O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

piatok 31. januára 2014

Challenge 5

Viem, že som vás trošičku zanedbala a mrzí ma to. Posledné dva týždne som toho mala dosť veľa a nebolo času na poviedku ani iné články, no už som späť, polrok sa skončil a popri mature sa už inak nemusím učiť :D takže by som mala pridávať príspevky pravidelnejšie, možno nie každý deň, ale určite nie raz za dva týždne ;) mám pripravené aj dve články na pokec s vami, tak najbližšie tu určite bude niečo nové :) 


„Tak tu si!“ ozvalo sa vedľa nás akési dievča a ja som v nej spoznal tú, ktorá nás na parkete pozorovala.
„Len som si odskočila na drink. Ally, toto je Harry. To je moja kamarátka Allison a jej brat Alec,“ ukázala za blondínku. Allison mi nadšene potriasla rukou a jej brat na mňa hodil nevraživý pohľad. Asi ma veľmi nemá v láske. Čo ma po ňom?
„Keď už si tu, nespravil by si nám fotku?“ spýtala sa ma Ally a vytiahla z kabelky digitál.
„Iste,“ odvetil som a sfotil som ich všetkých troch. Následne sa Ally chcela sfotiť aj so mnou, takže som predpokladal, že ma spoznala. No Emma vyzerala, že nemá ani tušenia. A vlastne to bolo dobre. Napokon ma Allison sfotila aj s Emmou a odišla tancovať s nejakým chlapíkom.
„Hore máme s kamarátom miesto na sedenie. Nejdeme tam?“ navrhol som, držiac Allisonin foťák v ruke.
„Poďme,“ usmiala sa Emma. „Aj tak už nevládzem tancovať. Prídem neskôr,“ zakývala Alecovi a ja som ju chytil za ruku. Spoločne sme sa predierali davom ľudí, až sme prišli ku schodom vedúcim do VIP sekcie.
„Hmm, VIP?“ uškrnula sa Emma.
„Prekáža?“
„Ale vôbec nie,“ usmiala sa a kráčala za mnou.
„Nech sa páči,“ ukázal som na náš stôl, pri ktorom už sedel Niall a s niekým telefonoval. „Dáš si ešte niečo?“
„Ešte jeden Cosmopolitan. Ďakujem.“
„Máš to mať,“ usmial som sa a len čo som objednal, Niall zložil telefón na stôl.
„Už pôjdem domov, ak ti to nevadí. Nie je mi veľmi dobre,“ riekol a postavil sa na odchod. „Maj sa.“
„Ani som vás nestihol predstaviť,“ pokrčil som plecami.
„To nevadí,“ odvetila Emma a oprela sa dozadu. „Panebože, som taká unavená.“
„Ako dlho tu už si?“
„Netuším koľko je hodín, takže ti neviem povedať,“ zasmiala sa. Bola neskutočne nádherná. Postavu mala ako lusk, nie vychudnutú akú nie ostatné a v tvári sa jej zračila prirodzenosť. Obdivoval som takéto ženy.
„Vieš, čo sa mi na vás, na ženách, najviac páči?“ riekol som s úsmevom. 
„Prirodzenosť a dobrá duša, však?“ uškrnula sa. „Na mňa tieto frázičky nezaberú.“
„Vďaka za radu,“ zasmial som sa. „Chcel som síce povedať fajny zadok, ale aj tá duša môže byť no.“
Emma sa schuti rozosmiala a ja som si pripísal bod k dobru. Teraz už len pokračovať vo flirtovaní a dnešná noc bude úspechom, pomyslel som si. Áno, mal som hriešne myšlienky, no bol som taký. Užívam si mladosť, kým sa dá a popularita mi k tomu celkom dobre prispieva. Nie, že by mi to niekedy neliezlo na nervy, no má to aj svoje výhody. Ako napríklad krásne dievčatá. Kopa krásnych dievčat. Ako Emma.
„Predpokladám, že sa ti dievčatá vrhajú k nohám. Alebo sa mýlim?“ pozrela na mňa skúmavo a odpila si zo svojho drinku, ktorý nám medzitým stihli doniesť.
„It depends,“ pousmial som sa. „Nebudem ti klamať, no mala by si človeka najprv spoznať, než si o ňom spravíš mienku?“
„A akú mienku by som teda mala nadobudnúť o tebe?“
„Hmmm, asi že som milý pekný chalan s zlomeným srdiečkom, ktoré potrebuje lásku na uzdravenie,“ hodil som na ňu pohľad smutného psíka a ona sa opäť rozosmiala.
„Si šibnutý, vieš o tom?“ uškrnula sa.
„A preto som taký neodolateľný,“ žmurkol som na ňu a priblížil sa bližšie. Pozrela mi do oči a vyzývavo sa usmiala. Udržoval som očný kontakt tak dlho, kým som vládal a napätie medzi nami stúpalo. Pohľad mi opätovala, no nepohla sa ani o milimeter bližšie. Bola tvrdým súperom. Jej oči ma tak hypnotizovali, že som sa cítil oslabený. Cítil som sa v jej moci. A to bola pre mňa novinka.
Väčšinou som to bol ja, kto mal nad všetkým kontrolu. Od flirtovania až po samotný sex. Iste, na pár sekúnd som nechal aj iných, nech si myslia, že sú vo vedení, no skutočnosť bola vždy iná. Všetko šlo podľa môjho plánu. Dievča robilo, čo som ja chcel. Úplne sa mi poddalo.
No pri Emme to bolo iné a to ma na nej neskutočne priťahovalo a desilo zároveň. No keď som sa jej díval do tých krásnych hnedých, topil som sa v nich a cítil som, ako moja rozhodnosť slabne, až som to napokon som to nevydržal. Posledné centimetre medzi nami zmizli a ja som ju pobozkal.
Jemnosť a opojnosť jej pier ma dostáva do úžasu. Jej dych voňal za drinkom a jej bozky boli sprvu sladké a nežné, až kým som si ju nepritiahol bližšie k sebe a nezväčšil ich intenzitu. Od túžby vzdychla a potiahla ma za vlasy. Vášeň sa vlnila okolo nás a ja som bol ako v opojení. To dievča ma privádzalo do bodu varu viac ako ktorákoľvek pred ňou. Cítil som, ako moja nadvláda padá a moje vnútro chce vyhovieť každému jej želaniu.
STOP!!! Zakričalo moje podvedomie a ja som sa odtiahol. Potreboval som znovu nabrať svoju suverénnosť. Moja osobnosť sa strácala a to ma desilo. Emma na mňa prekvapene pozrela, no o sekundu sa jej na tvári zjavil úsmev a on a sa odtiahla o pár centimetrov dozadu. Moje ruky ju pustili a bezvládne klesli k môjmu telu.
Nevedel som, čo sa to so mnou deje. Ako bolo možné, že sa všetka moja podstata dokázala v okamihu jednej sekundy tak rapídne zmeniť. A navyše kvôli nejakému dievčaťu, s ktorým by som sa len vyspal a už ju nikdy neuvidel. Ako som mohol dopustiť, aby nado mnou prevzala kontrolu? nechápal som.  
Kým som nad tým všetkým premýšľal, Emma na mňa skúmavo hľadela a s potmehúdskym úsmevom na tvári sa snažila prísť na to, nad čím premýšľam. No asi som premýšľal príliš dlho, pretože sa odrazu postavila na odchod. V sekunde som na ňu nechápavo pozrel a na tvári sa mi zračila otázka. Pochopila ju a usmiala sa.
„Prepáč, ale nemám na teba celý večer. Rozhodol si sa a ja to rešpektujem. Seeya,“ zakývala mi a skôr, než som sa stihol nazdať, už jej nebolo.
„Pekne Harold. Takto sa balia krásne dievčatá,“ zahundral som si sám pre seba a povzdychol som si. Čo sa to so mnou, kriste pane, deje?

13 komentárov:

  1. wow :-D podobne niečo som zažila len to nebolo VIP :-D a ani taky koniec :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u la la :) a ako to dopadlo? :D

      Odstrániť
    2. Tiež sa odtiahol a bol ticho :) ja som čakala, že čo :D Napokon som sa postavila na odchod "Počkááj, ja len sa toho bojím ja ťa nechcem sklamať nie som pre teba ten pravý" Povedala som, nech si tie reči strčí a otočila som sa znova na odchod :D a v tom ma chytil za ruku pritiahol si ma k sebe a kráásne ma pobozkal :D

      Odstrániť
  2. Paaani ja proste milujem Tvoje poviedky! :O vzivote som necitala nic lepsie a to citam naozaj vela. Vzdy sa oplati cakat na Tvoje poviedky :) A Tvoje studium je prvorade, my to chapeme :) tesim sa na dalsiu cast :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej Ty si mi odpisala :) na to som vzdy cakala lebo tak si to robila aj predtym a ja chodim na Tvoju page len nejak rok a pol a neslo mi komentovat..
      V kazdom pripade my dakujeme Tebe ze pises :)

      Odstrániť
  3. oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Konečne bol ten slabý Harry :3 čakala som na toto dlho .
    milujem tvoje poviedky, milujem tento blog, milujem teba.
    Teším sa na ďalšiu časť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úplne súhlasím konečne slabý Harry :D Až sa mi to celé super čííítalo :3 Dúfam, že nemáš v úmysle prestať písať, ani keď budeš na výške, a nebudeš mať toľko času sa nám venovať :) My teda, aspoň tie práve si aj mesiac počkáme na tvoje poviedky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) nerada by som prestala písať takže dúfam, že sa to nestane :)

      Odstrániť