O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 24. marca 2013

Irresistible 52


:) keby ste sa náhodou nudili, tak som písala ďalší článok, tentoraz o Little Mix → http://music-zone.eu/mix-utoci/


„To ešte nič nie je,“ usmiala som sa a ovinula som si ruky okolo jeho krku.
Opäť sme sa pobozkali, no tentoraz o niečo vášnivejšie a “míľovými“ krokmi sme sa posúvali k posteli. Keď sme už boli pri okraji, zastala som a odtrhla sa od jeho pier. Perami som našla krk a blížila som sa k uchu. Jemne som mu zakúsila do laloka a následne som šepla:
„Wanna play a bit dirtier?“ a opäť som sa vrátila ku krku. Niall len túžobne vzdychol a to mi bola dostačujúca odpoveď. Pozrela som sa mu do očí, ktoré tmavli vášňou a túžbou a šibalsky som sa usmiala. Ešte nevedel, čo ho čaká.
Mierne som sa odtiahla, oprela si ruky o jeho hruď a zvalila som ho na posteľ. Rukami sa podoprel o lakte a zvedavo čakal, čo plánujem. Odstúpila som o krok dozadu a podišla som k poličke napravo, kde stáli reproduktory a k nim pripojený mobil. Nastavila som správnu pieseň a pustila ju. (pozn. odporúčam pustiť, lebo bez nej to nie je ono)


Keď začali prvé tóny, pozrela som na Nialla a začala som sa predvádzať. Tancovala som okolo neho, dráždila ho, točila vlasmi, robila sexy pohyby a pri tom som si samozrejme vyzliekala oblečenie, pod ktorým som mala oblečenú čiernu čipkovanú bielizeň a čierne podväzky.
Ako končila pesnička, presunula som sa k Niallovi, sadla som si naňho obkročmo a krátko som sa pohniezdila v jeho lone vediac, čo to s ním spraví. Uškrnula som sa naňho a rukami som mu prešla po hrudi nadol a rozopla som mu opasok. Medzitým sa pieseň zmenila sa tichšiu a pomalšiu, takže nám to robilo akoby podmaz, ktorý sme však vôbec nevnímali.
Odopla som mu gombík na nohaviciach a vrátila sa som sa  späť po jeho hrudi nahor, vyhrnúc mu tričko nahor. Prstami som mu prešla po nahej hrudi a jemne som ho poškrabala nechtami. Následne som sa mu pozrela do tých jeho azúrových očí a opäť som sa uškrnula. Niall využil situáciu, a znovu sa mi prisal na pery, dotýkajúc sa trasúcimi prstami môjho nahého chrbta.
Po chvíli som sa opäť odsunula a prevliekla som mu tričko cez hlavu. Niall si ľahol a stiahol ma na seba. Následne sa pretočil na mňa a zaútočil na môj krk. Z hrdla sa mi vydrali vzdychy rozkoše a nechty som mu zaryla do chrbta.
Postupne sa Niall posúval nižšie a bozkami mi pokrýval každučký centimeter môjho tela. Keď sa priblížil k prsiam, telo sa mi prehlo od vášne a chytila som ho za zadok. Niall sa jemne zasmial a pokračoval vo svojej práci nadol. Perami sa jemne dotýkal pokožky na bruchu a stehnách a tak sa odtiahol.
Pomaly mi sťahoval podväzky, a tak si stiahol svoje rifle. Opäť sa vrátil nahor k mojim perám a rukami sa prebojoval pod moje telo, aby odopol podprsenku. O sekundu na to boli mojim jediným odevom nohavičky a Niall sa perami prisal na moje bradavky. Telo sa mi prehýbalo pod dávkami vášne a z úst mi vychádzali túžobné vzdychy.
Keď sa znovu presunul na moje pery, prstami som mu na chrbte vošla pod boxerky a jemne som mu ich stiahla nadol, ako sa najviac dalo. Niall sa na chvíli odtiahol a pozrel mi do očí potemneným pohľadom. Mne sa na perách rozhostil úsmev a on to pochopil. Pomaly mi vyzliekol nohavičky a aj sám sa zbavil posledného kusu odevu, nasadil si kondóm a opäť ma priľahol, prisajúc sa mi na pery.
Následne do mňa pomaly vnikol a mne sa z úst vydral slastný vzdych. Pritisla som si ho k sebe ešte bližšie a panvou som mu vychádzala v ústrety. Zamilovane som sa naňho dívala a vymieňala som si s ním tie nádherné pocity pohľadmi.
Obraz pred očami sa mi pomaly menil – izba okolo Nialla mizla a my sme sa ocitli v tme. Čierno okolo mňa sa každým prírazom tmavlo a telo sa mi chvelo v prichádzajúcom orgazme. Cítila som, ako sa Niallov penis vo mne mykol a Niall dosiahol orgazmus. Sekundu na to som sa v ňom ocitla tiež a Niall sa unavene zvalil vedľa mňa.
Ako sa mi vracal môj zrak, hľadela som s úsmevom na Nialla a on na mňa. V očiach sa nám zračila láska a dozvuky orgazmu. Pritiahol si ma k sebe a ja som sa mu spokojne schúlila na hrudi, kresliac mu na nahej koži ornamenty. Užívali sme si vzájomnú blízkosť, či už fyzickú alebo psychickú, a obaja sme sa oddávali vlastným myšlienkam. Postupne nás zmohla únava a spoločne sme zaspali.

Keď skončili sviatky, Niall sa vrátil do domu k chalanom, hoc si u mňa nechal pár vecí ako zubnú kefku a obľúbenú írsku šálku na kávu, a ja som sa vrátila späť k robote v časopise.
Tri dni pred posledným dňom v roku som si cestou metrom všimla skupinku mladých dievčat, ako sa tlačia okolo jedného časopisu a niečo si šuškajú. Pritom sa na mňa párkrát pozreli a ja som mala pocit, akoby bola reč o mňa. Dve zastávky pred tým, než som sa chystala vystúpiť, sa zdalo, akoby sa spolu hádali, až napokon jedna niečo nahnevane odvrkla a otočila sa ku mne.
Tvárila som sa, akoby som hľadala niečo v mobile, no periférne som videla, ako kráča ku mne.
„Dobrý deň, vy ste Melanie Benson?“ opýtala sa nesmelo.
„Áno, pomôžem ti?“ odvetila som prekvapene. Odkiaľ pozná moje meno?
„Je to pravda, že ste priateľka Nialla Horana zo skupiny One Direction?“ pri tej vete sa otočilo pár cestujúcich a skúmavo na mňa hľadeli.
„Ehm, odkiaľ to máš?“ prehltla som ustrašene. Nebodaj sa to dostalo vonku? Ako? Kedy? Veď sme si dávali pozor!
„Píšu to tu,“ odpovedala a ukázala mi časopis. Pozrela som sa na stránku, kde sa rozprestierala obrovská fotka mňa a Nialla, ako ideme cez mesto v Austrálii a vedľa svietil nadpis “Krátka známosť alebo utajená láska?“. Začítala som sa do krátkeho článku, kde sa písalo mojej spolupráci s One Direction a údajnými predpokladmi nášho vzťahu. Meravo som sa dívala na fotku a premýšľala som, čo jej mám odpovedať. Bola som celá zmätená.
Pozrela som von oknom a metro akurát zastavovali na mojej zastávke.
„Prepáč, musím vystupovať,“ šepla som a prešla som okolo nej von. Srdce mi bilo ako splašené a ja som rýchlo kráčala von. Keď som sa ocitla na dennom svetle, vytiahla som z vrecka mobil a vytočila som Niallove číslo.
„Ahoj, honey. Deje sa niečo?“
„Vedia o nás!“ 

24 komentárov:

  1. júúúújú suprové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krááásna časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úžasná část :) máš velký talent, závidím ti ho :) i ten článek je úžasný :))
    mohla bys prosím sdílet naši stránku? děkuju ;)

    http://www.facebook.com/pages/Jsem-bl%C3%A1zen-do-1D-a-nikdo-ani-nic-to-nezm%C4%9Bn%C3%AD/167418750075923

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasne :) a mohli by ste aj vy na nom moj blog? :) a vdaka

      Odstrániť
  4. Nádherné :) už se těším na další :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aaaaa úžasná , dokonalá časť :) Ozaj kedy bude jednodielovka s Liamom ???

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) chcela by som cez prazdniny napisat len uvidim ci stihnem :)

      Odstrániť
  6. Wuuuu to je suprová časť :) Mať tak tvoj talent:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Woooo, skvelá časť :) ale nenapínaj, nie je to od teba pekné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Prosím mohla by si zdielať túto stránku?? :) Len začíname :)) In áč časť je úžasnáááá ako vždy :) http://www.facebook.com/69onedirectionrockme

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. iste :) aj vy mozte na nej zdielat moj blog :) a vdaka

      Odstrániť