O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

piatok 17. januára 2014

Challenge 4

Ak som niekoho výberom hlavnej postavy sklamala, tak mi to je ľúto, no na svoj výber mám svoje dôvody, ktoré možno pochopíte časom počas čítania tejto poviedky :) 


Harry
„Chalani – Funky Budha – dnes večer! Kto ide so mnou?“ zvolal som nahlas, aby som upútal ich
Harry
pozornosť.
„Ešte stále nemáš dosť Harry? Už trošku vychladni,“ riekol Liam a ja som naňho hodil škaredý pohľad.
„Louis?“
„Prepáč, no idem s El na večeru k jej rodičom.“
„Zayn?“
„Perry chce, aby som jej pomohol s prípravami na svadbu.“
„Niall, prosím, povedz, že pôjdeš?“
„Čo?“ pozrel na mňa Niall zmätene. Zase bol niekde v oblakoch a vôbec ma nepočúval.
„Len povedz áno,“ usmial som sa milo.
„Nerob to, Niall!“ upozornil ho Liam.
„Tak teda asi nie?“ odvetil Niall nevediac, o čo sa jedná.
„Fakt diky Liam,“ povedal som namrzene a otočil som sa na odchod. „Tak pôjdem sám!“
Vybehol som hore schodmi a prezliekol som sa do bielej košele a saka. Do vrecka som si dal peňaženku a mobil a šiel som si upravil vlasy, keď niekto zaklopal.
„Ďalej,“ odvetil som a prečesal som sa.
„Chalani mi povedali, že ideš do zase baliť nejaké baby,“ riekol Niall.
„To tvrdia oni. Ja len hľadám spriaznenú dušu, to je rozdiel,“ odvetil som so zámerom stiahnuť ho na svoju stranu.
„Tak dobre, pôjdem s tebou,“ kapituloval.
„Vážne? Milujem ťa, Nialler!“ objal som ho a postrapatil som mu vlasy.
„O 5 minút ťa čakám dole,“ zasmial sa a odišiel.
Výborná práca, pochválil som sám seba a dokončil som úpravu dokonalého účesu. Hotovo! uškrnul som sa na seba v zrkadle a pobral som sa dole, kde ma už čakal taxík, ktorý som ešte pred prezliekaním zavolal.
„Niall! Kde toľko trčíš?“ zvolal som nervózne.
„On súhlasil, že pôjde s tebou?“ prešiel okolo mňa Liam.
„To je to až také čudné?“
„Chudák, nevie, do čoho ide.“
„Kriste, Liam. Čo ti je? To ma musíš toľko dissovať a starať sa do toho, čo robím?“
„Nie, nemusím. Raz pochopíš, že som ti chcel len dobre,“ pokrčil ramenami a odišiel preč. Ja som ho ignoroval a netrpezlivo som čakal na Nialla. Keď sa konečne objavil, nastúpil som do taxíka a povedal šoférovi adresu. Niall nastúpil z druhej strany a vyrazili sme na cestu.
Po polhodine jazdy v premávke sme konečne vystúpili pred klubom a Sam nás ako zvyčajne pustil dnu. Namierili sme si to rovno do VIP časti na balkóne na opačnej strane klubu a obsadili sme posledný voľný box. Objednávali sme si jeden pohárik za druhým až som presvedčil Nialla, aby sme šli tancovať.
Potreboval som vypnúť a tak som si pri bare objednal ďalšie tri poháriky. Keď som bol konečne v stave, keď mi bolo všetko jedno no nebolo mi zle, začal som rad radom tancovať s rôznymi dievčatami. Väčšina ma spoznala, no našťastie nezačali vrieskať ani odpadávať, len sa chceli sfotiť. S niekoľkými som si aj celkom slušne zatancoval, až kým nepustili jednu pieseň, ktorú ma môj otec učil hrať na gitare, no napokon to vzdal. Mal som tú pieseň strašne rád a úsmev sa mi mimovoľne rozlial po tvári.
„O my God!!!! I LOOOOOVE this song!!!“ zvolalo nahlas dievča, ktoré stálo neďaleko. Behom sekundu som si ju zozadu obzrel a len len, že som obdivne nepískol.
„Me TOO!“ zvolal som tiež a čakal som, kým sa otočí. Uškrnul som sa na ňu a ona sa na mňa taktiež naširoko usmiala. Spoločne sme začali tancovať na pieseň, ktorú sme milovali. No neostalo to len pri jednej. Zvŕtala sa na parkete ako šelma a prefíkane využívala všetky ženské zbrane. Možno náročky, možno nie, keďže už bola celkom dosť opitá, no jedno bolo isté – nenechala ma chladným.
„Môžem ťa pozvať na drink,“ riekol som jej do ucha pomedzi piesne a ona len s úsmevom prikývla. Všimol som si, ako nás nejaké dievča s chlapcom sledujú, no nevenoval som tomu veľkú pozornosť.
„Čo si dáš?“ opýtal som sa jej a následne objednal na kartu. Pripili sme si a ona sa rozhliadla okolo seba, akoby niekoho hľadala.
„Stratila si niekoho?“ opýtal som sa.
„Vlastne, tak trochu. Mojich priateľov, s ktorými tu oslavujem.“
„Ale čo, takže oslava. Tvoja?“
„No .. áno,“ usmiala sa a odpila si zo svojho drinku.
„Všetko najlepšie. Predpokladám, že narodeninová, či?“
„Áno a ďakujem,“ riekla a neprestala blúdiť pohľadom po dave tancujúcich ľudí.
„Ja som Harry,“ riekol som, aby som opäť získal jej pozornosť.

„Emma,“ odvetila a konečne mi pozrela do oči. Podala mi ruku a ja som ju prijal a následne som sa naklonil a dal je bozk na obe líca. Mierne sa začervenala a sklopila pohľad. 

7 komentárov:

  1. Ja ťa milujeem ! :-D ty si proste užasna :-D nie len tym, že konečne niečo nove ;-) (Harry) ale hlavne tym, že tak až neskutočne skutočne pišeš užasne :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to super :)))) len trošku kjatunké :((( :D Sice nemám moc rada Harryho, ale ako som už povedala... bude sa mi to páčiť a budem to čítať aj keby tam je hlavnou postavou Charrie Sheen :))) *Saš*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ooo moje prosby boli vypocuteee! :-D konecne harry !! :-) tesim sa na dalsiu cast ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wáá je tam Hazzáá :3 som nenormálne happy a je to celé super ako vždy :D len mi je divné, že ho nespoznala.... akože je to ten slávny Styles :) rýchlo ďalšiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nazri aj do môjho blogu s luxusnou giveaway

    http://camomille-sign.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oh my Goood I Looooooove this part! Síce som hlasovala nech je s ňou Liam ale zmenila som názor.. Hemma ♥♥♥♥♥ Rýchlo pridávaj ďalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť