O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 23. septembra 2012

Up All Night 3

V práci ( ten istý deň ) :

Vyšla som zo zadu s pohármi ako keby nič a Zayn tam bol sám len so svojimi iskričkami v očiach.Chvíľu bolo ticho a sledoval ma ako ukladám poháre a robím objednávky potom sa ozval "Hej Nicole?" bola som sústredená na vyrábaní nápoja "Hm?" akurát som nalievala malinový sirup "Môžeš na chvíľku?" Vydrž" štrčila som do pohára slamku na kraj pohára dala ananás a podala zákazničke a milo sa na ňu usmiala " Nech sa páči " a hneď som smerovala k Zaynovi a opýtala som sa ho "No čo sa deje ?"podprela som sa lakťami o bar a pozerala mu priamo do očí "Povedz mi to Zayn" a balila ho pohľadom. On sedel ako obarený a trošku sa začervenal , ja som sa zasmiala a vrátila sa k robote a spustil " Ja len , že , že , že...nepôjdeš si zatancovať ?" koktal a ja som sa stále usmievala a utierala poháre "Hmmmm " nechala som ho v očakávaní , položila pohár ,dala dole malu zásteru "Poďme"obišla som bar a potiahla ho za ruku http://www.youtube.com/watch?v=uMTGcwZxdGg akurát hrali ,točila som sa a začala vrtieť bokmi ,chrbtom sa mu pritračila o telo,rukou ho chytila za krk a vlnila sa,on šiel do rytmu a chytil ma za boky ,prechádzala nami elektrina, vášeň,šla som nizšie ale stale vrtela bokmi a obtierala sa o ňho,miestami to bolo až príliš ako to nazvať? sama neviem ,dosť na tom , že oči na nás mal celý club vrátane môjho šefa ,ktorý ma potiahol za ruku a spustil " Nicole , ako to , že nieje nikto za barom ? Môžeš mi to vysvetliť?ja som sklonila hlavu a povedal "Ospravedlnujem sa Ian , nebude sa to viac opakovať "

Z pohľadu Zayna : Ťahala ma do stredu parketu, začala vrtieť bokmi pričom sa oprela o mňa,chytila ma okolo krku a mnou prešiel elektrický prúd a mal som zimomravky asi všade, bola tak neodolatelne sexy,žila hudbou,pozeral sa na nás celý klub, vrátane chalanov , ktorý mali otvorené ústa a pozerali na ňu ako si ide, ako ju každý žerie, má nádhernú postavu, vlasy, celá je dokonalá , zamiloval som sa zo snívania a toho krásneho okamihu ju vytrhol jej šéf a ja som sa stále zasnený pobral za chalanmi.Sadol som si do kresla a vypil za pohárik whisky. Stále na mňa pozerali ale mne to bolo jedno " Zayn? Žiješ ? "povedal Liam "Hallo"povedal Niall a zamával mi pred očami , začal so vnímať "Vas happenin?"pozrel som na nich "Kebyže niesom zadaný , Zayn , tak sa o tú mrkvu s tebou aj pobijem , prisahám " povedal Louis a hneď nato Liam "No Zayn , toto je riadna šelma " "Nevieš či vie variť ?" opýtal sa Niall a všetci sa začali rehotať len Harry bol akosi ticho.

Harry : Keď som ich videl , nenormálne som mu závidel , v tej chvíli som rozmýšlal nad tým čo by som spravil ja kebyže ju mam tak blízko, kebyže ju môžem mať v náruči hmmmm. Je taká nádherná , sexy taká malá prefíkaná šelma, a ani nieje naša fanúšička, takže dá sa s ňou kecať ako so ženskou.A ešte je to blondína och, prestaň Harry je Zaynova a ten ti predsa ako brat.


Nicole: Celý čas do skončenia som rozmýšlala, aké to bolo byť v Zaynovom náruči,aká vášeň medzi nami bola,ako som si to dokonale užívala a nevnímala okolie ale aj o Harrym , mal taký dokonalý úsmev , pôsobil sebavedomo a dostával si mi tým jeho pohľadom pod kožu.Prestaň Nicole, správaj sa ako poriadna ženská!Nechaj ich trošku potrápiť.Buď mrcha aspoň chvílku.Z monologu mojich myšlienok ma vytrhol Ian "Ďakujem Nicole , musím ti povedať , si tu prvý deň a zákazníci ťa chvália do nebies , neľutujem , že som ťa zamestnal" milo sa usmial a dodal " a stým tvojím malým "odreagovaním" , musím priznať , urobila si show , a ospravedlnujem sa za ten môj výstup ale , zlakol som sa , že nemá kto zákazníkov obslúžiť , musíš ma chápať" ja som súhlasne prikývla "Chápem" "Tak ešte raz Ďakujem.Dobrú noc a zajtra sa vidíme Ahoj"
"Ahoj" prehodila som cez seba bundu , vyniesla smeti , a pobrala sa domov sa vyspať.

4 komentáre:

  1. Haha, skvělá část:P:) Nevím teď, komu přímo psát, tak píšu autorce - je to vážně úžasné, každý teďka nějak přestává psát mi příjde (Kromě Laury samozřejmě:D) Takže je úžasné, že se objevil nějaký nový příběh, který taky za něco stojí:):P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi si tento komentár vážim a hrozne ďakujem , že moje snaženie vie niekto aj oceniť ! :-D HA !
      :-) ale nie naozaj ďakujem a som rada , že sú k tomu aspoň niake odozvy :)

      Odstrániť