O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 14. mája 2013

Irresistible 65


Vyhrali sme!!! VYHRALI!!! Ja som to vedela a nikto im neveril ♥ ideme do štvrťfinále :) krásny zápas ... prvý gól do prázdnej brány nemal chyby. A posledný Daňov, premiérový ...  ako sa z neho tešil .. taký bol zlatý :D ako si Staňa podskočil, keď sa to skončilo :D aké krásne úsmevy svietili všetkým na tvári ... skoro som sa rozplakala ♥ no čo, príliš to prežívam ale hokej zbožňujem :D a po zápase, keď robili rozhovor so Staňom, som sa na ňom tak smiala :D tie ksichty čo hádzal - akoby si niečo dal :D no zachvat smiehcu na niekoľko minúť :D a keď som teraz videla to video s Hudáčkovým výrokom, nemohla som sa prestať smiať :D "Na šrot sme ich rozje*ali. Napíč to tam!" :D :D :D no konec, na zemi som bola :D



Len čo sa naše posedenie pri káve, počas ktorého som bola nútená mu odpovedať na rôzne otázky, skončilo, dostala som povolenie ísť domov. Niekto prísediaci by si bol pomyslel, že je to len priateľská konverzácia, pretože Keaton sa nepýtal žiadne intímne otázky a nič nevyzvedal, no opak bol pravdou. Vnútri som cítila to napätie, do ktorého ma dostával. Veľmi dobre vedel, čo sa vo mne odohráva a svojím postojom a výrazom tváre tomu dopomáhal.
Keď som však bola z jeho moci prepustená, zo srdca mi odpadol malinký kamienok. Stále tam však bola tá hrozba, a ja som nevedela, čo mám robiť. Všetko sa to skomplikovalo. Dostala som pokyny nikomu nič nevravieť a tváriť sa, akoby nič. Nemohla som sa Niallovi priznať a to ma zožieralo.
Po niekoľkých uliciach, ktoré som ani nevnímala, som si našla voľnú lavičku a posadila som sa. V momente som z vrecka vytiahla mobil a vytočila som Hayleyne číslo. Zodvihla mi hneď po prvom zvonení.
„Ahoj, akurát som na teba myslela. Tak čo, povedala si mu to?“ ozvala sa.
„Nie,“ dostala som zo seba.
„Čože? A prečo nie? Veď ...“
„Keaton,“ dodala som to jedno meno ako vysvetlenie.
„Čo s ním?“ nechápala Hayley.
„Vydiera ma.“
„Čím, že to povie? Veď nech. Ak to povieš Niallovi skôr, nemôže sa nič stať.“
„Nejde len o to,“ zaúpela som. „Má fotky!“
„Ehm, čo?“
„Fotky. Mňa a jeho, spolu. Vtedy vo Vegase.“
„Ako to? Nemohol predsa vedieť, že ste spolu. Vtedy to ešte nevedel nik.“
„Ja neviem, ako je to možné. Možno má nejakú úchylku a fotí si každú, no jedno je isté - má ma v hrsti,“ vzlykala som a z očí mi tiekli slzy. Nedokázala som ostať pokojná. Musela som to všetko zo seba dostať von.
„Čo od teba chce?“
„To zatiaľ neviem. Povedal mi, aby som ostala s ním v kaviarni a porozprávali sme sa. No nepadla ani len zmienka o tom všetkom. Navonok to vyzeralo úplne normálne. No keď sme odchádzali, povedal mi, že pokiaľ nechcem vidieť tie fotky v časopise, mám držať ústa a tváriť sa normálne.“
„Panebože, chúďa moje.“
„Čo mám robiť?“
„Tak sú len dve možnosti. Buď to povieš Niallovi, budeš k nemu úprimná a ak aj tie fotky vyjdú, prežiješ to, alebo budeš počúvať Keatona a chrániť sa.“
„Ale tu nejde o mňa, Hayley. Keby šlo len o to, neváhala by som a obetovala by som sa pre Nialla. No tie fotky spravia obrovský škandál. Nik nebude riešiť, či to bolo pred polrokom. Podstatné bude, že som na nich ja, Niallova priateľka a cudzí chalan! Nemôžem ho takto zničiť!“
„Takto som sa na to nepozerala. A čo chceš s tým robiť?“
„Veď to práve neviem. Kiežby si tu teraz mohla byť.“
„Ani si nevieš predstaviť, ako veľmi chcem byť pri tebe a pomôcť ti, no nemôžem.“
„Veď ja viem.“
„Zavoláš mi, kedykoľvek bude treba, dobre? Keď sa rozhodneš, keď sa budeš potrebovať porozprávať, hocikedy, jasné? Vo dne v noci.“
„Dobre,“ usmiala som sa jemne. „Ďakujem ti.“
„Nie je zač. Vieš, že tu pre teba budem vždy.“
„Viem. Už radšej pôjdem domov, lebo sa na mňa všetci tak divne pozerajú.“
„Dobre,“ zasmiala sa Hayley. „Ale pamätaj, kedykoľvek.“
„Viem, vďaka.“
„Ahoj.“
„Pa,“ rozlúčila som sa s ňou a pobrala som sa k ceste. Zastavila som si taxík a odviezla som sa domov. Tam som sa schúlila rovno do postele a plačúc som sa snažila všetko si ujasniť. No nedarilo sa. Bola som zmätená, nevedela som, čo robiť skôr a ako sa správne zachovať. Nemyslela som na seba a aký by to malo dopad na mňa. Nemala som nikoho, komu by to mohlo ublížiť, jedine Niallovi. A na ňom mi záležalo najviac na svete.
Unavená od plaču som zaspala a ráno som sa zobudila so silnou bolesťou hlavy a horúčkou. Pomaly som sa dotrepala do kúpeľne a vzala si Paralen. Následne som sa pozrela na hodinky a po zistení, že je za 15 minút 10, som takmer odpadla. Rýchlo som vytočila Theovo číslo a ospravedlnila sa, že som chorá. Napodiv to vzal v pohode a ja som opäť zaliezla pod perinu.
Celý deň som prespala a zobudilo ma až zvonenie pri dverách. Rozospato som sa vytackala z postele a šla som otvoriť dvere. Ani som sa predtým nepozrela, kto tam je, a tak ma náhle prekvapilo tuhé objatie.
„Mel, som rád, že si v poriadku. Prečo mi nezdvíhaš?“ ozval sa mi pri uchu hlas, v ktorom som spoznala Nialla. Srdce sa mi rozbúšilo láskou a pery sa samovoľne roztiahli do úsmevu. Keď ma konečne pustil, láskyplne som sa naňho pozrela a nežne som ho pobozkala. Až potom som sa zmohla na odpoveď.
„Prepáč, prespala som celý deň a nepočula som telefón.“
„Hlavne, že si v poriadku. Aha, čo mám,“ zdvihol ruku a ja som si až vtedy všimla zabalené McMenu. V tej chvíli mi nahlas zaškvŕkalo v žalúdku a ja som si uvedomila, aká som hladná. Veď som od včera nič nejedla.
„Pozerám, že som prišiel ako na zavolanie,“ zasmial sa Niall a zavrel dvere do bytu.
„Tak to rozhodne,“ usmiala som sa a ukradla som mu tašku z ruky. Hodila som sa na gauč a lachvatne som otvorila balíček. Zaradom som povyberala celý obsah na stolík a pustila som sa do tej lahody. Niall si len sadol vedľa mňa a usmieval sa.
Keď som dojedla, s preplneným žalúdkom som sa oprela dozadu a pozrela na Nialla.
„Ďakujem ti. Ani nevieš, aká som bola hladná,“ usmiala som sa.
„Za málo. Čo si vlastne včera robila? Prečo si sa neozvala?“ opýtal sa ma a vtedy som si spomenula na Keatona. V momente mi úsmev z tváre zmizol a šťastie vnútri nahradil strach. Mozog zrýchlil na 1000% a ja som premýšľala, čo spraviť. Povedať mu to, nepovedať?
„Bola som v práci a keď som šla domov, tak som ti volala, no mal si odkazovku. Tak som šla domov a zaspala som,“ odvetila som vynechajúc časť s Keatonom.
„Ach tak. A dnes si nešla do práce?“
„Ráno mi bolo trošku zle a mala som horúčku, tak som sa ospravedlnila.“
„Tak to asi večer nepôjdeme nikam, čo?“
„Radšej nie,“ usmiala som sa nasilu. „Ostaňme u mňa a pozrime si nejaký film,“ navrhla som, pretože pri tejto činnosti nebolo nutné až také pretvarovanie. A tak sme pustili Inception a usadili sa na gauči. V polovici filmu som zaspala do „krásnej“ ríše nočných môr, ktorej hlavnou postavou nebol nik iný než Keaton. 

19 komentárov:

  1. Kráásna časť :) A k tomu hokeju bolo to úúchvatne :D aj ked som to nemohla vidieť, no aspoň som to počúdala :D debilna škola :/! Hudáček je najlepší, proste ho zbožňujem :D ešte som dokázala získať aj jeho podpis :D úúžasny to je deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vďaka :) ja som flakla školu kvôli tomu :D a ty máš podpis Hudáčka? fajne ti :D ja chcem hlavne podpis môjho budúceho manžela Tomáša Záborského ♥ len sa kusa sekol s číslom a dal si 67 namiesto 69 :D :D

      Odstrániť
    2. :D ja som nemohla :D bo už mam tam veľa vymeškanych :D... heej mam :D jeho teta je moja byvala učiteľka :D .. :D :D :D že manžeka :D ach lali :D :D.. :D :D :D :D :D :D:D

      Odstrániť
  2. geniálna čast len tak dalej :) som zvedavá ako sa nakoniec rozhodne ... :) a k tomu hokeju :) zdielam tvoje pocity, ja som síce bola v práci ale mala som zapnute rádio a skoro som vískala od radosti pri kazdom gole ktorý sme dali :D ešte hodiny po skončení zápasu som sa usmievala ako slniečko :D lebo sme vyhrali a postúpili :) ja som chalanom verila ze to zvládnu, ved USA je malina :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) ja som tiez verila :D nemyslela som si ze sú malina lebo hrali fakt super ale verila som im :D

      Odstrániť
  3. supeer! :)
    a hokej sme pozerali v škole bolo to supeer!! ♥ som taký šťastná že sme postúpili :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Napíč to tam!" :D :D ale nič, no :D časť super ako vždy c: a kedy dáš 2.časť Take me to..?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D :D super preklep :D :D ďakujem :D už som dala

      Odstrániť
  5. Božééé! Skvelá časť! :) Ako vždy! .. btw. koľko približne bude ešte častí do konca? :) Lebo ja fakt nechcem, aby sa to skončilo !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vďaka :) a netuším :D nikdy neviem koľko častí bude :D

      Odstrániť
  6. Úúúú to bude zajímavý! Až se to zas Niall dozví od někoho jinýho...potom na ni bude naštvanej, že mu to neřekla a bla bla bla ;DDD Jináč je to super část. Hokej! Škoda, že kvůli škole stíhám tak tak jenom naše zápasy, ale tak gratulace. Doufám, že se potkáme vé finále (:
    Efká(:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :D a asi už sa nestretneme keďže sme obaja vo štvrťfinále skončili :/ ale aspoň niečo no

      Odstrániť
    2. Potkají se rus, čech, slovák a kanaďan....to není začátek vtipu, ale sraz na letišti po mistrovství světa.....

      Odstrániť
    3. jj :d čítala som už :D mam to na profile :D

      Odstrániť
  7. Oh hokej <3 ja som im verila a všetci že neee veď USA ale po góle v 15 sekunde všetci nabrali nádej :) a Hudáček je geniálny ^-^ :3 celý deň šme še na tom šmiali :D ku kapitolke .... eh ja by som si asi skočila :D ja neviem asi, by som mu to povedala, uvidíme ako sa Mel rozhodne ... inač krásne napísané, len je to v riti :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto bol masaker tá 15. sekunda :D :D som vrieskala ako šialená :D :D a Ďakujem :D nechaj sa prekvapit :D

      Odstrániť
  8. Chudák Mel :/ ale pekne to naťahuješ :)

    OdpovedaťOdstrániť