O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 29. augusta 2013

Love Me For Me 23

tak tu teda máte vytúženú časť :) no upozorňujem, že v zálohe mám zatiaľ len ďalšie dve časti a neviem ako rýchlo budem schopná písať ďalšie, keďže už pomaly začína škola a ja budem musieť vhupnúť do maturitného ročníka ... desím sa toho :/ hádam budem stále schopná pridávať časti dosť často :) držte palce a užite si časť :)


Odrazu, neviem, čo ma to pochytilo, som prekonala posledné centimetre medzi nami a priložila som svoje pery na tie jeho. Zavrela som oči a vychutnávala som si silu okamihu, hoci trvala len chvíľku. Potom som sa spamätala a rýchlo som sa odtiahla. Zahanbene som sa pozrela do zeme a ticho som zamrmlala:
„Prepáč.“
„Nie, toto ti neodpustím,“ riekol Louis a ja som sa naňho prekvapene pozrela. Pohľad mal vážny a ja som sa zľakla. Dokelu, čo som to spravila?! Prečo som to musela pokaziť?! „Nemala si sa odtiahnuť,“ usmial sa a odrazu som opäť cítila jeho pery na svojich, no tentoraz o niečo dlhšie.
O môj bože! Môj prvý bozk! uvedomila som si. Je dokonalý, usmiala som sa v duchu. V tej chvíli sa Louis na pár milimetrov odtiahol a zahľadel sa mi do očí. Cítila som, že chce niečo povedať, no nevie nájsť slová, tak som mu to uľahčila. Zdvihla som ruku a položila som mu ju na líce. Láskavo som sa mu pozrela do očí a usmiala som sa. Následne som sa opäť priblížila k nemu a znovu som ho nežne a pomaly pobozkala.
Keď sme sa od seba napokon odtiahli, obom nám na perách svietil úsmev a v očiach nám horeli ohníky. Louis otvoril ústa, že niečo povie a potom ich opäť zavrel. Akoby nemal slova. Len sa na mňa prihlúplo uškŕňal a ja som mu to rada opätovala.
„Takže to na štadióne, keď si sa tak zlato zamotala ... chcela by si to?“ zvážnel na chvíľu Louis a skúmavo sa na mňa zahľadel. Na slová som sa ešte necítila, tak som sa opäť nahla a krátko som ho pobozkala.
„Stačí ti takáto odpoveď?“ usmiala som sa.
„Bohato,“ uškrnul sa a cinkol mi palcom po nose. „Rád by som tu ešte ostal, no asi by sme už mali ísť spať. Harry bude aj tak vyzvedať, takže sa k spaniu skôr ako o hodinu nedostanem.“
„Harry?“ nechápala som a Louis na vysvetlenie namieril prst na okno na poschodí. Keď som sa tam pozrela, videla som len, ako sa pohla záclona a domyslela som si, že v tej izbe spí Harry a celý čas nás sledoval. „Tak poďme,“ usmiala som sa a Louis mi pomohol sa postavil. Ruka v ruke sme vošli do domu a vyšli na poschodie. 
„Tu je tvoja izba. Ja spím s Harry v mojej,“ usmial sa a ukázal na dvere za mnou. Ani som sa neotočila a hľadela som priamo na neho vysielajúc do vzduchu moju tichú žiadosť. Louis sa len usmial a podišiel ku mne. Krátko priložil jeho pery na tie moje a vtisol mi nežný bozk.
„Dobrú noc,“ usmial sa, keď sa odtiahol.
„Tú najlepšiu,“ uškrnula som sa a zmizla som v izbe. Len čo som za sebou zavrela dvere, nadšene som začala poskakovať a mlčky som sa radovala. Najlepší deň môjho života. Vlastne noc, pomyslela som si a so šťastným úsmevom na tvári som sa hodila na posteľ.
Zahľadela som sa do stropu a v mysli som si prehrávala posledné okamžiky. Pri spomienke na Louisov bozk som sa prstami dotkla pier a nemohla som uveriť, že sa to naozaj stalo. No taktiež som nemohla uveriť, že som sa odvážila a iniciovala to. Našťastie sa to vyplatilo a teraz som bola najšťastnejšou osobou na svete. Zoey a Louis. Louis a Zoey.
Nie, nie. Je to Ashley a Louis. Louis a Ashley, ozvalo sa moje druhé ja a môj úsmev hneď zamrzol. Čo bude, keď sa to dozvie? Ako zareauguje? A vlastne, dozvie sa to vôbec niekedy? Čo ak bude stále chodiť s Ashley a Zoey ostane bohom zabudnutá na univerzite? Nemohla som už ďalej takto myslieť. Nemohla som sa neustále báť, že sa to prevalí. Musí sa to dozvedieť odo mňa. Len čo to bude možné, prediskutujem do s Ashley a poviem Louisovi pravdu, rozhodla som sa a s tou myšlienkou som zaspala.

„Harry! Okamžite mi vráť moje traky!“ začula som krik z chodby a hneď som sa prebudila. Spočiatku som sa nechápavo obzerala okolo seba, no potom som si spomenula, že sme u Louisa v Doncastri. Panebože, včerajší večer! spomenula som si a na perách mi hneď zažiaril úsmev. Že sa to naozaj stalo a nebol to len sen! modlila som sa a vstala som z postele. To hneď zistím.
Vyšla som na chodbu a v tej chvíli okolo mňa preletel Harry s úškrnom na tvári. Hneď za ním bežal Louis s nahnevaným výrazom.
„Ak s nimi niečo spravíš, zabijem ťa, Harold Edward Styles!“ zakričal a zastavil sa pri mne. „Ahoj,“ usmial sa.
„Ahoj,“ zasmiala som sa. „Čo sa to tu deje? Rozhodli ste sa pobudiť celý dom?“
„Harry zo seba robí zase paka,“ prevrátil očami a oprel sa rukou o zárubňu na dverách. „Ako si sa vyspala?“
„Skvelo,“ usmiala som sa. „A ty?“
„Taktiež,“ uškrnul sa.
„Splachujem ich!“ ozvalo sa odniekiaľ a Louisov úsmev v momente zamrzol.
„Hneď som späť!“ riekol a rozbehol sa preč. Ja som sa len s úsmevom za ním pozerala a nechápavo som krútila hlavou. No čo. Počkám ho dole. Určite tam už niekto je. Neexistuje, aby teraz ešte niekto spal.
„Ahoj, Ashley,“ privítala ma Louisova mamka.
„Dobré ráno, pani Tomlinsonová,“ usmiala som sa vo dverách.
„Aká pani Tomlinsonová. Volaj ma Johannah. Aj teba zobudili tí uličníci?“
„Tak nejak,“ zasmiala som sa. „To tu máte stále?“
„Väčšinou. Aspoň to tu trošku ožije, keď sem prídu,“ uškrnula sa. „Čo budeš na raňajky – toasty, hrianky, vajíčka, slaninu?“
„Tie toasty, poprosím,“ riekla som a posadila som sa za stôl. „A kde sú ostatní?“
„Určite sa ešte pokúšajú spať,“ zasmiala sa Johannah. „Sme asi jediné, ktoré to vzdali.“
„Ja toho Harolda raz zabijem,“ vošiel do kuchyne zamračený Louis. „Dobré ráno, mami,“ usmial sa na ňu a dal jej pusu na líce. Následne si sadol vedľa mňa a prikryl moju ruku tou jeho. Fajn, takže sa mi to nesnívalo, usmiala som sa v duchu.
„Čo ti vlastne spravil tentoraz?“ vypytovala sa jeho mamka.
„Vzal mi moje posledné traky. Samozrejme, že už nežijú,“ povzdychol si.
„Čo ti s nimi spravil tentoraz?“
„Spláchol ich. Takže keby náhodou nefungoval záchod, vieš prečo,“ dodal na vysvetlenie. „Ten asi nikdy nedospeje.“
„To hovorí ten pravý,“ zasmiala sa Johannah a vrátila sa k vareniu.
„Mám pocit, že zmizneme preč bez neho. Kľúče mám,“ uškrnul sa a vybral ich z vrecka na rifliach.
„Ty by si ho tu nechal?“ nadvihla som obočie no na perách mi žiaril úškrn.
„To je len drobný zlomok toho, čo som mu chcel spraviť. Zaslúži si to,“ zamračil sa. „Ty ešte nevieš, aký som citlivý na traky.“
„Tak to teda neviem,“ zasmiala som sa. „A radšej ani nechcem vedieť.“

„Tak poď, najeme sa a pôjdeme. Harry si vezme taxík, ak bude niekto ochotný s ním ísť až do Londýna alebo pôjde vlakom,“ pokrčil plecami Louis a ja som sa opäť musela zasmiať. Tí dvaja sa behom sekundy dokázali zmeniť z najlepších priateľov na súperov na život a na smrť. No čo už. To je medzi nimi, pomyslela som si a s chuťou som sa pustila do lahodných raňajok. 

35 komentárov:

  1. :')))) krááásne :)
    Asi by som ich zabila,ekby ma zobudia !
    Rýchlo pridávaj ďalšiu, píš nové časti do zásoby a kašli na školu! prvé dva týždne sa neučííí ! (Hádam )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiez asi :D :D sa ti povie kasli na skolu :D lenze nemozem, bo ked sa nedostanem do Anglicka na vysoku tak konec pre mna :D

      Odstrániť
    2. Fúúú ty chceš ísť na vysokú do anglicka ?? (či strednú? Fuck neviem koľko rokov máš)
      Aj ja som snívala,že pôjdem do Anglicka ale odradilo ma tých 10 000 Eur na jeden semester :''(((

      Odstrániť
    3. 18 mám a práve maturujem :) áno, Anglicko je môj sen a aj mám odtiaľ lepšie predpoklady na prácu ako zo slovenskej školy :) predsa len, zahraničie :) približne sa platí 9000 na rok v priemere na školách ale je možnosť pôžičky, ktorú ponúka britská vláda a ktorú môžem splácať až po doštudovaní ak budem zarábať minumálne 25,000 ročne :) keby som takú možnosť nemala, tak by som to finančne nezvládla v žiadnom prípade :)

      Odstrániť
  2. ááááá :) to je aké dokonalé :) a jak sa pri nej zastavil a áááwww :) usmievam sa ako idiot :DDD :) ale juuuuuj :3 ♥ rýchlo dalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kráásne, krásne, krásne :) nemôžem sa dočkaať ďalšej :) len sa bojím toho keď mu to Zoey povie, ale ty too určite nejako dobre napíšeš :) je to proste per-fect :D :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to dokonalé. :) Presne také, aké by to malo byt. :) Uz sa len bojím co sa stane, ked mu to povie. A prosím pís dalej. Ked budes mat volnú chvílku a tak. Na cast od teba si pockám rada. Tesím sa na dalsiu. *.*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krááása :))) sú spolu strašne chutní :3 len prosím, neprestávaj s písaním ... to by som nezvládla :( ja sa tak strašne bojím keď mu to povie ... oni sa nemôžu rozísť !! a tie traky :3 a te Harold :3 veľmi sa teším na pokračko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dokonalé! Strašne veľmi sa mi to páči :) Teším sa na pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. velmi sa teším na pokračovanie. .plls daj čo najskor :) :) dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. neviem sa dočkat ako to Louis zoberie ked mu povie kdo naozaj je ...ale teším sa...krásne, bombastický celý pribeh :D :) :) :) velmiii sa mi zapáčil. už od uplneho začiatku , len tak dalej :) Veroni

    OdpovedaťOdstrániť
  9. opet otrasstny prybeh!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. niekoho to bavi :D kludne v tom pokračuj :) nech sa podozvedáme, ako veľmi nudný život máš :D

      Odstrániť
    2. Ach dievčatko chod si zašit hlavu pod perinu a nevychadzaj ! Byt tebou lozim po kanaloch ;-) a nikde by som nič nepisala pretože by som sa dost hanbila za svoju gramatiku :-) chod sa hrat do pieskoviska stavat z neho hrady piecť kolačiky a tu daj pokoj ;-).. Nikto nie je zvedavy na tvoju ubohost ...

      Odstrániť
  10. Ja nemam nudni zivod!ja iba komentujem tvoj prybeh ktori nema zmisel...a ja mam obrovitanske pravo na to abi som komenrovala tvoja otrastni prybeh! fuj fuj fuj bla bla blaa si sprosta a hlupa jezybaba...o van direktion skupyne nevyes nic...a nepys tu prybehi s lujzom lebo on je ipa moj!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dievča, ty si dobre trafené :D pekne si nás pobavila :) myslím, že taký slovník pravopisu by sa ti zišiel ;)
      Toto je jedna z najlepších autoriek, tak by si sa láskavo mohla zdržať. Poviedka je to úžasná, tak nechápem, čo máš za problém. Sa radšej písať nauč a oceniť skvelú prácu druhých :) len taká rada do života.
      Prejdem k časti :D fakt je to skvelé. Všetku tvoje poviedky milujem, sú úžasné :) som zvedavá, či ho tam naozaj nechajú :D neviem sa dočkať ďalšej časti, tak šup šup ;)

      Odstrániť
    2. Dievča, ty si dobre trafené :D pekne si nás pobavila :) myslím, že taký slovník pravopisu by sa ti zišiel ;)
      Toto je jedna z najlepších autoriek, tak by si sa láskavo mohla zdržať. Poviedka je to úžasná, tak nechápem, čo máš za problém. Sa radšej písať nauč a oceniť skvelú prácu druhých :) len taká rada do života.
      Prejdem k časti :D fakt je to skvelé. Všetku tvoje poviedky milujem, sú úžasné :) som zvedavá, či ho tam naozaj nechajú :D neviem sa dočkať ďalšej časti, tak šup šup ;)

      Odstrániť
  11. Och :-D normalne že och :-D stratila som slova uplne som z tejto časti v prdeli :-O nič krajšie som asi nečitala :-O dievča zabijaš ma každym dňom :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Laurka moja zlate to len ty si trafeno!ja nykoho nezabavam!mam urobeno zakladnu skola tak co tu pyses!bol som jednodkarka a viem ty tu napysat lepsie pribeh!ja som napisal cervenu ciapocka.a aj try kozliatka!tak neviskac malinka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD už dolho som nemala takýto zachvat smiechu :D :D :D :D :D prosím ťa na kolenách, pokračuj :D :D :D :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Odstrániť
    2. Jaki to tu zachvta smyechu?Prco sa mi smejes? Sy len zla dyevca ktora nevye nic !Ja som autor knyhi try kozliatka a cervenu cyapocku...A nepys tu pribeh z vam direktion lebo ony su mojy!ja som uz aj stretla ich a ti nye hahaha

      Odstrániť
    3. prečo sa ti smejem? :D :D :D :D na tých tvojich zrelých komentároch a dokonalej gramatike :D :D :D na tvojom sposobe vyjadrovania, ktore svedci o tvojej zrelosti - zla jezibaba, prepáč, malo to byt zla jezybaba :D ale zla dyevca :D :D na tom sa predsa nedá nesmiať :D :D tu tvoju knihu si teda urcite kupim a dennodenne s nou budem zaspavat, aby som sa posmiala :D :D a neboj sa, na nepisem pribehy o vam direktion takze si nemusis robit starosti :D neviem, kto to je ale kludne si ich nechaj vsetkych, ak sa ta nezlaknu a neutecu od teba na sto mil :D :D :D :D boze moja :D na zemi som od smiechu :DDDDDDDDDDD

      Odstrániť
    4. No a co? zla jezybaba je dobre napysano!idem sa ucyt do londonu a pojdem sa vydat za najla a za lujza a za heriho a za zejna a za lijama!a ti pojdes sa do kosa hrabat!a nykdo neutece nanikolko myl )a take slovo ze myl any neeksistuje(!A aby sy vedela lujz ma fcera poprosil o kuru!

      Odstrániť
    5. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD o kuruuuuuu :D :D :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Odstrániť
    6. Mam pocit, že sa nesmeje len Laura :D :D :D prisahám, že ty si najtrafenejšie dievča aké som kedy videla :D a to som ich fakt videla milion :D Ty keď si dokázala napísať dajaký príbeh ta ja sa volám Maria Terezia a mám 16 deti :D :D ak ovšem vieš kto to je :D:D..Iť sa šturiť do pieskoviska zahrab si hlavu pieskom abo stavaj z neho hrady a peč kolačiky a netrep sa tam kde ťa nikto nechce a kde nikto nie je zvedavý na tvoju úbohosť a gramatiku, ktorú tu prezentuješ..

      Odstrániť
    7. Úplne súhlasím :D Tak toto je uz fakt trafené. A tá gramatika. Tak dobre som sa uz dlho nezasmiala. :D
      A len pre tvoju informáciu. Párkrát to este môze byt aspon smiesne, ale potom to je uz iba trápne.

      Odstrániť
    8. Oh dear goodness :D :D ty kokos dobre som sa zasmiala :D dievča, ak mi dáš tvoju adresu, normálne ti pošlem všetky gramatické slovníky aké nájdem :D A to scela zdarma !! Láskavo sa do Laury nenavážaj a radšej ani nekomentuj ak nevieš odceniť skvele písanú poviedku ;) len teraz rozmýšľam či si naozaj tak nekonečne tupá, alebo si nám len chcela spestriť deň ...

      Odstrániť