O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 26. júna 2013

Day 6

Téma: 30 zaujímavých informácií o sebe.

Nie, žeby som opäť nemala čas, no dlho mi trvalo, kým som prišla na 30 informácií, ktoré ešte neviete. Tak šup na to :)

1. Do konca leta si plánujem spraviť tetovanie na nohu v tvare husľového kľúča. Chcela by som aj believe na zápästie, no najprv si dám niečo malé a nenápadné. 
2. Bojím sa bicyklovať, pretože som si prvýkrát zlomila ruku práve na ňom. Odvtedy som na bicykel nesadla. 
3. Môj najobľúbenejší šport je tanec a hneď za ním tenis, korčuľovanie, lyžovanie a volejbal. Tancovala som spoločenské tance celé moje detstvo a dosť mi to teraz chýba, no už je neskoro začínať znovu. No i tak to bude mať navždy v krvi.
4. Som neskutočne lenivá a všetko odkladám na neskôr. Preto privádzam moju mamku do šialenstva. 
5. Chcela by som vedieť hrať na bicie, gitaru a klavír. Najviac asi na bicie, lebo to nie je práve ten typický nástroj, na ktorý vie hrať veľa ľudí. 
6. Môj najlepší kamarát je z Brazílie a v živote sme sa nevideli. Našli sme sa na Omegle, kde odo mňa pýtal radu a odvtedy si voláme už dva roky. 
7. Kým vyštudujem vysokú školu, zarobím si na Tomorrowland a pôjdem tam s priateľmi. 
8. Milujem adrenalín a extrémne športy, aj keď som ich zatiaľ nevyskúšala veľa. Len rafting, zlaňovanie a motokáry. No v budúcnosti sa chystám na ďalšie. 
9. Nepoznám slovo stres. Aspoň nie pokiaľ sa jedná o školu. S učením som nikdy problém nemala a tak som pri písomkách či odpovediach úplne v pohode. 
10. Vždy som chcela mať najlepšieho priateľa gaya. To asi viacero dievčat. Raz ho budem mať :D
11. Najviac zo všetkého sa bojím Iluminátov. Možno vám to príde vtipné, no desí ma predstava, že niekto zvrchu riadi celé ľudstvo bez toho, aby o tom vedeli, ovplyvňuje média, hudbu a podobne. že nás manipulujú spôsobmi, o ktorých nemáme ani poňatia. 
12. Prvé auto, ktoré si kúpim z vlastných peňazí bude červený alebo žltý Volskwagen Beetle. Ak sa podarí, tak aj najnovší model a la obrázok.
13. Mojím vysnívaným autom je biele Porsche 911 Carrera S Cabriolet. Raz ho budem vlastniť.
14. Chcela by som mať tri deti. Dievča, chlapca, dievča. Ideálny by bol dvojročný rozdiel. MMám aj pár mien, z ktorých by som vyberala, no nebudem ich tu všetky vypisovať.
15. Milujem zlatého retrievera. Už od mala je to moja najobľúbenejšia rasa, ani netuším prečo. Asi najskôr pre to, že je veľký, pokojný, prítulný a dá sa dobre vycvičiť. 
16. Neznášam mačky ale milujem mačiatka. Kým to je malé, zlaté, chutné, tak to je najkrajšie. Samozrejme, aj šteniatka sú najkrajšie, no dospelé psy mám rada. Dospelé mačky nenávidím. 
17. Milujem kone. Od mala som zbožňovala tieto nádherné bytosti, no nikdy som si nemohla dovoliť na nich jazdiť, keďže je to dosť drahý špás. No mojím snov je, keď budem mať peniaze, naučiť sa jazdiť a hlavne skákať. 
18. Som závislá na topánkach. Lodičky a Conversy sú moja vášeň. Mamka už pomaly chytá nervy, vždy keď si kúpim nové, no pokiaľ to ide z môjho vrecka, nemôže s tým nič robiť :D haha
19. Potrebujem nový mobil :D Môj terajší už dosť seká, z ničoho nič sa vypína a nefunguje tak, ako by mal. No len čo budem mať dosť peňazí, plánujem si kúpiť HTC Chachu. Oco nechápe, ako môžem chcieť taký mobil, keď to nie je novinka na trhu, no mne sa páči a má všetko čo potrebujem - qwerty klávesnicu, predný foťák, dobré rozlíšenie foťáku a schopnú vnútornú pamäť. 
20. Chcem sa naučiť kung fu. Alebo nejaké bojové umenie, no kung fu by bolo ideálne, keďže Jackie Chan je môj najobľúbenejší herec a idol zároveň. A aké bolo moje prekvapenie, keď som zistila, že Danov tiež. Dano je môj priateľ :) Pred pár rokmi som chodila na karate, no po polroku som to nechala. Bohužiaľ.
21. Nemám práve najlepšiu postavu, no už od februára na nej, aj s menšími prestávkami, pracujem. S cvičením problém nemám, no najhoršie je to so sladkosťami. Nedokážem sa vzdať čokolády. Aspoň nie natrvalo. Ale aj tak sa mi podarilo schudnúť, tak len musím pokračovať.
22. Najviac miesta na mojom počítači tvoria obrázky. Mám celú zbierku a sú roztriedené no niekoľkých zložiek. Takisto aj najviac času na internete strávim pozeraním obrázkov na We♥It alebo na Tumblr-i. Je to niečo ako moje portfólio. 
23. Môj život beriem pozitívne a vždy som optimista. Riadim sa podľa knihy Secret (čo už asi viete) a zatiaľ mi to vychádza, takže sa nesťažujem. Mám pocit, že aj Dana som záskala vďaka Tajomstvu ;-)
24. Kávu pijem len výnimočne, väčšinou v práci, aby som za tým počítačom nezaspala. Lebo párkrát sa mi už stalo, že som mala menšie mikrospánky. A tak si vždy odskočím na neďalekú benzínku a kúpim si latté. 
25. Momentálne si vyrábam niečo ako WishList. Na farebné papieriky som si napísala priania, ktoré si chcem splniť v určitý čas a dala som si ich do nádobky. Ak ich splním, tak si ich vyberiem a vyškrtnem zo zoznamu. Mám to roztriedené podľa farieb na osoby, s ktorými sa chcem stretnúť, miesta, ktoré chcem navštíviť, športy, ktoré chcem vyskúšať (väčšinou práve tie adrenalínové), oblečenie a doplnky, čo si chcem kúpiť a zvyšné, ktoré som nezaradila. 
26. Som bordelár a pedant zároveň. V niektorých veciach mám rada chaos a neporiadok, no občas, keď si pratám izbu, všetko je dokonalé usporiadané a roztriedené do koloniek. A taktiež neznášam upratovanie ako také, no na druhej strane rada triedim veci, je jedno akého charakteru. Najskôr však asi papiere.
27. Snívam o tom, že budem multilingvistka. Chcem vedieť plynule rozprávať niekoľkými jazykmi. Aj to si raz splním. Mám takú predstavu, keďže nenávidím stereotyp a stále musím niečo robiť, že v budúcnosti, keď budem mať prácu a možno aj rodinu, popritom budem zvládať aj voľnočasové aktivity, ako napríklad práve jazyky. 
28. Ak som s novými ľuďmi, som hanblivá a nesvoja. No od momentu, ako sa s nimi spoznám bližšie a stanú sa mojimi dobrými priateľmi, ústa sa mi nezatvoria a neustále kecám. Málokto ma dokáže zastaviť. Navyše som, podľa niekoho drzá, podľa mňa len úprimná. Riadim sa heslom: Čo na srdci, to na jazyku. Nie vždy sa mi to vyplatí, no praví priatelia ma už poznajú a akceptujú ma. Taktiež dosť používam sarkazmus a cítim potrebu odkuriť ľudí, ktorí tresnú nejaké bludy. Takže sa viem celkom dobre brániť a s jedným kamarátom, keď sa stretneme, tak je to dosť zábavné, keď nás ostatní sledujú, ako sa navzájom odpichujeme. ň
29. Nie som veľmi umelecky založená a ani nemám nejaký extra talent (možno tak na tanec), no aj tak si rada kreslím a spievam. Kreslím vždy, keď sa nudím alebo keď mám proste chuť a spievam radšej len v súkromí. Pre istotu. Taktiež som niekedy rada vyšívala (krížiky), no už dlho som to nerobila, učila som sa štrikovať (nebavilo ma to), skúšala som hačkovanie (to bolo lepšie) a pletenie náramkov (bavilo ma to len istú dobu). Najviac však rada opravujem a pomáham ocovi skôr s tými mužskými prácami v domácnosti ako napríklad vŕtanie, šrubovanie, montovanie stolov, skriniek a podobne. A samozrejme, zbožňujem maľovanie stien, no to viac ľudí. 
30. Nenávidím Valentín. Podľa mňa je to len čisto komerčný sviatok, aby mali obchody lepšie tržby. Nerozumiem, prečo je to tak celosvetovo populárne. Mňa by skôr potešilo, keby mi niekto vyznal lásku hociktorý deň v roku a nie len na Valentína, pretože sa to očakáva. Taktiež nepotrebujem dostať darček, stačí mi tú lásku ukázať, no keď už, tak ten darček poteší hociktorý iný deň. Na Valentína je to akoby nanútené. Očakáva sa to. A to sa mi nepáči. 

16 komentárov:

  1. neveríš si nejak, s tými autami napríklad?? :) just askin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Beetle je staré auto ktoré nestojí veľa, takže na prvé auto pohoda :) a čo sa týka toho Porsche, tak som tam aj napísala, že je mojím vysnívaným autom :) a sny si treba plniť :) takže áno, verím si :) a raz to dokážem :) lebo len ten, kto si verí, tak v živote niečo dosiahne ;-)

      Odstrániť
    2. Pokiaľ si neveríš tak nič nedosiahneš ;)

      Odstrániť
  2. prosím ťa, ako si schudla? čo cvičíš? :) mne sa vôbec nedarí schudnúť...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. napíš mi na mail: laura.vojtekova@gmail.com a mozme o tom hodit rec :)

      Odstrániť
  3. Fúúha :) 4,5,8,14(len ja 2 chlapcov a jedno dievča),15,16,17,19,22,23,24(tiež len vynimočne),25,26,27,28,30 v tom sme rovnaké :D :D Aj môj idol a obľúbený herec je tiež Jackie Chan :) A tiež zbožňujem Bruna Marsa a píííísanie :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. bože ty si dokonalá :O
    mám rovnaké sny, teda aspoň niektoré ..obdivujem ťa dievča!! ;)

    OdpovedaťOdstrániť