O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 17. februára 2013

Irresistible 30

Zdravíčko :) našla som na Tumblri taký super obrázok 1D Photo/GIF Challenge, tak som sa rozhodla ho splniť :) Dnes je Day 1, a tak pridávam foto Louisa :-P (bolo neskutočne sakramentsky ťažké vybrať jednu jedinú fotku :-)


A druhá vec, o ktorú by som vás chcela poprosiť, je výber postavy (mala by pochádzať z Nórska) na jednodielovku s Liamom. Dám aj anketu, tak prosím, zahlasujte :)

1
2
4
3

     Niall
„Ahojte,“ kývali sme s Melanie rodičom a mysleli si svoje, ako sa večer rozbijeme. Len čo zmizlo auto z dohľadu, brali si Melanin Mercedes, tak sme sa rozbehli späť do domu do svojich izieb, aby sme sa pripravili.
Obliekol som si rifľové šortky a tyrkysovú polokošeľu a navoňavkoval som sa. Hotový som zišiel dole, kde už čakali chalani. Holky si samozrejme dali načas, veď všeobecne im to trvá tak 10-krát dlhšie. No keď zišli dole, nemohol som z nich spustiť oči.
Hayley mala na sebe krátke žlté šaty cez jedno plece zúžené na páse čiernou gumičkou a k tomu mala vysoké čierne kotníčky a doladené doplnky. Vlasy mala zviazané do vysokého copu a oči zvýraznené čiernymi tieňmi.
No Melanie vyzerala ako čistý anjel z neba akurát s hnedými vlasmi. Vzala si jednoduché ružové vzorované šaty, ktoré mala previazané ozdobným opaskom a na nohách vysoké čierne lodičky. Vlasy si nechala rozpustené, takže jej vo vlnách splývali na plecia a make-up tiež zvolila jemnejší – husté mihalnice a ružový lesk na perách pôsobili nevinne a nádherne.
Očarene so ju sledoval, no nebol som jediný.
„Páni, vy ste sa teda nahodili,“ zapískal Harry.
„Ale,“ mávla rukou Mel a začervenala sa. „To nič nie je, no vďaka.“
„Dnes budete stredobodom pozornosti, to je isté,“ poznamenal Zayn a ja som s ním nemohol nesúhlasiť, no tá myšlienka vo mne už teraz vylievala žiarlivosť.
„Tak môžeme ísť, nie?“ opýtal sa Louis a všetci sme ho nasledovali vonku, kde už čakal taxík. Zavolali sme len jeden, pretože Liam sa ponúkol, že nás naspäť odvezie autom, keďže neplánoval piť, ako zvyčajne.
Počkali sme Mel, kým zamkne dom a nastaví alarm a potom sme sa rozdelili do dvoch skupín. Mel, Hayley a Louis išli taxíkom a zvyšok s Liamom na aute. O pár minút sme sa už stretli na parkovisku a spoločne sme vyrazili do klubu, kde zvyčajne chodievala Mel.
Keď sme vošli dnu, nezmohol som sa na slovo. Očakával som malý, zanedbaný bar s pár boxami a mini tanečným parketom, no to, čo som uvidel zmietlo všetky moje predstavy. Klub bol obrovský ako tie v Londýne či v NY, s priestranným parketom a množstvom miesta na sedenie.
Šli sme prví, a tak sme zastavili a pozreli na Mel, keďže sme nevedeli, ktorým smerom. Prešla okolo nás a ja som zacítil závan jej sviežeho ovocného parfumu. Musel som uznať, že má vybraný vkus na vône.
Predrali sme sa cez turistov a domácich, ktorý sa rozbíjali na parkete a zamierili sme k veľkému boxu vzadu, kde sedelo nejaké dievča s chlapcom a debatovali spolu pri kole.
„Ahojte,“ pozdravila ich Mel a objala sa s nimi. „Kde sú všetci?“ čudovala sa.
Všetci? Koľko ich bolo?
„Chris a Claudine sa už vrátili do Lyonu a Viollette s Beauom sa odrazu rozhodli, že idú na dovolenku do Talianska. A tak sme ostali len my dvaja,“ rieklo dievča.
„Jaj, škoda no, ani som sa s nimi nestihla rozlúčiť,“ povzdychla si.
„Hádam sa ešte stretnete,“ usmiala sa. „Sadajte, nie?“ ukázala na miesta vedľa seba a tak sme sa zaradom posadili.
„Nazdar, bro,“ podal si ten chalan ruku s Harrym a Hayley sa s nimi tiež objala. Hayley som ešte chápal, no kedy sa s nimi stihol zoznámiť Harry?
„Inak, guys, toto sú moji priatelia Fleur a Phil, teda časť z nich, a toto je Louis, Liam, Zayn, Harryho poznáte a Niall,“ predstavila nás.
„Teší nás,“ odvetili naraz.
„Tak teda čo si dáme?“ pýtala sa Hayley.
„Ja dnes nič, pretože o chvíľu sa aj tak ponáhľam domov. Mala som menšiu potýčku s otcom, takže mám skrátenú večierku,“ riekla Fleur.
„Ja mám o 8 nočnú v nemocnici, takže tiež už radšej pôjdem, aby som nemeškal,“ ospravedlnil sa Phil.
„Ľudia, to čo to?“
„Prepáč, Mel. Dnes to nejako nevyšlo,“ riekla Fleur a rozlúčila sa s ňou. „Ahojte,“ zakývala nám ostatným a spolu s Philom zmizla medzi ľuďmi.
„Tak sme teda osameli,“ povzdychla si Mel.
„Čo pijeme?“ opýtala sa znovu Hayley. Každý nadiktoval, čo si dá a Hayley to šla objednať, keďže prehrala hru pri bazéne a dnes šlo všetko na jej účet. Louis s Harrym si dali tradičnú whiskey, Zayn a Hayley tequillu a ja s Mel vodku.
Keď som vravel, čo si dám, Mel sa na mňa zvláštne pozrela, no s úsmevom, akoby si myslela, že si to objednávam kvôli nej. No popravde som vždy pil len vodku s džúsom a chalani by mi to mohli dosvedčiť, takže sme sa trafili do jedného len čistou zhodou náhod.
„O chvíľu to bude,“ dorazila Hayley a vtisla sa vedľa mňa a pár sekúnd po nej k nám dorazil barman s objednávkou. Porozdeľovali sme si to a každý si vzal svoje do ruky.
„Tak na čo si pripijeme?“ riekla Hayley.
„Na voľný dom!“ usmiala sa Melanie a zaradom si štrngala. Posledný som prišiel na rad ja a predtým, než sa naše poháre stretli som sa jej prenikavo zahľadel do očí. Mal som pocit, že dnes je tá noc, kedy sa to šťastne skončí, a tak som veril svojej intuícii.
Keď sa vypilo prvé kolo, objednali sme hneď druhé a po ňom sme už boli všetci na parkete. Hayley sa obšmietala okolo mňa a Melanie tancovala v podstate so všetkými. Zayn si potom našiel nejakú čaju, s ktorou zmizol v dave a Liam s Louisom si šli na chvíľu sadnúť, takže sme s Harrym a holkami ostali sami.
Samozrejme, čo čert nechcel, DJ pustil slaďák a skôr než som sa stihol nazdať, mi Hayley obmotala ruky okolo krku, takže som nemal na výber nič iné, len ju chytiť za boky a vydržať s ňou jednu pieseň. No popritom mi môj pohľad neustále utekal doprava, kde tancovala Melanie s Harrym a o niečom sa rozprávali.
Opäť sa ozvala tá žiarlivosť a neskutočne ma ubíjalo, že netuším, o čom sa rozprávajú. Nenápadne som sa k nim pomaly prisunul bližšie, no cez hlasnú hudbu som stále nič nepočul. Keď pesnička skončila, Hayley ma potiahla za ruku k baru a za Harrym s Mel sa uzavrel dav.
„Čo si dáme? Vodku?“ opýtala sa ma nahlas.
„Nie, nejako nemám chuť,“ odvetil som.
„Ále, nekecaj. Vodku a tequilu na 6, prosím,“ zakričala na barmana a o chvíľu sme už mali nápoje pred sebou. Nechcel som to zdržovať, tak som to do seba rýchlo kopol bez toho, aby sme si pripili.
„Heeej, čo ma nečakáš,“ zasmiala sa už pripitá Hayley a taktiež to vypila sama. Položila obe poháre na bar a pritisla sa ku mne. „Za toto mi niečo dlžíš,“ usmiala sa a nahla sa ku mne, no ja som sa odvrátil.
„Teraz nie,“ riekol som a hľadel na parket očami hľadajúc Melanie. No bohužiaľ som ju nikde nemohol nájsť. Napokon som to vzdal a posadil som sa na stoličku, ktorá sa nečakane uvoľnila pri bare. Hayley bola samozrejme hneď pri mne a cítil som každučký centimeter jej tela.
„A prečo nie? Veď tu nik nie je. Práveže teraz je tá vhodná chvíľa,“ usmiala sa flirtujúc a ani som nestihol zaregistrovať a už som mal jej pery na svojich. Tentoraz to už nebol tá prvá nežná nesmelá pusa. Bozkávala ma vášnivo, akoby sme boli milencami už niekoľko rokov. Takmer som sa od nej nemohol odtrhnúť, no napokon sa odtiahla ona sama.
„Aký je zas problém?“ spýtala sa otrávene, no ja som ju nevnímal. Hľadel som jej za plece, kde v dave ľudí stála zarazená Melanie a dívala sa priamo na mňa tými zelenými očami. Videl som jej šokovaný výraz a netušil som, čo mám urobiť. Odrazu sa na päte otočila a zamierila k východu.
Nestihol som sa ani postaviť a už jej nebolo.
„Kam si sa vybral?“ schytila ma Hayley.
„Preč,“ riekol som. „Prepáč, ale medzi nami by to nefungovalo.“
Sekundu na mňa meravo hľadela a odrazu som pocítil pálčivý dotyk jej ruky na  mojom líci, ako mi celou silou strelila facku. Hlava mi odletela nabok a inštinktívne som si priložil dlaň na tvár. Nechápavo som na ňu pozrel, no to sa už otočila na päte a mierila preč.
Už som tu nemohol nič urobiť, a tak som usúdil, že sa poberiem za Mel. Zamieril som k východu najrýchlejšie, ako som vládal, no ani to nestačilo na to, aby som ju dostihol. Keď som vyšiel na ulicu, nikde v okolí nebola, no to ma neodradilo. Vykročil som námestím odhodlaný ju stoj čo stoj nájsť, aj keby mi to malo zabrať celú noc. 

30 komentárov:

  1. WHAT ?? Ako si to mohla takto skončiť ?! Panebože, však ja to snáď do ďalšej časti ani nevydržím! PERFEKTNÉ !!! (:

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá mrcha :D to si hovorí BBF? :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale ved ona netusi, ze sa Niall paci Mel :) ber to z jej pohladu, len nedavno ho nenavidela a Hay este netusi, co sa vlastne stalo :)

      Odstrániť
  3. de luxe ;) vyzerá to zaujímavo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prosím prosím dalšiu! :D neber to ako rozkaz samozrejme je to prosba :D :D úžasné :) ach tá Hayley :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) jasne ze toto neberiem ako rozkaz :) to boo myslene na prispevky predytm typu, sak uz daj cast, uz presli dva dni a nic :D

      Odstrániť
  5. Tá krava Hayley mi ide neskutočne na nervy ! :) Prežívam všetko s Mel :) je to proste úžasné :) dalšiuuu:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ale ona za nic nemoze :D nevie co je medzi Niallom a Mel :) a vdaka

      Odstrániť
  6. Ta Hay je ale potvora ! ... ale keď si tam napísala , že niall ma pocit , že ten deň skončí dobre , tak tomu verím ;-) Super časť dievča ! Xx #TvojaČitateľka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) nie je potvora :-) ved ona netusi, ze tym Mel ublizuje :)

      Odstrániť
    2. Ale j som to takto nemyslela :-) ale je to super ! xx

      Odstrániť
  7. k tomu príbehu--> ten 3.obrázok toho dievčaťa je najkrajši :)) inak suprové ..bože ty ma naťahuješ ako gumu na trenkách kks :D D.O.K.O.N.A.L.É.!. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ale nooo... to co je ? Haley to zas dobře posrala :// to je hrůza... ale doufám že jí najde :) musí :) těším se na další část :) Anett

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Prosím,prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím,prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, že dáš ještě dneska část? PROSÍM! Já neusnu. Jako fakt. Jak jsi to takhle mohla ukončit?! Prosím dej dneska ještě jednu! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D nemam vela napisanych dopredu tak neviem :) uvidime ...

      Odstrániť
    2. Prosím prosím prosím ako to napísala EFFY predo mnou pridaj časť lebo ja nezaspíííííííííííím..

      Odstrániť
    3. to zvladnes :) vyspinkat sa do krasy a zajtra nova cast ;-)

      Odstrániť
    4. Mám prázdniny :D a nebudem spať pre tvoju časť :D :D no mňa asi tresne :D nevadí nejako to zvládnem :)

      Odstrániť
  10. Ako sa volajú tie holky nevieš?? :D Inak dokonalá časť ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 2 je Megan Fox, 4 Vanessa Hudgins a ostatne netusim :)

      Odstrániť