O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 24. apríla 2013

Irresistible 60


Tak, prvá časť jednodielovky je už na nete, tak šup šup si ju prečítať, pokiaľ ste ju ešte nezaregistrovali. Ďalšou novinkou je fanpage na FB → https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl , tak ak máte záujem dať mi svoj like, poteším sa :) kto by chcel zdielať tak nech sa ozve :) budem zdielať FB stránky aj tu aj na FB ale len vzájomne :) a teraz už hor sa do čítania novej časti :) enjoy


Mel
Chvíľu som ešte ostala s Niallom u nich a potom som sa pobrala domov. Myslela som si, že tam už Hayley bude, no aké bolo moje prekvapenie, keď som zistila, že nie je sama.
„Ahoj, Mel. To je Tom. Tom, to je moja najlepšia kamoška, Melanie,“ predstavila nás hneď Hay. Nevedela som, ako sa mám k nemu správať. Ešte stále som sa nestihla z toho šoku, že je u mňa, spamätať.
„Ahoj, rád ťa spoznávam,“ podal mi Tom ruku a ja som mu ju ešte stále otrasená podala. Vzápätí sa priblížil a skôr, než som stihla nejako protestovať, ma pobozkal na obe líca.
„Aj ja teba,“ dostala som zo seba napokon. Tom si následne sadol naspäť k Hayley na pohovku a zapozeral sa na film a Hay otočila tvár ku mne a mimikou ukazovala, aký je úžasný. Len som prevrátila očami a šla som do kuchyne. Z ľadničky som si vzala jogurt a zavrela som sa v spálni.
Len tak som sedela na posteli a premýšľala som, čo mám teraz robiť. Niall síce vedel, že som s Davidom skončila, no neponúkol mi žiadnu náhradnú alternatívu, čo by som mohla robiť. Nie, žeby som od neho čakala, že mi niečo vybaví, to nie. Chcela som si niečo zohnať sama, no aspoň som dúfala, že mi dá nejakú radu. No on sa k tomu vôbec nevyjadroval. A tak som teraz sedela na posteli a premýšľala som, čo budem robiť so svojim životom.
 Zajtra bude streda, prvý pracovný deň v novom roku, a ja som mala ísť do štúdia fotiť. No keďže tam už nepracujem ... A vtedy mi došlo, že nemôžem len tak odísť. Musím podať výpoveď. Nálada mi klesla pol bod mrazu a ja som sa snažila na to nemyslieť. Nechcela som už vidieť tie ich falošné tváre, ani Davidovi ani Tanyinu. No inak sa asi ani nedalo.
Keď som dojedla, šla som do kuchyne vyhodiť kelímok a cestou som ukázala Hayley, že už by Tom mohol odísť. Tá len odula peru a jemne ho vyhnala. Len čo sme osameli, pýtala sa ma na môj názor.
„Hayley, veď vieš, čo som ti vravela.“
„Áno, ale možno teraz, keď si ho spoznala, tak ho máš radšej.“
„Tak zase o nejakom veľkom spoznávaní rozprávať nemôžeme, no a aj keby, tak by som naďalej stála na strane chalanov, prepáč,“ riekla som a potom som dodala: „Ale to ti nebráni sa s ním stretávať samozrejme.“
„Ach, jo,“ povzdychla si Hayley.
„Ale no tak. Čo si čakala?“ zasmiala som sa na jej trucovitom výraze.
„Že ho budeš mať rada a že sa odosobníš. Ale nezazlievam ti to,“ pousmiala sa.
„Ďakujem,“ zaškerila som sa. „Tak čo budeme robiť?“
„A čo tak dámska jazda, ktorú som plánovala?“
„Paráda,“ zvolala som nadšene. „Idem do pyžama!“
„Ja pripravím občerstvenie,“ riekla a už ma nebolo. V izbe som sa prezliekla do svojej obľúbenej nočnej košele a odlíčila som sa. Pripravila som do obývačky rôzne pleťové masky, vlasovú kozmetiku, líčidlá a šla som do kuchyne pomôcť Hay, ktorá už bola takmer hotová.
Odniesla som všetko do obývačky, zatiaľ čo sa Hayley prezliekla a odlíčila a spoločne sme sa usadili na gauč. Začali sme s pleťovou maskou. Ja som si dala regeneračnú a Hay hydratačnú. S maskou na tvári sme si pustili náš tradičný Titanic a pozerali sme polovičku filmu.
Potom sme si spravili prestávku a zmyli sme masky. Dopozerali sme film obklopené tuctom použitých vreckoviek a vypli sme televízor. Neviem prečo, ale vždy ma koniec nesmierne rozplače, hoci som ten film videla už najmenej stokrát.
Zapli sme hudbu cez reproduktory a začali s vlasmi. Hodili sme si mincou, ktorá pôjde prvá. Vyšlo to na mňa, a tak som sa pohodlne usadila a Hayley sa medzitým hrala s mojimi vlasmi a upravovala ma. Popritom sme popíjali víno a kecali o všetkom možnom ako za starých čias. Hayley som spovedala o škole a priateľoch a ona mňa zase o práci. Povedala som jej, že som dnes skončila kvôli tomu článku a ona začala nadávať na Davida a Tanyu.
„Pokoj, Hayley,“ zasmiala som sa.
„Ako sa mám upokojiť, keď sú to špinavé svine, ktoré myslia len na seba!“
„Ja viem, ale nič s tým nespravíme. A najhoršie je, že zajtra tam ešte musím ísť a podať výpoveď.“
„Och, išla by som s tebou ako morálna podpora, no ráno mi letí lietadlo do Dublina. Sľúbila som rodičom, že sa skoro vrátim.“
„To je v poriadku. Zvládnem to,“ usmiala som sa, aj keď ma nemohla vidieť, keďže bola za mnou.
„Veď ja viem. Si silná, ešte im aj poriadne vynadáš, však? Aj za mňa!“
„Ale nie,“ zasmiala som sa, „Nechcem robiť problémy. Teda ... pokiaľ mi ich nebudú robiť oni. Len najhoršie je, že teraz nemám prácu. Čo budem celé dni robiť?“
„A čo keby si sa vrátila na školu?“ navrhla Hayley.
„Vieš, že ma to ani nenapadlo?“ pozastavila som sa nad tým. Začala som nad tým reálne uvažovať.
„Boli by sme opäť spolu, ako za starých čias. Party hard! Hmm?“
„Znie to super, no neviem, či by to nebola len strata času,“ povzdychla som si. „Chcem pokračovať vo fotení, vieš.“
„A chceš ostať blízko pri Niallovi,“ dodala Hayley moju nevyslovenú myšlienku.
„Aj,“ prikývla som smutne. „Prepáč.“
„To je v poriadku. Chápem to. Len mi chýbaš.“
„Veď aj ty mne. Ale pamätaj, že ma kedykoľvek môžeš prísť navštíviť a takisto prídem aj ja za tebou.“
„Veď aspoň, že to,“ prikývla Hayley. „Hotovo!“ oznámila mi a podala mi zrkadlo. Pozrela som sa doň a moje vlasy mi vyrazili dych.
„Páni, ako od kaderníčky!“ povzdychla som si.
„Naozaj,“ usmiala sa potešená Hayley.
„Vážne! Je to dokonalé!“ nadchýnala som sa. Vlasy som mala mierne zvlnené a zapletené do zložitého vrkoča, z ktoré vychádzalo pár prameňov a dodávali tomu nie príliš nóbl look. Ofinu vpredu som mala žehličkou zatočenú nabok a zafixovanú lakom. Bolo to dokonalé.
„Tak a teraz si na rade ty,“ riekla Hayley.
„Hádam to nebude katastrofa,“ zamrmlala som.
„Počula som to! Neboj, určite to bude super,“ povzbudila ma. „A potom by sme mohli vybehnúť niekam von, aby sme sa aj pekne ukázali.“
„Vážne chceš ísť von s tým, čo sa mi podarí ti spraviť s vlasmi?“
„Ak to bude až tak hrozné, tak si to upravím, no,“ prekrútila očami a ja som sa pustila do toho. Napokon to nebolo až tak hrozné. Vyfúkala som jej vlasy a zopla polovicu z nich dozadu. Tak som vykúzlila niečo ako mašľu, ani netuším ako, a pár prameňov som jej natočila na kulme.
„No vidíš, že je to super,“ chválila ma Hayley. „A teraz už len make up a môžeme vyraziť.
A tak sme sa vzájomne nalíčili a vybrali si oblečenie. Ja som Hayley vybrala rifle s hnedým svetrom a béžovým tielkom. Na nohy som jej dala moje hnedé čižmy a navrch čiernu zimnú bundu, keďže vonku mrzlo. Hayley pre mňa zvolila červené rifle, čiernobiely pásikavý sveter a čierne tielko. Na nohy mi obula vysoké čierne čižmy na viazačku a navrch mi dala čierny kabátik do pása.
Hotové sme dopili posledné poháre vína a zamkli sme za sebou byt.

13 komentárov: