O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

piatok 22. februára 2013

Irresistible 36


K dnešnej časti som si zobrala trošku inšpirácie :) kto vie odkiaľ? :P a bez tejto pesničky to ani nečítajte - to je rozkaz!  :D 


Postupne pribúdalo čoraz viac ľudí, až nás tam bolo hojne a zábava každou minútou gradovala. Po prvej hodine už z jedla neostalo nič, keďže sa nepočítalo až s tak veľkým počtom ľudí, a začalo sa nalievať.
Sprvu som si dala vodku, no zrejme som nebola jediná, ktorá to pila, a tak po ďalšej hodine už žiadna nebola. Ostal len celý sud piva, whiskey, tequilla s nakrájanou limetkou, absinth a vanilková absolutka, ktorá mne ale vôbec nechutila.
A tak som si dala pivo a kecala som s úplne neznámymi ľuďmi. Už som začínala byť čoraz viac opitá a bolo to vidno aj na mojom správaní. Z ničoho nič som si zmyslela, že sa chcem okúpať, a tak som si vyzula sandále a v šatách som sa rozbehla do bazénu.
Skočila som s nohami pokrčenými pri bruchu, až sa všetka voda rozpŕchla na ostatných. Kým som sa vynorila, už som v bazéne nebola sama a zvyšok sa vyzliekal zo svojho oblečenia. S úsmevom som plávala ku kraju, kde stál Nialla a rukami som sa podoprela.
„Ty máš teda guráž,“ čupol si ku mne s úsmevom.
„Trebalo to trochu rozprúdiť,“ pokrčila som plecami a zaškerila som sa. „Ty sa nepridáš?“
„Radšej nie. Nechcem byť mokrý.“
„Ale čoby,“ uškrnula som sa a chytila som ho za golier jeho bielej košele. „Necháš ma tu samu?“
„Poď von a nebudeš sama,“ zasmial sa.
„Ale ja chcem byť v bazéne,“ usmiala som sa a potiahla som sa. Niall, ktorý to nečakal stratil rovnováhu a spadol vedľa mňa do vody. Len čo sa vynoril, začal po mne špliechať vodou a ja som sa snažila brániť. No to mi nebolo na nič platné. Smejúc sa som sa vzdala a oprela som sa o kraj.
„Celkom fajn párty, čo povieš?“
„Najlepšia,“ zasmial sa. „Nejdeme si pripiť?“
„Už nemajú vodku,“ poznamenala som.
„Tak niečo iné. Tequillu?“
„Hádam mi nebude zle,“ usmiala som sa a vyliezla som von. Zo šiat mi kvapkala voda, tak som si ich pretiahla cez hlavu dole a hodila ich na lavičku. Bosá len v plavkách som kráčala k stolu s alkoholom a naliala som nám tequillu. Niall si vzal soľ a šiel si ju nasypať na ruku, no ja som ho zastavila.
„Nie,“ usmiala som sa tajomne a vzala mu ju z ruky. Pod vplyvom alkoholu mi bolo jedno, čo robím a moja odvaha bola znásobená. A tak som schytila limetku a vytlačila mu trošku šťavy na krk. Potom som tam vysypala štipku soli a dala mu limetku do úst.
Následne som sa naklonila k jeho krku a olízala časť, kde bola šťava, následne som vypila svoj pohárik a zahryzla som sa do druhej polovičky limetky v Niallových ústach. Ten, síce šokovaný, pokračoval v mojej hre. Keď som vycicala celú šťavu, s úškrnom som sa odtiahla a vzala do rúk druhú limetku.
„Teraz ty,“ usmiala som sa. Niall zopakoval to isté, až na detail, že po zjedení dužiny z limetky ju vyhodil a pobozkal ma. Nebránila som sa. V tej chvíli mi bolo jedno, že nás môže ktokoľvek vidieť. Cítila som len Niallove dokonalé pery a nič viac mi ku šťastiu nechýbalo.
Zrazu ma odhodilo od Nialla dozadu a ja som sa zmätene pozrela okolo seba.
„Čo to tu stvárate?“ riekla Hayley. „Nechceli ste to udržať v tajnosti?!“
Previnilo som sklonila hlavu dole a spamätávala som sa.
„Ona to vie?“ čudoval sa Niall.
„Dostala to zo mňa hneď na druhý deň, keď som sa v noci nevrátila,“ riekla som.
„A videl nás niekto?“ spamätal sa už aj Niall.
„Myslím, že nie, no neručím za to,“ odvetila Hayley a otočila sa na odchod. „Dávajte si bacha. Nabudúce nemusíte mať také šťastie.“
Sledovala som ju, ako odchádza a následne som sa pozrela Nialla.
„Tak toto sme moc nedomysleli.“
„Akurát nás do nažhavilo.“
„Sú len dve možnosti,“ uškrnula som sa.
„Vyberám si tú druhú,“ zasmial sa. Hneď vedel, na čo myslím.
„Ale kam?“
„Poznám jedno miesto,“ usmial sa. „Poď.“
Schytil ma za ruku a viedol do domu. Cestou som sa len obzerala, kde sú chalani a či nás náhodou nevidia. Nezbadala som nikoho, a tak som len dúfala, že som niekoho neprehliadla. Niall prešiel za schody a vzadu odbočil do práčovne.
„Tak toto je tvoja tajná skrýša?“ zasmiala som sa.
„Nik tu nechodí,“ uškrnul sa a zavrel za nami dvere. „Nie je tu síce veľa miesta, no myslím, že nám to postačí,“ usmial sa a pritisol si ma k sebe. Obmotala som mu ruky okolo krku a pozrela mu do tých jeho nádherných očí. Chvíľu som sa snažila odolávať, no potom som to už nevydržala a prisala som sa mu na jeho pery. Bozk mi nežne opätoval, no každou sekundou ho viac a viac prehlboval.
Po chvíľke sa odtiahol a pozrel na mňa. Pritlačil ma o práčku a nadvihol ma na ňu. Usadila som sa a obmotala som nohy okolo jeho pása. Keďže sme boli obaja len v plavkách, atmosféra sa ešte viac zintenzívnila a vášeň bola doslova hmatateľná.
Opäť sme sa začali bozkávať a hladili sa po celom tele. Objavovali sme nepoznané, no zakázané miesta zakryté plavkami ostali nepoškvrnené. Bola som omámená alkoholom, no aj tak ma moja vášeň premohla a ja som na chvíľu pocítila túžbu ho mať. No v tej chvíli sa otvorili dvere a dnu sa vtrepal akýsi chalan.
„Ou, sorry. Ja len hľadám WC,“ zabľabotal a vyšiel opäť vonku. Medzitým už vášeň opadla a ja som sa len zmätene pozrela na Nialla.
„Asi bude bezpečnejšie to nechať na neskôr,“ usmial sa.
„Uh-huh,“ pritakala som, no nohy som z neho nespustila. „Posledný bozk?“
Niall sa len zasmial a nežne ma pobozkal. Potom som ho pustila a zoskočila som z práčky.
„Asi by sme mali ísť po jednom,“ navrhla som a Niall prikývol. „Pôjdem sa prezliecť, už mi je zima.“
„Vidíme sa neskôr,“ usmial sa Niall a ja som vyšla von. Poobzerala som sa dookola a keď som nikoho nevidela, vyšla som hore schodmi do izby. Prezliekla som si čistú spodnú bielizeň a plavky som položila na radiátor. Zo skrine som si vytiahla prvé šortky a tričko, ktoré som našla a obliekla som si to. Potom som tackajúc zišla dole a porozhliadla som sa po záhrade. Všade bol neskutočný bordel a z alkoholu už neostala ani kvapka. Na stolíku ležala posledná fľaša minerálky, tak som sa po nej rýchlo natiahla a zapila som smäd.
„Asi by sme už mohli končiť, nie?“ podišiel ku mne zozadu Liam.
„Tiež to tak vidím,“ odvetila som. „Koľko je vlastne hodín?“
„Bude o chvíľku 4.“
„Čože?“ vypleštila som naňho oči. „Už?“
„No áno,“ zasmial sa. „Takže ideme vyprevádzať?“
„Jasné,“ zívla som a šla som za prvými hosťami. Po polhodine sa nám podarilo vyhnať všetkých von a unavene sme si sadli do obývačky.
„Je mi zle,“ povzdychol si Zayn.
„Nie si jediný,“ pritakal Harry.
„Počkajte zajtra. Musíme to všetko popratať,“ riekla som unavene.
„To dáme ... hádam .. nejako,“ zívol si Niall. „Len sa musíme ... vyspať.“
„Máš pravdu. Ešte minútu a zaspím v kresle,“ riekla som a postavila sa na odchod. Za mnou sa postavil aj zvyšok obyvateľstva domu a spoločne sme sa vytrepali nahor.
„Ozaj, kde je Hayley?“ spýtala som sa na poslednom schode, keď som si uvedomila, že odkedy nás pri bazéne s Niallom odtrhla, už som ju nevidela.
„Netuším. Celý večer som ju nevidel,“ riekol Louis a ostatní len pritakali.
„Hádam je v našej izbe,“ povedala som a otvorila som dvere na izbe. Naskytol sa mi pohľad na dve nahé zadky ležiace na posteli. „Panebože,“ povzdychla som si a hneď som ich aj zavrela. Chalani sa už medzitým rozišli do izieb, a tak som zastavila pred Niallovou a zaklopala som.
„No?“ ozvalo sa zvnútra a tak som vošla.
„Hayley má v izbe spoločnosť. Môžem tu prespať?“
„Iste,“ usmial sa Niall a odsunul sa. Ja som si len v tichosti vyzliekla tričko a kraťasy a v podprsenke a nohavičkách som sa uložila vedľa Nialla.
„Sladké sny, honey,“ usmial sa a pobozkal ma na čelo.
„Aj tebe,“ zívla som a pritúlila som sa k nemu. 

24 komentárov:

  1. krásna časť :-) ine slova ani nenajdem :-) dufam že tento pribeh tak skoro neskonči :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow! :D Project x :DDD Bez toho to ani ono nebolo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Haha ! Toto si teraz dobré dala :-P Ako vždy super. Zasa z mojho pohľadu : Hay nezniesla , ze tí dvaja suspolu , tak hľadala útechu u niekoho iného a ten iný mam pocit , že je Harry. Haha Sorry ak som niekomu skazila niečo ;-) #TvojaČitateľka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Harry to určite nebol, treba vedieť čitať...

      Odstrániť
    2. :D :D :D az na toho Harryho mas v podstate pravdu :-)

      Odstrániť
    3. DObre nechajme Harryho napokoji :) hahha :) aj človek sa zmíli ;) ! xx

      Odstrániť
  4. Ja som to vedela! :D :D :D dobre, no nie celkom, ale spali spoluuuu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :D :D Suprová a bodaj tam toho chalana čo tam vliezol :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďalšia úžasná časť ^^ teším sa na novú :)

    Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je to úžasné nemám ani slov je to proste perfektné :D.Kedy dáš ďalšiu prosiiiiiiiim daj ju hneď ráno prosiiiiiiiiiiiiiiim nech je to čo najskôr :Ď.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ten koniec je awwww :333 tak skladký :)) juj a celá časť je mega ;) s tou hudbou je to bombové! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. a ja že už bude sex :D ale na Nialla by to bolo rýchlo :D ale super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ale vážne ! .. stou hudbou to je bombové! ;D :) ... nebol by zlý nápad ak by bolo také spríjemnenie častejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tá pesnička :O úplne brutal je to s ňou :D som si to reálne predstavovala keď tá hudba hrala! ;) inak super :** DOKONALÉ ako vždy:) troška romantiky neuškodí :D môžeš takéto niečo dávať aj viac-krát :) a ja som si už myslela že sa v tej práčovni vyspia :D zase nečakaný koniec <3 už sa teším na ďalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vsakze :D ja uz ked som to pisala tak hned len Project X Soundtrack a hneď sa mi lepšie písalo :D :D vdaka

      Odstrániť