O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 11. septembra 2012

Coincidence 32


Táto časť sa mi veľmi páči, tak som zvedavá, ako sa bude páčiť vám :)


Mlčky som kráčala k autu s chalanmi a posadila som sa na zadné sedadlo Louisovi na kolená, aby nemusel ísť nikto do kufra. No vôbec nič som okolo seba nevnímala. Hnevalo ma, ako sa Sofia správala a priala som si, aby bolo všetko v poriadku. No nebolo. Opäť sme sa pohádali, čo sa nám za celé roky nestalo, no tentoraz sa jej ja ospravedlňovať nebudem.
Odrazu ma hodilo dopredu, ako Harry prudko zastavil.
„Prepáčte, prepáčte,“ ospravedlňoval sa.
„V pohode,“ odvetili sme my ostatní a všetci začali vystupovať. Porozhliadla som sa po okolí no vôbec som netušila, kde to sme.
„Vitaj u nás,“ povedal Harry s úsmevom, akoby mi čítal myšlienky. Odkedy sme sa spoznali, mala som neustále pocit, že mi vidí až do duše. Presne vie, na čo myslím.
„Tu bývate?“ vypleštila som oči na ten obrovský dom.
„No áno,“ pokrčil plecami Harry a za ruku ma ťahal dovnútra. Ostatní na nás nečakali a už dávno si hoveli v pohodlí gauča. „Cíť sa tu ako doma.“
„Vďaka,“ usmiala som sa a sadla som si do kresla. „Čo teraz?“ spýtala som sa chalanov, zatiaľ čo Harry niekam zmizol.
„Oslava pokračuje!“ prišiel Harry a položil na stolík fľašu vodky.
„No vieš, nerada by som došla domov opitá. Predsa len tam žijú Sofiini rodičia,“ poznamenala som váhavo.
„Môžeš prespať tu,“ povedal Harry. Vždy mal nejaké riešenie.
„Tak teda dobre,“ prikývla som. Harry každému nalial a domáca párty sa začala. Ako z fľaše ubúdalo, boli sme v čoraz väčšej nálade a vymýšľali sme hlúposti.
„Zahrajme si Strip Poker!“ navrhol zrazu Zayn.
„Áno!“ súhlasili s nadšením chalani.
„To nie je fér! Ja som tu jediné dievča a navyše mám na sebe len šaty!“ protestovala som.
„Budeš mať bonus! Tri kolá sa nemusíš vyzliekať ale vyberieš niekoho iného, môže byť?“ navrhol Louis.
Uvažovala som nad tým, no predsa len som bola ovplyvnená alkoholom a tak som súhlasila.
„Ale musíte mi to vysvetliť, lebo poznám len obyčajný poker,“ ozvala som sa.
„Je to jednoduché. Hrá sa to rovnako, len keď už nebudeš mať čipy, môžeš si vziať ďalšie výmenou na kus oblečenia.“
„Tak fajn, ale len po spodné prádlo!“ trvala som na tom až kým všetci nesúhlasili. Na Harryho tvári som zbadala sklamaný výraz, no len čo Zayn doniesol karty a čipy, hneď sa mu rozjasnila tvár. Ja som si na seba ešte hodila sako, ktoré som mala prehodené cez gauč, aby som toho mala na sebe viac a mohli sme začať.
Zayn rozdával karty a každý sa snažil vyhrať alebo oblafnúť ostatných. Nakoniec prišiel prvý o čipy práve Zayn a dal si dole tričko. Mysľou mi behali všetky tie reakcie fanúšičiek, keby toto videli. A to je len začiatok.
Pokračovalo sa ďalej a postupne sa vyzliekali – Harry, ja, Louis, Harry, Niall, Zayn, ja, Liam, Louis, Zayn, Harry, Liam, ja a Niall. Chalani mali výhody ponožiek, no brali sa ako jeden kus odevu, takže tie šli u nich aké prvé. Ja som si prvýkrát dala dole sako a potom som využila môj bonus a prinútila som Zayna, aby sa vyzliekol, no keďže bol už len v boxerkách, vypadol z hry. Taktiež som ho využila aj na Liama a Nialla, no tím ešte spodky ostali. Louis sa vyradil sám, keďže on ponožky nemal a tak sme ostali v hre ja, Harry, Niall a Liam. 
Pokračovali sme, až vypadol Liam a po ňom si zobliekol Harry nohavice. Ja som mala očividne začiatočnícke šťastie, pretože som ešte stále bola v šatách. No moja radosť netrvala dlho a musela som si ich po nasledujúcej prehre vyzliecť. A tak sme ostali všetci v spodnom prádle a hralo sa už len, kto vydrží až do konca. Ďalší vypadol Niall a s Harrym sme hrali o víťazstvo. No skôr, než nám Zayn rozdal karty, navrhla som:
„A čo tak nejaká stávka, aby to bolo zábavnejšie,“ uškrnula som sa.
„Ja som za. Aký máš návrh?“ vyzvedal Harry.
„Ak vyhrám, prejdeš sa na jednej z našich prehliadok v dámskych šatách a nalíčený,“ zasmiala som sa.
„A povolia mi to?“
„Iste, vybavím to.“
„Platí, no ak vyhrám ja, budeš sa o nás týždeň starať. Žehliť, prať, variť a tak.“
„Deal!“ prikývla som a potriasla som mu rukou. Zayn nám rozdal karty a my sme si stavili. Prišli mi dve esá. Vnútri som sa nesmierne potešila a už som si myslela, že mám vyhraté s takými skvelými kartami. No navonok som na sebe nedala nič vedieť a nasadila som poker face.
Zayn začal vykladať karty. Piková 8, kárové A, pikové 4. Juchú, už mám trojicu, pomyslela som si. Nemá proti mne šancu. A tak som zvýšila. Harry dohodil a Zayn vyložil ďalšiu kartu. Srdcová 8. O môj bože! Mám fullhouse! Ak doteraz nemal šancu, tak teraz ju nemá už vonkoncom, radovala som sa. Samozrejme, opäť som zvýšila a Harry, na moje prekvapenie, opäť doložil. Posledná karta bola piková 7. Už som sa ani nepozerala na zvyšok, videla som len môj skvelý fullhouse a vložila som všetko.
„All-in,“ povedala som s kamenným výrazom a Harry sa na mňa prekvapene pozrel. Chvíľu váhal, no potom sa pousmial a vložil všetko aj on. Toto prekvapilo mňa, no v podstate mi to bolo jedno. Aj tak vyhrám a aspoň už bude koniec.
Otočila som svoje karty a s víťazoslávnym úškrnom som sa nahla za čipmi. No zastavila ma Harryho ruka a aj on vyložil svoje karty. Piková 5 a 6. No to snáď nie je možné!!! Nie, nie, nie!!! kričala som v duchu a na tvári sa mi objavil prekvapený výraz. Mal straight flush, čiže postupku vo farbe. Porazil ma! On ma porazil! uvedomila som si. Harry si vzal k sebe všetky žetóny a uškrnul sa:
„Tak, Vicky. Vstávame približne o 9, tak aby boli nachystané raňajky.“
„Tu sú kľúče,“ pridal sa k nemu Louis a hodil mi zväzok kľúčov. Všetci sa vyškierali, akoby vyhrali jackpot.
„A nezabudni, že mám veľký apetít,“ pousmial sa Niall a pohladil si brucho.
„Iste,“ odvetila som krátko a obliekla si šaty. Do vrecka na saku som hodila kľúče a chystala som sa na odchod.
„Veď som ti vravel, že dnes spíš tu,“ zastavil ma Harry. „Poď, ukážem ti izbu,“ chytil ma za ruku a ťahal ma k schodom. Mlčky som za ním kráčala, ešte stále nezmierená z prehrou. Pred mesiacom by som sa aj dobrovoľne podujala, že im budem variť a slúžiť, no tentoraz utrpelo moje sebavedomie a neskutočne ma to škrelo.
„Nech sa páči,“ otvoril Harry dvere a vošli sme dnu.
„Vďaka,“ odvetila som krátko a sadla som si na posteľ. Harry si všimol, že so mnou niečo je a tak si prisadol.
„Hneváš sa?“ opýtal sa ma starostlivo.
„Ale nie,“ usmiala som sa. „Len som si bola tak istá svojím víťazstvom, že mi to chvíľu trvá, kým sa zmierim s prehrou.“
„Nemusíš nám slúžiť týždeň. Presvedčím chalanov, aby ti to odpustili.“
„Nie. Ja stávky plním. Prehrala som, a tak vám budem týždeň slúžiť. Len keď budem mať prehliadku alebo fotenie, budete ma musieť ospravedlniť.“
„Ale iste,“ usmial sa Harry. „Ale je tu aspoň nejaké plus.“
„A to?“ nechápala som.
„Týždeň sa odo mňa ani nepohneš,“ zasmial sa a ja som sa pridala k nemu.
„Aby som ti potom nezačala liezť na nervy.“
„Ty nikdy,“ usmial sa a brnkol mi po nose. „Dobrú noc,“ postavil sa a šiel k dverám.
„Dobrú,“ odvetila som a dvere za ním sa zavreli. Ľahla som si do postele a aj keď som ešte nechcela ísť spať, únava ma skolila a ja som upadla do ríše snov. 

28 komentárov:

  1. super časť:) nech je čo najskôr ďaľšia:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekne to naťahuješ :D ale táto časť je vážne úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasnééé ako vždy... A kedy sa dajú dokopy? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Božeee, aký romantik :D úžasné to je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lauri, bože ty tak nádherne píšeš!! Si veľmi talentovaná :DDD Teším sa na ďalšiu :DDDD Dúfam, že bude čo najskôr :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. no tak toto je bombová časť :DDDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mrs.CourtneyStyles11. septembra 2012 o 19:39

    Jeejda aky zlaty :D takze zrejme sa za tento tyzden nieco stane :DD juchuchuuu (prepac fangirling moment) :D dufam ze rychlo pridas new cast :) tato bola fakt skvela :D a konecne som ju nemusela citat rano asi 2 minuty pred odchodom :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Haha presne si to viem prestaviť :D.. Tak to som zvedavá, ako bude prebiehať ten týždeň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. prosííím ďalšiu!! nezaspím bez toho!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ďalšiuuu prosiim ..pekne prosiiim :) .. užasné to je! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. no pani to uzasne :D chuda ale chuda :D ale mam pocit ze sa nieco stane a som zvedava ako sa to vyriesi so Sofiou tesim sa na dalsiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jéééj, ta je vážně pěkná:D Má se ti proč líbit:P Mně se taky líbí:D A taky sem zvědavá, co bylo se Soff a co se stane ten týden:D:P Nemůžu se dočkat další:D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vadí mi to Sofiino správanie... :( Dúfam, že nežiarli na Vicky a jej oprávnené šťastie. :/
    A, samozrejme, teším sa na ďalšiu časť. :)
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť
  14. wohouuuuu :))) :DD neskutočnéé :) ja ťa zbožnujem :)) a LEN TAK ĎALEJ :))

    OdpovedaťOdstrániť