O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 4. mája 2014

Nová časť

Ahojte :)

Ako prvé by som sa chcela poďakovať za podporu v komentároch v poslednej časti :) je úžasné mať tak skvelé čitateľky :)
Ďalšou vecou však je, že s blížiacimi sa maturami nemám čas na nič. Doslova. Celé dni len sedím pri knihách, vypracovávam si maturitné zadania a učím sa ich. A keďže som si ešte dala aj piaty voliteľný predmet, je toho ešte navyše. Takže vás prosím o trpezlivosť a podporu aj naďalej, keďže minimálne do 23.5 nebudem schopná napísať novú časť :)
Dúfam, že to pochopíte a budete mať so mnou strpenie :)

23 komentárov:

  1. Úplne ti rozumiem. Som na tom totižto podobne a ja už pomaly neviem ani kde mi hlava stojí z toľkých otázok... Prajem ti veľa šťastia pri maturite :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. My si pockame a predsa ako sa hovori na dobre sa oplati cakat :) drzim palce, urcite to zvladnes :) vela stastia :) a to iste prajem Andyke nado mnou ;)
    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ok rozumiem. Potom nám to vynahradíš.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Budem ti držať palce :) škoda, že dlho nič nepridáš, ale pri tebe sa určite oplatí čakať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prajem ti veľa šťastia! :) Čakať sa nám oplatí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bude niekedy v najbližšom čase nová časť viem že máš toho veľa a je to ťažké sama toto preživam ale príbehy su super tak veľa šťastia prajem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Cítim pridanie novej časti ;) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj tak ako matury? ;) Bude ďalšia časť nieked teraz?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hmm, niekto tu asi nezmaturoval a má zakázaný pc :P :D samozrejme žartujem, ale chýbajú tvoje príbehy, kedy plánuješ niečo zavesiť ?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Každý deň sem chodím nazrieť, či sa tu náhodou neobjavila nová časť a stále nič :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Chápem, že máš toho ešte stále veľa prijímačky na vysokú a tak a ak si dobre pamätám tak si chcela ísť do UK , takže ak sa to vydarilo, tak máš ešte k tomu aj vybavovačky všetky aby si tam mala kde byť a tak. A možno asi ani nemáš chuť, keď máš čas, no ja tu už začínam pociťovať (nie nezačínam ja ho už pociťujem hodne dlho a v hodnej miere) absťák. Surovo a tvrdo, pomaly ale isto.
    A keby je takáto pauza medzi nejakými inými časťami, ale čítala si ten koniec??!! (Jasné, že áno, veď si ho písala) Však to je totálny zabijak na takúto prakticky prestávku. Vieš čo to je? Však ma roztrhne. Každý jeden deň si čítam stále dookola tú časť, nech nezabudnem na nič. Však keď pridáš časť, tak to budú letné Vianoce pre mňa. (Fuj to má za následky ten debil zelený)
    Dúfam, že pridáš časť čo najskôr :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj chcela som sa spýtať kedy bude nová časť?! Písala si že ju dáš niekedy po 23.5. a dneska je 1.7. ;) Sú letné prázdniny takže by si mohla mať aj viacej času :) Prosím daj ju čo najskôr lebo skolabujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Bude? Chodím tu každý deň a nič nemožem sa dočkať ja viem že máš svoje povinnosti svoj život ale myslí aj na nás ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Bude už?? Alebo aspoň napíš prečo nieje aspoň sa ozvi dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  15. hi,, i like to visit this site,, have a nice day :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Joooj skolabujem uz daj prosim dalsiu cast prosim myslim ze hovorim za vsetky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahoj, chcela by som sa spýtať či ešte pridáš ďalšie časti :) mimochodom píšeš úžasne ;)

    OdpovedaťOdstrániť