O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 1. augusta 2013

Day 13

Téma: Kam by si sa rada pozrela alebo presťahovala?


Pánečku, už som tu asi niekoľko krát spomínala, že chcem strašne veľa cestovať a že aj mám WishList, so všetkými miestami, kam chcem ísť a neustále naň pribúdajú ďalšie. To najhlavnejšie sú asi tie klasické hlavné mestá ako napríklad Londýn (aj keď som tam už raz bola, no chcem tam neskôr aj bývať), Paríž, NY, LA, LV, Miami, Washington, Rio de Janeiro, Barcelona, Rím, Amsterdam, Madrid, Atény, Moskva, Praha, Honkong, Tokyo, Sydney, Auckland + všetky tie historické aj moderné pamiatky; ďalej tie typické dovolenkové ostrovy ako Hawaii, Filipíny, Kanáske ostrovy, Dubaj, Bora Bora, momentálne si sa iné nespomeniem; som neskutočne fascinovaná vodopádmi, takže mám v zozname hneď niekoľko: Niagara Falls, Iguazu Falls, Angel falls, El Nicho Falls, Ramona Falls, San Rafael Falls, Victoria Falls a iné; chcem ísť na mnoho známych festivalov po svete, tie naj pre mňa sú jednoznačne Tomorrowland, iTunes, Rio de Janeiro Carneval, Holi (Fetsival farieb - kde je vojna farebným práškom :D), Halloweensky festival v Saleme, Glastonbury Festival a mnoho mnoho ďalších. 

A čo sa týka toho presťahovania, tak už neskutočne dlho túžim po Londýne, no nesťažovala by som sa ani na LA :) kto vie, kde vlastne napokon skončím ;-) a vy?

6 komentárov:

  1. Fuha ale maš tých miest :).. Tak určite ja Londýn, Paríž, Rie de Janeiro,LA, Miami, Hawaii, Kanárske ostrovy, Dubaj, Bora Bora a jednoznačne Rio de Janeiro Carneval :)...A verím, že prejdem každé jedno z nich :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš krásne cestovateľské želania :3 Keď sa tak nad tým zamyslím, mám podobné :D Ale ten festival v Saleme ma fakt zaujal! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :D ja som sa o nom dozvedela len nedavno ale raz tam budem :D jednu taku scry noc hadam prezijem :D

      Odstrániť
  3. Teraz sme si sadli presne také isté mestá chcme aj ja navštíviť .... len niesu prachy :D ... a taktioež Londýn alebo Írsko :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ani u mna :D ale raz budu ... a ja pojdem na cestu okolo sveta :D

      Odstrániť