O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 3. novembra 2012

Coincidence 70


Počuli ste nové neoficiálne songy z Take Me Home? Viem, že ich niekto "ukradol" a chalani boli dosť smutní (Niall dosť naštavný) ale nedalo mi to a musela som si ich pustiť. Sú krásne a aj keď mi je ľúto, že im tie piesne unikli, nemôžem odolať a púšťam si ich stále dookola. Zaľúbila som sa do They Don't Know About Us a mám pocit, že sa mi páči najviac zo všetkých nových zatiaľ a ako povedala kamarátka Klaudia, pri pesničke Rock Me sa neskutočne teším na tú Harryho obmenu. (práve som si ju stiahla a tesne po tom ju vymazali).



Keď sme sa vrátili, bola som tak unavená, že len čo som si ľahla do postele, zaspala som. Ráno ma zobudil východ slnka. Opatrne som vstala a šla do kúpeľne. Kým som z nej vyšla, Harry už bol hore, oblečený na raňajky.
„Tak aký je plán na dnes?“ spýtala som sa ho.
„Čo by si rada?“
„Poďme vyskúšať nejaké atrakcie hotela?“ navrhla som a Harry prikývol.
„Potápanie?“
„Môže byť,“ usmiala som sa. „Plus jazda na koni?“
„Okay,“ súhlasil Harry a vysmiaty sme sa pobrali na raňajky. Sýty sme zamierili na recepciu, aby nás naviedla, kam máme ísť. Celé dopoludnie sme teda strávili potápaním a poobede sme sa šli prejsť na koňoch. Ďalšie dni sme vyskúšali všetko ostatné – windsurfing, bowling, tenis, biliard, naučila som sa plávať a Harry ma taktiež presvedčil na golf. Veľmi som chcela vyskúšať tie tanečné hodiny, no po večere v klube som sa na to Harryho radšej ani nepýtala. Z večerov opäť nič nebolo, pretože sme boli zakaždým unavený.
Po týždni Harry navrhol, aby sme si zrobili len taký oddychový deň – leňošenie pri bazéne alebo na pláži. Súhlasila som a vonku sme si obsadili lehátka. Po celodennom odpočinku a slnení sme sa šli prezliecť na večeru. Harry mi odkázal, aby som si obliekla niečo pekné, tak som si obliekla tyrkysové letné šaty a doladila som ich hnedými doplnkami.
Harry ma potom vzal do reštaurácie na pláži a vychutnali sme si romantickú večeru pri sviečkach. Po jedle sme sa pobrali na izbu obaja tušiac, čo bude nasledovať. Vo výťahu sa môj krvný tlak zvýšil na 200 a telom sa mi začala šíriť túžba, ktorú som tak potláčala. Len čo sme sa ocitli za dverami izby, túžobne som sa vrhla na Harryho pery a zasypala ich miliónom bozkov.
Harry bol najprv prekvapený, no potom sa dostal do rovnakého stavu a bozky mi oplácal rovnakou vášňou. Pomaly sme sa presunuli k posteli a Harry mi rozopol opasok na šatách. Ja som mu stiahla dole sako a zvalili sme sa na posteľ. Harry opäť zamieril k môjmu krku a rajcoval ma. Skopla som si z nôh topánky a užívala si pocity, ktoré vo mne vyvolával.
Po chvíli som sa prekotúľala naňho a stiahla mu dole tričko. Opäť som ho pobozkala a rukami som mu preskúmavala každučký centimeter jeho hrude. Potom som taktiež prešla na krk a k uchu a potom ešte nižšie. Bozkami som mi zasypala telo a pomaly som sa posúvala nižšie a nižšie, až ma zastavili jeho rifle.
S trasúcimi rukami som mu rozopla opasok a stiahla nohavice dole. Z boxeriek sa mu už vydúvala hrča, ktorú som ignorovala a vrátila som sa k jeho ústam. Opäť sa prehupol na mňa a zasypával mi nohy bozkami. Pomaly tak vysúval sukňu mojich šiat vyššie a vyššie, až sa dostal na miesto, kde ešte nik iný predtým nebol. Tak ako ja ho obišiel a pomaly mi vysúval šaty a bozkával ma na bruško.
Napokon sa rozhodol dať celé šaty dole a ja som len spolupracovala. Ostali sme už len v spodnom prádle a on sa opäť začal venovať mojim perám. Pretočila som sa naňho a posadila sa. Harry sa pritisol ku mne, takže medzi nami nebola ani tenulinká škáročka. Objala som ho okolo krku a prsty mu vplietla do vlasov. Jedna jeho ruka urobila to isté, a druhá hladila môj chrbát.
Telo sa mi chvelo vzrušením a všetky moje bunky skákali ako šialené. Odrazu mi Harry rozopol podprsenku a ramienka mi skĺzli z pliec, no košíky ostali na mieste, pretože sme boli na seba doslova nalepení. Harry sa trošku odtiahol a odstránil poslednú prekážku medzi našimi nahými hruďami. Pritisla som sa k nemu a vo víre vášne som ho zvalila naspäť na posteľ. Harry opäť prevzal kontrolu a hladil ma všade, kde sa dalo. Telo sa mi zvieralo v kŕčoch a ja som zažívala doposiaľ nepoznané pocity. Pomaly sa presunul nižšie a opatrne mi stiahol nohavičky. Potom si aj on dal dole poslednú časť odevu a opäť si na mňa ľahol.
Pomaly som už prestávala dýchať a túžba po ňom bol takmer nezvládnuteľná. Harry sa natiahol do nohavíc na zemi a vytiahol odtiaľ kondóm. Roztrhol obal a rýchlo si ho nasadil. Opäť sa vrátil k mojim perám a pomedzi bozky zašepkal.
„Ešte stále si to môžeš rozmyslieť.“
„To nemyslíš vážne?“ odvetila som. „Nič také ani nevyslovuj.“
„Milujem ťa.“
„Aj ja ťa milujem,“ usmiala som sa a pocítila som jemný tlak. Keď narazil na blanu, zastavil a jemným nárazom ju pretrhol. Sykla som od bolesti a Harry ma umlčal bozkami. Pomaly prirážal a moje telo sa dostavalo do extázy. Začala som pohybovať panvou jemu oproti a nechty som zarývala do jeho chrbta. Zahryzla som mu vášnivo do pery a odrazu ma pohltila temnota.
Síce som mala oči otvorené, nič som nevidela. Pred očami sa mi mihali všetky možné farby a ja som zažívala dosiaľ nepoznaný pocit. Orgazmus. Harry ho dosiahol pár sekúnd po mne. Poslepiačky som hľadala jeho pery a bozkávala som ho, odovzdávajúc mu všetko, čo som práve pociťovala.
„Milujem ťa. Milujem ťa,“ opakovala so medzi každým bozkom, až kým ma Harry nezastavil.
„Ja teba viac,“ odvetil s úsmevom a unavene si ľahol vedľa mňa. Pritisla som sa k nemu a on ma vzal do svojho náručia. Spoločne sme spokojne oddychovali a prežívali tie chvíle opäť v našich mysliach. Po chvíli sme zaspali.

Ráno ma zobudilo pohladenie po líci a bozk na čelo.
„Hmm, takýto budíček beriem,“ usmiala som sa a ospalo som otvorila oči.
„Môžeš ho mať každý deň,“ odvetil Harry a pobozkal ma na pery. „Ako si sa vyspala?“
„Skvele. Úžasne. Perfektne,“ zívla som.
„Ja takisto. Aké sú plány na dnes?“
„A čo tak ostať v posteli? Aspoň doobeda,“ hodila som naňho prosebný pohľad.
„S radosťou,“ usmial sa Harry a ja som sa opäť pritúlila k nemu.
„Som taká šťastná,“ povedala som po chvíli.
„Ale nie tak, ako ja. Som najšťastnejší človek na Zemi.“
„O tom dosť pochybujem,“ zasmiala som sa.
„Prečo myslíš?“ zamračil sa Harry.
„Pretože šťastnejší ako ja byť nemôžeš,“ usmiala som sa a pobozkala ho.

34 komentárov:

  1. prvý komentár a je to úžasné, dokonalé a neviem ešte aké♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Waaaaaaaaaaauu :) Krásna,užasná,perfektná,dokonalá a prekrásna čast :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ešte jednú časť, perfektná ! .. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. juchuuu !!! :D :D úžasná, perfektná, geniaaalnaaaa !! ;)) jemíín dokonalaaaa !!:):) fakt šuper-truper jeee !! :):D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hallelujah!!! No kočne :D A konečne im do toho nevtrhol Niall! :D
    Len si to všetko tak rýchlo opísala. Myslela som si že tam aj opíšeš polohu 69 no na to že to bol ich prvý sex tak ťa ešte nezabijem a nechám ťa žiť lebo chcem vedieť čo bude nasledovať :D :D Ale ako inak znova úžasná časť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D tak ja nie som velmi ten uchylacky typ ktory opisuje sexualne sceny uplne do podrobnosti takze na to si musite najst iny blog :) a vdaka

      Odstrániť
  6. Dokonalá časť... Hlavne som si užila to na izbe ale no... ehm :D :D Inak nechceš sem dať nejaké ankety? Celkom rada na ne odpovedám :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No takže po poriadku... Nepočula som ešte o tom že by im unikli pesničky... :D Ale ak táto pesnička They Don't Know About Us je pravá a bude aj na ich albume tak je skvelá :) Potom by som sa chcela vyjadriť k outfitom... Sú božské :) neviem ale poslednú dobu máš podobnú vkus ako ja :D Takže sa mi to páči a aj tie obrázky čo tam behajú nemajú chybu (Neviem ako sa volajú :D :D) Súhlasím s tým človekom nadomnou ohľadom tých ankiet... Tiež na ne rada odpovedám :D No a v neposlednom rade nová časť je božská :) úžasná a hlavne sexy :D Však ale ty už vieš že píšeš skvelé poviedky tak načo ťa tu s tým zbytočne otravovať :D :D :D

    xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. su tam ich hlasy a aj Liam v rannom twitcame o tom vravel a Niall pisal status o tom takze budu prave :) za autfity dakujem :) co najdem na We♥It alebo na polyvore ked sa nudim tak vyrabam :D a ti eobrazky co behaju sa volaju Gifka :D :D a akntey sa posnazim nieco vymysliet :D

      Odstrániť
    2. ou a este ze dakujem krasne :D

      Odstrániť
  8. Kráásna ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Konečne očakávaný moment na ktorý všetci čakali :D :D :D hlavné je, že to bolo z lásky :) skvelá časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. toto som čakala!! :D krásne. ily

    OdpovedaťOdstrániť
  11. úžasná, len nestíham čítať :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Up all night nebude?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bude .. este je jedna cast a potom musi Nicole dopisat :)

      Odstrániť
  13. úžastná! dokonalá! :DDD teším sa na ďalšiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Aaaach..toto je dokonale:) nádherné:) krásne :) Macko:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Woooooooooooooow!%):D Nádherné, krásné, dokonalé:D Dneska bez zbytečných keců okolo - prostě úžasné a tečka:D Těším se na další:))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Aaaaaaaa, práve si ma zabila :D 70. časť, som sa konečne dočkala sexu :D:D skvelá časť :)

    OdpovedaťOdstrániť