O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 14. januára 2014

Challenge 3

Len tak na okraj by som chcela poznamenať, že kandidát na túto poviedku bol už dávno vybraný aj s dejom, tak sa ma nemusíte snažiť o hocikom presviedčať :) tú anketu som dala len pre zaujímavosť :) tak sa nechajte prekvapiť, kto to bude ;)


„Tak teda, tu je zoznam, čo od teba chcem. Sú to v podstate len banality. Večeru máte v ľadničke, len ju zohrej a potom ju umy a ulož spať. Ak by sa ti chcelo, tak môžeš umyť aj riad, no budem rada, ak v ostatných izbách ostane poriadok. Nesklam ma,“ usmiala som sa a potľapkala som ho po ramene.
„Neboj sa,“ usmial sa Theo a pripol zoznam na ľadničku. Ja som sa naposledy obzrela v zrkadle a čupla som si ku Kim, aby som sa s ňou rozlúčila.
„Počúvaj brata, kým tu nebudem, áno?“
„Dobre,“ usmiala sa malá a objala ma. „Ráno už prídeš?“
„Áno, už budem doma,“ odvetila som s úsmevom a postavila som sa. Obula som si topánky a skontrolovala, či mám v kabelke všetko – mobil, kľúče, doklady, peniaze,...
„Tak už choď,“ podrýpol do mňa Theo a ja som naňho hodila káravý pohľad.
„Veď už idem,“ odvetila som a vykročila k dverám. „Tak sa teda majte,“ zakývala som im a nastúpila som do taxíka, ktorý už čakal pred domom. Theo za mnou zatvoril dvere a taxík sa pohol po ceste.
Upokoj sa! Theo je už dosť starý na to, aby vedel, čo má robiť. A navyše si si vybavila poistku a pani Clutcherová ich pôjde nenápadne skontrolovať, tak prečo sa báť! pomyslela som si a snažila som sa upokojiť. Započúvala som sa do piesní, ktoré hrali v rádiu a predstavila som si, ako dopadne dnešný večer.

„Pánečku! Ty teda vyzeráš!“ zakryla si Ally ústa rukou a šokovane na mňa hľadela, len čo som vystúpila z taxíka.
„Je to až také zlé?“ opýtala som sa úzkostlivo.
„Zlé?“ pozrel na mňa Alec, akoby mi šibalo. „Veď vyzeráš ako bohyňa!“
„Vážne,“ usmiala som sa šťastne. „Ďakujem.“ Doma som sa chystala asi cez dve hodiny. Chcela som vyzerať perfektne, no nebola som si istá, či sa mi to podarila. Teraz som už vedela, že áno. Mala som na sebe čierne obtiahnuté šaty a jednoduché čierne lodičky. Navrchu som ešte mala čierny kabát, no mala som ho rozopnutý, pretože v aute bolo neskutočne horúco. S líčením som si veľa starosti nerobila – len som si dala jednoduchú linku na efekt a la cat eyes a veľa špirály. Najviac času mi zabral účes, pretože som sa snažila skrotiť svoje vlasy a upraviť si ich na pekné vlny s objemom. Napokon sa mi to ako tak podarilo a ja som celkom spokojná vyrazila.
„Tak čo, ideme?“ navrhla Allison a ja som len prikývla. Stáli sme pred snáď najväčším barom v celom Londýne, kde som ešte nikdy v živote nebola. Volal sa Funky Budha a rad ľudí sa ťahal snáď až ku koncu ulice.
 „Dostaneme sa vôbec dnu?“ zaváhala som. „Pozrite sa, koľko tam je ľudí!“
„Nič sa ty neboj. Mám to pod palcom,“ žmurkla na mňa Ally a chytila ma za ruku. Alec nás s úsmevom nasledoval priamo dopredu k vstupu.
„Ahoj, Ally,“ usmial sa na moju kamarátku starší chlapík so zoznamom v ruke. „Koľkí ste“
„Traja,“ odvetila.
„Nech sa páči,“ uvoľnil nám cestu a my sme bez problémov predbehli všetkých tých ľudí. Neveriacky som nasledovala Allison za zvukom hlasnej hudby a čakala som na moment, kedy sa jej budem môcť spýtať na to, ako to, že ju poznal. Tá chvíľa sa naskytla pri šatni, keď sme odovzdávali naše kabáty.
„Dlžil mi jednu službičku,“ uškrnula sa Ally a viac mi nepovedala. Radšej som už nevyzvedala a spoločne sme šli k obrovským dverám, ktoré viedli do hlavnej miestnosti klubu. Pozreli sme na seba a naraz sme do nich zatlačili a otvorili ich. Naskytol sa mi úžasný výhľad na celý klub, ktorý bol snáď stokrát väčší ako ten, ktorý som ešte dávnejšie navštevovala.
„Páni!“ povzdychla som si.
„Vitaj v najznámejšom Londýnskom klube,“ ukázala Ally dolu na milión ľudí tancujúcich na parkete. Oprela som sa o zábradlie, keďže sme stáli v podstate na balkóne a predychávala som to. Unbelievable.
„Poďme si niečo objednať,“ riekol Alec a my sme ho nasledovali po schodoch do toho davu. Našťastie som sa nestratila a úspešne sa nám podarilo dôjsť až k baru. „Čo si dáte?“
„Pre mňa Cosmopolitan!“ zakričala som a Ally sa ku mne pridala. Alec nám následne podal dva poháre a obrátil sa k nám so svojím pohárom s whisky.
„Na najlepšiu kamarátku na svete a jej narodeniny. Nech si zdravá, šťastná a tie bludy a nech si konečne nájdeš poriadneho chlapa a zažiješ poriadny sex!“ zakričala Allison a ja som sa rozosmiala.
„Ďakujem,“ odvetila som a napila som sa svojho drinku. Postupne, ako čas plynul, pili sme viac a viac až sme sa odvážili zapojiť sa medzi ľudí na parkete. Alec povedal, že nás počká pri bare a tak sme šli s Allison samy. S alkohol v krvi sme sa poriadne odviazali a roztočili to spolu. Vystriedali sa pri nás niekoľkí chalani, ktorí nás poriadne povykrúcali, no keď začali byť nenásytní, stopli sme ich a vrátili sa k baru.
Vypili sme ďalšie drinky a alkohol nám už poriadne udrel do hlavy. Volala som Aleca na parket, až som ho napokon presvedčila a spoločne sme všetci traja tancovali do rytmu piesní, ktoré som vôbec nepoznala. No bolo mi to jedno. Až odrazu som začula prvé tóny známej piesne, ktorú sme s Kelly ako deti milovali.
„O my God!!!! I LOOOOOVE this song!!!“ zvrieskla som najviac ako sa dalo.

„Me TOO!“ ozvalo sa za mnou a ja som sa nadšene otočila. Zočila som chalana, ako sa na mňa uškŕňa a tak som sa naňho usmiala a začali sme tancovať spolu.

10 komentárov:

  1. and Oh my God! I looooove this story!❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  2. -je to úžasné! :)..prosím, že to nebude Harry? :o :c

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podľa mňa to bude Liam :) hneď ma napadlo keď klub Funky Budha.. ale neviem nechám sa prekvapiť :) každopádne super story ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. WOW je to úžasne :) No keď to bude Liam asi sa zastrelím -_-

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Harry, Harry, Harry ! To k nemu pasuje ako som povedala pred tým, ako ryba do vody:D Nikto iný tam nepasuje .. A keď to bude Liam ako vraví dievča nado mnou zastrelím sa..Všade k takým príbehom, kde sú deti pchajú len jeho .. jak keby nikto iný nezvládol byť oteckom iba on..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Keď je už raz napisane že už je hl. postava vybraná tak nemá zmysel prehovarať spisovateľku ... :) inak je to úžasné a nechávam na tebe koho tam dáš, keď to napíšeš ty bude sa mi to páčiť aj s Charlie Sheenom :))) ... *Saš*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Supéér ! nech to je Harry !! :)

    OdpovedaťOdstrániť