O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 6. septembra 2012

Coincidence 24


Neverím, že som zmeškala ďalší twitcam!!!!!!!!! Vedeli ste, že ho mali včera chalani?!?! Kto ho videl?!?! Ja idem akurát pozrieť na YouTube reprízu. A navyše, dnes je VMA!!! Kto sa teší?! Teda, u nás je to až zajtra nadránom, ale aj tak? Budete pozerať, či spať do školy?! :D


Vicky
Čakala som napätá, kto uhne prvý. Chcela som nad ním za každú cenu zvíťaziť, no ak by malo dôjsť k puse, asi by som otočila hlavu alebo sa predsa len odtiahla. No približovala som sa na maximum, ako sa dalo a dúfala som, že to vzdá prvý. Keď sme od seba boli možno centimeter, tak, že som mu už ani nedokázala zaostriť na tvár, obaja sme naraz zastavili.
Tá chvíľa síce trvala len pár sekúnd, mne to prišlo ako hodina. Oči som mala stále otvorené a čakala som na najmenší náznak, že sa ma chystá pobozkať, aby som sa odtiahla. Srdce mi búšilo ako o život a všetky moje bunky tancovali. V hrudi som mala neskutočný pocit, ktorý ani neodkážem popísať a tak nejak som si začala uvedomovať, že by som ho pobozkať vlastne aj chcela. No potom som sa rýchlo spamätala. Nechcela som, aby to ohrozilo naše priateľstvo.
Vtom sa Harry odtiahol.
„Prepáč, nechcem to domrviť,“ povedal so sklonenou hlavou.
„Čo nechceš domrviť?“ opýtala som sa potichu.
„Naše priateľstvo. Už dva roky som nemal nikoho, ako si ty a nechcem to premárniť kvôli nejakej hlúpej hre.“
„Vážim si to. Tiež som sa chystala odtiahnuť, ak by som videla nejaký náznak,“ usmiala som sa.
„Takže sa nehneváš?“ pozrel na mňa spýtavo.
„Ako by som sa na teba mohla hnevať,“ drgla som doňho priateľsky. Na tvári sa mi rozžiaril úsmev a vzápätí ma z ničoho nič objal. Po pár sekundách ma prvotný šok prešiel a tak som ho objala tiež.
„Som veľmi rád, že ťa mám, vieš o tom?“
„Aj ja som rada.“
„Takže si si myslela, že to vzdám prvý, háá?“ zaškeril sa, keď sa odtiahol.
„Dúfala som. Nerada prehrávam,“ zasmiala som sa.
„Ale veď som najväčší záletník a lámač ženských sŕdc,“ pousmial sa.
„A o tom som mala odkiaľ vedieť?“ našpúlila som pery. Veď presne to odo mňa chcel, nie? Aby som ho nespájala s tými klebetami a článkami.
„Vďaka,“ zasmial sa. Spravila som grimasu a postavila som sa. Podišla som k posteli a hodila som sa na ňu.
„Táto posteľ už tak dúfala. Teraz je celá sklamaná,“ povedala som smutnými hlasom.
„Tak na nej môžeme aspoň spať, aby sa necítila taká zbytočná,“ poznamenal Harry a ľahol si vedľa. Otočila som sa na bok a študovala som jeho profil. Bol dokonalý. Všimol si, ako si ho prezerám a otočil sa na bok ku mne. A tak sme ležali vedľa seba a dívali sme sa na seba.
„Máš krásne oči,“ ozval sa zrazu Harry.
„Ďakujem,“ usmiala som sa a cítila som, ako sa mi červeň hrnie do líc. Keby som ja mala vymenovávať, čo všetko má on krásne, boli by sme u do rána, pomyslela som si.
Nechcela som, aby sa to zvrhlo do témy, o ktorej som nechcela rozprávať, tak som sa ho spýtala na chalanov. Rozprával mi o nich, akí sú a čo všetko s nimi prežil. Pri väčšine ich zážitkov som sa až chytala za brucho, čo ma tak bolelo od smiechu. Fakt boli zábavná kopa a viac než polovicu z toho, čo vravel, som nevedela.
Rozprávali sme sa dlho do noci o všeličom možnom, čo nám práve prišlo na rozum. Vonku bola už tma a mne sa už pomaly od únavy zatvárali oči.
„Harry?“
„Áno?“ usmial sa na mňa.
„Poďme už spať, aby som nezaspala uprostred tvojho rozprávania,“ povedala som zívajúc.
„Jasné,“ odvetil a postavil sa. Začal si rozopínať nohavice a ja som naňho len šokovane pozerala.
„Harry?“
„Hmmm?“ zamrmlal.
„Asi by bolo lepšie, keby si si aspoň tie nohavice nechal na sebe,“ poznamenala som.
„Jáj, prepáč,“ usmial sa a zapol si ich naspäť. Vyzula som si topánky, ľahli sme si pod perinu a popriali si dobrú noc.

Ráno som sa zobudila s Harrym za chrbtom a jeho rukou prehodenou cezo mňa. Nebol to nepríjemný pocit. Žalúdok mi však zvieralo a srdce znovu búšilo ako o preteky. Opatrne som mu nadvihla ruku a snažila som sa spod nej dostať.
„Hmmm,“ zamrnčal Harry a prehodil sa na druhý bok. Konečne som bola voľná a mohla som vstať. Rýchlo som šla do kúpeľne, aby som uvidela svoj stav. Našťastie to nebolo až také zlé. Prečesala som si vlasy rukou a zotrela som si spod očí maskaru.
Napokon som sa vrátila späť do izby a to už bol Harry hore a sedel na posteli.
„Dobré ráno,“ usmiala som sa.
„Aj tebe,“ opätoval mi úsmev. „Ako si sa vyspala?“
„Veľmi dobre. Na takejto výbornej posteli v skvelej spoločnosti to inak ani nemohlo byť.“
„Ale no, budem sa červenať,“ mávol rukou Harry a ja som sa zasmiala.
„Ja už radšej pôjdem, aby sa o mňa Sofia nebála,“ povedala som a vzala si z gauča kabelku.
„Ešte počkaj, prosím. Raňajky?“ pozrel na mňa.
„Tak dobre,“ súhlasila som a sadla som si späť na posteľ. Harry zatiaľ zdvihol telefón a objednal nám lievance s kúskami ovocia a džús. O pár minút nám už klopali na dvere a Harry šiel otvoriť. Samozrejme bez košele. Keď ho to dievča zbadalo, myslela som si, že tam na mieste umrie. Harry vyčaril svoj sexy úsmev a poďakoval sa.
„Chudák to dievča,“ zasmiala som sa, keď zatvoril dvere.
„Prečo?“ nechápal Harry.
„Nevidel si ten jej výraz? Otvoril jej polonahý Styles.“
„Nepreháňaj,“ mávol rukou a položil tácku na posteľ. 
Prisadol si ku mne a spoločne sme sa pustili do jedenia. Keď som bola plná, oprela som sa o vankúše a predychávala som to.
„Nemôžem. Sa. Pohnúť,“ dostala som zo seba horko ťažko.
„Neboj,“ zasmial sa Harry a odniesol tácku na stolík. Potom si obliekol košeľu a sako s mojou kabelkou a taškou mi hodil do rúk. Potom sa zohol a ruku mi vopchal po chrbát a kolená. Keď som zistila, čo chce urobiť, vykríkla som.
„Harry, nie!“ začala som sa smiať.
„Držím ťa, neboj,“ usmial sa a ja som ho objala okolo krku.
„Polož ma, prosím,“ dostala som zo seba pomedzi smiech.
„Nie,“ zaťal sa a kráčal k dverám.
„No tak, Harry!!!“ dusila som sa smiechom. Ani len sa nezastavil a otvoril dvere. Vyšli sme von a ja som stlačila gombík na výťah.
„Ešte ti nestačí?!“
„Nesiem ťa až do taxíka,“ povedal tvrdohlavo.
„Harry, prosím!“ smiala som sa. Bol zaťatý ako baran. Vyšli sme tak z výťahu a všetci v hale sa na nás dívali. Nemohla som sa prestať smiať, tak som aspoň tlmila zvuk do Harryho košele. A bolo to dobré aj na druhú vec, že nikto nevidel moju tvár. Vyšli sme až pred hotel a tam už čakalo viacero taxíkov. Harry otvoril na jednom dvere a opatrne ma posadil. Len čo som sa posunula, sadol si ku mne a zavrel dvere.
„Najprv odvezieme teba, takže povedz adresu,“ povedal. A tak som pomedzi smiech nadiktovala, kde bývam a snažila som sa upokojiť.
„Si blázon, vieš o tom?“
„Hovoria mi to,“ uškrnul sa.

39 komentárov:

  1. Škoda :( A ja som sa tak tešila na sex :D:D:D Ale inak úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D to by skoncil pribeh prilis skoro :D :D vdaka

      Odstrániť
    2. Počkám si :D:D Ale nie, nebudem úchylná :D za máličko :)

      Odstrániť
    3. :D :D hehe ... pockaj si no :D

      Odstrániť
  2. Ten ich twitcam na SR a ČR naživo určite nevidel nikto :D sa stavím :D :D teda ak to bolo v noci, čo sme my sladko spali... tak nezúfaj :D a časť ako inak bezchybná :) zbožňujem tvoje opisy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aaa...ta časť je bombová!!!...Prosím,daj dnes ešte jednu...alebo 8 :D ...aj 10 :D ...aaa!!..super časť!! :) ...btw noo chcela by som pozerať VMA,ak nezaspím,ty? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) planujem ale asi pojdem radsej skor spat a rano si privstanem .. ak to ide v LA o 8 tak u nas bude o 5 ale nie som si ista casmi no

      Odstrániť
  4. Ani ja som nevidela twitcam .. :D ale dnes som pozerala reprízu .. :) A teraz k časti .. Jednoducho DOKONALÁ. A najviac sa mi páči ako to naťahuješ. Nemám moc rada príbehy v ktorých spolu hneď začnú chodiť alebo sa spolu vyspia. Potom ma to prestane baviť. Takže ešte raz toto čo ty píšeš je čistá fantázia .. :) Len ma štve jedna vec že ako si už písala toto je posledná o 1D a ja ich tak milujem.. :D Inak ešte niečo pre tvoje potešenie.. :D Čítala som už asi 10 poviedok o 1D, ale nijaká sa mi nepáčila tak ako tvoja .. :! Postupne som ich povyraďovala a teraz čítam len túto .. :D a tú svoju ale tú len z povinnosti .. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) neskutocne si to cenim a vela to pre mna znamena :) a uvidime, mozno budem pisat dalej, pretoze dnes som zaucovala kamosku, ktora v mojej izbe uvidela plagaty a ze to kto su ti sexosi vsade ich vidim :D a tak ostala u mna o "par" hodiniek navyse a som jej ukazovala vsetky fotky a videa a vsetko som jej o nich vravela a i tak sme nedosli ani do polovice :D

      Odstrániť
  5. úúžasnééé :)) je to super :) úžasné :) perfektné :)prenádherné :) nádherné :) fantastické:) dokonalé :) bombové :) suprovéé :) :D:D:D:D je to proste dokonalá časť ako vždy :) veľmi sa teším na ďalšiu časť :) určite bude dokonalá ako vždy :) a ja nemám moc rada ked to naťahuješ ale kebyže si to nerobila tak ma to hned prestane baviť .. a práve preto je to tak dokonalé úžasné perfektné :) a budem sa znova opakovať:) takže tak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ani ja som nevidela ten twitcam ach :/ ja som sa tiež tešila a nič nebolo áách :D ale ďalšia úžastná časť len tak ďalej :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Užasne :) -ŇůFí :D skoro som zabudla, kedy bude dalšia? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mrs.CourtneyStyles6. septembra 2012 o 21:12

    Baby a neviete ci VMA bude aj na nasom Mtv? :D a twitcam som samozrejme....zmeskala :) milujem svoje stastie :D a cast je uuuplne bombova :) tiez nemam rada tie poviedky co sa po dvoch castiach spolu daju dokopi a ziju stastne az kym nezomreli :D ty to tak uplne uzasne natahujes :D este ani pri jednej tvojej poviedke sa mi nestalo ze by som uplne nedockavo necakala na novu cast :D
    P.S. dufam ze im to na VMA One Di vsetkym ukazu ale hlavne #voteonedirection :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto netusim .. ja sa spolieham na pocitac, lebo i tak asi nebudem v obyvacke buntosit rodicov nadranom :D a dakujem krasne, cenim si to :) samozrejme, ze to vsetkym ukazu :) a hlavne im to ukaze my, vsetkym haterom, ake sme silne, ked drzime spolu :D

      Odstrániť
    2. Mrs.CourtneyStyles7. septembra 2012 o 12:10

      dnes som zistila že vraj 14. to budú dávať na českom Mtv-čku (to je to čo má asi väčšina z nás :D ) ale ešte na jednom ale to si niesom istá či je to Dance alebo Rock to budú dávať dnes večer o 8 (ale to môže byť u nás aj o 2 ráno :D alebo o 9 večer lebo si niesom istá či to je celosvetové alebo len celo europske Mtv-čko :) )

      Odstrániť
    3. sakra ... ja nemam ani to blbe MTV!!!! bo oco myslel samozrejme len na seba a sestru, takze vybral sportove a rozpravkove programy :(

      Odstrániť
  9. Na akej stranke sa da pozriet online vma? Inak cast dobra ako vzdy ale to uz neni o com.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A prosila by som si aj priblizny cas ak vies..

      Odstrániť
    2. prave som to presvihla :/ viac nasvtavan ani nemozem byt :( :( :(

      Odstrániť
    3. Ja som mala budik s vibrovanim pod vankusom a nezobudilo ma to!!!

      Odstrániť
  10. tak tato časť nema chybu :DDD peckovááááá :P

    OdpovedaťOdstrániť
  11. je to krasne uzasne proste aaa :D krasny vztah maju medzi sebou som zvedava co tam vymyslis :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Můžu to říct jenom takhle.. Měla jsem úplně s prominutím na hovno den, bylo mi na nic, na všechno sem kašlala a jenom ležela v posteli a litovala bůhví čeho všeho... Jak jsem vzala do ruky notebook a jakmile jsem najela na tvoji stránku a přečetla si ty dvě nové části, co jsi dneska přidala, musela jsem se zasmát a absolutně mě to zklidnilo, což mi dost pomohlo:) Doopravdy zbožňuju tvoje příběhy:) Tahle i ta předchozí část je úžasná:) Těším se co vymyslíš dál:) Vážně píšeš úžasně:) A ta anglická jednodílovka je podle mě skvělý nápad.. Ráda bych zjistila, jak na tom s tou angličtinou vlastně jsem, jestli jsem schopná rozumět:) Ale jak vidím, tak většina je spíš jenom pro slovenštinu, tak asi nic nenaděláme:/:) No co, třeba jindy:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) som rada :) a co uz, mozno predsa len dam v anglictine ked sa rozhodnem :d alebo v oboch

      Odstrániť
  13. na tvojich príbehoch najviac milujem to "napätie",ktoré ma drží po celý čas, každú jednu časť, jednoducho sa nikdy nenudím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. úžasná časť.. vážne, prosím rýchlo ďalšiu.. už sa neviem dočkať.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. dokonalé :) kedy bude ďalšia? :))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. úplne perfektná čast :))

    OdpovedaťOdstrániť