O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 19. februára 2013

Irresistible 32


Tú jednodielovku asi nechcete, čo? Až na dve výnimky :P :D 

1D Challenge - Day 3 - Favourite Girlfriend - u mňa jednoznačne Danielle (no na druhom tesne po nej Eleanor :P )


Niall
„Áno,“ usmiala sa šťastne a pobozkala ma. Bol som najšťastnejší na zemi. Mal som síce pár dievčat, no nikdy som nemal takýto pocit z toho, že sú moje a že mi moje city opätujú. Ten pocit bol pre mňa nový, no nádherný a už nikdy som sa ho nechcel zbaviť.
Keď sa na chvíľku odtiahla, zahľadel som sa jej do očí a pery sa mi automaticky roztiahli do úsmevu. Z kútika oka jej vytiekla slza a tak som jej ju bozkom na líce zotrel. Jemne privrela oči a obmotala mi ruky okolo krku.
Pritiahol som si ju ešte bližšie k sebe, takže som cítil každučkú časť jej dokonalého tela. Len sme tam tak stáli s úsmevmi na tvárach a dívali sme si do očí. Cítil som sa ako v sne. Vlastne to aj bol sen, no už splnený v realite.
Boli sme ako zhypnotizovaný, keď nás z myšlienok prerušili jemné kvapky dažďa. Naraz sme pozreli nahor a zasmiali sme sa.
„Chceš zmoknúť?“ uškrnul som sa.
„Ani náhodou,“ riekla s úsmevom.
„Tak radšej bežme, lebo mám pocit, že toto nebude len taký jemný dáždik,“ zasmial som sa a chytil ju za ruku. Otočil som sa na odchod, keď ma potiahla na druhú stranu.
„Ešte moje topánky,“ ukázala na lodičky pár metrov od nás, a tak sme ich rýchlo zobrali a utekali naspäť do klubu. Pred vchodom sa Mel obula a spoločne sme ruka v ruke vošli dnu, no potom ma odrazu pustila.
„Tajomstvo, pamätáš?“ usmiala sa a zamierila preč. Netušil som, kam ide, no k stolu to nebolo, a tak som sa tam pobral ja.
„Nialler!“ zvolal Harry už mierne pripitý, keď ma uvidel. „Kde si bol tak dlho?“
„Prevetrať ti hlavu,“ usmial som sa a prisadol som si. V boxe boli všetci okrem Hayley. Netušil som, kde je, no v podstate ma to ani nezaujímalo. Jediné, čo som mal teraz v hlave bola Melanie a jej jemné sladké pery.
Podvedome som si prsty pritlačil na pery, a Zayn si to samozrejme všimol.
„Asi si tam vonku nebol sám, čo?“ zasmial sa.
„Čože?“ pozrel som naňho nechápavo.
„Koho si tam bozkával?“ uškrnul sa.
„Nikoho,“ protestoval som. „Len ma svrbela pera, nič viac.“
„Ako myslíš,“ usmial sa. „Idem objednať ďalšiu rundu,“ postavil sa na odchod a o chvíľu ho nebolo. Debatoval som s chalanmi o nadchádzajúcom natáčaní nového klipu, kým sa nezjavila Melanie s Hayley.
„Kde ste tak dlho boli?“ opýtal sa Loui.
„Dámske záležitosti,“ usmiala sa Mel a Hayley len prikývla. Nevyzerala nejako zronene, čím sa mi celkom uľavilo, no ani na mňa nepozrela. Sadli si oproti a Mel sa medzitým jemne dotkla mojej nohy. Sprvu sa odtiahla, no potom ju tam vrátila a hodila na mňa šibalsky pohľad. Len jej dotyk mi na tele spôsoboval zimomriavky.
O chvíľu na to došiel Zayn s 5 pohárikmi, no keď uvidel dievčatá, zháčil sa. Položil ich na stôl a šiel naspäť k baru. O pár minút doniesol zvyšné dve a opäť sme si spoločne pripili. Pri pohľade na Mel sa mi rozbúchalo srdce až som sa bál, že si to niekto všimne.
„Poďte tancovať!“ zvolala odrazu a postavila sa.
„Nie, nie, ja už nevládzem,“ vzdal to Louis a Liam sa k nemu pridal.
„Ja idem za Juliette,“ vyhlásil Zayn a už ho nebolo. Zrejme si našiel nejakú rýchlovku.
„Harry?“ pozrela naňho a mňa opäť premohla žiarlivosť. No hneď som sa spamätal. Nič to nie je. Len hraje svoju rolu, aby si nik nič nevšimol.
„Prepáč, ja mám dosť,“ zahlásil a oprel si hlavu dozadu. Zatvoril oči a ja som sa v duchu stavil, že o minútu bude tuhý.
„Hayley??“
„Dnes už nie.“
„Niall?“ pozrela na mňa a podala mi ruku.
„Tak fajn,“ tváril som sa, akoby to bola neviem aká námaha. Chytil som ju za ruku a telom mi opäť prebehla triaška. Nasledoval som ju na parket čo najďalej od nášho stola, aby nás nebolo vidno. Tam sme sa k sebe otočili a obaja sme sa začali pohybovať do rytmu.
Keď skončila jedna pieseň, pritlačil som si ju k sebe a chcel som ju pobozkať, no ona sa rýchlo pretočila ku mne chrbtom.
„Hocikto nás tu môže vidieť,“ riekla.
„Ale no tak, nik tu nie je,“ naliehal som. Neskutočne som túžil opäť pocítiť jej pery.
„Večer.“
„Už je večer. Už je pomaly aj ráno.“
„Keď sa vrátime do domu a všetci zaspia. Čakaj ma v izbe,“ odvetila a s úškrnom sa otočila späť.
„Nevydržím dovtedy.“
„Tak to aby sme už šli,“ usmiala sa a prešla popri mne. Otočil som sa a nechápavo som za ňou hľadel, keď som si uvedomil, že smeruje k stolu. Rýchlo som ju dohnal a sadol si vedľa Harryho, ktorý už samozrejme spal.
„Nejdeme už domov?“ navrhla.
„Myslím, že to je dobrý nápad. Len kým príde taxík, tak to chvíľu potrvá,“ riekol Loui.
„Otočím sa na dvakrát, keď tak,“ riekol Liam.
„Tak fajn, ideme?“ opýtal som sa. Všetci súhlasili, tak sme sa zdvihli na odchod a Hayley šla zaplatiť účet. Nejakým zázrakom sa nám podarilo prebrať Harryho, no vyskytol sa ďalší problém.
„A kde je Zayn?“ spýtala sa Mel.
„No skvelé,“ povzdychol som si. „Rozdeľme sa a o 5 minút sa stretneme pri východe. Hádam ho nájdeme,“ navrhol som a ostatní len prikývli. A tak sme prečesávali klub centimeter po centimetri. Ja som omrkol toalety, no tam som ho nenašiel. O 5 minút sme sa stretli pri východe, no Zayna nikde.
„Prehľadali sme všetko, kde môže byť?“ dumal Louis.
„Skúsili ste aj na dámskom?“ pozrel Louis na holky.
„Ja som tam nebola. Ty?“ pozrela Mel na Hayley.
„Ani ja nie,“ riekla Hayley. „Poďme.“
A tak odišli a ani nie o 3 minúty sa vrátili podopierajúc Zayna.
„Kriste pane, čo mu je?“ vrhli sme sa k nemu. Z úst mu páchlo za alkoholom a z pery mu tiekla krv.
„Nevieme. Našli sme ho ležať v jednej z kabínok.“
„Bože, Zayn. Do čoho si sa to opäť namočil,“ povzdychol si Liam a schytil ho z jednej strany. Ja som ho podoprel z druhej a spoločnými silami sme ho odniesli do auta. Naložili sme ho dozadu a spolu s Harrym sme šli v prvej jazde. Kým sa Liam vrátil po Louisa a dievčatá, vyniesli sme ho do izby a položili na posteľ. Vyzliekli sme ho do boxeriek a vedľa postele sme položili lavór.
Počkali sme, kým sa vráti Liam a nechali sme ich tam. Ja som sa rozlúčil s Harrym a namieril som si to do svojej izby, celý nedočkavý Melaninich bozkov. Kým som na ňu čakal, šiel som sa umyť a zapol som si laptop. Po polhodine sa ozvalo klopanie a ja som celý natešený povedal:
„Ďalej.“

29 komentárov:

  1. je to :OOO krásne! :) a jednodielku samozrejem, že áno ale mám na teba otázku, nechcela by si apísať ďalšiu jednodielku v ANJ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) mohla by som skusit niekedy, len uvidim ci bude cas :D ledva som sa teraz k tejto dokopala :D

      Odstrániť
  2. Kraaasne :-) chudak Zayn :-D vždy to tak ukončiš :-) bude dnes ešte ďalšia ? :-D prosim :-D a jasne že chceme jednodielovku :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) dnes este jednodielovku dam a dalsiu Irresistible zajtra

      Odstrániť
  3. Super cast :D uz sa tesm na dalsiu :S mohla by bit aj dnes ked su prazdniny :D a jasne ze chceme jednodielku :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne dokonale.A tu jednotlivku sa tešim :)
    /Domča/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ooo milenci sa milujú :D dokonalé, radosť čítať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. áááá jasné, že chceme tú jednodielovku :) a k časti sa ani netreba vyjadrovať-dokonalá ako vždy :) dievča čím ďalej, tým viac Ťa začínam obdivovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krasne:) bude dnes este dnes nejaka cast? neviem sa dockat ked to tak vzdy ukoncis:) prosim daj este jednu:) a tu jednodielovku samozrejme chceme :) neviem sa dockat:))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wau! :D super... a samozrejme, že chceme jednodielovku so Zaynom :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. supeer !!! Haha no to keby sme vedeli co sa stalo zaynovi .... super cast ako vzdy :-* #TvojaCitatelka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Chceme jednodielovku!! :)) A toto je uplne dokonalé :OO

    OdpovedaťOdstrániť
  11. huhu jooooooooooo su spolu na 100% ista že aj spolu oatanu a Hay tak jeje treba Niall je Melin ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. jasné že chcem jednodielkovku! :D nevymýšlaj! :D krásna časť :) čím dalej tým je to dokonalejšie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jasneee jednodielovka musiii byt darling :) pisees uzasne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. krane krasne kedy bude dalšia?
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. úžas :) viac neviem čo dodať :D parádna časť ;))

    OdpovedaťOdstrániť