNÁMENIE DIRECTIONERS! PROSÍM ČÍTAJTE!!!

Manažment sa snaží držať Nialla preč od spevu a chcú len, aby hral na gitare. Osobne si myslím, že Niallov hlas je jeden z najkrajších (ak nie najkrajší) na celom svete! Manažment môže zavrieť hubu! Nialler je časť One Direction a bez neho by to nikdy nebolo to isté. Takže, 21. júna 2012, zajtra, ak máte Instagram, Twitter alebo Facebook, spamujete s tagom #letniallsing a pridávajte obrázok vášho zápästia s nakreslenými písmenami „LNS“.  Zdieľajte a dajte to kolovať!!!

Pridajte sa na udalosť a podporte Niallov skvelý hlas!!
http://www.facebook.com/events/462212167124925/


„Liam! Becky!!!  Vstávajte! Odchádza nám o chvíľu lietadlo!“ ozval sa krik z vedľajšej izby.
Pomaly som otvorila oči a poobzerala som sa okolo seba. Liam sa už tiež prebúdzal. Pritiahol si ma k sebe a nežne ma pobozkal.
„Všakže s nami pôjdeš do Lisabonu? Je to náš posledný koncert.“
„Tak dobre,“ súhlasila som s úsmevom s rýchlo som sa obliekla. Potom som sa šla do svojej izby, vzala som si veci a stretla som sa s chalanmi dole v lobby. Zayn, Niall a Louis na mňa prekvapene zízali, a tak som im v skratke všetko vysvetlila. Následne už došiel aj Liam s Harrym a mohli sme vyraziť na letisko.
Let trval len pár minút a už sme pristávali. Ubytovali sme sa a prezliekli. Dala som si na seba pásikavé námorné šaty (dúfajúc, že sa Loui neurazí), červené lodičky a kabelku. Tak sme spolu všetci  vyrazili do haly. Kým sa chalani pripravovali, pozrela som sa zo zákulisia na počet ľudí. Bolo to neuveriteľné. Vyzeralo to, akoby tam boli tisícky ľudí. Ohromená som sledovala,  ako všetci skandujú a v rukách držia milión veci. Ktovie, čo s nimi budú robiť.
Po chvíľke som sa vrátila späť a všetci už boli prichystaní. Liam ma pobozkal a vyšiel na pódium. Za ním nasledoval Harry, Louis, Niall a Zayn. Halou sa ozvalo nadšené hulákanie a davy dievčat kričali meno svojho idola. Škoda len, že sú všetci zadaní.
Len čo boli všetci piati na pódiu, ozvali sa úvodné tóny nejakej piesne a začali spievať. Celá hala spievala s nimi a atmosféra tam bola neuveriteľná. Bolo to ešte lepšie ako na koncertoch Nicole. Po hodine a pol zahrali poslednú pieseň a rozlúčili sa s fanúšikmi. Vzápätí zišli z pódia a Liam ma znovu pobozkal. Objal ma okolo pliec a spoločne sme kráčali do backstagu.
Noc sme strávili v hoteli no ráno nás skoro ráno zobudil poslíček. Izbu sme mali tentoraz len samy dvaja, Harry sa potešil, že môže byť s Louisom a Zayn bol s Niallom. Len čo sme boli hore, zbalili sme si veci, čo sme večer nutne potrebovali a s kuframi sme zišli dole. No tam nikto nebol. Liam sa však terigal ďalej vonku.
„Liam, kam to ideš? Veď tu ešte nie sú ostatní.“
„Dnes letíme sami, darling. Chalani sa ponáhľajú domov za polovičkami. Ja tú svoju mám, takže si s ňou chcem užiť nejaký ten čas osamote,“ odvetil.
„Ale kam to ideme?“
„Nechaj sa prekvapiť,“ usmial sa záhadne a vložil kufre do auta. Nasadli sme a odviezli sa na letisko, kde sme rýchlo zaregistrovali batožinu a postavili sa do radu na kontrolu. Tentokrát sme už šli verejným lietadlom, a tak mal Liam na hlave čiapku a okuliare, čo nebolo až také nápadne vzhľadom na slnečné počasie. Prešli sme cez skener a nastúpili do lietadla. Netuším, kedy stihol Liam zarezervovať letenky, ale nejako som to neriešila.
„Už mi povieš, kam ideme?“
„Až keď priletíme.“
„Tak fajn,“ odula som sa naokolo a sledovala som zmenšujúcu sa krajinu pod sebou. O chvíľu sme nechali súše za nami a vyšli sme ponad oceán. Potom som už nevidela nič, keďže sme boli príliš vysoko. S Liamom sme sa celú cestu nerozprávali, len ma jednoducho držal za ruku.
Len čo lietadlo pristalo a my sme si vyzdvihli batožinu, nedočkavo som sa otočila k Liamovi s otázkou v očiach.
„Vitaj na Kanárskych ostrovoch!“ zvolal Liam a rozhodil rukami.
„Hiiiii!!!“ zhíkla som nadšene. „To myslíš vážne? Vždy som sem chcela ísť. Si úžasný. Milujem ťa!“
Skočila som mu do náruče a poriadne ho vyobjímala a vybozkávala.
„Lenže toto ešte nie je naša konečná destinácia. Na tomto ostrove sa nachádzajú len hotelové rezorty a my ideme na špeciálne miesto. Takže hybaj do prístavu.“
Schytila som ho pod pazuchu a šťastne sme sa vybrali von z letiska. Prístav sa nachádzal len pár minút cesty od letiska, tak sme sa prešli pešo po pláži, obdivujúc to nádherné more, piesok, palmy a budovy. V prístave sme nasadli na menšiu jachtu s vodičom a vzdialili sme sa od mora.
Približne po hodine cesty na mori, keď mi už začínalo byť trošku zle, som v diaľke pred nami zahliadla maličký ostrovček.
„Becky, toto je ostrov Montaňa Clara. Tu strávime najbližšie dni. Môžeme tu byť ako dlho chceme,“ riekol Liam.
„Čože? Ako dlho chceme? A kde budeme bývať? Nie je to súkromný ostrov?“
„Áno je. Patrí jednému môjmu známemu, ktorý mi bol dlžný láskavosť, a tak mi ho s radosťou požičal. Celý ostrov budeme mať len pre seba. V dome by malo byť nakúpené a mala by tam byť jedna žena, ktorá sa mu o to stará. Uvidíme, aké to tam bude.“
„Jupííí!“ zvýskla som.
Len čo sme dorazili k pláži, vystúpili sme z jachty a rozlúčili sa s chlapíkom, čo kormidloval. Myslela som si, že odíde, no asi patril k ponuke. Obzrela som sa vôkol a neďaleko som zbadala nádherný letný dom. Mal dokonca aj bazén. Tak toto je teda luxus. Liam otvoril dvere a vošli sme dnu. Bolo to krásne zariadene a cítila som sa ako v paláci.
„Buenos días, seňor y seňorita. Me llamo Diana y trabajo aquí,“ usmiala sa na nás nejaká ženská, čo práve vyšla spoza rohu.
S Liamom sme sa na seba len pozreli a pokrčili sme ramenami v zmysle ´Absolútne vám nerozumieme´.
„Ooo, vy ste cudzinci. Prepáčte, Miguel mi nepovedal, akou rečou hovoríte. Takže ešte raz, Dobrý deň, vitajte. Volám sa Diana a pracujem tu.“
„Dobrý deň,“ odvetili sme naraz.
„Poďte, ukážem vám dom a izby,“ ukázala rukou, aby sme ju nasledovali. Previedla nás po dome a poukazovala nám izby. Mohli sme si vybrať, kde chceme spať. Liam povedal, nech si vyberiem ja, a tak som zvolila tú s výhľadom na oceán. Bola priestranná a svetlá, no najviac rozhodol ten výhľad. Vstať ráno a vidieť more a slnko bude úžasné. Mala dokonca aj terasku, kde sme sa mohli naraňajkovať. Proste dokonalá.
„Ak by ste niečo potrebovali, nájdete ma v chatke za domom. Ak budete chcieť jesť, stačí zazvoniť na zvonček v kuchyni a ja pribehnem.“
„Ďakujeme, Diana. Mohli by ste nás teraz nechať samých?“ poprosil ju Liam.
„Iste. Prajem príjemný pobyt.“
„Vďaka,“ odvetil, keď odchádzala. „Tak ako sa ti tu páči?“
„Je tu božsky. Úžasné. Vynikajúco. Nádherne. Skvelo. Nemám proste slov.“
„Som rád, že sa ti tu páči,“ usmial sa a pobozkal ma. „Neskočíme na pláž?“
„Jasné!“ súhlasila som hneď. „Lenže,...“
„Čo sa deje?“
„Nemám tu plavky. Nepočítala som so žiadnou dovolenkou,“ odvetila som skleslo.
„To nevadí. Dnes môžeš ísť napríklad v spodnom prádle. Nájdeme si nejaké tiché, nikým nerušené miesto. A zajtra skočíme na nákupy, čo ty na to?“
„Skvelé. Si úžasný. Zbožňujem ťa. Milujem ťa najviac na svete!“ hodila som sa naňho a zvalili sme sa na posteľ. Po chvíľke bozkávania a hladenia sme opäť vstali a Liam si obliekol plavky. Ruka v ruke sme vyšli von a pobrali sme sa po pláži ďalej od domu. Našli sme si maličkú zátoku neďaleko domu, no nikto by nás z neho nevidel. Vyzliekli sme sa a vošli do vody. Bola príjemne teplá a ja som sa cítila ako v raji.
„Tak dlho som neplávala v mori,“ povzdychla som si a pritúlila som sa k Liamovi. Objala som ho okolo pása a ani som si nevšimla, že ma odnáša ďalej a ďalej od pláže. Bola som príliš zamestnaná jeho nádhernými očami a vášnivými bozkami.
Už som sa ani len nedržala, keď ma zrazu pustil do vody a ja som sa potopila. Nalogala som sa vody, no rýchlo som sa vynorila nad hladinu a plávala som späť k pláži. Obliekla som si veci a šla som k domu.
Liam za mnou celý čas kričal, nech sa nehnevám a nech neodchádzam, no ja som sa ani len neotočila.  Bola som na neho strašne nahnevaná. Vošla som do kuchyne a z chladničky som si vybrala mlieko. V skrinke som našla cereálie a spravila som si rýchlu večeru.
Keď som dojedala posledné zvyšky, vrátil sa domov aj Liam a objal na zozadu okolo pása. Odhrnul mi vlasy z krku a začal ma naň bozkávať. Pomedzi to sa mi ospravedlňoval a snažil sa ma obmäkčiť. Zaberalo to. Po chvíľke som bola už úplne roztopená, a tak som sa otočila k nemu a moje pery našli tie jeho. Vzal ma do náruče a vyniesol do izby. Opäť ďalšia nádherná noc.




12 komentárov:

  1. bies co mi to pripomina ?? ten ostrov a dovolenka :D Breaking Dawn :) dalsiu cast prosiiim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. náádhera..ja nemám slov...:)
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jooj, prestaň písať tak úžasne! :O :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tvoje story sú to najlepšie, čo som kedy čítala! :)

      Odstrániť
    2. dakujem krasne :-) ani nevies ako ma tesi ze sa pacia :)

      Odstrániť
    3. Nemáš za čo :) A mňa teší tvoja story :P :)

      Odstrániť
  4. úplne najlepšie to je ! :) ja už nemám slov :)

    OdpovedaťOdstrániť