O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 4. novembra 2012

Up All Night 29

Netuším, či je to koniec, alebo nie :) pýtajte sa Nicole ale mala by už pripravovať ďalšie časti :)

Nicole : Bola som nervózna a nevedela som čo povedať zmohla som sa len na další úsmev a podišla k nemu "Vieš prečo , som si ťa sem vlastne pozvala ? " "Nie, prečo?" zvedavosť v ňom priam kypela a ja osm sa musela nad ním zasmiať , bol rozkošný a zároveň taký sexy.Mmm.Vydrž! " Tak to je dobre , že nie "chytili som ho za dlaň a jemne potiahlu ku stolu , odsunula som mu stoličku a on sa zasmial " Nemal by som ti odsúvať stoličku práve ja ? " pokývala som hlavou a pousmiala som sa  a sadla som si priamo oproti nemu , ozval sa s krásnym komplimentom "Dnes si naozaj nádherná " videla som , že sa trošku zapýril "Ďakujem , ale myslím , že hviezda si tu hlavne ty " obaja sme sa zasmiali "Ďakujem za milý kompliment " po chvíli smiechu nastalo ticho a ja som prehovorila "Zayn ?" "Mm?" "Pozvala som si ťa sem , pretože ti chcem povedať , ako ťa stále hrozne milujem , ako by som chcela vrátiť čas a nehala si všetko vysvetliť , ja viem , že možno ma už nelúbiš , a že tvoje srdce priahne po inej , ale chcela som to len skúsiť , skúsiť sa ti ospravedlniť a poprosiť o novú šancu a znova pocítiť tvoju lásku a tvoje ruky na mojom tele " sklonila osm hlavu po poslednom slove a čakala čo nastane .

Zayn :"Zayn ?" "Mm?"vedel som presne , čo mi chce teraz povedať. "Pozvala som si ťa sem , pretože ti chcem povedať , ako ťa stále hrozne milujem , ako by som chcela vrátiť čas a nehala si všetko vysvetliť , ja viem , že možno ma už nelúbiš , a že tvoje srdce priahne po inej , ale chcela som to len skúsiť , skúsiť sa ti ospravedlniť a poprosiť o novú šancu a znova pocítiť tvoju lásku a tvoje ruky na mojom tele " Prekvapila ma čo teraz povedala a nikdy som nečakal popravde , že od nej niečo takéto budem počuť niekedy .Premýšlal som nad tým čo povedala. Dať jej šancu ,či nie ? V živote toto žiadne dievča pre mňa nespravila , resp. teraz by mi zniesli aj modré z neba kedže , som spevák one direction ale myslím , ešte predtým ako som sa stal tým Zaynom Malikom. Hrozne ju milujem , v živote som ani neprestal , len viete , klin sa klinom vybíja a tú bolesť som tak hrozne necítil , keď som bol s inou . Tak jej už povec niečo , poviem je pravdu alebo sa zahrám na nedostupného ? Nie, nie , bože nevydržal by som to . Zrazu pozrela na mňa tými oceánovo modrými očami a ja som presne vedel , čo chcem . Usmial som sa na ňu , naklonil sa ponad stúl k nej , pritiahol si jej tvár k svojim perám a pocítil tie mekkučké , sladké pery , ktoré chutili po malinách k sebe . "Myslím , že tu máš  odpoveď, dávať ti šancu " usmial som sa a ona vycerila svoje krásne zúbky a očká jej žiarili šťastím , znova sa sa prilepila na moje pery , priahli po jej jazyku , jej sladkej chuti , vôni .Mmm."Som teraz konečne dokonale šťastná " pošepkala mi do ucha " Máš byť aj prečo si myslím "povedal som trošku narcisticky , ale je to pravda , ona to pochopila a usmiala sa " Ja viem " Voľky , nevoľky sme sa od seba odtrhli a pustili sa do jedla čo tam bolo pripravené . Celý čas sme sa rozprávali , smiali , občas sme sa na seba zalúbene usmiali a obaja sme sa mali iskri v očiach .KONEČNE ! Konečne je znova moja . Cítil som znova ako krásne ma hreje pri srdci jej láska a rozlieva s ami po tele ako niejaká dorga , na ktorej som závislí . Jej krása , pôvab , láska , jej dokonalosť . Je taká neuveritelná. Roztplíval som sa nad ňou .

Nicole : Áno , dokázala som to ! JE môj !  V živote , už nespravím taku chybu ako kedysi ! Nikdy v živote .Dojedali sme posledné sústa a Zayn na mňa pozeral s plamenmi v očiach a hryzol si do pery . Viem načo myslel , poškrabal ma na ruke , potom som už nato myslela aj ja , bola osm nadržaná asi tak ako on . Chytila som ho za ruku a potiahla k výťahu , tam sa mi prisal na pery , vyšli sme na druhé poschodie , kde som pre istotu objednala aj izbu , keby niečo no ! Strhol zo mňa šaty , len čo sme vošli , toršku mi ich bolo lúto a on si toa is všimol a povedal " Kúpim ti sto krajších ja som sa znova len usmiala a hodila na nho v krásnom čipkovanom spodnom prádle , cítila som ako mu navieraju boxerky , vyzliekla som mu aj tie a chopila s ajeho mužstva , slatne vzdychal , hladil ma po vlasoch občas ma za ne trošku zatiahol , už to nevydržal a vyzliekol mi aj poslendé kusy oblečenia , prevalil sa na mňa a vnikol do mňa " Ah " vzdychla som a v jeho objatí sme predvádzali najčarovnejšie kúsky , ako sm eto my dvaja so Zaynom vedeli ,och môj bože . 

Po 3 hodinách , plnej slasti a vášne sme s úsmevom a v objatí zaspali .

2 komentáre:

  1. Oooo. Super konečne sú spolu :* ďalšiu prosím

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chcelo by to pokračovanie.. :) Je to veľmi pekné. Máš talent. :)

    OdpovedaťOdstrániť