O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 5. novembra 2012

Coincidence 74


Ďalší deň zbehol veľmi rýchlo. Zobudili sme sa chvíľu pred poludním a šli rovno na obed. Potom sme sa šli naposledy prejsť k moru a zaplávať si. Ku večeru sme sa vracali na izbu pobaliť si všetky veci. Pri recepcii som si spomenula na včerajší incident, ktorý som spôsobila, a tak som Harryho poslala hore a ja som šla za recepčnou.
„Dobrý večer. Prosím vás, mohla by som sa spýtať, kde nájdem lektorku tanca?“ riekla som a ďakovala bohu, že tam nebola tá zo včera.
„Pravdepodobne bude v sále. Po chodbe a veľké dvojkrídlové dvere vpravo.“
„Ďakujem,“ odvetila som a vydala som sa za ňou. Spoza dverí sa ozývala hlasná hudba, tak som zaklopala.
„Ďalej,“ ozvalo sa a ja som vošla dnu. Keď ma zbadala, strnula a šokovane na mňa pozerala.
„Chcete mi streliť ešte jednu? Aspoň mi povedzte, čím som sa previnila.“
„Chcem sa ospravedlniť.“
„Čože?“ zvolala prekvapene.
„Včera som na vás nemala tak vyletieť. Žiarlila som, pretože som vás viackrát videla s Harrym a keď som od neho žiadala vysvetlenie, povedal mi, že ste preňho vybavovala isté veci, no nechcel sa priznať čo. Preto som si myslela, že ma podvádza a vy ste mi vtedy akurát prišli do cesty. Veľmi ma to mrzí,“ povedala som.
„Ospravedlnenie sa prijíma. Predpokladám, že vám teda vysvetlil, s čím som mu pomáhala.“
„Skôr asi ukázal,“ usmiala som sa.
„Takže sa vám to páčilo?“
„Áno, ďakujem. Už radšej pôjdem. Musím sa ešte pobaliť. Dnes odlietame. Tak teda dovidenia a ešte raz prepáčte.“
„To je v poriadku. Príjemný let,“ usmiala sa a ja som odišla. S dobrým pocitom som vyšla do izby a pustila sa do balenia.
„Bude mi to tu chýbať,“ povedala som vkladajúc posledné kusy oblečenia do kufra.
„To vieš, že aj mne,“ usmial sa Harry a podišiel ku mne. „Ale kto povedal, že sa sem nemôžeme vrátiť,“ povedal a objal ma.
„Tak fajn,“ usmiala som sa a odtiahla sa na pár centimetrov. Dala som mu rýchly bozk a vymámila sa z objatia. „Idem sa prezliecť,“ riekla som a schmatla veci. Vošla som s nimi do kúpeľne a vyzliekla sa do sprchy. Pustila som na seba teplú vodu a premýšľala som o posledných dňoch, keď sa zrazu otvorili dvere na sprchovacom kúte a dnu vošiel Harry.
„Heej,“ zvolala som so smiechom.
„Nemohol som odolať,“ pokrčil plecami a pritúlil sa ku mne. Po pár horúcich bozkoch pod vodou sme sa umyli a vyšli von. Obliekla som si svetlé rifle a biele tielko. Odlietali sme v noci a predsa len už nebolo tak teplo. Do kabelky som si pribalila svetrík, pretože v Londýne už určite buď pršalo alebo fúkal vietor. Na nohy som si obula vysoké Conversy a nalíčila som sa.
„Nechápem, prečo to robíš,“ pokrútil hlavou Harry.
„Čo ako?“ opýtala som sa zmätene a ďalej si nanášala špirálu.
„Make-up. Prečo ho používaš? Máš predsa dokonalú pleť a aj keby nie, aj tak si krásna.“
„Sila zvyku a dobrý pocit,“ zasmiala som sa a hotová sa k nemu otočila. „Aspoň keď idem medzi ľudí.“
„Aj tak si myslím, že je to úplne zbytočné,“ zamrmlal Harry a ja som sa len usmiala. Odložila som zvyšné veci do kufra a zavrela ho. Takisto som poodkladala veci do kabelky a pripravená som sa hodila na posteľ.
„Koľko je vlastne hodín?“
„Pol 7. Asi by sme už mali ísť. Radšej tam byť skôr,“ riekol Harry a tak sme vstali a pobrali sa na recepciu. Odovzdali sme kľúče a poďakovali za všetko. Potom sme už len nasadli do taxíka a odviezli sa na letisko. Tak prebehli bežné kontroly a o chvíli sme už boli v lietadle pripravenom na odchod.
Len čo sa kolesá odlepili od zeme a my sme boli v dostatočnej výške, zapla som si prehrávač a pustila si film. Harry urobil to isté a prerušilo nás až prinášanie jedla, na ktoré sme sa vrhli, keďže sme nevečerali. V polovici filmu ma odrazu Harry vyrušil. Dala som si dole slúchadlá, aby som ho mohla počuť a pozrela som sa naňho, čo chce.
„Vieš, tak som rozmýšľal...,“ zatváril sa šibalsky.
„O čom?“ nechápala som.
„Vždy ma vzrušovala predstava sexu na toaletách v lietadle,“ usmial sa a zrazu mi začalo dopínať, kam tým mieri. Pri tej predstave sa mi po tele začala šíriť horúčava a všetky moje bunky sa rozliali túžbou po ňom.
„Čo ak nás niekto prichytí?“
„Neprichytí. A ak aj hej, budeme sa tváriť, že sa nič nedialo,“ uškrnul sa Harry.
„Okey,“ usmiala som sa so zábleskom v očiach. „Prvá kabínka vpravo. Trikrát zaklop,“ povedala som a postavila sa do uličky. Kráčala som priamo k toaletám a vošla do prvej, ktorá bola našťastie voľná. Zamkla som sa a čakala.
Prešla necelá minúta a na dverách sa ozvalo klopanie. S úsmevom som otvorila a Harry sa natrepal dnu. Priestor bol dosť malý, takže sme sa tam vošli LTT, no to nám nevadilo. Hneď som sa vrhla na jeho pery a nenásytne som ho bozkávala. Adrenalín v tele sa zvyšoval a to ešte viac podporovalo našu túžbu. Vyzliekla som Harrymu tričko a nalepila som sa naňho.
Harryho ruky opäť putovali na môj chrbát a rozopli mi podprsenku. Harry ju opatrne vytiahol, keďže som ju mala bez ramienok, a hodil na zem. Rukami blúdil okolo bradaviek a privádzal ma do šialenstva. Nemohol ma ani prestať bozkávať, aby tlmil naše vzdychy.
Po chvíli, keď som už myslela, že nevydržím, si rozopol nohavice a stiahol ich aj s boxerkami nadol. Potom obslúžil aj mňa a opatrne do mňa vošiel. Pritískala som ho k sebe a kusala ho do pery a jazyka. Našťastie nie príliš silno. Po pár minútach sme obaja dosiahli vrchol a tlmili vzdychy najviac ako to šlo.
Ešte chvíľu sme sa bozkávali a potom, keď vášeň ochladla, sme sa pomaly začali spamätávať a ja som si vytiahla nohavičky aj s rifľami. Kútikmi úst mi mykalo a chcela som sa smiať, ani neviem prečo. Harry sa taktiež obliekol a už už sa chystal otvoriť dvere, keď som ho zastavila.
Nahla som sa rovno pred neho a spod jeho nôh som vytiahla moju podprsenku. Harry mi ju zapol a až potom sme mohli vyjsť. Skontroloval vzduch a vyšli sme von. Cez záves sme prešli do oddelenia so sedadlami a usadili sa na svoje miesta. Už som nemohla zadržiavať smiech a potichu som vybuchla. Harry sa pozrel na mňa a tiež sa začal smiať. Ľudia okolo nás sa na nás pozreli ako na bláznov, a to ani nevedeli, z čoho sa vlastne smejeme.
Keď sme sa upokojili, oprela som sa oňho a spoločne sme zaspali na zvyšok letu. Zobudilo nás až hlásenie, že budeme pristávať. Keď už lietadlo stálo bezpečne na zemi, vyšli sme z neho ruka v ruke a spokojne sme si došli po batožinu. V čakárni nás však čakalo milé prekvapenie.
„No kooooonečne!“ ozval sa Louisov hlas a podišiel k nám. Za ním sa pripojili aj ostatní a všetci sme sa zvítali.
„Tak čo, aká bola dovolenka?“ pýtal sa Liam.
„Dokonalá,“ usmial sa Harry.
„A čo let? Nebol dlhý?“ zaujímal sa Zayn.
S Harrym sme na seba len pozreli a takmer sme opäť vybuchli smiechom, no našťastie sme sa zdržali.
„Perfektný,“ povedali sme naraz.
„Poďme už. Som hladný!“ zamrnčal Niall a všetci sme sa začali smiať.
„No poďme. Pozývam vás k strýčkovi Donaldovi,“ zvolal Harry a všetci sme vyšli von. Chalani šli s Louisom v aute s našimi kuframi a my s Harrym sme si vzali taxík. Došli sme do fast foodu až po nich a prisadli si.
„Už ste objednávali?“
„Hej, Tebe Big Mac Menu a Vicky McChicken, správne?“ ozval sa Liam.
„Áno, vďaka,“ usmiali sme sa naraz.
„Už ste jak dvojičky,“ povedal Niall. My sme sa len usmiali a nechali to tak. Po chvíli nám doniesli objednávku, a tak sme sa napchali. Konečne som mala poriadne mastné jedlo po tých nekonečných šalátoch a morskej strave na Kube. S plnými žalúdkami sme sa pobrali von a kým Harry platil, Louis ma pri aute spovedal.
„Podviedol ma Harry?“
„Čože?“ zasmiala som sa.
„No či ma s tebou podviedol,“ zamračil sa Louis a ja som vybuchla smiechom.
„Louis. Už ťa so mnou podvádza tri mesiace.“
„Ale to nebolo ...“
„Ach tak toto ty myslíš. Tak o tom vieme len my dvaja,“ usmiala som sa a Louis chcel protestovať, no nestihol.
„Môžeme ísť,“ prišiel k nám Harry. A tak sme sa odviezli najprv ku mne, kde som sa so všetkými rozlúčila. Samozrejme, že najdlhšie mi to trvalo s Harrym.
„No poď už!“ volali naňho z auta.
„Utekaj,“ zasmiala som sa. „Zajtra ťa čakám,“ pobozkala som ho naposledy a pobrala som sa dnu s kufrom. S dobrou náladou som vkročila dnu a hneď sa zastavila Naomi.
„Ahoj, ty si už tu? Mám novinku!“ objala ma.

26 komentárov:

  1. Juuj :D :D Veľmi vydarená časť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nápadité, skvelé len tak ďalej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lietadlo toalety hazza...som si mohla myslieť..:D paráda..:D berz šumne..;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. waaaaaaaaau :D takk to ma dostalo supeer :))) waa Domi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lietadloooo :D a čo ten koniec? Ooo napínaš ma :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasná časť! Tak ako všetky, ale och ... ten sex v lietadle bol čerešnička na torte :D Proste super :) Teším sa na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Proč se zase culím jako měsíček na hnoji?!:DD Nesnáším se:D Ach jo, dokonalý!:D Takových scén klidně může být víc O:):DDD Jen tak dál!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nadherne!!!! kedy bude dalšia ??

    OdpovedaťOdstrániť
  9. užasna ako vždy :) s kamoškou piseme pribehy zatial je tam 1 časť :) http://lastfirstkiss.blog.cz/ mohli by ste si hu prosim precitat?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. úžas:) teším sa na ´dalšiu šup šup :)) píš ju ..:)

    OdpovedaťOdstrániť