O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 11. júna 2013

Irresistible 70

Ahojky :) rozhodla som sa písať menšie časti a radšej častejšie, lebo už len tým, že pripravujem dlhú časť, tak nemám čas ju napísať, pretože píšem vždy naraz. A tak dúfam, že sa nenahneváte ;-)
Druhá vec, ktorá vás asi nepoteší, je, že som sa rozhodla zrušiť z tohto blogu poviedku Protector. Posledná časť bola pridaná pred mesiacom a tá holka, ktorá to píše, mi ešte stále nič nové neposlala. A tak mi je ľúto, že ju musím zrušiť, aj keď som sama chcela vedieť pokračovanie, no takto sa to nedá :(
A posledné, čo by som chcela povedať, je, že som na pár blogoch našla 30-dňový projekt. Je to taký challenge pre blogerov, ako sa priblížiť svojím čitateľom, kde počas 30 dní píšu odpovede na 30 otázok. No keďže otázky, ktoré som na blogoch našla, sa nie úplne všetky zhodovali, tak ja budem mať 33-dňový challenge. :) Tak dúfam, že vás to nebude otravovať :)
A teraz ... Hurá do čítania :)


Mel
Nemohla som uveriť, že ho sme sa stretli len deň po našom rozchode a už za týchto okolností. Keaton to určite vedel a ja hlúpa ho musím počúvať! Nadávala som sama na seba. Obaja sme tam zamrznuto stáli a dívali sa na seba. Bolesť vnútri ma ubíjala a ja som mu chcela vbehnúť do náruče a povedať mu pravdu. No nemohla som.
Potom s ním akoby trhlo. Pozeral priamo na Keatona, akoby si ho všimol až teraz. Sánka mu mierne padla nadol a trošku sa zatriasol. Odrazu som na páse pocítila dotyk a uvedomila som si, že ma Keaton majetnícky objal, aby mu spôsobil ešte väčšiu bolesť.
Niall sa mi meravo pozrel do očí, akoby v nich hľadal odpovede. Nedokázala som naňho hľadieť, a tak som sklopila zrak. Mierne som sa zahniezdila, pretože som chcela utekať čo najďalej od tohto miesta. A potom ho chalani potlačili za chrbát a všetci sa pobrali k východu.
Novinári sa opäť roztrúsili na svoje miesta a behali za ostatnými celebritami. Ja som stála vedľa Keatona a čakala som, čo sa bude diať. Tvrdo ma chytil za rameno a odtiahol ma bokom.
„Čo si to spravila?“ zrúkol na mňa.
„Ja? O čom to hovoríš?“
„Ešte viac nápadnejšia si byť nemohla! Určite si myslí, že to je fake!“
„O tom dosť pochybujem,“ zamrmlala som.
„Teraz to musíš napraviť! Inak nielenže pôjdu fotky do časopisu, ale sa aj niečo tvojmu miláčikovi stane!“
„Prosím, nie. Čo mám robiť?“ zvolala som zúfalo.
„Neboj sa, mám plán,“ zaškeril sa.
„Keď bude niekde naokolo, začneme hovoriť o tom, ako si to vonku naňho hrala a potom ma vášnivo pobozkáš! Podotýkam, VÁŠNIVO! Tak, aby to vyzeralo reálne!“
On sa asi zbláznil! pomyslela som si. Nie. On už blázon dávno je. To ja sa zbláznim od žiaľu a výčitiek. Prečo som na to pristúpila? pýtala som sa sama seba a v tej chvíli som začala pochybovať o tom, či by predsa len nebolo lepšie Niallovi povedať pravdu a nejako znášať novinárov. Hádam by ho to až tak nepotupilo. No už bolo neskoro. Surovo som mu zlomila srdce a už nikdy by mi nedôveroval tak, ako predtým. Prečo sa toto všetko musí stať.
Predpokladám, že rozumieš, keď mlčíš,“ poznamenal Keaton.
„Hajzel!“ precedila som medzi zuby.
„Aj ja ťa milujem, zlatko,“ usmial sa škodoradostne a pozrel sa k vchodu.
„Plán začína, keď vojdeme dnu. Videl som ho v dverách,“ zavelil a ponúkol mi rameno. Neochotne som ho prijala a kráčala som v ústrety môjmu pohrebu. Len čo sme prešli dverami, Keaton začal svoju časť.
„„Ach, pane bože, videla si ten jeho výraz?“ zasmial sa.

„Totálne tomu uveril,“ zachichotala som sa nasilu a snažila som sa, aby to vyznelo realisticky. Myšlienka na to, že by Niallovi ublížil ma neskutočne strašila a tak som podala dokonalý herecký výkon. Dokonca aj pri bozku. Napokon sme sa pobrali do sály a ja som dúfala, že sa už nikdy nestretneme. No nanešťastie existujú Murphyho zákony. A ja by som sa mohla pokojne staviť o niekoľko libier, že moje želanie nebude vyplnené. 

13 komentárov:

  1. Blba Mel! Mala mu to normálne vysvetliť..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna časť..
    Mel bože nieže by mu jednu kopla medzi nohy .. niééé ona skáče ako jej henten píska
    Keaton ty kokos také šťastie,že to je len vymyslený chlapec,by bo ho dobila hajzla jedného zatuchnutého plesnivého ! joj také nervy mám na toho chlapca
    Niall bože ten je slepý alebo kerú máriu ? Potrebuje ísť k doktorovy ? Nevidí,že mu Mel klame ?
    Dúfam,že Mel dostane rozum a Horan taktiež a ,že ten IDIOT Keaton zdechne! (nie nemusí zdechnúť ale odísť z príbehu by mohol)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. keby som chcela opísať moje pocity ku Keatonovi, tomu hajzlovy jednému, tak v telke by to znelo následovne : píp pííííííp píp piíííííííííp pííp píp pííp a potom by sa objavila čierna obrazovka s nápisom: prenos bol zrušený kvôli technickým problémom, ale keďže píšem tak to bude znieť takto : ten ***** jeden ******** ja by som mu asi jednu ********* že by sa z toho nespamätal, jóój ***** tak som ******* :D ako nechápem ako nemôžem mať tak nerada vymyslenú postavu :D teším sa na pokračovanuie, a dúfam že ten ***** ******** už zmizne :D teším sa na pokračko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. -_- zabiť ťa je malooooo.. čo im to robiš ty hnusoba... Je to čoraz krajšie :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kedy ich už konečne udobris? Nech už odtiaľ Keaton vypadne a to co najďalej:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Joooj Keaton nech padáá prosíííím .Časť bombová ako inak
    :D

    OdpovedaťOdstrániť