O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 26. septembra 2012

Up All Night 6

Nicole: "Ja, myslím na teba každý deň,každú chvíľu,snívam o t"to už som som nevydržala a prisala sa mu na pery, boli také prijemne mäkké,horúce a plné túžby,chvíľu bol asi v šoku ale začal spolupracovať a zosúládil sa s tými mojimi,rukou mi oblapil krk a jemne ma po nom škrabkal,prešiel mi jazykom po spodnej pere a ja som ho jemne uhryzla ,usmiala sa a objala ho"Myslím , že ja nič hovoriť nemusím " obaja sme sa zasmiali a ja som bola v jeho lone .Chvíľu sme boli v ešte takomto objatí a potom mi doplo "Šéf ma zabije "rýchlo som ho ťahala k baru,pred tým než som šla za bar, som dala ešte Harrymu letmú pusu , neuvedomila som si čo robím až keď na mňa Zayn udivene nepozrel aj s Angie.Pozrela som na oboch " Asi som to spravila veľmi okato čo ?" prikývli "Prepáč Zayn ..." "Prečo sa ospravedlňuješ ? Veď sme len kamaráti " zasmial sa "Aha, ja , že z toho ako si chcel moje číslo , tie smsky a podobne , že nechceš aby to ostala len pri kamarástve " povzdychol si "Hej , chcel som niečo viac , ale keď som Vás tu s Harrym uvidel , pochopil som, že nieje šanca " trochu smutne sa usmial a dalej sa venoval Angie, ona na mňa žmurkla a ja som hneď pochopila že to nie ja a Harry ale To Ona a Zayn.usmiala som sa pre seba a pozrela na Harryho , ktorý ma upremne pozoroval."Čo je ? " "Si taká nádherná"

Zayn:
Keď vyšiel Harry s Nicole bol som dosť prekvapený , ale to , že si dali pusu  ma doslovalo dostalo .pozerali sme na nich , ona si asi uvedomila , že to čo spravila , bolo dosť okaté "Asi som to spavila dosť okato čo ? "
prikývol som "Prepáč Zayn..." kúsok som žiarlil ale "Prečo sa ospraveldnuješ? Veď sme len kamaráti" zasmial som sa teda aspoň pokúsil "Aha, ja , že z toho ako si chcel moje číslo , tie smsky a podobne , že nechceš aby to ostala len pri kamarástve ".povzdychol som si a povedal pravdu "Hej , chcel som niečo viac , ale keď som Vás tu s Harrym uvidel , pochopil som, že nieje šanca " smutne som sa usmial a venoval sa kráske vedľa mňa Angie. Mojej krásnej baletke. Teda dúfam, že bude moja. snažil som sa jej pozerať do očí ale občas mi zleteli oči aj k jej hlbokému výstrihu , občas si to všimla a ja som sa na nu ospravedlnujuco pozrel "Prepáč , som chlap a ty máš tak nádherné no oči " zasmiali sme sa .Má nádherný úsmev .


Angie: Zayn , je božský.Charizmatický , stará sa o seba. Rozumieme si. Myslím , že by to mohlo fungovať aj keď neviem či ho zaujímam viac ja alebo moje kozy.Občas mu sklzli oči aj tam a vtedy sa na mňa ospravedlňujúco pozrel "Prepáč , som chlap a ty máš tak nádherné no oči "to som sa zasmiala aj ja .Krásne sa smeje.Bože, uhryzla by som ho do tých jeho pier.

Harry: "Si taká nádherná" myslel som to úprimne , sledoval som ju pri práci , občas sa sama pre seba usmiala,žmurkla na mňa , úsmevom ju pozoroval, toto je žena môjho života , moja kráska.Keď som ju držal vzadu v náruči , keď som cítil jej dychtivé vlhké sladké pery na mojich roztápal som sa a prechádzal mnou elektrický prúd,srdce mi bilo ako splašené. Ano, asi som našiel tu pravú. Natiahol som sa cez bar a dal jej nečakanú pusu na pery "Harry , všetci sa na nás pozerajú "zasmiala sa "Noačo , je mi to jedno, vykričim to aj do celého sveta.Možno je nato až príliš skoro Nicole ale ja som sa zamiloval." prisala sa mi na pery , usmiala sa na mna a dalej sa venovala práci. "Nicole ,vieš dala by si mi číslo" spýtal som sa po chvíli "Ukáž" podal som jej Iphone, natukala mi tam svoje číslo a napísala si aj meno "Nicole :-*" keď som to videl usmial som sa na ňu .

7 komentárov:

  1. Ja len či vieš čo je to lono? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím , že ak som to aj zle použila alebo nechápem ten význam slova , ale ostatný to sná´d pochopili :-) tak prečo sa nad tým pozastavovať hm ? ;)

      Odstrániť
    2. Lebo keď som si to predstavovala tak to bolo zaujímavé že či si kľakla alebo čo, tak som čakala čo bude následovať... Tak som len chcela upozorniť že je to trošku nezmysel, ale určite to pochopili všetci :)

      Odstrániť