O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 17. júla 2012

Holidays 13


Čawes tam na Slovensku!!! Ako sa máte? Pridávam novú časť, tak dúfam, že sa bude páčiť :-) Neveim, či ešte stihnem dať jednu z Italie, no ak nie, tam cez vikend, popripade v pondelok bude jedna zo Slovenska :-*


Louis
Áno!!! Povedala mi áno! Znie to síce, akoby som ju žiadal o ruku, ale aj tak som sa neskutočne tešil, ako malé dieťa. Snažil som sa ju zatočiť, no vo vode sa to veľmi nedalo. Tak som ju len pobozkal a potom som na ňu radostne hľadel.
Vedel som, že to bude úžasné leto a v duchu som ďakoval chalanom za to, že ma dotlačili k tejto dovolenke. Keď sa vrátim, dostanú odo mňa úžasný ďakovný darček, pomyslel som si. Dokelu, keď sa vrátim. Veď ja som z Anglicka a ona zo Slovenska. Kvôli mne predsa neukončí školu a nepresťahuje sa do Londýna. Nejako to už vymyslíme. Trebárs ju a budem navštevovať každý víkend. Spolu to určite zvládneme.
Vrátil som sa k pozitívnej energii a do reality k Charlotte. Vyšli sme z bazéna von a ľahli sme si. Chvíľu sme sa bez slova opaľovali a Lucy sa vedľa nás len uškŕňala. Po chvíli, keď som na sebe neustále cítil jej pohľad, mi to už prišlo otravné. Sadol som si a pozrel na hodinky pri bare. Pol siedmej. Ak chcem pripraviť niečo super na večer, už by som mal ísť. Podišiel som teda k Charlotte a riekol som:
„Musím ísť ešte niečo vybaviť. Prídem po teba potom večer a niekam skočíme, dobre?“
„Okey, tak sa zatiaľ maj,“ povedala bez toho, aby otvorila oči a našpúlila na mňa pery. S úsmevom som ju pobozkal a odišiel som do domu. Na večer  som musel vymyslieť niečo špeciálne. Dúfam, že ma aj niečo nepadne a nebude to nejaké cliché.


Charlotte
„Musím ísť ešte niečo vybaviť. Prídem po teba potom večer a niekam skočíme, dobre?“ povedal mi po chvíli opaľovania Louis.
„Okey, tak sa zatiaľ maj,“ odvetila som bez toho, aby som otvorila oči a našpúlila som naňho pery. Pocítila som nežný bozk a vietor okolo mňa, čo značilo, že už odišiel. Ďalej som sa spokojne opaľovala a užívala si slnko.
Po takej hodinke sme toho mali s Lucy dosť a rozhodli sme sa ísť na večeru. Keď sme si však naberali na tácky, tú moju mi vytrhol z rúk Jack.
„Vďaka ti, Charlotte,“ usmial sa na mňa.
„Héj, to bola moja večera!“ zrúkla som na neho.
„Už nie, prepáč. Ty tu dnes nevečeriaš, tak sa choď na izbu pripraviť. A vezmi si niečo pekné,“ riekol Jack.
„Čože? O čom to ty hovoríš? Neostanem predsa hladná!“
„Kľud. Nebudeš hladná. Len ma počúvni.“
„Tak fajn,“ kapitulovala som a vybrala som sa do izby. Napadlo mi, že to asi bude mať niečo s Louisom, a tak som sa hneď vybrala do sprchy. Musím byť predsa čistučká a voňavučká. Aspoň pol hodiny som len tak stála pod tečúcou vodou a triedila som si v hlave myšlienky. Napokon som konečne vyšla von a obkrútená v uteráku som otvorila skriňu.
Po dlhom váhaní som si nakoniec vybrala kvetinkové šaty a k tomu som doladila balerínky, kabelku a doplnky. Na tvár som si naniesla tenučkú vrstvu púdru a tieňmi som si opticky zväčšila oči. Vlasy som si vpredu postupne zaplietla a zvyšok som nechala voľne padať na plecia. Napokon som sa pozrela do zrkadla a utvrdila som sa v tom, že som vybrala správne. Vyzeralo to dobre, a tak som dúfala, že sa to bude páčiť aj Louisovi.
Sadla som si do obývačky na gauč a pustila MTV. Práve opakovali udeľovanie cien Brit Awards a tak som to nechala. Sledovala som, ako ocenili Bruna Marsa a práve sa chystali oceniť nejaký singel. Bolo tam veľa neznámych skupín, no poznala som LMFAO, The Wanted, JLS a práve išli pustiť nejakú novú skupinu One Direction, keď niekto zaklopal na dvere. Pohotovo som vypla televízor a utekala som k dverám. Ako inak, stál tam Louis.
„Ahoj,“ povedala som a kútiky úst sa mi automaticky roztiahli do širokého úsmevu. Louis mi ako pozdrav vtisol nádherný bozk a ja som len omámená na neho pozerala.
„Vyzeráš nádherne,“ usmial sa.
„Ďakujem, aj ty,“ odvetila som úprimne. Mal na sebe tmavomodré kraťasy a biele tričko s trakmi. Má cit pre módu, to sa musí uznať, pomyslela som si.
„Tak teda poďme,“ ukázal mi rameno a ja som sa ho s radosťou chytila. Netušila som, kam ideme, ale popravde mi to bolo absolútne jedno. Hlavne, že budem s ním. Cestou sme sa ako vždy bavili o všetkom možnom. Viedol ma po nejakých uličkách mimo hotela, až som načisto stratila môj zmysel pre orientáciu a len nechala som sa viesť.
Asi po 10 minútach chôdze sme sa ocitli na nejakom kopci. No to bol len prvotný dojem.  Skutočnosti sme sa nahádzali na útese rovno nad morom. A vpredu rovno pri zlome svietili sviece okolo piknikového obrusu. Vyzeralo to úžasne. Podišli sme tam a sadli sme si. Len som sa obzerala vôkol a kochala sa tou nádherou. A do toho všetkého práve zapadalo slnko, čiže  navodilo úžasnú romantickú atmosféru.
„Louis!“ vzdychla som si. „To je nádherné!“
„Ďakujem. Dúfal som, že to nebude nejaké cliché,“ zasmial sa. S úsmevom som sa na neho pozrela a spýtala som sa:
„Tak čo je dnes k večeri?“
„Čína.“
„Mňam,“ oblizla som sa a vzala si od neho taštičku a paličky, čo mi podával. „Tak teda, dobrú chuť,“ zapriala som mu.
„Aj tebe,“ žmurkol na mňa a pustili sme sa do jedenia. Popritom sme pozorovali západ slnka nad morom a rozprávali sme sa.

Louis
Je taká krásna, myslel som si zatiaľ čo sme jedli. Bol to typ jednoduchého dievčaťa plného elánu a chute do života. Vedela sa tešiť z zo všetkého a rozplývala sa nad úplnými maličkosťami. Bola dokonalá. A to, ako jej západ slnka zvýrazňoval každučkú líniu jej dokonalej tváre a v očiach jej spôsoboval ohníčky, mi vyrážalo dych. Len ťažko som sa sústreďoval na to, čo hovorí.
Napokon som to nevydržal a ovládla ma túžba. Naklonil som sa k nej a prerušil som jej rozprávanie bozkom. Neprotestovala, práveže sa pritiahla ešte bližšie a bozk zintenzívnila. Odsunul som prázdne krabičky z jedla a jemne som ju položil na zem. Bozkávala tak úžasne. Jej jemné pery mi spôsobovali dokonalý pôžitok z úplne jednoduchého bozku. No rozvášnili sme sa natoľko, že som jej jazykom jemne pootvoril ústa a vkĺzol som dnu. Opäť som skúmal už prehľadané zákutia a bojoval som spolu s jej jazykom.
Po chvíľke som si však uvedomil, že sme na útese len tak v prírode, a hocikto sem môže kedykoľvek prísť. Pomaly som sa teda odtiahol, a aj keď sa svoj smútok snažila zakryť, jej oči prezrádzali všetko.
„Nechcem to unáhliť,“ povedal som potichu a jemne som ju pohladil po vlasoch. „A navyše by nás tu mohol kedykoľvek niekto vyrušiť,“ dodal som.
Prikývla a posadila sa ku mne. Opäť sa medzi nami rozprúdila debata a sledovali sme posledné lúče slnka vychádzajúce spoza obzoru. Napokon zmizli aj tie a na nebi po nich ostala len oranžová farba. A tak sme sa zdvihli a vrátili späť k hotelu. Pri dome som ju pobozkal a až keď sa za ňou zatvorili dvere, odišiel som aj ja k sebe na izbu. 


20 komentárov:

  1. Uzasnaaa, ale to je stale :) inak dufam ze si si tu dovolenku uzila tak ako ja moju :) ake ste mali pocasie??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oprava:DD dufam, ze tu dovolenku si uzijes

      Odstrániť
    2. uz som si ju uzila :D pocasie vyslo krasne :-) a dakujem a prajem aj tebe .. nwm ci si bola alebo ides :D

      Odstrániť
    3. dakujem a uz som bola, tiez v taliansku :DD

      Odstrániť
  2. Fantastické!Strašne sa teším na pokračovanie a ako sa to vyvinie :) A ako je na dovolenke? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naše dovolenkářka sem hodila díl! No ty si úžasná, že na nás myslíš i po čas svýho oddychu :) Perfektní část, těším se, jak to bude pokračovat :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Samozrejme , hviezda hviezdila aj tentokrát , paráda potlesk

    BTW:odpísala som ti na ten komentár jop ? :-) síce ti to ukáže na bloggeri ale predsa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. úžasná časť :))! .... práve rozbieham nový blog a bola by som rada keby ste si to prečítali. http://pusalenka.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aaach, úžasné :) Nikdy nesklameš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. super časť opäť :) by the way tie šaty čo mala na sebe sú fakt krásne .. teším sa na dalšiu!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. zas a znova krása! :) ...a ako dopadla dovolenka? :D xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) a dopadla uzasne ale som rada ze som zase doma :D

      Odstrániť
  9. konecne som i to precitala .. som bola tyzden prec a som sa strasne tesila na tvoju cast :) je krasna .. a tie saty su velmi pekne :D dufam ze coskoro bude dalsia :)

    OdpovedaťOdstrániť