O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 20. septembra 2012

Coincidence 40

OOOOO MOOOJ BOOOZEEEEE!!!!!!! konečne som počula Live While We're Young !!!! nemam ani slov, užasné prekrásne a ešte ten klip k tomu!!!!! bože moooj!!! ♥ umieraaaaaaam :) nadherna piesen, uzasný text, perfektné video, dokonalý chlapci ♥ každý tam mal svoj kúsok sóla, čo je na tom najlepšie, aj keď tie Harryho a Louisove boli len pár slov, ale aj tak ♥ milujeeeeem iiiiiiiiiiich ♥



One Direction - Live While We're Young



No a keďže mám zaracha zrušené za dobré chovanie, pridávam k aj novú časť :)


Len čo som sa ocitla vnútri, oprela som sa o dvere a predychávala som to. Pomaly mi vlastne dochádzalo, čo sa práve udialo. Moje želania sa splnili! Harry ma pobozkal a povedal mi, že ma ľúbi! Ešte stále som tomu nemohla uveriť. Bolo to ako sen len s tým rozdielom, že to vlastne bola skutočnosť. Chodím s Harrym! Unbelievable!
Keď som ako tak dostala cit do nôh, že som mohla chodiť, vyšla som na poschodie do svojej izby. Dom bol opäť prázdny, takže som mohla nerušene prežívať posledné minúty ešte raz, hoc len v mysli. Ako mám teraz zaspať? pýtala som sa samej seba, no spánok bol to najmenej, čo ma trápilo.
Hoc som Harryho milovala celým svojím srdcom a radosť z nášho vzťahu bola neskutočná, predsa len tam boli pochybnosti. Ako povedal Harry – naše priateľstvo. Síce sa teraz akoby znásobilo, no nie všetko trvá večne a ak sa raz rozídeme, tak ... Nie, nemysli na to! Ste spolu,. šťastní, a len na tom záleží, okríklo ma moje vnútorné ja. Radšej som ho počúvla a už som sa tým nezaoberala.
Snažila som sa zaspať, no ako som už predtým zmienila, nedokázala som to. A tak som sa len usmievala sama pre seba a v mysli som si to celé znovu a znovu opakovala.

Harry
Áno! Áno! Áno! tešil  som sa ako malý chlapec z hračky. Neverím, že som to urobil a dopadlo to takto výborne. Čím som si to zaslúžil? Čím som si JU zaslúžil? Bola dokonalá. Mala všetko! A ja som bol ten najšťastnejší človek na zemi, že miluje práve mňa.
Kráčal som po chodníku a pískal som si. Moju náladu nemohlo nič pokaziť. Ani hurikán, ani novinári, dokonca ani keby sa tu znenazdania zjavila Celeste, nedajbože. Ten pocit, ktorý som prežíval vo chvíli, keď mi povedala, že ma ľúbi, bol neopísateľný. Cítil som sa nie ako najšťastnejší človek na zemi, ale ako najšťastnejší človek v celom vesmíre a ešte ďalej.
S myšlienkami pri nej a na naše posledné momenty som dorazil domov. Pešo, ani neviem ako. Zrazu som len otváral dvere na izbe a prešťastný som sa hodil na posteľ. A ako inak som nemohol zaspať.
Mal som chuť to vykričať celému svetu, a tak som aj spravil. Prihlásil som sa na Twitter a napísal som: ´You own my heart @VickySanchez ´ .  Potom som jej ešte napísal takú istú SMS a ľahol som si do postele. Celý nedočkavý zajtrajšieho dňa som sa prinútil zaspať a ponoriť sa do ríše nádherných snov, ktoré však nemohli premôcť tú stokrát krajšiu realitu.

Vicky
Vstala som s úsmevom na tvári, aj keď som ani netušila, ako a kedy som zaspala. Vedľa mňa ležal mobil, na ktorom svietila prijatá správa. Otvorila som ju a čítala som: ´You own my heart  ♥ - H, xx´. Úsmev na mojej tvári sa niekoľkonásobne zväčšil a moja skvelá  nálada presahovala medze.
Prešťastná som vstala z postele a zišla som do kuchyne. Rozhodla som sa vykričať celému svetu, aká som šťastná a zaľúbená, teda aspoň tomuto domu, a vybrala som srdcovú formu na wafle. S úsmev a myšlienkami pri Harrym som sa ponorila do varenia a ani som nepostrehla, kedy prišla Sofia. Až keď som sa otočila k stolu, že naservírujem raňajky, zbadala som ju, ako sa na mňa s úsmevom díva.
„Och, ahoj,“ pozdravila som ju srdečne a prekvapene zároveň . „Nepostrehla som, kedy si prišla.“
„To som si všimla,“ zasmiala sa. „Tak aký bol večer?“
„Výborný,“ usmiala som sa a do líc sa mi nahrnula červeň. Položila som pred ňu tanier a prisadla som si .
„Tak to vidím. Svietiš ako slniečko, spievaš si pri varení a navyše si si zabudla svoje obľúbené papučky.“
Z údivom som sa pozrela na svoje bosé nohy a zasmiala som sa. Mala pravdu. „Naozaj som spievala?“
„Uhm,“ prikývla s úsmevom. „Tak to vyklop!“
„Sme spolu,“ povedala som šťastne.
„Ty a Harry?“ vypleštila oči Sofia. „Ako, kedy, hovor!“
„Včera sme sa po oslave boli ešte prejsť. Začalo pršať a my sme sa rozbehli k domu, no na polceste som chytila záchvat smiechu a museli sme zastať. Vtedy ma znenazdania nežne pobozkal, potom ešte raz vášnivejšie, a potom sa ospravedlňoval,“ zasnívala som sa.
„Ospravedlňoval sa?“
„Myslel si, že tým zničí naše priateľstvo, no vyznali sme si navzájom city a dali sa dokopy. Potom ma znovu bozkával, plný lásky a vášne a ... bolo to dokonalé,“ usmiala som sa.
„Oooch, to je ako z romantického filmu,“ vzdychla si Sofia.
„Všakže,“ prikývla som. „Dnes má po mňa prísť pred obedom a chceme to oznámiť aj chalanom.“
„Bože, budete spolu takí zlatí. Pasujete k sebe,“ usmiala sa na mňa.
„Ďakujem. Najdôležitejšie je, že ho neskutočne ľúbim a aj on mňa. Celú noc som nemohla spať,“ zasmiala som sa.
„Ach, ty zaľúbenec. Tak vám to prajem. Aj keď som ich spočiatku nemala rada, zdá sa, že som zmenila názor.“
„To som rada,“ usmiala som sa a konečne som sa pustila do jedenia. Potom sme ešte preberali jej vzťah s Mattom, kde bola včera, keď tak rýchlo zmizla a iné veci. Už sme dávno dojedli, no debata nie a nie skončiť. Napokon som predsa len vstala a umyla som za sebou riad. Práve som ho utierala a odkladala do skriniek, zazvonil zvonček a dole zbehla Sofia otvoriť.
„Ach, to si ty!“ počula som jej sklamaný hlas, no netušila som, kto tam je. Naďalej som sa venovala utieraniu tanierov, keď som odrazu pocítila dotyk niečích rúk na mojom páse a ľudský dych na krku.
„Ahoj, láska,“ ozvalo sa spoza mňa.
„Ahoj, čo ty tu tak skoro,“ usmiala som sa a otočila som sa k nemu. Obtočila som si ruky okolo jeho krku a on sa pritlačil bližšie ku mne.
„Chýbala si mi a nemohol som sa ťa dočkať, tak som prišiel skôr,“ šepol a krátko ma pobozkal. „Nebodaj mám odísť?“ zasmial sa.
„Sa opováž,“ usmiala som sa naňho a opäť som ho vášnivo pobozkala.
„Ehm, ehm. Nenechajte sa rušiť. Ja si len vezmem muffiny,“ ozvalo sa z dverí a ja som sa odtiahla od Harryho. Vysmiata Sofia prešla okolo nás a vzala si celý pekáč. Pri dverách sa ešte otočila a ukázala mi zdvihnuté palce. Ja som sa len zasmiala a opäť som sa pozrela na Harryho.
„Musím to dokončiť,“ šepla som pomedzi bozky, ktorými ma zasypával.
„Ehm,“ dostal zo seba, no s bozkami neprestal.
„Harry,“ zasmiala som sa. „Nemôžem utierať riad, keď ma držíš a bozkávaš.“
„Ale potom si celá moja,“ zamračil sa a neochotne ma pustil.
So smiechom som sa opäť pustila do riadu a popritom som počúvala, ako včera Harry nemohol spať. Priznala som sa, že ja tiež a keď som doumývala riad, chytila som ho za ruku a ťahala som ho do izby.
„Kedy ideme k vám?“ spýtala som sa ho.
„Najprv skočíme na obed do nejakej reštaurácie a potom pôjdeme k nám,“ odvetil sa sadol si na posteľ. Ja som len podišla k nemu a dívala som sa mu do očí. On mi chytil obe ruky a znenazdania ma stiahol na seba dozadu.
„Waaa,“ skríkla som so smiechom, keď som naňho padala. „Ty si blázon!“
„Do teba,“ usmial sa a opäť si privlastnil moje pery. „Konečne si moja a môžem sa ťa dotýkať a bozkávať ťa a všetko to, čo som nemohol, kým sme boli len priatelia.“
„Detto,“ usmiala som sa. Harry sa pretočil na mňa a jemne ma priľahol. Ukradol si moje ústa a zasypával ich miliónmi bozkov. Okrem nich aj líca, nos, bradu, čelo, oči a všetko, kam dosiahol. Samozrejme, že sa nevyhol krku, a keď zistil, čo mi to spôsobuje, ostal pri ňom. Mnou prechádzali vlny slasti, ako ma bozkával pod uchom a šteklil jeho vlasmi.
Jednu ruku mal pod mojou hlavou a druhou ma hladil po bruchu. Pomaly ju začal posúvať vyššie, no mne začalo v hlave blikať červené svetielko a varovná značka Pozor! Prebrala som sa z tranzu a odsunula som mu ruku. Harry vyzeral byť trošku sklamaný, no akceptoval to. Okamžite prestal a naposledy ma pobozkal na ústa. Opäť mi rozumel aj bez slov.
Pomaly som sa posadila a pozrela som sa naňho, ako leží opretý o lakte na posteli. Vyzeral tak roztomilo.
„Tak ako s tým obedom,“ spýtala som sa s úsmevom. Raňajky spred troch hodín mi už strávili a môj žalúdok si pomaly začal pýtať ďalšie jedlo.
„Môžeme kedykoľvek vyraziť.“
„Tak ja sa teda idem prezliecť,“ usmiala som sa a otvorila som skriňu. Vybrala som si biele šortky s opaskom a k ním tyrkysovú košeľu. Zvesila som oblečenie z vešiaka, zo zásuvky som si vybrala  spodné prádlo, keďže som ešte stále bola v nočnej košeli a zamierila som do kúpeľne.
„Kam si sa vybrala?“ zvolal za mnou Harry.
„No predsa obliecť sa,“ odvetila som.
„Keď sme boli priatelia, tak ti nevadilo sa predo mnou prezliekať a teraz hej?“ zaškeril sa.
„Lenže vtedy som na sebe mala spodné prádlo,“ vyplazila som mu jazyk a zavrela som za sebou dvere.




20 komentárov:

  1. Lenže vtedy som mala spodné prádlo :DD lol :D si zabila :) a celé super, of course

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherná :D Teším sa na ďalšiu a tá pesnička je iná jeba :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vdaka :) a song bez slov ... na jeho opisanie ani slovo neexistuje ♥

      Odstrániť
  3. uzasna cast :D a song je mega :D stale ho pocuvam nemozem sa ho nabazit :D a chalani su v nou inac jebavy :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úžasná časť :) a ta pesnička a ten klip :P wuaa nemam slov :P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nádhera,nádhera a ešte raz nádhera :):-*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. no človek tu nie je a čo sa všetko udeje ... :))) :D inak ešte že je úúúchvatná :D woooohoouuu ako inak úchvatná časť.. :) a moja obľúbená veta ktorá mi už táák chýbala :D : LEN TAK ĎALEJ :DDDD a ten klip :OOO ja nemám slov oni sú takýýýý sexiiiii :)) :OOO ou .. a och .. aj pesnička proste neskutočnééé to je .. a ked su v tom bazenikuuuu .. :OOO ... dobéé... dosť .. lebo aj zabudnem čo som chcela vlastne napísať. :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wow! aj na ten song (som naňom závislá btw :DD) aj tá časť daaaj ďalšiu :D prosíiííím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Maj gád, zbožňuju tu část ! :D%) Prostě dokonalost tohle !:D Nemůžu se dočkat další !! :P
    A ten song.. Musím to ještě komentovat?:D Hey giiirl, you and I..%))) Nejlepší song, jaký sem kdy slyšela!!:D A jenom dneska se mnou souhlasili v Chile, Kanadě, Americe, Francii, Bradfordu, Irsku a třikrát v česku !:D (Omegle dělá zázraky:DD)
    Prostě je to adafaka úžasný!:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D nie su slova na opisanie jeho dokonalosti :D a dakujem

      Odstrániť
  9. Super časť :) a ten song je úžasný :D teším sa na ďalšiu časť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. kedy bude ďalšia ? :)

    OdpovedaťOdstrániť