O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

piatok 21. septembra 2012

Up All Night 1

Ahojte, toto je príbeh mojej kamarátky Nicole, ktorá musela zrušiť stránku ale nechce prestať písať, tak to budem pridávať sem do časti Up All Night :)


Nicole:
"Toto by mala byť posledná"povedala mama so slzami v očiach a položila krabicu do nákladiaku."No ták mami, veď nezomieram a navyše sťahujem sa len kúsok od vás "usmiala som sa a objala ju.Posledný krát som sa pozrela do okna kde boli zatiahnuté ružové závesy a zamyslela sa.Toto bol môj domov celých 18 rokov a bude mi to tu chýbať,všetky spomienky s ním, dlho som o......Zo zamyslenia ma vytrhla mama."Nicol!Haloo"strhla som sa "Dávaj si pozor a vieš, že kedykoľvek sa môžeš vrátiť" dala mi pusu na líce a ja som ju silno objala"Viem"nastúpila som do môjho malého bmw (môjho zlatíčka) a smerovala do Londýna.Do môjho nového domova , do sveta samostatnosti.Ale najprv od začiatku.Volám sa Nicole Lively.Správne, moja staršia sestra je tá Blake Lively.Mám 18 rokov, študujem.Moja najlepšia kamarátka Angie je veľmi rozvážna,múdra nadaná baletka,občas mi pripomína mamu. "Nicole, vieš, že to nieje správne" " Nicol prestaň!" atď. ale aj tak ju nadovšetko ľúbim, som úplny opak nej, som šialená , milujem zábavu, smiech,párty,tanec ale navzájom sa doplname.
Zastavila som pred bytmi , ktoré len nedávno dostavali. Zaplatila sťahovákov,výťahom vyšla na 4 poschodie,strčila klúč do dverí a s kopou nedočkavosti vošla dnu.S otvorenými ústami pozerala"W-A-U!"povedala som si pre seba, prezrela všetky izby a začala s vybalovaním.Keď to bolo všetko na svojom mieste spokojným výrazom som sa vybrala do kúpelne.Pustila na seba prúd vlažnej vody a nehala tiecť po tele.Po dobrej hodine som vyšla von , s turbanom na hlave a pozrela na mobil.Neprijatý hovor.Angie.Zavolala som jej späť."Ahoj honey, prepáč bola som v sprche." Nevadí , ja len ,že či si v poriadku došla a ,že aké máš pocity " povzdychla som si s úsmevom : " Som v poriadku...mami(neznáša keď ju tak volám) a je to užasné len je tu hrozne ticho , kedy sa vlastne vraciaš z toho Česka ? Dosť mi chýbaš " Angie sa narodila v čechách a má tam rodičov , ona tu študuje a kedže sú letné prázdniny bola ich navštíviť."Neviem, možno budúci týždeň, veď si zavoláme ale už musím isť, lebo ide z dola ide niaky buchot Ahoj Niki" a zložila.Zasmiala som sa lahla si na posteľ a v momente zaspala.Ráno ma zobudili slnečné lúče,nezvyk,pomyslela som si keď som ako tak začala vnímať okolie okolo seba.Dala som si na seba župan a šla sa naraňajkovať, telke hrali akúrát niaku pesničku od niakych tunajších piatich chalanov a bola dosť chytlava tak som zhlasila.V sprche som si ju celý čas pospevovala a rozmýšlala čo dnes.Mala by som si nájsť niaku prácu.V uteráku som prešla ku skriny vybrala letnu obtiahnutú suknu,tielko,tmavomodré sako a ktomu krémové lodičky, vlasy som si vysušila a vo vlnách nehala padať až po pás , dala len o trošku vyzývavejší make up a to len preto , lebo som si na oči nakreslila linku.Zobrala mobil, klúče od bytu, od auta a šla.Cestou som si šla kúpiť jedno vanilkové latté.Keď som vychádzala niekto do mňa narazil a mne vypadlo všetko z rúk "Naozaj super."pomohol mi to pozbierať a ospravedlnil sa "Prepáč,mrzí ma to, zamyslel som sa" povzdychla som si a s úsmevom odpovedala "Dúfam , že to bolo niečo, čo zato zamyslenie stálo" a odišla som.Cestou von si si všimla že hľadajú niaku barmanku do známeho nočneho clubu, tak som tam zašla, zoznámila sa s Ianom a on ma s nadšením prijal.Už som v clube robila takže som sa celkom potešila. Nastúpiť mám zajtra , tak som teda šla domov vyspať sa aby som zajtra nebola unavená.

 
 Nicole:
 
Angie

7 komentárov:

  1. :)) vyzera to dobre :) tesim sa na dalsiu cast :) odkaz kamoske ze pise dobre :) ale na teba nema : :p

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vdaka :) ona si tu bude pozerat ked tak komentare, takze ich piste jej ;)

      Odstrániť
    2. ;)Ďakujem a je mi dosť jasné , že na Lauru sa nechytám v žiadnom ohľade ;)

      Odstrániť
  2. Mrs.CourtneyStyles22. septembra 2012 o 18:04

    riadne sa mi páči štýl akým to píše :D fúú ale mám čo robiť kým prečítam všetky časti čo zatiaľ sú :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mrs.CourtneyStyles22. septembra 2012 o 18:06

      aha fajn tak bola iba jedna :D :D

      Odstrániť
    2. :D len som ich tak napisala a postupne budem pridavat :D

      Odstrániť
    3. Ďakujem , len mi tak žiaria oči , že vôbec niečo vidím , niake odozvi , lebo to je upln emoja prvá poviedka a absolutne osm nemyslela , že niečo napíšem poriadne nebyť tuto Lauri , ktorá ma do toho hnala :-) vďaka patrí jej a ešte jedna vďaka , že mi to zverejnila tu a , že mi pomohla :-) THANK YOU DARLING !<3

      Odstrániť