O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 10. septembra 2012

Coincidence 31


Ocitli sme sa pred nejakým barom, kde čakalo aspoň tisíc ľudí. No chalani prišli dopredu a SBS-kár im otvoril prepážku. So Sofiou sme sa na seba prekvapene pozreli a bez slova sme kráčali za chalanmi dnu, kde sa to hemžilo ľudmi. Namierili  to priamo k stolu vzadu, kde bolo reservé. Posadali sme si do kruhového boxu a hneď k nám podišla obsluha.
„Sedemkrát Jacka Danielsa,“ zahlásil Harry a my so Sofiou sme naňho pozreli ako na blázna.
„Pozývam,“ usmial sa a ja som len pokrútila hlavou. Toto si s ním ešte vybavím. Pokým nám doniesli pitie, debata sa nezastavila.
„Odkiaľ sa s Harrym poznáš?“ pýtal sa ma Liam.
„Pravdupovediac, sa som sa spoznala s Hesom a nie Harrym,“ zasmiala som sa. „Našli sme sa na Omegle a potom sme si písali cez Skype. Až prednedávnom mi vlastne prezradil, že je Harry.“
„Takže ty si sa vydával za niekoho iného?“ čudoval sa Niall.
„Len som si zmenil meno,“ pokrčil plecami Harry. Ďalej sa ma pýtali odkiaľ som, čo študujem a podobné otázky. Takisto vyspovedali aj Sofiu, no medzičasom nám už doniesli whisky a my sme si pripili. Keď sme dopili, chcelo sa mi ísť tancovať, a tak som ich volala:
„Poďte na parket!“
„Nie, nie!“ „So mnou nepočítaj.“ „Ešte nie som dosť opitý.“ zneli ich odpovede. Tak som pozrela na Sofiu a aspoň v nej som našla parťáčku. Tak sme sa teda zdvihli a odkráčali sme do víru tanca.

Harry
„Je fakt zlatá,“ povedal Zayn, keď baby odišli tancovať.
„A navyše nie je crazy kvôli sláve,“ podotkol Niall.
„Áno, ja viem,“ usmial som sa. „A pritom je Directionerka.“
„A to ako sa ti podarilo ju skrotiť?“ zasmial sa Louis.
„Nekrotil som ju. Prijala to v pohode.“
„Tak to si natrafil konečne na normálne dievča. Tej sa drž!“ poznamenal Liam.
„Sme len kamaráti,“ odvetil som s úsmevom a zahľadel som sa na parket. Našiel som Sofiu, no okolo nej sa krútil nejaký otrasný chalan. Hneď mi zamrzol úsmev na tvári a zaliala ma žiarlivosť. Na chvíľu som sa začudoval, prečo, no na premýšľanie nebol čas. Postavil som sa, že tam idem.
„Kam si sa vybral?“ pýtali sa ma.
„Za nimi,“ znela moja odpoveď a už som si to mieril ľuďmi k nim. Vicky bola práve otočená chrbtom ku mne a ruky mala okolo krku toho chalana. Až mi navrela v krku hrča a ja som vedel, že niečo musím urobiť, lebo o chvíľu vybuchnem.
Podišiel som k nej zozadu a položil jej ruky na boky. Pritisol som sa k nej a začal som s ňou tancovať do rytmu. Prekvapene otočila hlavu, aby zistila, kto to je, a keď zbadala mňa, len sa usmiala a pustila toho chalana. Odmietnutý odišiel a ja som ju mal celú pre seba. Otočila sa ku mne tvárou a spoločne sme sa zvŕtali v rytme hudby.
„Zmenil si názor?“ usmiala sa.
„Tak nejak.“
„Kvôli tomu chalanovi?“ zaškerila sa. Presne ma odhadla.
„Ale nie, ale dnes predsa oslavujeme,“ zasmial som sa. Odrazu, neskutočne mi to pripomínalo romantický film, pustili slaďák. Nevedel som, čo robiť, no Vicky to vyriešila za mňa. Podišla ku mne bližšie a objala ma okolo krku. A tak som ju chytil okolo pása a spoločne sme tancovali na pomalú skladbu od Rihanny, California King Bed, takmer telo na telo. No bola medzi nami nepatrná medzierka.
Po chvíli si položila hlavu na moje plece a ja som mal opäť ten zvláštny, nepopísateľný pocit, ktorý som si nevedel vysvetliť. Čo sa to so mnou deje? pýtal som sa sám seba, no odpoveď nejako neprichádzala.
„Inak, tie šaty ti neskutočne pristanú,“ šepol som jej. Musel som to zo seba dostať. Odkedy som ju zbadal, všetky bunky mnou lomcovali. Bola neskutočne sexy a zvodná. Úzke šaty presne kopírovali jej dokonalé krivky, no neboli príliš výstredné. A to sa mi na nej tak páčilo. Vedela, čo spraviť, aby zaujala, no nepreháňala to zbytočne.
Zdvihla hlavu z môjho pleca a pozrela mi do očí.
„Ďakujem,“ usmiala sa. „Tebe to tiež sluší.“
Odpoveď som jej poslal formou môjho úsmevu a opätoval som jej upretý pohľad. Spaľoval mi všetky bunky a začínalo mi byť neskutočne horúco. Srdce mi začalo búšiť a mal som pocit, akoby mi videla až do duše. Do tela som dostal náhly impulz a pomaly som sa chystal priblížiť. No vtom...
„O môj bože!!! Harry Styles!!! Podpíšeš sa mi?“ ozval sa vedľa mňa piskot. Do kelu! Musela prísť práve teraz! zahrešil som v duchu a odtrhol som pohľad od Vickiných nádherných očí. Rýchlo som sa podpísal tomu dievčaťu na ruku a vrátil som sa späť k Vicky. No tá chvíľka už pominula.


Vicky
Vpíjal sa mi pohľadom do očí a moje srdce búšilo o preteky. Čakal som, čo spraví, keď som v tom začal pomaly nahýnať. Panebože! On sa ma chystá pobozkať?!?! panikárila som v duchu. No na druhej strane som si to strašne priala. Túžila som po tom ako smädný po vode. No odrazu sa vedľa nás ozval dievčenský piskot:
„O môj bože!!! Harry Styles!!! Podpíšeš sa mi?“
Harry nedobrovoľne pozrel na ňu a podpísal sa jej na ruku. Potom sa opäť vrátil ku mne, no tá krásna chvíľka už pominula. Bohužiaľ.
„Poďme k ostatným,“ navrhla som. On len prikývol a spoločne sme kráčali späť k stolom. Sadli sme si vedľa Sofie a Harry zahlásil:
„Musíme vypadnúť!“
„Čože? Prečo?“ čudovala sa Sofia.
„Práve si odo mňa pýtala autogram jedna fanúšička, takže je to práve s najväčšou pravdepodobnosťou na Twitteri a o pár minút budú pred klubom stáť desiatky dievčat a novinári.
„Nepreháňaj to zase!“ zasmiala sa povrchne. Vrhla som na ňu škaredý pohľad. Prečo sa tak správa?
„Pokojne tu zostaňte, no my musíme ísť,“ ozval sa Louis a chalani už vstávali.
„Idem s vami!“ zahlásila som a na Harryho tvári sa rozlial radostný úsmev.
„To nemyslíš vážne!“ skríkla Sofia žiarlivo. „Ty dáš chalanovi, ktorého poznáš chvíľu, prednosť pred svojou najlepšou kamarátkou?“
Toto ma už nahnevalo. Ráno sa na mňa urazila oprávnene, pretože som jej zatajila Harryho, no mne nikto nebude vyrábať žiarlivostné scény a už vonkoncom nie kamarátka.
„Sofia! Tak po prvé, Harry je tiež môj najlepší kamarát aj keď sa poznáme krátko. Po druhé, on nás sem vlastne pozval, tak je logické, že idem s ním. A po tretie, nikto ti nebráni ísť s nami, no pokiaľ sa máš správať takto a slovne na nich útočiť, asi by si mala radšej ostať tu,“ povedala som skleslo. Trápilo ma, ako sa k nim správa a pritom je nič neurobili.
„Ako myslíš! Ostávam tu!“ povedala trucovito a ja som sa na ňu len smutne pozrela.
„Fajn,“ odvetila som a podišla som k chalanom. „Prepáčte, už môžeme ísť.“
Harry ma objal okolo pliec a upokojujúco ma stisol. Hodila som naňho vďačný pohľad a premýšľala som o Sofiinom správaní. Prečo bola teraz taká hnusná. Veď celý večer bol super, tak čo sa stalo? No zmierila som sa s tým, že to tak skoro nezistím.

29 komentárov:

  1. Prečo si to musela prerušiť ?? Ja som sa už tak tešila :DDD Skvelá časť :D Teším sa na ďalšiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ááá úžastná časť :) škoda že sa nepobozkali :D rýýchle ďalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja nestííham číítať :D... ale úžasné to je ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je to uzasne krasa :D preco sa Sofia tak spravala?:O a boze skoro bola pusa arg :D ale krasa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak bude dalsia nasaker ako hovoris uhhh mam sa na co tesit ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ťaaa :)) neskutočne super :) teším sa na ďalšiu :)) a LEN TAK ĎALEJ ! :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  7. úžas:) teším na ďaľšiu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kráásna časť :) teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. proste úžas ! teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mrs.CourtneyStyles11. septembra 2012 o 17:47

    Takze dalsia bude masaker? :) tak ryyyyychlo ryyyyychlo pridaj :D dnes rano som sem len tak isla ze ci nebude nova a samozrejme bols :D som skoro zmeskala bus lebo som si ju musela docitat :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D no neviem ci priamo masaker ale mne sa velmi paci :D

      Odstrániť
  11. nádherné to je! teším sa na ďalšiu (dúfam, že bude čo najskôr) :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Píše naozaj nádherne, tak svojsky a originálne. Wow, fakt niečo úžasné. Už dlhú dobu tu chodím a čítam tvoje poviedky a vždy sú super. Aj ja sem-tam niečo napíšem, mám aj blog a tiež píšem poviedky s chalanmi...no ale oprosti tvojim sú tie moje len amatérske pokusy. Chcela by som sa ťa ešte opýtať, či chodíš na nejaké kurzy písania, a či čítaš veľa kníh :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) a nie, nechodím na žiadne kurzy, ani som nevedela, že niečo také existuje, ale keď som chodila na základnú alebo do prvých dvoch ročníkov na strednú, tak som strašne veľa čítala :) celú knižnicu mestskú aj dvakrát :D ale teraz už na to nemám toľko času

      Odstrániť
    2. no presne myslela som, že jedno z toho na teba platí. Fakt to vidno, že veľa čítaš. Tak a už len si musíš nájsť nejaký čas, napísať knihu a si slávna ako 1D :D :D :D

      Odstrániť
    3. :D :D no len ten cas :D keby ho bolo aspon o trosku viac :)

      Odstrániť