O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 5. júla 2012

Holidays 11


Tak mám menše novinky ohľadom častí počas mojej dovolenky. Práve som zistila, že moje úžasné wifi z mobilu je dostupné len v rámci Slovenska, čiže v Taliansku bude jediné možné pripojenie na Mušli na pláži. A tak časti možno budú a možno nebudú každý deň. Pokúsim sa aspoň pár za celú dovolenku dať, no nič nesľubujem. :/


Otvorila som oči a porozhliadla som sa navôkol. Prekvapivo ma vôbec nebolela hlava, len som mala v ústach neskutočné suchoty. Potom som si spomenula, čo sa vlastne včera stalo. Síce som mala v sebe ešte pár promile, no bola som si plne vedomá svojich činom, a keď som sa zahľadela na osobu ležiacu vedľa, vedela som, že nemám čo ľutovať.
Bol taký sladký, keď spal. Opatrne som sa zdvihla a obliekla si šaty. Topánky som nemala, takže som musela ísť bosá. No predtým som ešte našla nejaký papier a pero a napísala som mu odkaz, ktorý som položila na vankúš vedľa neho a potichu som odišla. Cestou som sa však porozhliadla po dome, ktorý som si včera nestihla všimnúť. Bol naozaj luxusne zariadený a veľký. Niekto si tu fakt užíva dovolenku. Len som nechápala, prečo je sám.
Vrátila som sa v myšlienkach späť k mojim plánom a vyšla som von na cestu. Chvíľu som zmätene blúdila, pretože som nevedela, kde som, no len čo som sa dostala na pláž, už som poľahky našla cestu domov. V izbe som našla Lucy ako nervózne chodí dookola.
„Ahoj, deje sa niečo?“ opýtala som sa jej.
„Charlotte?!“ skríkla a tuho ma objala. No hneď sa odtiahla a nahnevane na mňa pozrela.
„Ako si to predstavuješ?! Povieš mi, že ideš domov, no tu ťa nenájdem. Ráno sa zobudím, a ty tu ešte stále nie si! Vieš, ako som sa o teba bála?! Kde si dočerta bola?!“
„Ale veď v obývačke sú moje veci. To znamená, že som v pohode došla domov.“
„Tie som si nevšimla a to je jedno. Ako som mala zistiť, či si v poriadku?! Nie som žiadna veštica, že pomocou tvojich čačiek zistím, kde si!“
„Prepáč mi to. Viem, že si sa musela báť, ale nemala som ti ako oznámiť, že tu nebudem. Bolo to tak náhle a spontánne,“ ospravedlnila som sa jej.
„A povieš mi už konečne, kde si bola a čo si robila celú noc?“
„Fakt to chceš vedieť?“ pozdvihla som obočie.
„Samozrejme, že chcem!“
„Ako myslíš. Bola som tu s Louisom, začali sme sa bozkávať, omámila nás vášeň a túžba, tak sme skončili u neho v posteli. Chceš vedieť aj detaily?“
„Ou, nie ďakujem. To stačí. Len mi nabudúce daj prosím vedieť.“
„A ako som ti mala dať vedieť, keď si tu po prvé nebola, a po druhé som nemala čas ti písať nejaké odkazy. Predsa poznáš ten pocit, keď... A navyše mám už o chvíľu 18. Viem sa o seba postarať aj sama.“
„Tak fajn. Prepáč, že som na teba tak vyskočila.“
„To je v poriadku. Ideme na raňajky?“ navrhla som.
„Jasné, už mi škvŕka v žalúdku.“
„Ja mám po včerajšku neskutočné suchoty, takže budem potrebovať aspoň dva litre vody,“ zasmiala som sa. „Len sa musím prezliecť a trošku upraviť, aby som nevydesila ľudí okolo a deti.“
„Tak dobre, čakám ťa v obývačke, ale rýchlo!“
„Jasné!“ zakričala som a pustila som sa do práce. Umyla som si tvár, odlíčila sa a nakrémovala si ju. Na viac nebolo času. Prezliekla som sa do čiernych plaviek opäť bez ramienok a na ne som si dala béžové kraťasy a ružové voľné tričko. Na nohy sandále a mohli sme vyraziť za povinnosťami.

Louis
Prežil som tú najkrajšiu noc, aká môže byť. Bola taká nádherný a milá. Milovali sme sa nežne no zároveň vášnivo. Bolo to ako tanec dvoch tiel spojených osudom. V tej chvíli som bol najšťastnejší na celej planéte.
Keď som sa ráno zobudil, už vedľa mňa nebola. Našiel som po nej len lístok na vankúši.
Dobré ránko :-*,
bolo už neskoro, tak som sa musela vrátiť späť k sebe, aby som stihla do práce. Dúfam, že si sa vyspal aspoň tak dobre ako ja. J
Cmuk, Charlotte
Keď som to čítal, ústa sa mi rozťahovali do širokého úsmevu a hlavou mi prúdili spomienky z predošlej noci. Tak tomu ver, že som sa vyspal dobre. No to pred spánkom bolo ešte lepšie. Usmieval som sa ako blázon a opäť som si ľahol do postele. Nechcelo sa mi vstávať.
No potom som si spomenul, že ona je niekde pri bazéne alebo v detskom kútiku, a hneď som ako raketa vyštartoval do sprchy. Poriadne som sa umyl, navoňal a obliekol si len plavky a pásikavé modro-biele tričko. Cestou som ešte schmatol uterák a vybral som sa najesť. V jedálni už nebola, a keď som zbadal, koľko je hodín, skoro mi zabehlo. O 15 minút 11. To nie že raňajky, ale pomaly obed. A aj Charlotte už bude pomaly končiť s deťmi.
Rýchlo som to do seba vopchal a vyšiel som von k bazénu. Našiel som ich, ako sa akurát lúčia s poslednými deťmi. Aspoň že som ich stihol. Podišiel som k nim.
„Ahoj,“ pozdravil som ju.
„Ahoooj,“ usmiala sa doširoka.
„Chcel som prísť k deťom, len som nejako nestíhal. Práve som vstal,“ ospravedlnil som sa.
„Ale to je v poriadku. To som len tak navrhla, keby si sa nudil,“ zasmiala sa. Jej kamarátka vedľa si odkašľala, a až vtedy som si ju všimol.
„Ou, zabudla som vás predstaviť. Toto je Lucy, Lucy to je Louis.“
„Teší ma,“ usmial som sa a pobozkal som ju na obe líca.
„Aj mňa,“ odvetila s úsmevom. „Tak ja idem za Jackom. Vidíme sa poobebe!“ zakričala za Charlotte a utekala preč.
„Ako prebehlo dnešné dopoludnie s deťmi?“ opýtal som sa.
„Tak ako každé iné. Len sme sa bavili a to je všetko,“ usmiala sa. Bola taká nádherná, a to ani nebola upravená.
„Neskočíme sa niekam prejsť a potom na obed?“ navrhol som.
„Iste, rada.“
Usmial som sa na ňu a vyrazili sme smerom na pláž. Prechádzali sme sa po mokrom piesku s topánkami v rukách a rozprávali sa o všeličom. Nedokážem pochopiť, ako je možné, že sme stále mali o čom rozprávať. Nikdy nebolo to trápne“ ticho.
Pri mini mostíku som sme sadli na piesok a pozorovali sme, ako sa vlny rozbíjajú o stĺpy mostu. A vtedy na chvíľu zavládlo ticho. Každý sa ponoril do svojich myšlienok. Ja som dumal o tom, aké to je teraz medzi nami. Čo vlastne sme? Cudzinci, ktorí sa spolu vyspali? Priatelia, ktorí sa spolu vyspali? Či niečo viac?
Akoby mi čítala myšlienky, potichu sa ozvala:
„Louis?“
„Áno?“
„Ako to teraz vlastne medzi nami je?“ opýtala sa.
„To by som aj ja rád vedel. Práve som nad tým premýšľal. Vieš, naozaj sa mi páčiš, a tá noc bola úžasná. Mám pocit, že začínam pociťovať niečo viac, no záleží na tom, čo cítiš ty.“
„Ja? Vieš, predtým som si ťa absolútne nevšimla, aj keď sme sa možno stretli, pretože som bola zaslepená Martinom. No teraz, keď je koniec, vnímam všetko úplne inak. Myslela som si, že aspoň na určitú dobu nechcem žiaden vzťah, no keď sme sedeli u mňa na gauči, cítila som to napätia medzi nami. Bolo to ... zvláštne. Akoby niekto, teda niečo chcelo, aby sme boli spolu. A tá noc sa mi taktiež páčila, len neviem, či som pripravená na nejaký vzťah takto krátko po “rozchode“,“ pri poslednom slove naznačila prstami úvodzovky.
„A čo keby som ťa pozval niekam na normálne rande a po čase by sme uvideli, aké to bude?“ opýtal som sa.
„To nie je zlý nápad,“ usmiala sa a prikývla.
„Tak napríklad teraz, nešla by si na obed?“
„Rada. Už mám prázdny žalúdok,“ zasmiala sa a ja som jej pomohol vstať. Spoločne sme sa vybrali späť k hotelu. 

44 komentárov:

  1. Je to super!!!!! Dalsi dalsi dalsi prosim! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tak rada čítam časť s niekym koho mám rada :D bože :D dokonalé niečo :-) a už teraz sa dopredu teším na tú ďalšiu s Harrym :D hádam bude :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D jj bude urcite :D tu si nenecham ujst .. uz take plany mam na nu :D

      Odstrániť
  3. Úžasná... Teším sa, keď sa dajú dokopy ;D a samozrejme aj na novú časť :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uzasna ;) uz sa tesim na novu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. BOŽe !!! dalsiuuu !! :D nevadi ja si pockam :D asponze sa oplati cakat pretoze ak by sa neoplatilo tak a uz nemas :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wuaa, úžasná! :) A tie časti počas dovolenky - obdivujem ťa, že sa vôbec snažíš na nás myslieť počas dovolenky! Ak ti to nebude vychádzať, my to v pohode pochopíme, nerob si starosti a hlavne si uži dovolenku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem a dakujem :) uvidime ako to bdue vychadzat :)

      Odstrániť
    2. Nie je za čo :) Samozrejme, ak by to aj nevyšlo, ako by si chcela, nič si z toho nerob :) Veľmi si vážim, že sa snažíš pridávať, ako najviac vieš :)

      Odstrániť
  7. Páni, holka! Ty jsi neskutečnej talent! Přečetla jsem tvojí "Taken" , brečela jsem u toho , smála se..NEUVĚŘITELNÝ! A teď jsem si rozečetla "Holidays" a nemůžu ani zavřít pusu...přilákala si mě jako dalšího verného čtenáře :)Píšeš skvěle, jen tak dál! :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vůbec nemáš zač, jsi fakt talent :* A jinak samozřejmě krásnou dovolenou, užij si Itošku, je nádherná! Když se ti poštěstí a přidáš část, tak budu spokojená, no když ne, nevadí. Hlavně si hezky zadovolenkuj! :)

      Odstrániť
    2. dakujem :-) bola super ale uz som rada ze uz som spat a mozem pisat :D

      Odstrániť
  8. Ďalšia skvelá časť! :)) Už ani neviem, čo ti k tomu písať! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Je to skvelá časť!!! Kedy bude dalsi??? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) a netusim ... ked sa mi podari dostat k wofo v taliansku :)

      Odstrániť
  10. je to úžasne dufam ze sa ti bude dat co najcaszejsie pridavat casti ale hlavne si uzi dovolenku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) uvidime ako to pojde .. prave som si bola rohnat na mestsky urad heslo na pripojenie taze net bude ale len na plazi a nebudem tam moct byt velmi casto s notebookom :-) teraz som tu ale este nemam cast tak sa pokusi nabuduce dat uz :-)

      Odstrániť
  11. Ahoj :) Na tvoju stránku som narazila len nedávno a vtedy si ešte dopisovala poviedku Taken. Myslím si, že tá je absolútne brilantná. Asi sa mi páčila zo všetkých najviac, zatial :) Postupne som si prečítala aj Moments, You Stole My Heart a Always and Forever. Máš talent dievča a veľmi sa mi páči tvoje písanie. By the way som verný čitateľ a každý deň sem chodím či si nepridala novú časť!

    Mimo to, mám taktiež svoj blog no nepíšem tak rýchlo ako ty a zatial mám na blogu len prvú poviedku, ktorá už o pár častí skončí. Tiež tam je aj o 1D. Som verný fanúšik tiež ale aj tak si myslím, že moja poviedka nepatrí medzi tie tuctové a je originálnejšia. Či je dobrá posúd sama. Budem moc rada ak by si si ju prečítala alebo aspoň tie posledné časti ked sa ti nebude chcieť čítať od 1. Mám ťa aj v priečínku medzi odporúčanými blogmi, ak by sa ti páčila budem rada ak by si si ju aj ty dala medzi spriatelené blogy. Vopred dakujem a priprav sa, že ti sem další človek bude písať komentáre! Xx

    http://dancetothetop.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :-) som rada ze sa dalsiemu pacia moje pribehy a aj mnesa taken paci asi najviac... dala som si na nej zalezat :-) a tvoj blog si samozrejme rada pozriem a precitam len co bude doma na slovensku :-)

      Odstrániť
  12. ahoj, aj mne sa tvoj pribeh paci. zacala som citat az tento holidays, pretoze nemam tolko casu docitat vsetky ale tento stoji za to. paci sa mi strasne, chvalim :D
    P.S. : nechcem sa vnucovat alebo co ale... aj ja pisem pribehy a bola by som rada keby si si ci uz precitala, alebo si ho pridala medzi spriatelene blogy, je mi to jedno :D
    http://onedirectionstorys1d.blogspot.co.at/ dakujem :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) som rada ze sa paci, ale odporucam asi najviac Taken, ten mi vysiel zatial najlepsie aj co ostatne holky pisali :-) a tvoj blog si samozrejme rada precitam, len co sa vratim domov :-)

      Odstrániť
    2. diki za tip, začnem čítať :D a..mne sa prvý moc nepodaril- len som začínala- radšej začni ten druhý čítať :D diki :D

      Odstrániť
  13. panebože máš neuveriteľný talent nikdy v živote som nečítala lepšie príbehy a to som ich už čítala veľa :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ci pááána ... je to také pekné :) krásne napísané a všetko si viem predstaviť :) a už si to na tej dovolenke ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. úžasná časť... zatiaľ je celá poviedka úžasná, si veľký talent.. :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Kks dnes som to prečitala akože uplne cela normalne pri tych poslednych 2 mam až zimomriavky take dokonale to je akože ja neprežiem ak nebudeš častejsie pridavat :D ja to fakt dokonale a maš talen ale Velky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jezisi dakujem :-) ani nevies ako vedia take slova potesit :-) ked pridem z dovolenky bude to castejsie to slubujem :-)

      Odstrániť
  17. úúplne úžasné .. :D ja nemám slov krásne to je super .. fakt krásne píšeš a ... :D ja proste nemám slov rýchlo daj ďalšiu :)) a fakt máš talent :) úžasné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. http://stypayhoraliksonx.blog.cz/ -> pozreli by ste prosím? teraz som začala. vela by to pre mna znamenalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. tiež píšem o 1D pozrela by si sa na to?? http://pribehyonedirectionstory.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť