O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

pondelok 20. mája 2013

Irresistible 66


Nech sa páči, nová časť :) a taktiež už je až Part 2 z poviedky Bring Me To... tak šup šup prečítať :) enjoy


Ďalší deň som sa zobudila v posteli s odkazom od Nialla. Musel odísť skôr na nahrávanie a mne tak trochu odľahlo, že sa nebudem musieť pretvarovať. Unavene som vstala z postele a šla sa osprchovať. Keď som mala rannú očistu za sebou, v kuchyni som si pripravila omeletu a dosýta sa najedla. Popri tom som sa snažila nemyslieť na Keatona a všetky problémy, ktoré so sebou priniesol, no nie veľmi úspešne. 
O pol 10 som vyšla vychystaná pred bytovku a taxíkom som sa odviezla do štúdia. Deň zbehol ako zvyčajne a ja som sa aspoň trošku odreagovala. Theo bol so mnou spokojný a v kolektíve sme si navzájom rozumeli. Bola som Eleanor za túto prácu nesmierne vďačná.
Krátko pred koncom mi vo vrecku začal vibrovať mobil a ja som zdvihla cudziemu číslu.
„Ahoj, zlatko. Stretneme sa?“ ozval sa presladený hlas Keatona.
„Pracujem,“ odvrkla som.
„A kedy končíš? Či sa mám prejsť do nejakého časopisu?“
„O pol hodinu!“ zavrčala som a tlak sa mi zvýšil na 200.
„Výborne. Stretneme sa potom na zvyčajnom mieste. Stihneš to do 45 minút?“
„Hej.“
„Teším sa na teba. Maj sa,“ ozval sa jeho smiech a vzápätí mi zložil. Zúrivosť mnou lomcovala, ako som sa cítila bezmocná a nemohla som nič spraviť. Neznášala som ten pocit, keď som bola niečiou bábkou. To isté som vlastne zažila aj pri Nickovi, no po celý ten čas som si to neuvedomovala. Jedine Niall bol iný.
Niall! povzdychla som si. Ublíži mu to. Nemôžem nič riskovať. Budem musieť poslúchať a plniť všetko, čo si zažiada. Aj keby ... Nie, nemysli na to! okríkla som sa v mysli. Zvládneš to a všetko sa vyrieši!
„Tak v to dúfam,“ šepla som a vrátila som sa k práci. Len čo som bola hotová, rozlúčila som sa a vyrazila pešo do kaviarne. Po 10 minútach cesty som vošla dnu, no nikde som ho nevidela, a tak som sa usadila a započúvala som sa do hudby. Čašníka som odbila slovami, že ešte niekoho čakám a o 5 minút sa otvorili dvere a dnu vošiel vysmiaty Keaton.
„Ahoj,“ usmieval sa milo, no zároveň zákerne a podišiel ku mne. Pobozkal ma na obe líca, zatiaľ čo som ja sedela prikovaná na stoličke a ani som sa nepohla. Napokon si sadol oproti mne a díval sa na mňa. Opätovala som mu pohľad do očí, no ten môj bol plný nenávisti a opovrhnutia.
„Mala by si sa ku mne chovať slušne, vieš o tom,“ uškrnul sa. Len som sa zhlboka nadýchla, aby som niečo neodvrkla a naďalej som mlčala.
„No vidíš, že vieš aj držať jazyk za zubami. A teraz k veci. Plánujem tu byť ešte približne dva týždne, možno viac, a tak si ich chcem užiť naplno. Samozrejme, s tebou.“
Naďalej som mlčala a meravý pohľad som upierala na omrvinku na stole. Snažila som sa sústrediť a držať svoje emócie v sebe, pretože keby som vybuchla, zrejme by som si poriadne zavarila.
„Rozídeš sa s ním,“ vyriekol po chvíli a môj pohľad razom preskočil na neho. V tvári sa mi zračilo prekvapenie a ústa som mala pootvorené od šoku. Nemohla som uveriť tomu, čo práve povedal.
„Pro-pro-prosím?“ zakoktala som.
„Rozídeš sa s ním. Ešte dnes,“ odvetil pokojne a na perách mu hral víťazoslávny úsmev.
„Ale veď ... prečo? Čo odo mňa chceš?“
„Popularitu. Aspoň na pár dní sa chcem jagať na titulkoch časopisov ako chalan, kvôli ktorému si odkopla slávneho Nialla Horana.“
„To- to ... nemôžem,“ šepla som zdesene. Mám sa rozísť s Niallom? Ako? Prečo? Nedokážem to!
„Samozrejme, že môžeš. A aj to spravíš. Hneď mu zavoláš, že sa s ním chceš stretnúť a ešte dnes budeš single. A žiadne slzy či vysvetľovanie. Teda, ako vysvetlenie môžeš povedať, že si sa zamilovala do niekoho iného. Do mňa. Je ti to jasné?“
Z oka mi vypadla slza a ja som jemne prikývla. Pred očami sa mi zjavil obraz vysmiateho Nialla s pohľadom plným lásky a moje srdce pukalo na milión kúskov. Bože, prečo mi to robíš? Čím som si to zaslúžila? pýtala som sa v duchu a nedokázala som pochopiť, čo som spravila, že sa ma karma takto nakopala do zadku.
„A ani si nemysli, že ma nejako obalamutíš, pretože a sledujem. Stále! A ak nechceš vidieť tie fotky v časopisoch, radšej urobíš presne to, čo som ti povedal.“
„Dobre,“ riekla som potichu a pomaly som už pred seba ani nevidela, pretože som mala oči plné sĺz.
„Ešte jedna vec. Neopováž sa volať svojej drahej kamarátke, inak na to doplatíš.“
Opäť som len prikývla a naďalej som tam sedela ako posledná troska. On sa postavil na odchod a zasunul za sebou stoličku.
„A nezabudni sa trošku upraviť, keď sa na to vychystáš. Krásna ľadová princezná, jasné?“ zasmial sa a vypochodoval na ulicu. Ja som tam ostala sedieť a s kamennou tvárou som meravo hľadela pred seba. Jediný pohyb bolo privretie očných viečok zakaždým, keď sa von vytisla nová slza.
„Dáte si niečo?“ ozval sa vedľa mňa opäť ten istý čašník a ja som sa k nemu otočila.
„Nie, ďakujem,“ odvetila som a postavila sa na odchod. Len čo som vyšla na ulicu, nevedela som, čo robiť. Chcela som sa o tom porozprávať s Hayley, no nemohla som. Mala som jasné pokyny a tie som musela nasledovať. A tak som podišla k parkujúcemu taxíku a nastúpila som. Vyriekla som ulicu a oprela som sa dozadu. Pohľad som zapichla von oknom, no nič som nevidela. Pred očami som mala Niallovu tvár a v hrudi obrovskú bolesť.
Keď sme zastavili pred domom, vytiahla som z kabelky kozmetickú taštičku a upravila som sa. Nahodila som kamennú tvár a vystúpila som z auta. Len čo som zaplatila, taxík odišiel a ja som ostala stáť pred veľkým domom.
Chvíľu som naň len tupo hľadela, no po chvíli sa mi v očiach začali opäť zberať slzy a tak rýchlo zažmurkala a vykročila som k dverám. Zhlboka som sa nadýchla a už už som chcela zazvoniť, keď sa odrazu otvorili dvere a z nich vyletel Zayn. Prudko do mňa narazil a ja som odrazu necítila zem pod svojimi nohami.
Vyletela som do vzduchu a dopadla som dozadu na akýsi krík. Zayn skončil na mne.
„Panebože, Mel? Si v poriadku?“ vysúkal zo seba a opatrne sa postavil. Potom mi pomohol na nohy a začal ma oprašovať.
„V pohode,“ odvetila som.
„Panebože, prepáč. Nevedel som, že tam stojíš.“
„To som si všimla,“ odvetila som ostro a Zayn sa zamračil.
„Je ti niečo? Zdáš sa ... iná.“
„Som v pohode,“ odvrkla som. „Len potrebujem hovoriť s Niallom.“
„Iste, cestu poznáš,“ ukázal na dvere a ja som pomaly prešla popri ňom. Len čo som sa ocitla v dome, zavrela som za sebou dvere a vykročila som po schodoch. Po poslednom schode sa mi príšerne rozbúchalo srdce a žalúdok som mala ž kdesi v krku. Prišlo mi nevoľno, no rýchlo som to potlačila a postavila sa pred jeho dvere.
Zdvihla som ruku a trikrát som zaklopala. Sprvu sa nič neozývalo, no keď som chcela zaklopať znovu, dvere sa prudko otvorili a v nich stál Niall s uterákom obtočeným okolo pása. Pohľad naňho mi ako vždy vyrazil dych a srdce sa mi zastavilo. No potom som si spomenula, prečo som tu a nadšenie vystriedal strach a bolesť. Ruky sa mi začali potiť a po minúte, čo som tam len tak stála, ma Niall tuho objal.
„Ahoj, nečakal som ťa,“ riekol vysmiaty.
„Musíme sa porozprávať,“ riekla som hneď na rovinu a uprene som naňho hľadela. Vyžadovalo to neskutočne veľa síl a ja som cítila, že pokiaľ to nevybavím čo najrýchlejšie, skolabujem.
Niallovi sa na tvári zjavilo prekvapenie. Ustúpil o krok dozadu a pootvoril dvere, aby som mohla prejsť. Len čo som sa ocitla v jeho izbe, zavrel za nami dvere a ja som sa ocitla v pasci. Už odtiaľ nebolo východu. Už nebolo návratu späť. Musela som to dokončiť. 

38 komentárov:

  1. prosiiiiiiiiiiim :( nerob to :( nenechaj ich trápiť sa znovu:(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. NIE! Chudak Niall! Preco? Preco to robis? Mel? Nenechaj sa vydierat!
    ja mam normalne ze slzy v ociach :')

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mohla by si to už ukončiť nejakým HAPPY endom a začať novú story so Zaynom, čo ty na to? :D á časť úžasná ak ovždy, máš môj obdiv :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. WOW super ale už nás tak nenapínaj :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Panebože nedýcham !! To čo toto? Akože to myslíš vážne? :O Veď oni sa nemôžu rozísť! :D No ja sa asi naozaj zbláznim, pokiaľ pridáš ďalšiu časť! ;) Skvelé, úžasné, nádherné, dokonalé !!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ach! Prečo? :( nerob :( ten blby keaton! Nech už odtiaľ vypadne. Chudacik môj. Prečo im to robíš:(
    Časť ináč strašne nádherná ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) aby to nebolo len take fadne ... co by to potom bolo za poviedku? ;-)

      Odstrániť
  7. nieeeee :( prosím nech sa s ním, nerozíde prečo mu preboha nemôze povedat pravdu :( však to by bolo logickejšie .. niall by jej pomohol s tým ... pochopil by ju aaach ... ja nemám slov, skvelá čast, len tak dalej ... a dúfam ze pri pokračovaní nedostanem infarkt :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Preco by ketona ci ako sa vola. Nemohlo len tak nahdou prejst autobus vlak. Alebo mozno by stacilo AK by len tak nahodou spadol zo strechy, alebo preco to nepovie Nailovi tak ja ju nechapem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D tak nie kazdy chape zmyslania toho druheho :) mu nechce ublizit lebo by to padlo na neho najviac :)

      Odstrániť
  9. prosím nie ....... nie. nie. NIE !! Ako ... nie ... ja ... ono neexistujú slová aby vyjadrili môj stav. Ale naozaj by Keatona mohlo dačo prejsť. Nenechaj ich sa znovu trápiť, po tom či si obaja vytrpeli. Čo jej on v opitosti spravil. Čo mu ona robila. Po tom čo jej zomrel otec. Po tom ako sa naspäť k nemu vrátila. Prosííííím nech to nerobí. Nech sú späť spolu. Cha tak ja ťa tu prosím, čož mi je asi riť platné :D ale mám chuť ťa cyber-zaškrtiť :* :D oh my Simon :D hlavne nech sa to vyrieši a nech sú spolu. Žiaden Keaton. Nech jej povie že to je len April fool. Ja asi upadnem do depresie kým sa dočítam ďaľšej časti a kým sa asi dočkám, že budú spolu budem mať napísaný zoznam možných spôsobov samovraždy :P krásne píšeš, aj dej je (bol) super, len teraz je to doslova na riť a v riti :D naozaj pekne, len moje háro to asi neprežije :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím úplne :D len dodam že chudák mel :( a protektor.pls nová časť ;)

      Odstrániť
    2. :D :D :D Miškaaa :D :D :D treba trošku vzruša inak by to bolo nudné :D nechaj sa prekvapiť, ako to pôjde ďalej :) a dúfam, že vlasy máš všetky :D a ďakujem krásne aj tebe Juli :) a Protector nie je moja poviedka, takže čakám, kým dostanem na mail novú časť :)

      Odstrániť
  10. Vies co ? Zabi ma :D uplne kludne ! :D aaaach je to paradne :) aj ta jednodialovka/viacdielovka je uplne super :3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nie, nie, nie! Prosím ta velmi ta prosím nech mu povie pravdu!! nech sa pred ním rozplače a nech mu úplne všetko poviem prosíím ta :( ja už to nezvládam proste pri tvojich pribehoch mávam úplne kolapsy oni sa NEMÔŽU rozísť.. konečne sú spolu, konečne si to vyriešili a teraz tam tento príde -_- nech mu to poviem prosím lauri budem ťa milovať ak mu to povie prosím ta :)) inak krásna časť normálne napíš knihu:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uvidime ci povie ci nie :) ďakujem krásne a kniha sa bude písať len potrebujem nejaký nový super nápad :D

      Odstrániť
  12. rychlo dalsiu :) preco to tak napinas? :D ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) aby ste sa o to viac tesili na novu cast :D

      Odstrániť
  13. Cíííí kokós! Já nemám slov! Bože, ať toho debila zajede kamión! ;DDD takový nervy! ;D rychle další jináč mě klepne pepka! ;D
    Efká(:

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Toto sa mi prestáva páčiť, ak je do Nialla zaľúbená, tak mu to všetko vysvetli, vysvetli mu aj tie fotky úplne všetko a neublíži mu tak podlo, aby sa s ním rozišla. Dúfam, že Keaton nevyhrá, pretože si to nezaslúži..ale v pohode časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. #TvojaČitateľka21. mája 2013 o 22:56

    Are you kidding me?! bože ty vieš vo mne vyvolať také neskutočne zmiešané pocity pri častiach tvojho príbehu že to až nieje možné :)) pokračuj, máš v tom riadny talent ktorý ti nikdo nemôže vziať a ktorý ti zároveň všetci závidíme :33* a teraz k tejto časti .. akože on sa ešte bude Mel aj vyhrážať?!?! Mel ho miluje a povie mu pravdu :)) ja viem že mu ju poviem.. neodolá mu a proste mu to všetko vyklopí. To ako sa jej Keaton vyhráža, to že sa s ním vtedy vyspala a on si to odfotil teraz to chce použiť ako zámienku aby Nialla odkopla, lebo ak nie tak to dá do časopisu.. Mel MUSÍ Niallovi všetko povedať a toho Keatona nech niekde zrazí autobus ;) Verím v to že nám zase všetkým nespôsobíš postraumatický šok tým, že mu povie aby sa rozišli

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne :) nemám slov ... nechaj sa prekvapit co bude :)

      Odstrániť
  16. :OOOOOOOOO I'm dead !! :( oni sa predsa nemôžu rozísť prosím jojojoj :(( krasne normálne plačem :(

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ahoj Laura. volam sa michal a pred nedavnom som objavil tvoj blog. dala mi ho kamoska lebo ona ho cita. vies som chlapec a chalani by asi nemali taketo poviedky citat no ja som sa na tu tvojy uplne namotal. kazdy den cakam na novu cast a je mi jedno ci je to smiesne alebo nie ale tvoj pribeh je pre mna ako droga som na nom zavisli. chcem sa podakovat kamoske ze mi ho odporucila a zaroven aj tebe ze ho pises je to uplne super drzim palce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ti krásne :) som veľmi rada, že sa ti páči a nie je to vôbec smiešne :) dúfam, že sa bude páčiť aj naďalej

      Odstrániť