O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 17. novembra 2012

Coincidence 80


Vicky
Na letisku v Manchestri nás vyzdvihol pán Milward a odviezli sme sa do Holmes Chapel. Celú cestu lietadlom aj v aute som bola ticho a nemohla som ani len otvoriť ústa. Celý čas ma ťažil ten večer v parku, no už som s tým nemohla nič robiť. Teoreticky som ho nepodviedla, vlastne ani prakticky, ale aj tak som sa cítila vinná.
Prečo? Cítila som k nemu niečo. K Daliborovi. Samozrejme Harryho som milovala a no to sa nedá zabudnúť, no očividne môžete milovať viac než jednu osobu. Nie! Nie! Nie! Je tu len Harry. Dalibor je len kamarát a možno sa ti len páči kvôli jeho úžasným modrým očiam no to je všetko. Máš Harryho a ľúbiš ho, tak prestaň myslieť na Dalibora! okríkla som sa v duchu a spamätala sa.
Čo to robím? Ničím všetko, na čom mi záleží. Na Daliborovi nezáleží, aj keby som k nemu cítila neviem čo. Som s Harrym, milujem ho, bývame spolu a teraz už máme aj spoločné mačiatko. Nič viac som si na tomto svete nemohla priať. Ale keď Dalibor ... Stop! Prestaň! ohriakla som sa znovu a vypla som.
Našťastie ma pred ďalšími previnilými myšlienkami zachránilo zastavenie auta, čo znamenalo, že sme na mieste. Rýchlo som vystúpila a v snahe nenechať sa otravovať dotieravými myšlienkami som rýchlo vybrala kufre z auta a s Harrym sme vkročili do domu.
Všade bolo ticho. Nečudo, veď bolo nadránom. Všetci spali a celý dom bol nádherne vyzdobený svetielkami, stromčekom a na krbe boli zavesené ponožky. Všade voňali napečené koláčiky a medovníky a mne sa už zbiehali sliny. Usmiala som sa, pretože sa mi potvrdilo, že tie klasické anglické Vianoce už asi budem poznať z mnohých filmov a kníh. No aj tak som s radosťou nechala Harryho, aby ma so všetkým oboznámil.
Nadšene mi rozprával, že k ním nechodí Ježiško ale Father Christmas a darčeky im dáva do pančúch a čo sa nevojde, tak pod stromček. Darčeky sa rozdávajú až 25. decembra ráno, čo nám úžasne zapadlo do rozvrhu návštev a potom je na rade vianočná večera, ktorá aj keď sa volá večera, začína krátko poobede. Po večeri nasledujú tradičné Christmas Crackers a Harrymu pri tom absolútne žiarili oči šťastím, keď o tom rozprával. Zrejme to bola jeho obľúbená časť.
Pri jeho rozprávaní nám čas zbehol veľmi rýchlo a ani sme si nevšimli, že sa jeho otec niekam vytratil. Zrejme do postele. Ešte chvíľu sme sa rozprávali a maznali sa pritom s našou micou, ktorá ešte stále nemala meno, keď nás prerušil príchod rozospatej Gemmy, ktorá sa zvalila na gauč vedľa nás.
„Tak čo, aké boli Vianoce na Slovensku?“ opýtala sa ospalo.
„Skvelé. Majú úplne iné zvyky ako my a jedlo bolo úžasné. A pozri, máme mačku!“ zvolal Harry nadšene a Gemma sa pri pohľade na malé ryšavé klbko v jeho lone strhla a narovnala sa v kresle.
„Neopováž sa s tým priblíži bližšie ako na meter!“ precedila medzi zuby.
„A čo spravíš?“ vyškieral sa Harry.
„Utopím tu mačku vo vani,“ vyhrážala sa Gemma a Harry hneď stíchol.
„Ty nemáš rada mačky?“ opýtala som sa zvedavo.
„Kedysi ich milovala ale raz ju jedna ovracala na tvár a odvtedy sa na ne nedokáže ani pozrieť,“ zasmial sa Harry.
„Pche,“ odfukla si Gemma a zdvihla sa na nohy. „Idem pripravovať večeru,“ povedala a zmizla za kuchynskými dverami.
„Idem jej pomôcť. Postráž, micu,“ povedala som Harrymu a šla za ňou. „Pomôžem ti?“
„Nie, ešte netreba,“ usmiala sa. „Len som potrebovala zdrhnúť z jeho dosahu. Idem zobudiť mamku, aby sme sa vrhli na tie darčeky,“ zasmiala sa a vybehla na poschodie.
Ja som sa vrátila späť k Harrymu, kde sa k nám o pár minút pripojil zvyšok rodiny a porozdávali sme si darčeky. Potom sme smerovali do kuchyne a začali sme pripravovať večeru alebo obed alebo čo to bolo. Okolo 2 bolo všetko hotové a my sme sa usadili okolo okrúhleho stola a nabrali si na taniere z pečeného moriaka s nejakou plnkou a šťavou plus zemiaky a obloha. Musela som uznať, že to chutilo výborne. Po hlavnom jedle prišiel na rad dezert – ovocný koláč poliaty pudingom.
„Páni, mňam, to bolo výborné,“ oblizla som sa.
„Ďakujem.“
„Dali by ste mi, prosím, recept? Toto musí ochutnať aj mamka,“ usmiala som sa.
„Samozrejme. Večer ti ho napíšem,“ odvetila Anne a pozrela sa na Harryho, ktorý už držal v ruke nejakú zvláštnu vec a tváril sa nadšene. Tipovala som, že to sú tie Christmas Crackers a mala som pravdu.
„Tak poď, roztrhneme to,“ usmial sa Harry a podával mi jeden koniec crackera. Nechápavo som naňho pozrela, pretože som nemala ani tušenia, čo s tým mám robiť. „Chyť jeden koniec a nazar potiahneme,“ povedal.
Váhavo som to teda chytila a na tri som potiahla. Obal sa roztrhol a zvnútra vyletelo niekoľko druhov cukríkov. Harry si ich nadšene pozbieral a ani som sa nestačila čudovať, a už mal dve z nich v ústach.
„Teraz ty,“ ukázal na môj, ktorý bol vedľa taniera, a tak som ho chytila a opäť ho s Harrym roztrhla. V mojom bol malý prívesok na kľúče v tvare čertíka. Nadšene som sa usmiala a sama pre seba som po slovensky zamrmlala:
„Paráda!“
„Čo si vravela?“
„Ale nič,“ usmiala som sa a sledovala som ostatných, čo získali. Anne mala tiež cukríky, Joe si vytiahol plastovú korunku, na čo sme sa všetci začali smiať a Gemma mala náhrdelník. Vysmiaty sme ukončili večeru a ja som šla pomôcť Anne a Gemme s riadom.
„Nie, nie, nie. Si tu hosť. Aspoň riad umývať nemusíš,“ vyhovárala mi to Anne. „Harry?“
„Už idem,“ zvolal Harry a o minútu bol v kuchyni.
„Ber Vicky odtiaľto,“ uškrnula sa a ja som sa voľky-nevoľky pobrala s Harrym vonku na verandu. Sadli sme si na hojdačku a bez slova sme sa na seba dívali. Napokon som to už nevydržala a musela som ho pobozkať. Harry nenamietal, no po chvíľke sa odtiahol a vstal. Podal mi ruku a ja som ho chytila a postavila sa k nemu. Objal ma okolo pása a pomaly cúval dozadu.
„Harry? Kam to ideme?“ nechápala som.
„Uvidíš,“ odvetil záhadne a asi tri metre od hojdačky zastavil. „Pozri sa hore,“ usmial sa.
V momente mi pohľad vyletel hore a očakávala som len strop verandy, no zbadala som tam akúsi rastlinku. Netušila som, čo to je a tak som sa opäť pozrela na Harryho.
„To je imelo,“ pozrel mi do očí. Pery sa mi pomaly rozťahovali do úsmevu, ako som začínala chápať, o čo mu ide. Zadívala som sa mu do očí a opäť som sa mu prisala na pery. No tentoraz to nebol obyčajný bozk. Bol to bozk pod imelom. Bol to znak vernej lásky a pevnosti partnerského zväzku. A vtedy som vedela, že na žiadnom Daliborovi nezáleží. Som len ja a Harry. Sme ako dve polovice jedného celku a to nám nik nezoberie. Ľúbila som ho celým srdcom a to, čo som cítila k Daliborovi bola len obyčajná príťažlivosť. No to už nie je podstatné. Mala som Harryho a vedela som, že na Dalibora raz-dva zabudnem. 

30 komentárov:

  1. krásna časť :) úžasná :) milujem tvoje príbehy :) teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďalšia prenádherná časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kráásne :) ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Že nie je ešte ani zďaleka koniec? :D krásna časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lajk! Super časť a to s tým imelom bolo kreatívne.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kiss me under the mistletoe <3 to je kraasne a romanticke

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lauri? Ja ťa nechcem otravovať a neviem kde to mám napísať, kedže si myslím, že v tej rubrike otázočka by si si to už asi nevšimla, ale teraz ma napadlo ešte jedno meno a myslím, že by si takto vyhovela viacerím... No takže ide o to, že ty pozerávaš The Vampire Diaries však? No a len ma napadlo či by si nenapísala poviedku o Mattovi :D Vieš v seriáli je normálny... je len človek a pre veľa ľudí nevýrazný lenže v poslednej dobe som si ho nejak začala viac všímať ani neviem prečo :D A tak ma napadlo či by si nenapísala o Mattovi ako normálnom chlapcovi, ktorý by nemal nič spoločné s Mystic Falls alebo s upírmi len by si použila do poviedky Mattov charakter :) (to by bolo pre tých, ktorý chceli mať poviedku s obyčajným chalanom) alebo ako o hercovi... Však ja si myslím, že nie je až taký známi takže by mal kľudnejší život ako napr. One Direction... Len by sem tam chodil na nejakú akciu ale nebolo by toho moc, čiže z polovice by bol tiež obyčajný chalan :) Čiže keď to tak zhrnieme tak by si mohla napísať o Mattovi a použiť len jeho charakter do poviedky, žiadnych ľudí z Denníkov... Pretože v podstate aj keby si písala o obyčajnom chalanovi tak si myslím, že aj tak dáš sem nejakú jeho fotku a myslím, že vyberieš takého, ktorý má viac fotiek na internete, čiže aj tak je aspoň tak trochu známi :D No takže len ďalšia rada pre teba :) No dúfam, že si ma pochopila, čo vlastne chcem :D Ale tiež sa nenahnevám ak budeš písať o Jakovi z Nešiky... Vidím, že si už sem dala aj anketu takže som zvedavá čo chystáš :D No a k časti... Krásna ako vždy... proste Vianoce, atmosféra Vianoc a hlavne imelo :D Paráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za nazor :) nad Mattom ma popravde ani nenapadlo rozmyslat ... no uvidime, co sa bude dat robit ;-) a Awkward som tam dala len tak :) nie je to ziadna poviedka ani nic, aj tak by som nevedela, co tam pisat :) len som to zhltla na jeden vecer obe serie, som to kukala do 4 rana :D a tak som len chcela vediet, kto ma väčší fanclub :) a dakujem

      Odstrániť
  8. Supeeer ... :* dievča, máš talent :D proste paráda, teším sa na ďalšiu ;) ... kolko bude častí ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) a netusim este kolko ich bude :) zatial este dost, vyzera to cez 100 no nie som si ista :)

      Odstrániť
  9. pri minulom diely som napísala že to bolo niečo neskutočné a také veci ale ako toto :OOOOOOOOO sánka dole!! krásne!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. http://onedirectionlovelystories.blog.cz/1211/stole-my-heart-1-cast ----> toto je moj blog :) píšem tam príbehy je to moj prvý blog a prvý príbeh tak by som bola strašne rada keby to niekto čítal :) tak keď chcete tak čítajte bola by som strašne rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ježiiiš uplne krááásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahojte, teraz som začala môj nový blog, mohli by ste si ho prosím pozrieť? A prosím nechať komentár? Dakujem! : http://youareallithinkaboutbaby.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zbožnujem tvoje story ! :)) Mám ich prečítane úúúúplne všetky a trvalo mi to asi 3 týždne :D :D :D ! Aj ja rozbieham nové storiečky takže ak by ti to nevadilo a mala by si záujem moja stránka jjjeeee http://one-direction-storiess.blogspot.sk/

    Ďakujem :*

    OdpovedaťOdstrániť