O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 22. júna 2013

Irresistible 72

Zvyšok dňa zbehol v poriadku a zle mi už neprišlo. Na ďalší deň som si pre istotu skontrolovala celú ľadničku a na raňajky som si dala len niečo ľahké. V práci som mala voľno, a tak sme si s Hayley chceli spraviť opäť našu zvyčajnú dámsku jazdu.
Všetko sme popripravovali na filmový maratón, no už už keď som chcela zapnúť play, zazvonil jej mobil. Záhadne odišla preč, aby som ju nepočula. Ignorovala som to a jedla som pripravený popcorn. Keď sa vrátila, na pleci mala kabelku a na tvári ľútostivý pohľad.
„Musím ísť. Je to súrne,“ pokrčila plecami.
„Okey, tak si to pozriem sama,“ odvetila som bez záujmu a zapla som si film. Hay nič neodvetila a potichu odišla preč. Od včera bola akási divná, no myslela som si, že to je len tým, že zistila, že fajčím. No očividne v tom bolo ešte niečo.
Na obrazovke sa rozsvietil nápis Starstruck a ja som pocítila nutkanie zapáliť si. Zvyčajne som to robila vonku, no keďže to už Hay zistila, nemala som dôvod sa skrývať. Priniesla som z kuchyne mištičku a zapálila som si cigaretu.
Ako sa kofeín šíril mojím telom, tentoraz mal iný účinok ako zvyčajne. V mysli sa mi zjavili všetky spomienky na Nialla, od úplného začiatku, a v hrudi sa opäť ozvala tá trýznivá bolesť. Slzy mi začali stekať dolu tvárou a mala som pocit, akoby som sa mala rozpadnúť na kúsky.
Neskutočne som chcela ísť za Niallom, no nemohla som. Jednak preto, že som mu spôsobila už aj tak dosť bolesti a utrpenia, a jednak preto, že som to mala zakázané. Včera večer mi od Keatona prišla SMS, že odchádza späť do Vegas, no vzťah s Niallom som mala naďalej zakázaný. Neustále tie isté vyhrážky, ktorých som sa neskutočne bála.
Skrčila som sa do klbka a nechala som cigaretu horieť v miske, ktorá bola mojím popolníkom. V hrudi mi horel iný oheň a zožieral ma zvnútra. Film už dávno skončil a ja som sa stále nemohla upokojiť. Odrazu v dverách zaštrngotali kľúče ako sa Hayley vrátila domov a ozval sa hlasný pozdrav. Síce som zo seba chcela niečo vydať, nedokázala som to.
Po chvíli prišla do obývačky a pri pohľade na mňa zmeravela.
„Panebože, čo sa stalo?“ opýtala sa ustráchane a pribehla ku mne.
„I can´t take this anymore,“ odvetila som a sklonila som hlavu medzi kolená. Hanbila som sa, aká som bola zo začiatku zbabelá. Keby sme to vyriešili predtým, boli by to len fotky. Teraz je to Niall samotný. No to ona nevedela.
„To je kvôli Niallovi?“
Neodpovedala som. Kto mlčí, ten svedčí. Nedokázala som zo seba vydať ani hlásku.
„Nemôžeš si brať Keatonove vyhrážky tak k srdcu. Porozprávaj sa s Niallom. Spolu to vyriešite.“
„Ako...“ pozrela som na ňu so slzami v očiach. „Ako vieš o tých vyhrážkach?“ nechápala som.
„Videla som tú SMS.“
„Ale ...“ zaprotestovala som a potom som sa zastavila. Je to vlastne jedno. „Aj tak s tým už teraz nič nezrobím. Nenávidí ma,“ povedala som skleslo.
„To nevieš. Máme plán,“ usmiala sa Hay.
„Plán? Aký plán?“ nechápala som. A potom mi došlo, čo vlastne povedala. „Počkať! Aké my?!“
„Nooo, práve som bola s Harrym a Louisom,“ riekla opatrne. „Povedala som im o Keatonovi.“
„Čo si?!?!?!“ vykríkla som šialene.
„Upokoj sa. Len tak sa to vyrieši. Nemôžete byť obaja navždy nešťastní.“
„Ty nechápeš, že mne nejde o mňa? Bojím sa o Nialla! On mu oblíži!“
„Nie, neublíži,“ odvetila Hayley pokojne. „Povedala som ti, že máme plán.“
„Ale ja ...“ začala som protestovať.

„Stíchni a počúvaj!“ zahriakla ma Hayley a začala mi rozprávať o stretnutí s chalanmi. 

22 komentárov:

  1. Oh my sweet gosh !!!!!!!!! OMG to je super !! Ja výskam od šťastiaaaaa :3 to je supeeer :D ja tú Hay ľúbiiim :) som zvedavá čo vymysleli :D mohli by ho obžalovať :D ale keď oni sú spolu taký cutee :) teším sa ako to dopadneeeee :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Konečneeeeee ! :D a hej toho Keatona aj zabiju pre mňa za mňa !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wau :D aký super zvrat! Koneeečne!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako celá časť úžasná ako vždy :) ale ten koniec! :D chces ma nasrat ? :D tak to skocit, ako no dovol :D rýchlo dalsiu prosím :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to super ako každá časť, každej poviedky...len tak ďalej...určite s písaním pokračuj, len mohla by si prídavať častejšie... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) už by som mala mať viac času tak sa budem snažiť :)

      Odstrániť
  6. Jaj takto to skončiť :) a teraz už nezaspim:) teším sa na ďalšiu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ihneď daj ďalšiu lebo ma budeš mať na svedomí! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. AAAAAAA Ja sa tešíím jak decko na novú hračku :D :D ďalšiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Waaaa supeeeer !!! Úplne úžasnééé !! Rýchlo ďaľšiuuuuuu !!! :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. je to super :) ale chcem ti len povedať jednu vec, nie v zlom! ale tiež píšem a ako som si všimla, čitateľov nechávať v očakávaní veľmi často nevedie k úžitku ale ku škode, chápem, že možno teraz nemáš veľa času ale ja si myslím, že by bolo lepšie, keby si to zakončila po vysvetlení toho plánu :) ale ako stále tvrdím, píšeš super! :) prosím neuraz sa na mňa, je to len môj názor :) a nemyslím to v zlom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) neboj, neurazila som sa ... a viem, že nie vždy to je dobré :) len ja vás nenechávam v očakávaní zámerne, ale nestíham písať :) len teraz už bude viac času, tak by malo byť častejšie :)

      Odstrániť
  11. aky plááán no taak tu to ukončiť i kill you -_- :D skveléé pokračuj nekončí waa kedy bude dalšiaa :*

    OdpovedaťOdstrániť