O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 13. júna 2013

Day 2

Deň druhý :) A téma znie: Kde by si chcela byť o desať rokov?

Desať rokov je dlhá doba. To už budem mať 28. Kde by som vtedy chcela byť? Sú viaceré alternatívy, no všetky majú niečo spoločné.
Ako prvé by som chcela mať jednoznačne doštudovanú vysokú školu, nech už to bude žurnalistika, jazyky či business. Chcela by som mať dobrú prácu v Londýne spolu s lacným ubytovaním, výbornou kamarátkou a sexy priateľom. 
Ako druhé by som si za ten čas chcela splniť niekoľko z mojich snov, ktoré mám vypísané v škatuľke. Či už precestovať niektoré krajiny, stretnúť nejaké tie celebrity alebo si splniť určité aktivity. No jedno je isté. Určite nechcem mať jednotvárny život zložený len zo stereotypu. Som typ človeka, ktorý neustále potrebuje robiť niečo iné, inak ho to ľahko omrzí. 
Ako tak premýšľam, čo by som chcela ďalej, tak ma už nič nenapadá. Radšej sa držím pri zemi a dávam si splniteľné ciele, než to, že by som bola neviem ako známa a podobne. Aj keď v to možno v hĺbke srdca túžim, nebudem sklamaná, ak sa to nestane. Ktovie, či by mi to potom neliezlo na nervy. 
O, a ešte som zabudla, dovtedy chcem vydať aspoň jednu knihu, či už po slovensky alebo po anglicky. Či to už bude bestseller, na tom až tak nezáleží, aj keď by to rozhodne potešilo, no prvoradé bude, že to vôbec vyjde vo vydavateľstve na ich náklady, čo bude znamenať, že moja kniha by mala potenciál a páčila sa im. A už to by pre mňa znamenalo strašne veľa. 
A čo vaše sny a túžby? Máte v pláne do budúcnosti niečo špecifické, či len také krátkodobé sny? :) Let me know. 

5 komentárov:

  1. O 10 rokov sa vidím ako úspešná tanečníčka :) Dúfam, že môj plán výjde :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. držím ti palce :D potom chcem lístky na nejaké predstavenie -)

      Odstrániť
  2. Strašne sa mi tieto "články" páčia :) je to predsa o niečom inom :) tak ti v tom držím palce, aby ti to vyšlo :) Ja o takých 10 rokov budem mať 27 :) určite by som chcela mať založenú krásnu rodinu, vlastnú charitu a naplňujúcu prácu :) Tak, aby som mala každý deň nabitý, ale tak, aby som si vedela nájsť čas na rodinu a charitu :) A verím v to :) Určite za to stojí si pozrieť film The Secret (Tajomstvo) ak ho niekto nevidel :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) držím palce k vyplneniu snov :) a taktiež The Secret odporúčam :) som síce čítala najprv knihu a až potom som videla film ale v podstate to je o tom istom :D no i tak ostavam verná knihám :D

      Odstrániť
  3. Ja budem mať 24 :) a mojím snom je mať skončenú vysokú, nájsť si prácu a mať pri sebe lásku :)

    OdpovedaťOdstrániť