O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 23. júla 2012

Holidays 15

15.časť Holidays je tu :-) ale predtým než žačnete čítať sa uistite, že ste prečítali 14.kapitolu aj s Louisom na konci. Pretože sa mi nejakým nedopatrením podarilo pridať len polovicu kapitoly a zvyšok som pridala neskôr, neď som si to všimla ... takže ak ste to nedočítali celé, šup prečítať 14. a potom sa môžete pustiť do 15.-ky :-)


„Hazza???“ zvolal som prekvapene.
„A kto iný!“ zaškeril sa na mňa môj najlepší kamarát, spoluspevák a zároveň brat a roztiahol doširoka ruky.
„Neverím svojím očiam!!!“ vykríkol som radostne a rozbehol som sa cez celú jedáleň k nemu. Nevšímal som si pohľady šokovaných hostí a vrhol som sa mu do náručia. Zhodil som mu pritom jeden z kufrov, čo mal položené pri nohách, no to v tej chvíli nebolo podstatné.
Zvítali sme sa, akoby sme sa nevideli roky, čo u nás aj tých pár mesiacov toľko znamenalo. Keď sme sa konečne vyobjímali a vybuchnátovali, postavil som sa pred neho a s úsmevom som sa ho opýtal:
„A ty čo tu? Kde si sa tu nabral?“
„Bolo mi smutno a ty si sa dlho nevracal, tak som si pomyslel, že prídem za tebou a pomôžem ti z tvojej depky. No ako vidím, už si si tu našiel roznožku na zabudnutie, čo?“ zaškeril sa Harry.
„Psst, nech ťa nepočuje!!!“ povedal som vyplašene a obzrel som sa za Charlotte. Tá len zmätene sedela pri stole a zvedavo nás sledovala pohľadom.  „Nie je to žiadna roznožka. Zamiloval som sa!“ priznal som.
„Čože?“ vypúlil na mňa oči.
„Je to tak. Nemyslel som si, že sa to stane tak krátko po El, no...“
„Zase až tak krátko to nebolo. S Eleanor ste sa rozišli približne pred 5 mesiacmi. A som rád, že si stretol niekoho, kto ti pomohol z tvojej pochmúrnej nálady. V poslednej dobe to s tebou bolo na nevydržanie.“
„Vďaka za úprimnosť, Harold!“
„Nemáš za čo. Veď vieš, že ja vždycky,“ zaškeril sa opäť. „Nejaké podrobnosti mi nepovieš?“
„Teraz nie. Najprv vás zoznámim. Inak, kde bývaš?“ riekol som a s jedným jeho kufrom som pomaly zamieril k stolu, kde sedela Charlotte. Harry ma ochotne nasledoval a pritom odpovedal:
„Tak dobre no, ale nie že potom zabudneš na nejaké pikantnosti, jasné? A bývam s tebou, samozrejme. Čo si si myslel?“
„Ou, no tak fajn,“ odvetil som so zmiešanými pocitmi, pretože som sa na jednej strane tešil, že budem po dlhšom čase opäť s Harrym, no na druhej strane to znamenalo menej súkromia so Charlotte. Nejako to ešte doriešim, pomyslel som si a pomedzi stoly som kráčal k Charlotte.

Charlotte
Počúvala som, ako mi Louis rozpráva o Londýne. Chytila som sa tej témy, pretože Lucy o ňom stále básnila, aké je to úžasné mesto, a že tam raz určite bude pracovať a žiť. No počuť o ňom od niekoho, kto tam žije, je trošku iné, a tak som sa podozvedala pár nových vecí a zároveň nejaké Louisove zážitky.
Potom sa však na celú jedáleň ozvalo „Tommo! Boo Bear!!!“ a všetci upriamili svoju pozornosť na kučeravého chalana, asi tak v mojom veku pri dverách do lobby. Zaujímalo ma, po kom to vlastne kričí.
„Hazza???“ ozvalo sa od nášho stola. Louis? To on je Tommo a Boo Bear? A kto je preboha ten chalan, čo naňho kričí? Nejaká rodina? Známy? Mohla som len hádať.
„A kto iný!“ zaškeril sa ten kudrnatý a roztiahol ruky v očakávaní objatia.
„Neverím svojím očiam!!!“ vykríkol radostne Louis a rozbehol sa cez celú jedáleň k nemu. Všetci hostia hotela na nich šokovane pozerali, no im to bolo akosi jedno. Vrhol sa mu do náručia a poriadne sa objali, akoby sa nevideli roky. Po chvíli sa pustili a o niečom živo debatovali. Videla som len tvár toho chalana, ako sa uškŕňa, a tak som si len mohla domýšľať, o čom sa asi rozprávajú.
Po chvíľke sa Louis otočil a pozrel sa na mňa. V tvári mal neidentifikovateľný výraz, no potom som periférnym videním zazrela, ako na mňa čumí pán Kučera. Potom sa Louis pobral k nám a ten chalan s ním, takže asi príde na rad zoznamovanie. Podišli až k stolu a okolo rozostavili kufre, takže sa okolo nás takmer nedalo prejsť. Potom sa Louis ozval:
„Takže toto je moje dievča, Charlotte a toto je môj najlepší kamarát, ktorý mi je ako brat, Harry.“
Na chvíľku ma zarazilo, keď povedal moje dievča, no nebolo mi to nepríjemné, a tak som to nechala plávať. Postavila som sa a podala som ruky pánovi Kučerovi, odteraz Harrymu. Ten si ju však „akoby“ nevšimol a stisol ma v svojom náručí.
„Načo toľké formality, švagrinka,“ zaceril sa.
„Švagrinka?“ ostala som v pomykove.
„To si nevšímaj. Harryho občas musíš brať s rezervou,“ usmial sa Louis.
„Heeej!!!“ zvolal Harry. „Kde sa podel ten funny a adorable Louiii?!? Teda len funny, lebo ako vidím, adorable si stále.“
„Neboj, on je ešte stále tu. Len pred dámou nemôžem,“ vyplazil jazyk Louis.
Nechápala som veľmi, čo sa tu deje, no ani som sa o to nejako nesnažila. Len som sa na nich usmievala a tvárila som sa ako zainteresovaná osoba.
„Charlotte!!! O pár minút je deväť!“ podišla k nám s volaním Lucy. „Ejha, jeden ti už nestačí? Ale obaja sú naozaj na zahryznutie,“ dodala už po slovensky pri pohľade na Louisa s Harrym.
„Ale prestaň, vieš, že  mi rovesníci veľmi nesedia,“  odvetila som tiež po slovensky a zasmiala som sa. „Ja som na starších,“ žmurkla som na ňu.
„A už je to tu zase!“ vzdychol si Louis. Harry sa na nás len zvedavo díval, teda skôr na Lucy ako na mňa, a snažil sa pochopiť, o čom je reč.
„Kto je táto kráska?“ opýtal sa mieriac na Lucy.
„Volám sa Lucy a som šťastne zadaná,“ usmiala sa Lucy.
„Harry,“ zamrmlal, „a vždy stretávam len zadané.“
Obe sme sa nad jeho zármutkom zasmiali a ja som dodala: „Už musím ísť za deťmi. Vidíme sa teda potom pri bazéne,“ a pobozkala som Louisa na rozlúčku.
„Okey, ja zatiaľ prevediem Harryho po hoteli a odnesieme jeho veci ku mne. Pa,“ usmial sa Louis a zakýval mi. Vyrazili sme teda k v ústrety našej práci.

Louis
Charlotte s Lucy odišla k deťom a ja som sa otočil k Harrymu.
„Ideme ku mne?“ spýtal som sa ho.
„Môžeme, aspoň odnesieme veci a porozprávaš mi, čo sa tu vlastne udialo.“
„Tak poďme,“ usmial som sa, vzal jeden z kufrov a ťahal ho smerom k domčeku. Cestou som Harryho oboznámil s mojím stavom „zadaný“ a vlastne všetkým, čo som za tu prežil. Na oplátku mi Harry opísal, že Liam s Danielle si ešte stále, ako inak, hrkútajú ako hrdličky, Niall sa ako vždy napcháva do prasknutia a medzi Zaynom a Perrie to nejako škrípe, pretože vraj vyšlo na povrch, že ho len využila kvôli zviditeľneniu seba a svojej skupiny Little Mix. Teraz sa ho vraj snaží presvedčiť, že to nie je pravda a že ho naozaj miluje, no on si našťastie necháva chladnú hlavu a nedá sa zbalamutiť jej sladkými rečičkami. Musím sa priznať, že sa mi od začiatku nepáčila. Bola taká ... falošná. Potešilo ma, že jej pravá tvár vyšla na povrch a Zayn sa od nej konečne oslobodí.
Medzitým sme dorazili ku mne a Harry si časť vecí vybalil do skrine. Obliekli sme sa do plaviek a pobrali sa k bazénu. Veď hotel si môže kedykoľvek prezrieť sám.




44 komentárov:

  1. Perrie :D "najlepšia" je tam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vidím, že tu je ďalší človek, ktorý nejako veľmi nemá v láske Perrie :D alebo sa mýlim ? :D každopádne, je to jedno, časť je perfektná tak či tak :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie nemam ju rada, sama o sebe mi je nesympaticka a co som precitala jeden clanok o nej a Zaynovi tak som sa s nim uplne stotoznila - http://imaginestoriess.blogspot.sk/2012/06/zerrie-alebo-lie-rrie.html :-D a dakujem

      Odstrániť
  3. Dobre si dala Perrie :DDD ale inak dobré :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :-) nie je mi velmi symapticka :D a jedna holka ju myslim vystihla velmi dobre .. mozno si citala http://imaginestoriess.blogspot.sk/2012/06/zerrie-alebo-lie-rrie.html :-) a vdaka

      Odstrániť
  4. jezis ja ta milujem !!! :D strasne !!! :D okej krasna cast !! ja som to vedela !!!! ja som to fakt vedela ale skoda ze tam neni Niall :/ ale on sa tam objavi vsak ??? vsak ???? :D nevadi nejako mi v poslednej dobe sibe (ze v poslednej dobe..stale) ookej tesim sa na dalsie castii!!! a presne tak Perrie si to nandala !! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D dakujem krasne :-) uvidime s Niallom ako bude :D

      Odstrániť
    2. neviem :D mozno nebude az taky dolezity tuna ale ma venovanu jednodielovku :)

      Odstrániť
  5. Sice proti Perrie nic nemam, ale toto ma fakt dostalo, dobre si jej dala :DDDDDDDDDD inak cast uzasna ako vzdy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D dakujem ... a budem sa opakovat ale stotoznujem sa z tymto clankom o nej takze odporucam precitat :D http://imaginestoriess.blogspot.sk/2012/06/zerrie-alebo-lie-rrie.html

      Odstrániť
    2. Precitala som si ho a myslim, ze ta baba co to pisala ma pravdu. Inak dakujem ze si mi sem hodila na to link :)

      Odstrániť
    3. nie je zač :-) nebyt nej si to vobec nevsimnem, lebo o nejakej skupine Little Mix som v zivote nepocula ani nic no, a teraz uz o nej viec cely svet len vdaka tomu, ze skocila na Zayna

      Odstrániť
    4. ani ja som predtým o Little Mix vôbec nepočula, až teraz keď sa Perrie nalepila na Zayna. ak je to teda pravda, tak dúfam, že Zayn sa čoskoro spamätá :)

      Odstrániť
    5. njn .. i ja :-) ale my si mozme len domyslat a cusat

      Odstrániť
  6. Harooooooold! ;D Tušila som tooo :D Pekná časť! :) A Perrie... Kiežby sa od nej Zayn "vyslobodil" aj v skutočnosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hehe :D jeden z tipov? :D :D no to s Perrie by som si priala tiež no, uvidime, ako to s nimi dopadne :-)

      Odstrániť
    2. Áno, áno :D ..Je mi neskutočne nesympatická :/ Neviem, možno sa skutočne majú radi... Možno naše dohady v podobe "Zerrie je fake" nie sú pravda :) Uvidíme, len nech šťastný.. A verím, že keď ho využíva tak slepý nie je :)

      Odstrániť
    3. tak tak ... presne ako hovoris :)

      Odstrániť
    4. Ja ich budem akceptovať :) Len kvôli nemu.. Len sa bojím toho všetkého. A možno že Perrie nie je zlá ;) Možno za Zerrie môžu manažéri... Bohvie ako to je :)

      Odstrániť
    5. Presne tak :) Nakoniec zistíme, že sa nadovšetko milujú a blá blá blá :D Aah, len mi nejde do hlavy, že niekto ako Zayn si nedokáže nájsť poriadne dievča. Lebo on nie je ani náhodou škaredý :)

      Odstrániť
    6. :D ze skaredy :D by sa cely svet musel zblaznit aby bol on skaredy :D

      Odstrániť
    7. Hovor mi niečo! :D hentomu sa hovorí najkrajší chalan na svete! :D

      Odstrániť
    8. jeden z piatich najkrajsich podla mna :-P

      Odstrániť
  7. ani ja nemám Perrie rada.. je strašne zmachlená a ten výraz tváre a všetko... tiež si myslím že sa chce len zviditeľniť, tak ako si to napísala do story..snáď sa Zayn uvedomí alebo ho Perrie fakt miluje...kto vie. :D ináč pekné :D tak ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. njn ... cela je taka nesympaticka, falosna :D a to so zviditelnenim som pisala z jedneho prispevku, co som o nej a Zaynovi citala, asi po 5.-ty krat sem hodim ten link ale fakt to je dost na zvazenie clanok ... http://imaginestoriess.blogspot.sk/2012/06/zerrie-alebo-lie-rrie.html :) a mozno si ho z citala

      Odstrániť
    2. už som si to prečítala skôr ako si odpovedala na moje :D totálne! fakt to tak vyzerá že to tak je ale kto vie ako je to v skutočnosti. možno tak a možno nie. no to s tými fotkami....fakt dobrý článok :D

      Odstrániť
  8. Woow, nenapadlo by ma, že tam príde Harold :D.. Ale super to je ako vždy a tá (asi pravdivá) Perrie... ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja chcem Nialla ..:D Daj ho tamm prosimm..:) Julka..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem, ci tu bude mat nejaku ulohu aj niall :-) ale prave som s nim dopisala jednodielovku tak mozno aspon trosku potesim :)

      Odstrániť
  10. Och :D dnes sem chodím celý deň či konečne nepridáš pokračovanie :D dočkám sa dnes vlastne? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahojte čitateľky a ahoj autorka príbehov a aj blogu. Čítala som poviedku s Niallom ( dávam 5hviezdičiek z piatich! Výborné prostredie, kone milujem a taktiež krásny príbeh ) a bola dokonalá a teraz čítam tento príbeh. Veľmi sa mi páči a napnutá ako strunka čakám na ďalšiu časť. Čítala som aj Jednodielovku s Niallom a taktiež sa mi veľmi páčila! Máš naozaj talent! No chcela by som sa vyjadriť k Zaynovi a Perrie. Zrejme to budete počuť nerady, ale ich vzťah je podľa všetkého v poriadku a nemyslím si, že ho vyúžíva kvoli sláve ( ako je uvedené v článku ). Autorka anglickej verzie si vymazala svoj Twitter a aj Twitlonger, čo znamená, že reči čo napísala bolo iba hlúpe klamstvo a snaha znemožniť Zayna. Autorom anglickej verzie bola haterka, a určite vás ani neprekvapuje jej zámer. Chcela, aby jej ( teraz vás nejdem uraziť!! ) naivné Directionerky uverili tieto klamstvá a Zayn = One Direction ztratili fanúšičky. A ako môžete vidieť aj sa jej to zčasti podarilo. Zaplavilo to celý internet a následne na to si vymazala Twitter aj Twitlonger. Nikde autora toho článku nenájdete. Nikde. No nechcem aby ste si mysleli, že som súčasťou Zerrie Army! Jednoducho je toto môj názor. A vôbec ma neteší, že takto sa k nim chováte. Nemám Perrie v láske, no rešpektujem ich rozhodnutia. A v láske by nemali byť žiadne zábrany. Doteraz ako môžete byť svedkami ( keď máte Instagram ) je na Perrie a Zayna ku každej jej fotke poslaný hate. Nie je to moc príjemné. Skúste sa vžiť do jej kože. Súhlasím s textom ktorý sa zmieňuje o ostrých fotkách, áno tiež mi to moc nejde do hlavy, tiež som mala a aj mám pochybnosti a verte, že ak Perrie nakoniec vyjde z tohto na povrch ako naozaj iba využívačka Zayna nech si ma nepraje stretnúť. Prosím vezmite môj názor pozitívne. Týmto komentárom nechcem uraziť nikoho kto to číta, len mi dosť trhá srdce, že si hovoríte Directionerky a toto píšete o Perrie a verte mi, že ak ubližujete Perrie ubližujete aj Zaynovi a naopak. Prosím, nechajte si to poriadne preležať v hlave!
    P.s.: ako si si užila Taliansko? Kedy pridáš ďalšiu časť?
    Nath, Tvoja verná čitateľka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-) dakujem a uzila som si ho fajn :-) myslim ze v tomto mas pravdu, ale niektore fakty mi fakt nejdu do hlavy, mozno ho vyuziva, mozno nie, ja osobne jej nepisem ziadne haterske spravy ani ju nijako neosocujem, len osobne sa mi nepaci, ale to ze si ju zayn vybral je jeho vec, to viem, ... do ich vztahu sa nemiesam (ved ako by som aj mohla) no zas ich nemusim tak ako napriklad Dan a Liama a Louiho a El, ktori spolu fakt zlati no, kazdy mame svoj nazor a kazdy ma mozno kusok svojej pravdy :-) a Directionerka ostavam, aj keby chodil s opicou :D mne sa paci ich hudba celkovo a nejde mi len o ich sexappeal :-D no dobre, tak trosku :P

      Odstrániť
  12. „Harry,“ zamrmlal, „a vždy stretávam len zadané.“ > zlatko, tak tohle mě dostalo..Řádně jsem se na tom nasmála :D Jinak..ta část je zase..bohovská! :)

    OdpovedaťOdstrániť