O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 13. septembra 2012

Coincidence 35


Viem, že som teraz občas dávala časti ako na bežiacom páse, no neviem, ako to bude ďalej, pretože už to začína a už teraz neviem, ako stihnem robiť všetky tie domáce a projekty a popritom sa učiť. Takže uvidíme, či vôbec budem stíhať tak často písať a pridávať časti :) no zatiaľ ešte mám v zásobe, tak ... hope u'll like it ;)


Ďalší týždeň som mala pár fotení, na ktoré šiel Harry so mnou. Jedno bolo v štúdiu a zvyšné vonku. Takto sa o nás dozvedela už aj El a väčšinu času sa už Harry neskrýval, čiže sa to rozkríklo po internete. V novinách sa objavili prvé články o neznámom dievčati po boku Stylesa, no keďže sme sa spolu len kamarátili, nemali žiadne fotky, ktoré by potvrdili nejaký vzťah.
Na Facebook-u som mala tisíce nových žiadostí a na Twitter som už radšej ani nechodila, pretože som sa nechcela dostať do depresie kvôli nejakým hlúpym haterom. Stala sa z nás nerozlučná dvojica – najlepší kamaráti. Špekulovalo sa aj o tom, že by sme premohli aj Larryho Stylinsona. Louis sa tým veľmi nezaoberal, pretože trávil čas s El a takisto sme sa už nehádali ani so Sofiou, ktorá bola s Mattom. Všetko sa vyvinulo nadmieru dobre.
Jeden večer sme sedeli s Harrym v mojej izbe a ja som si lakovala nechty francúzskou manikúrou. Harry si prezeral moje fotky na skrinke a takisto aj ten jeden fotoalbum, čo som si doniesla zo sebou. Bola som tam ja od mala aj s rodičmi a sestrou. Bolo tam zaznamenaných necelých 19 rokov. Vlastne zajtra už celých.
28. júna som mala narodeniny. 19 rokov. Už zajtra. Neskutočne som sa tešila, aj keď neviem prečo. Nikto okrem Sofie tu o nich nevedel a chcela som, aby to tak aj ostalo. Sofia mala pre mňa pripravené nejaké prekvapenie, tak som zvedavá.
„Tu si neskutočne zlatá,“ poznamenal Harry a ukázal mi fotku, kde som mala 6 rokov a práve som šla prvé deň do školy. Len som sa pousmiala a vrátila som sa k manikúre. „Bola si čarovné dieťa.“
„Ale čo, a už nie som,“ našpúlila som pery do zrkadla, kde bol v odraze aj Harry.
„Nie, už nie si,“ zasmial sa, na čo som sa odula. „Už nie si čarovné dieťa ale zvodná sexica,“ povedal a podišiel ku mne odrazu. Sklonil sa mi ku krku a kusol ma.
„Harry!“ skríkla som so smiechom a odtiahla som sa.
„Prepáč, neodolal som,“ zaškeril sa.
„Môžem aj škrabať, takže pozor na mňa,“ zasmiala som a škrabla som nechtami do vzduchu ako mačka.
„Ja sa ťa nebojím.“
„Mal by si sa,“ povedala som vážne a postavila som sa oproti nemu. Stála som od neho len pár centimetrov a hrude sa nám takmer dotýkali. „Viem byť aj zlá,“ riekla som a prešla mu nechtami po hrudi.
„Neprovokuj,“ precedil Harry pomedzi zuby a vpíjal sa do mňa pohľadom.
„Donútiš ma?“ povedala som s provokačným úsmevom.
„Nejaký spôsob nájdem,“ zaškeril sa a pritiahol si ma bližšie. Telá sa nám už dotýkali a nebol medzi nimi žiaden priestor. Pozerala som mu do očí a premýšľala som o tejto situácii, keď niekto odrazu otvoril dvere na mojej izbe a vošiel dnu.
„Ou, prepáčte,“ zvolala Sofia, keď nás zbadala.
V momente sme sa od seba odtrhli a ja som sa na ňu usmiala.
„To je v pohode. Čo si potrebovala?“
„Ja len že idem do obchodu, či niečo nechceš.“
„Vezmi mi dve jablkové výživy a jahodové jogurty, vďaka.“
„Iste, tak sa bavte,“ zasmiala sa a vrhla významný pohľad na Harryho.
Ja som sa len pousmiala a radšej som to nekomentovala. Predsa len, situácia, pri ktorej nás zastihla by sa dala rovnať s mileneckou a nie priateľskou. Harry sa zasmial a hodil sa na posteľ. Ľahol si na chrbát a hlavu zaklonil dozadu. Podišla som nad neho a vlasmi som ho šteklila na tvári.
„Baví ťa to?“ zamrmlal Harry.
„Keď vidím tvoj výraz tak áno,“ zasmiala som sa a odišla som preč.
„Poďme niekam,“ navrhol Harry.
„Okey, len sa prezlečiem.“
„A načo?“ začudoval sa.
„To mám ísť von v teplákoch?“
„No a?“
„Ja viem, že tebe by to asi nevadilo a Louis šiel tiež na letisko v pyžame, ale ja by som sa cítila dosť divne,“ odvetila som a otvorila skriňu. Vybrala som si pásikavé modro-biele tričko a modré vysoké kraťasy. K tomu som vytiahla modré Vansy a čiapku NY a začala som sa prezliekať.
Keď som si však dala dole tričko, zachytila som Harryho prekvapený pohľad.
„No čo, veď si ma už videl v spodnom prádle,“ pokrčila som plecami a prezliekala sa ďalej. V duchu som sa musela pousmiať, že sám Harry Styles bol zmätený z toho, že sa pred ním dievča začalo vyzliekať. Keď som bola prezlečená, vložila som si pár vecí do malej bielej kabelky cez plece a postavila som sa k dverám.
„Môžeme ísť,“ usmiala som sa.
Harry bez slova vstal a spoločne sme vyšli von. Tam sme nasadli do Harryho nového auta, ktoré som dnes videla prvýkrát a vyrazili sme bohviekam.
„Harry? A kam to ideme?“
„Do lunaparku,“ zahlásil.
„Čože?“ zvýskla som prestrašene. „Zbláznil si sa? Zastav, nikam nejdem!“
„Ty sa bojíš kolotočov?“ zasmial sa Harry.
„To nie je na smiech. Vieš, čo všetko sa môže stať?“
„Upokoj sa. Keď, tak pôjdeme len na tie malé, dobre?“
„Fajn,“ súhlasila som a schúlila som sa na sedadle. Už len myšlienka na nadchádzajúce minúty ma desila. Ako malá som síce na kolotočoch bola, no odkedy som v televízií videla nešťastnú nehodu, ako sa pokazilo ruské koleso a odtrhla sa jedna časť, čiže kabínka visela nabok, už som sa ku kolotočom nepriblížila ani na kilometer.
No dnes budem očividne prekonávať svoj strach. Harry je neoblomný a čo si vezme do hlavy, to spraví, takže by nemalo absolútne žiaden význam ho presviedčať o opaku. Len čo sa predo mnou objavili prvé náznaky, chytila ma panika a ja som sa ledva udržala, aby som neprinútila Harryho zastaviť auto a otočiť to. Neskutočne som sa bála. Keď sme zaparkovali a šli kúpiť lístky, v očiach som mala hrôzu a Harryho ruku som mliaždila. Čudujem sa mu, že ani nepípol.
S lístkami v rukách sme vošli dnu a Harry ma viedol k tým najjednoduchším kolotočom pre malé deti.
„Chceš si to vyskúšať najprv tu?“ opýtal sa starostlivo, keď sme zastavili pri tom otáčavom čude s koňmi. Ako malá som vždy túžila zviesť sa na ňom, no na Slovensku to nikdy nebolo. A teraz som bola príliš stará. Ale ...
„Len ak pôjdeš aj ty,“ odvetila som, a tak sme sa postavili do radu k ostatným deťom. Keď kolotoč zastavil a my sme mohli nasadnúť, vybrali sme si kone hneď pri sebe a celý čas som držala Harryho za ruku. Dokonca ani pri tam primitívnom stroji som sa nedokázala zbaviť svojho strachu. No ako sa kolotoč pomaly rozhýbal, strach zo mňa opadával a ku koncu som sa už len usmievala a dokázala som aj pustiť Harryho. 

30 komentárov:

  1. NÁDHERA!! krásne píšeš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. strašne krásne to je ;) som zvedavá, kedy sa už konečne dajú dokopy ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wohoou :) neskutočne krásne :) také že romantikuuuš :)) :D LEN TAK ĎALEJ :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. toto je neuveriteľné! dievča ty máš taký talent!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vysvetlíš mi, ako dokážeš tak nádherne písať? Je to až neuveriteľné. Čítala som tak veľa príbehov, no keď sa skočil jeden potom som tam už nechodila. Ani neviem prečo som to tak robila. Asi preto, že už mi to neprišlo tak skvelé. Snažili sa písať o niečom inom, no ja som tam nachádzala rovnaké situácie. No u teba to tak nie je. Viem úplne presne kedy som začala čítať tvoje príbehy. Vlastne dátum neviem, no bolo to, keď si pridala 21. časť Always and Forever. Za jeden deň som mala všetko prečítané a od tej chvíle som každý deň kontrovala tvoj blog či nepribudla nová časť. A tak to robím doteraz. No až na to, že mi to vyskakuje stále, keď sa prihlásim na blogger.. :D
    Proste tvoje príbehy sú úžasné. Niekedy sa prichytím, že namiesto môjho príbehu rozmýšľam nad tým tvojim. Už som ti niekedy písala, že si môj vzor v písaní? Ak nie, teraz to už vieš :)
    Neviem sa dočkať novej časti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) som rada, ze sa ti pacia aj ostatne pribehy a ze som vzorom to ma dojalo :) dakujem krasne, je to pre mna pocta :)

      Odstrániť
  6. :DDD úžasna ako vždy :) len nedokažem pochopiť kde berieš tie nápady? :DDD ty musis asi citat strasne vela romantickych knih :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :D uz ani nie ... ale niekedy som celkovo vela citala :D

      Odstrániť
  7. úžas . :) ak vždy ... :) AKO SOm už raz písala neuveritelne sa mi páči ako to naťahuješ .. :P len tak dalej . :D Sašena

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jééj, paráda :).. aj ja by som chcela mať takého kamoša ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nádherné (:......a ešte som sa chcela spýtať či by sme sa navzájom nepridali na spriatelené blogy, Dakujem.
    http://1dbutterfly.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Preboha :O ono to je straašne super!:) take napinave :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. krasna tesim sa n dals a to laskovanie medzi nimi je eňo ňuňo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Presne tak, súhlasím s Crazy Girl, aj ja chcem takého kamaráta! :D To by mi bolo sveta žiť... :)
    Ale späť do reality! :D Úžasná časť, páči sa mi, že to nie je také hrr-hrr. :D V niektorých poviedkach si už v druhej časti vyznávajú lásku a toto je už 35 a ešte stále nič. :) Ale to sexuálne napätie medzi nimi...tak to by sa dalo aj krájať!! :D :D Ja už len čakám, kedy po sebe skočia. ;D Takže super. ♥
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Je to super :-) A to je ten kolotoc z Lignana ze ? :-D Aj ja som na nom bola :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. netusim ci to je z lignana :D len z googlu som stiahla :D a vdaka

      Odstrániť
  14. Krásne a krásne píšeš :-)

    OdpovedaťOdstrániť