O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 4. septembra 2012

Coincidence 20


Zrejme ma za ten koniec zase budeme v myšlienkach škrtiť, ale tak čo už :P inak, som sa nudila a robila som rozvrh TVD, tak ak je tu niekto fanúšik :) k 1D len taký jednoduchý, možno keď budem mať lepší program, tak spravím aj s nimi :)




Som zaľúbená do Harryho Stylesa! Ale nie do toho slávneho speváka z One Direction, ale do toho obyčajného chlapca, ktorého poznajú len tí najbližší. Uvedomila som si, že som Harryho vlastne milovala aj predtým, tak platonicky, ale to bolo len to pozlátko – len jeho výzor, hlas, oči, úsmev, jamky a podobne.
No tým, že som sa zamilovala do Hesa, spoznala som akoby jeho pravé ja. To, ktoré noviny nevidia. To, ktoré musí tak poctivo skrývať. To, do ktorého som sa zabuchla až po uši. A bola to práve jeho povaha. Jeho žart, srdečnosť, priateľskosť a podpora. Nevedela som, s kým si píšem. Dokonca som ani len nevedela, ako Hes vyzerá, a predsa som sa zamilovala.
Pripadalo mi to šialené. Akoby vystrihnuté z nejakého filmu, a predsa to bola pravda. Odrazu som sa z ničoho nič usmiala. Všetko mi sa mi to usadilo v hlave a ja som sa vrátila do prítomnosti k Hesovi. Teda k Harrymu.
„Už?“ usmial sa na mňa.
„S časti,“ prikývla som. „Kým sa z toho spamätám, bude to trvať ešte dlho, no zvládnem to. Bude akurát ťažké priradiť si Hesa k Harrymu.“
„Vieš, možno by si si ma ani nemala k nemu priraďovať. To, čo sme si písali, to som bol ja. Mnoho z tých vecí, čo som ti o sebe povedal nevedia ani chalani, a keby si k tomu pridala všetky tie veci okolo Stylesa, len mi sa ti skreslil názor, a to ja nechcem. Nechcem, aby si si o mne myslela, že som nejaký sukničkár a opilec, pretože to tvrdia noviny. Ani len netušia, že viac než polovicu z tých dievčat, s ktorými ma dávali dokopy, som ani len nepoznal. Nevedia, že keď som bol vtedy opitý, bolo to preto, že nám umrel náš kocúr, ktorého sme mali od babky a ostal nám ako posledná spomienka na ňu. Za všetkým, čo sa píše v novinách je iná pravda, lenže oni nikdy nejdú hlbšie, aby zistili príčinu alebo si to nebodaj overili,“ povedal Harry smutne.
V tej chvíli mi ho prišlo neskutočne ľúto. Uvedomila som si všetky tie klebety, ktoré som o ňom aj ja posúvala ďalej a zhnusila som sa sama sebe. Rozhodla som sa začať s tým spevákom odznova. Položila som mu ruku na nohu a povedala som:
„Tak dobre. Doterajší Harry Styles, ktorého som poznala z internetových stránok a bulvárnych časopisov nikdy neexistoval. Všetky fakty a klebety sú vymazané. A Hes sa mi len zdôveril so svojím skutočným menom, Harry Edward Styles. Konečne som stretla svojho internetového kamaráta,“ usmiala som sa naňho.
„Ďakujem,“ šepol Harry a prikryl moju ruku tou svojou.
Opäť som bola ako zhypnotizovaná. Voľky-nevoľky som od neho odtrhla pohľad, vyslobodila si ruku a postavila som sa.
„Pome, nasaď čapicu a brejle a ideme. Nebudem predsa sedieť celý deň pri smetiakoch,“ zasmiala som sa.
„Rozkaz, šéfe,“ zasmial sa Harry a postavil sa. Dal si naspäť čiapku aj okuliare a vykročili sme na cestu. Netušila som, kam ideme a zrejme to netušil ani on. Proste sme kráčali, kam nás nohy zaviedli a celý čas sme sa rozprávali. Na jednej strane som sa cítila divne, že sa len tak prechádzam po ulici s tým slávnym spevákom, po ktorom som šalela, no na druhej strane som bola šťastná. No nie kvôli tomu, že som tam bola s celebritou, ale preto, že sa mi páčil ten vývin situácie. Bude to síce ťažké odlúčiť Stylesa od Hesa, no pokúsim sa z plných síl.
Prechádzali sme sa ani neviem ako dlho, až ma pomaly začali bolieť nohy a Harry navrhol, aby sme si šli niekam sadnúť. Akoby mi čítal myšlienky. A tak sme zamierili do McDonaldu, ktorý bol cez cestu. Objednala som si McChicken Menu a Harry si vzal to isté. Všetko zaplatil a ja som sa mu odvďačila úsmevom.
Gentleman, zapísala som si do hlavy na čistú stranu o ňom. Pousmiala som sa a s táckou som zamierila k stolu čo najďalej od dverí. Ani neviem, prečo. Harry si sadol oproti mne a pustili sme sa do jedenia. No ani vtedy sa debata nezastavila a napodiv sme sa stále mali o čom rozprávať.
„Takže si to takto plánoval?“ zasmiala som sa.
„Tak nejak,“ zasmial sa tiež. „Nie až do detailov, ale v podstate áno.“
„A čoby sa ti plány nejako narušili?“ opýtala som sa ho.
„Ako to myslíš?“
„Čo keby sme sa náhodne stretli nejako skôr a ja by som bola len fanúšička. Ty by si ma spoznal, no ja teba nie.“
„Tak to netuším. Improvizoval by som. Ale teoreticky sa to nemohlo stať, keďže sme tu ešte len od Londýna a skoro nikde som nebol okrem štúdia a s Louisom po El.“
„Mohlo,“ usmiala som sa.
„A kedy, prosím ťa,“ zasmial sa.
„Vtedy, keď si šiel po El s Louisom.“
„Ako to?“
„Pracujem s ňou,“ zasmiala som sa. „V ten deň ma volala, že či nechcem ísť s vami, že nás zoznámi, pretože videla, keď sme sa prvýkrát stretli, že mám odznak 1D.“
„Vážne? To by bola pekelná náhoda. Narušili by sa všetky plány.“
„Tak to asi áno.“
„A prečo si vlastne nešla, keď si sama vravela, že si naša fanúšička a túžila si po tom, stretnúť ma?“
„Stratégia,“ zaškerila som sa. „Ale nie, už som bola dohovorená s kamarátom, že ma odvezie, tak som to nechcela rušiť. A El mi aj tak navrhla, že niekedy nabudúce.“
„Páni, plánuješ jej to povedať?“
„A ty to plánuješ povedať chalanom?“ odvetila som mu otázkou.
„Netuším. Vieš, je to také ... moje. Niečo ako moje tajomstvo a páči sa mi, že o tom nik nevie,“ zasmial sa Harry.
„Veď aj mne. Len musím ešte vymyslieť, čo poviem kamoške. Ako Hes vyzerá a ako bolo, pretože sa bude istotne vypytovať.“
„Takže tvoja kamarátka to vie? Že sme si písali?“
Hups, a čo teraz? Čo mu mám povedať? Nemôžem sa predsa priznať, že na mne zistila, že som sa do neho zamilovala. To sa nedá.
„Dozvedela sa to len v nedeľu. Bola v mojej izbe práve, keď si mi písal,“ zaklamala som.
„Ach tak,“ usmial sa a odpil si z koly. Na táckach sme už mali len papiere a servítky a dopíjali sme posledné deci vody.
„A čo bude teraz?“ opýtal sa ma.
„Tak to mi povedz ty.“
„Ja by som bol rád, keby sme sa aj naďalej stretávali,“ sklopil Harry pohľad. Neviem, či sa mi to zdalo, alebo sa naozaj červenal. Zalichotilo mi to.
„Tak to by som bola rada aj ja,“ usmiala som sa.
„Tak zajtra?“
„Prečo nie.“
„Na moste ako zvyčajne?“
„Tak dobre. Nejdeme už?“
„Poďme,“ prikývol a tak sme odniesli bordel do koša a odložili sme tácky. Pešo sme sa vybrali naspäť k parku, kde som zastavila a otočila som sa čelom k Harrymu.
„Som rada, že sme sa stretli a že som zistila, kto vlastne si. Bolo mi super,“ usmiala som sa. Čakala som, že mi na to Harry niečo odpovie, no on na mňa len uprene hľadel. Cítila som, ako mi telom prechádza elektrina a jeho pohľad ma spaľuje. Lomcovala mnou nervozita, pretože som nevedela, čo príde. Napokon sa usmial a ukázal tie svoje nádherné jamky, ktoré som na ňom zbožňovala.
„Aj ja som rád a bolo mi skvele. Teším sa na zajtra. O tretej?“
„O tretej,“ prikývla som. Odrazu sa ku mne nahol a ...

41 komentárov:

  1. Odrazu sa ku mne nahol a ma pobozkal :D mám svoj krásny koniec :D uvidíme čo tam dáš ty :) ale každopádne je to úžasné :) teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Môj koniec v mojej hlave :) Je to nádherné! Čo najskôr ďalšiu..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ááááááááááááááááááááááááá zblááááznim sa!!! ale inak skvele!! :) rýchlo dalšiu !!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. BBOMBA mojjj boze :D :D nie.... podla mna tam neda "ma pobozkal" :D .... Domi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved prave to by bolo az prilis jednoduche.. :D :))) ale tesim sa na dalsiu cast ;) wau este len teraz si dala cast a uz kolko komenty :) wauu
      Domi

      Odstrániť
    2. strasne ma to tesi :D taze idem len pisat dalej, bo ked to tak bude pokracovat, tak uz nebudem mat nic napisane dopredu :D

      Odstrániť
    3. Je to super pocit :) ze vies kolke citaju tvoju poviedku :) takze je realne ze by si este dnes pridala jednu cast? Domi

      Odstrániť
  5. Nerob nerob nerob nerob! :D ja pri posledných častiach vkuse kričím :D No nebudem predbiehať lebo ty tam dáš nakoniec úplne niečo iné, než si všetci myslia :D ha! a pripisujem ďalšiu časť, ktorú si zakončila takto :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bože nie taký koniec!!prosím prosím dnes ďalšiu.je.to.úžasné.:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bože toto mi nerob :) ja dnes asi nezaspím :) ale ináč krásna časť ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Potom sa nahol ku mne dal mi pusu na líce a objal ma .. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Myslela som si že ma ide pobozkať tak som našpúlila pery nahla sa a on ma zrazu objal, cítila som a maximálne trápne...inak zas super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mrs.CourtneyStyles4. septembra 2012 o 19:42

    Odrazu sa ku mne nahol a....teraz si lamme tie svoje pekne hlavicky kym dostaneme dalsiu cast :DD priznaj sa ze ta tesi takto nas natahovat :DD vsak pockaj my sa raz vzoprieme :DD
    Yay pekna a originalna cast ako vzdy :) len tak dalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. a pobozkal ju .. alebo objal ju .. nerob mi too ..... ale ďakuuujem že dáávaš táák veľa častí :) je to suuper :) ty si super :) píšeš to super :) je too fantastickéé :)!! ako vždy:) a ako mohla by si dať časť ešte jednu vieš no ... :))))))) :D a kedy asi bude story o Janoskians? :):) lebo som zvedavá :)) a fakticky je to suuuuuuuuuper len by si nás nemusela tak napínať .. nééévadíí no čo už .. :))) ;) a teším sa na ďalšiu časť :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D dakujem krasne :) s Janoskians bude poviedke hned po tejto, ked ju skoncim :) lebo by sa mi zle pisalo viac poviedok naraz

      Odstrániť
  12. Dokonalá čas!!! Tipovať čo tam bude je zbytočné, aj tak tam dáš dačo iné :D :D Dáš dnes ešte jednu ??

    OdpovedaťOdstrániť
  13. "Odrazu sa ku mne nahol a povedal mi ze mam na obličeji kečup" :DDDDDDDDDD jsem romanticka kazdym coulem. Krasna cast :))) Kdy bude dalsi ?

    OdpovedaťOdstrániť
  14. júúj nenapínaj.. píš :D super je to úplne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ahojte! So súhlasom adminky sem zverejním moju stránku kde práve píšem príbeh o 1D. Ak máte záujem, možete sa pozrieť na moj profil a tam nájdete tú stránku. :) Dúfam že sa príbeh bude páčiť(ak ho teda budete čítať). A ešte Ďakujem adminke Lali za to že som to sem mohla dať. :) Tu je pre istotu link: http://kaslinaludi-zi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. už som to čítala, keď si to len písala a neboli všetky časti, potom keď si to dopísala tak som si to všetko prečítala znova a zhrnula a teraz po pár mesiacoch to čítam znova pretože je to trochu iné, lebo v žiadnej FF-ke sa nezoznámili cez net :) všade len pri vyliatí kávy na toho druhého v Starbuckse... ale nepamätám si čo sa teraz stane, ale mám také tušenie že ju nepobozká, teda ak mi pamäť slúži, pretože som si tiež vtedy myslela že ju pobozká a zdá sa mi že to pravda nebola... no idem čítať ďalej ako to teda je :)

    OdpovedaťOdstrániť