O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 4. novembra 2012

Coincidence 73


No že ste taký dobrý, tak ešte jedna časť ;-) hádam sa potešíte :) a plus niektorí chceli ankety, tak som ich pár pridala :)


Vicky
Len čo som sa zobudila, v hlave sa mi ozvala otupná bolesť. Chytila som sa za ňu a jojkla som. Následne som sa pomaly posadila a poobzerala sa po izbe. Len čo som uvidela Harryho, spomenula som si na hádku.
„Snívalo sa mi to?“ opýtala som sa s privretými očami.
„Kiežby som mohol povedať, že áno,“ odvetil.
„Ešte šťastie, že zajtra večer odchádzame,“ vzdychla som si a postavila sa na nohy. Teda skôr pokúsila sa postaviť, pretože sa mi to nepodarilo a ja som spadla naspäť na posteľ. Hlava sa mi točila a v ústach som mala Saharu.
„Počkaj, pomôžem ti,“ pribehol ku mne a chcel mi pomôcť vstať.
„Viem sa o seba postarať!“ odvrkla som nahnevane a zamierila som do kúpeľne. Stihla som to LTT, pretože len čo som zavrela dvere, naplo ma a ja som rýchlo zdvihla dosku na vécku. Dostala som zo seba aj to posledné, čo v mojom žalúdku ostalo a pomaly som sa postavila.
„Si v poriadku?“ zvolal Harry.
„Nechaj ma na pokoji! Nepotrebujem ťa!“ odvetila som a stisla splachovač. Potom som sa dotrepala k umývadlu a pustila vodu. Najprv som si opláchla ústa, aby som zmyla tú hnusnú pachuť, potom som sa napila a zažehnala smäd a napokon som si opláchla tvár a trošku sa prebrala. Utrela som sa do uteráka a vošla späť do izby. Prešla som popri Harrym k skrini a začala som odtiaľ postupne vyberať veci a hádzať ich na posteľ.
„Čo to robíš?“ opýtal sa ma zmútený Harry.
„Balím sa.“
„Prečo? Veď odchádzame až zajtra.“
„Hádam si nemyslíš, že tu dnes s tebou budem spať,“ povedala som posmešne a vrátila sa k baleniu.
„Počkaj,“ povedal úpenlivo a chytil ma za ruku.
„Nedotýkaj sa ma,“ precedila som pomedzi zuby a vytrhla sa mu.
„Len ma, prosím ťa, vypočuj.“
„Máš minútu,“ prekrížila som si ruky na prsiach a pozrela naňho neúprosným pohľadom.
„S Aliciou som bol preto, že mi pomáhala vybaviť určité veci, ako som ti už povedal. Chcel som ti na posledný večer pripraviť prekvapenie, no to mi nestojí za to, aby sme sa pohádali a skončili takto,“ povedal a zúfalo sa na mňa pozrel. Ľady vo mne sa pomaly začali topiť a ja som intuitívne cítila, že hovorí pravdu. Môj výraz mäkol a ruky pomaly padli k telu.
„Prečo by som ti mala veriť?“ opýtala so sa ho a skúmavo naňho pozrela.
„Daj mi šancu ti to dnes večer dokázať. Ešte stále to môže byť prekvapenie,“ povedal s nádejou.
„Tak dobre,“ súhlasila som.
„Vážne?“ zvolal nadšene Harry a objal ma. Chcela som ho objať, tak veľmi som to chcela, no na poslednú chvíľu som sa prinútila ostať ako skala. Nechcela som, aby si myslel, že mu už všetko verím. Najprv mi to musí dokázať.
„Takže, čo za večer to bude?“ opýtala som sa ho, keď ma pustil.
„Obleč si nejaké pekné šaty a pôjdeme,“ usmial sa a sám si vybral oblečenie zo skrine. Zdvihla som obočie, no nič som nepovedala. Usmial sa na mňa a zmizol v kúpeľni. Pokrčila som sama pre seba plecami a vybrala si čierne letné šaty. Obliekla som sa a nasadila si doplnky. Obula som si vysoké sandále a do kabelky si hodila najdôležitejšie veci. Potom som sa už len čakala, kedy bude prázdna kúpeľňa.
Harry vyšiel o pár minút a len čo prešiel okolo mňa, omámil ma svojou úžasnou voňavkou. Zbožňovala som tú vôňu a nikdy som sa jej nemohla nasýtiť. Potlačila som túžbu ho objať a opäť si privoňať a vošla som dnu. Narýchlo som si umyla zuby a jemne som sa nalíčila. Nastriekala som sa voňavkou a potom som vyšla von.
„Môžeme ísť?“ spýtal sa ma Harry. Na tvári mu žiaril taký šťastný výraz, že aj moje posledné zábrany mu uveriť sa rozpadli na prach.
„Môžeme,“ prikývla som a nasledovala som ho von. „Nemohli by sme ísť okolo jedálne?“ povedala som zrazu vo výťahu, pretože i začalo škvŕkať v bruchu.
„Jasné,“ zasmial sa Harry. „Aj ja by som už niečo zjedol.“
Našli sme si teda stôl a nabrali si večeru. Pri jedení som teda vylúčila prekvapenie vo forme večere. S plnými žalúdkami sme vyšli pred hotel a nasadli do taxíka. Harry podal šoférovi papierik s adresou a ja som sa zadívala vonku. Naštartovali sme a vyrazili, pričom som nemala ani poňatia kam.
„Povieš mi aspoň, kam ideme?“ opýtala som sa ho asi po desiatich minútach.
„Čoskoro sa to dozvieš,“ odvetil s úsmevom a ja som sa opäť venovala výhľadu z okna, aj keď som takmer nič nevnímala.
Onedlho sme zastavili a vystúpili von. Harry zaplatil a ponúkol mi rameno.
„To je Havana?“ opýtala som sa.
„Áno,“ usmial sa Harry a viedol ma k miestu, kde sme už raz boli. Netušila som, prečo tam ideme a čo za prekvapenie pre mňa vymyslel, tak som ho len ticho nasledovala plná očakávaní. Vošli sme dnu do havanského klubu a zamierili k baru. Opäť som bola uchvátená pohľadom na všetkých tanečníkov a nemohla som od nich odtrhnúť zrak.
„Objednal by som niečo na pitie ale asi to už nie je veľmi vhodné, čo?“ pozrel na mňa Harry.
„Radšej nie,“ usmiala som sa.
„Tak teda dvakrát kofolu,“ objednal a podal mi pohár. „Na takmer koniec dovolenky a dúfam, že bude pekný,“ usmial sa. Štrngla som si s ním a napila sa.
„To bolo to prekvapenie?“ opýtala som sa.
„Ale čosi,“ zasmial sa Harry a postavil sa so stoličky. Nechápavo som naňho pozrela. „Smiem prosiť?“ povedal odrazu a nastavil ruku. Oči mi takmer vyskočili z jamiek a kola v mojich ústach mi zaskočila. Harry ma pobúchal po chrbte a ja som naňho opäť hodila „what the fuck“ výraz. On sa len usmial a naďalej čakal. Takže to nie je žart.
„Iste,“ povedala som zrazu a chytila som sa jeho ruky. Pohár som položila na bar a vykročila za ním na parket. „Myslela som si, že ty toto netancuješ.“
„Vtedy ešte nie,“ usmial sa a pritiahol si ma k sebe. Vykročil prvý krok a viedol ma. On ma vedie?! Na hudbu, na ktorú sám popísal, že nie je schopný tancovať?! čudovala som sa. No to boli len prvé základné salsa kroky. Odrazu si ma začal vytáčať a krútiť okolo seba. Nemohla som tomu uveriť. My sme spolu tancovali salsu!
Čím ďalej, tým viac sme sa uvoľňovali, až sme napokon tancovali až akýsi sexy tanec, ako niektorí domáci. Nemohla som sa neusmievať a Harry bol šťastím celý bez seba. To isté som mohla povedať aj ja o sebe.
časť 1:10 :)

„Ďakujem,“ šepla som mu do ucha. „A prepáč.“
„Ty mi prepáč. Nemal som byť až tak nápadný,“ zasmial sa Harry a pobozkal ma.
„Milujem ťa,“ povedala som mu a obkrútila som ruky okolo jeho krku.
„Ja teba viac,“ usmial sa, pritiahol si ma k sebe za boky a vášnivo ma pobozkal. Z rýchlej sexy salsy sme prešli na pomalé prešľapovanie z nohy na nohu, no ani jednému z nás to nevadilo. Stáli sme tam, v strede parketu, vyznávajúc si lásku nespočetnými bozkami a objímali sa, akoby sme sa nevideli niekoľko mesiacov. Napokon skončila pieseň a my sme sa šli napiť.
Potom sme opäť tancovali a takmer nadránom sme sa vrátili do hotela. Na znak uzmierenia sme si predĺžili noc a uži si spoločné chvíle pod perinou. 

35 komentárov:

  1. Zbožňujem túto poviedku..príbeh..proste aaaach:) je to tak neskutočne dokonale;) tak to milujem :) je to súper úžasné:) nádhera:) teším sa na ďalšiu :) šup šup ju píš :) Macko Puu ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jééé:) To je pěkné:) Chudina ta lektorka, co to schytala:D A ještě gratuluju k těm 300.000 návštěvám, zasloužíš si je!:):P Těším se na další:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Auch ta facka musela bolet :D chuda alicia ale som rada ze sa zmierili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Konečne znova udobrení :)) Je to krásne

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Juuu krasa :) konecne sa udobrili :) inak pozrela by som si Harryho ako tancuje salsu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Haha ďakujem za ankety :D :D A inak krásna časť som rada, že mu dala šancu to vysvetliť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I like it! :D Perfektné, byť na jej mieste :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Júj. Super, ako vždy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. OMG !to je nadherne...kedy bude dalšia ????

    OdpovedaťOdstrániť
  10. no uzasna :D :D uz som si myslela ze sa do konca ovolenky nepomeria ze salsu si nezatancuju :D uzasna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Je to super :D ale mohla si do tej ankety prihodiť Emblem3 z USA X Factoru :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prepac ale nemam ich rada a ten najstarsi mi je strasne nesymaticky takze by som o nich nemohla pisat :) a vdaka

      Odstrániť
    2. Akože sa bojíš že tromfnú 1D???

      Odstrániť
    3. ich? :D ani ne ... to si skor myslim o Union J :D a aj keby tak ma to netrapi ... mozno budu slavny ja im v tom nebranim ale ten najstarsi mi proste nie je sympaticky svojou aroganciou a prehnanou sebadoverou :D a nemusis sa hned hnevat, je to len skupina a kazdy mame narok na svoj nazor ... neosocujem ich ani im nenadavam tak klud :)

      Odstrániť
    4. na toto mi nedalo neodpísat :) Emblem3 ani zdaleka :) a Union J . -vedia spievat ,dobre vyzerajú a fanúšičky ich majú radi ..ale nevydrží im to dlho a vo svete nebudú mat tolko fanúšikov .. ja im tieš fandím ale strašne dlho som rozmýšlala čo im chýba ..a pritom si stačí prečítat obyčajnú poviedku ..v každej poviedke je každý z chalanov opísany úplne dokonalo ako ho každý pozná a každý je opísany inak ..pertože každý z nich ma inú a zaujímavu osobnost do ktorej sa fanúšičky zamilujú ..to chýba Union J .nemajú zaujímave osobnosti a dievčata zaujíma povačšine iba George :) nehovorím že sú zlý su dobry ..ale kvoli hentomu nebudú mat taký úspech .(: pri 1D si už pri 1 hom týždni mala v hlave všetky hlášky a ich vlasnosti ..o Union J nevieme skoro nič :)

      Odstrániť
    5. ked sa nad tym zamyslim tak mas pravdu :) je to presne tak :D vsetci tam vidia len georga ... ja len ked som prvykrat ich pocula spolu live a vsetky tie fanusicky vrieskat, tak mi to pripomenula casy 1D ale urcite je nieco pravdy na tom :) uvidime, ci im to vobec vydrzi spolu :D ja ich pocuvam, lebo zboznujem Jaymiho a JJov hlas taze :D

      Odstrániť
  12. Jaj bože, ja som vedela, že to dobre vyjde :) teším sa na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Prepáč.. nič v zlom..ale ak budeš písať o Union J tak to čítať nebudem.. Su hrozný.. GRC!! FUJ!! HNUS!! Podaj by vypadli.. Trapaci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D kazdy mame svoj nazor .. niekomu sa pacia vyzorovo (coz asi vacsine ich fanusikom :D ) ja milujem Jaymiho hlas (a on je navyse gay) takze je to individualne :) ale beriem na vedomie :)

      Odstrániť