O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 3. januára 2013

Nová poviedka :)

Ahojte, už som pri preloženej jednodielovke spomenula menšie detaily novej poviedky, tak ich zopakujem a upresním. Nová poviedka sa bude odohrávať prevažne v Írsku a Francúzsku, takže hlavná postava bude Niall, no zapoja sa všetci chalani, ako inak. Bude to niečo atypické, tak hádam sa bude páčiť. Plus bude tam pár nepravých faktov, tak si ich nevšímajte. Potrebovala som ich upraviť k príbehu. :) A bola by som rada, ak by ste hlasovali v novej ankete, aby som vedela rozdeliť časti :)

6 komentárov:

  1. Nialla sem si zrovna přála :) už se těším :) jinak jsem tvůj velký fanoušek,píšeš úžasně a já tvoje povídky přímo zbožňuju. Chtěla jsem se zeptat,kdysi jsi tady na blogu psala,že si posílala nějakou z tvých povídek do nějakého vydavatelství knih,soutěže nebo kam :) už je to teda hodně dlouho :) tak se chci zeptat,jestli ti došla od nich nějaká odpověď,jestli se jim tvoje povídka líbila :)a jinak můžeš prosím sdílej moji stránku na fb,nějak se mi nedaří ji pořádně rozjet :) hodně stěstí v psaní :)

    http://www.facebook.com/pages/Directioner-4ever-cz-sk/483573418339593?ref=hl

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :) a nie neposielala som priamo vydavatelstvu ale ocovi, ktory to chcel poslat ale asi sa na to vykaslal :-) mozno raz sa mi podari presadit no :) pridam ju do prispevku potom :)

      Odstrániť
  2. ouu...tak to je škod :) protože píšeš vážně úžaně a máš i talent :) tak snad se ti vyskytne i další možnost :) a děkuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to som zvedavá ! :))) a kedy pridáš prvú časť ? ;)) už sa nemôžem dočkať ! :D

    OdpovedaťOdstrániť