O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

utorok 1. januára 2013

Coincidence 100

Tak a je tu záverečná :-) Chcela by som sa vám všetkým neskutočne poďakovať, že ste ma tak úžasne podporovali a spoločne sme to dotiahli až na stovku. Zo srdca ďakujem za každučký jeden komentár, ktorý ste napísali a dúfam, že sa rovnako budú páčiť aj ďalšie príbehy. No už nezdržujem, hor sa do čítania ;-P

Ou, a ešte ....



Epilóg
O tri roky
„No ták, kam to ideme?“ prosíkala som.
„Uvidíš. Nechaj sa prekvapiť,“ zasmial sa Harry.
„Ale no ták.“
„Ee, musíš vydržať. Je to tvoj narodeninový darček,“ riekol a podal našu batožinu nejakému chlapíkovi. Nastúpili sme do ich lietadla a ja som si urazene sadla na druhý koniec. Založila som si ruky a neprítomne som pozerala von oknom. Hlavou mi neustále prebiehali rôzne miesta, kam by sme asi tak mohli ísť, no nemala som ani potuchy, ktoré z nich to bude. Možno ani jedno.
„O takú hodinku tam budeme,“ ozvalo sa mi pri uchu a ja som si uvedomila, že je vedľa mňa Harry.
„Fajn,“ otočila som sa nadurdene.
„Ale no tak, Vicks,“ snažil sa, aby som zmäkla. Rukou mi prešiel po stehne a odtiahol ju späť. Podarilo sa mu to. Nabudil ma a vzápätí sa stiahol. Vedel veľmi dobre, čo na mňa funguje. No tentoraz mu to len tak ľahko neprejde, zaprisahala som sa a snažila som sa mu nepodvoliť. Keď zistil, že to na mňa nemá účinok, stiahol sa späť a ľahol si na posteľ vzadu.
Sčasti som si vydýchla, no sčasti ma mrzelo, že to tak rýchlo vzdal. Keby to skúšal ešte chvíľku, podvolila by som sa, pomyslela som si, no teraz to už bolo jedno. Zapla som si prehrávač a ponorila sa do piesní. Popri tom sa mi podarilo zaspať a zobudil ma až Harryho bozk.
„Sme na mieste, honey,“ usmial sa.
„A už mi povieš, kde to sme?“ opýtala som sa ho.
„Len čo vystúpime, sama to zistíš,“ uškrnul sa a tak som sa ponáhľala k dverám. Počkala som, kým nám ich pilot otvorí a vystúpila som. Obzrela som sa okolo seba – predo mnou bola akási lúka a za mnou budova letiska. Pozrela som na Harryho so zdvihnutým obočím a čakala.
„Ešte musíme prejsť cez letisko,“ usmial sa.
„Tak fajn,“ prevrátila som očami a vzala si svoj kufor. Nasledovala som ho a o pár minút sme už vychádzali von na rušnú ulicu. Obzrela som sa okolo seba a hneď som vedela, kde to sme.
„Paríž!“ zvýskla som šťastne a hodila som sa na Harryho. Skoro sme obaja spadli, no Harry to ustál a udržal nás.
„Páči sa?“ usmial sa.
„Nevidno to na mne?“ zasmiala som sa radostne. „Ako dlho tu zostaneme?“
„Bohužiaľ len na víkend. Potom sa musím vrátiť k práci,“ riekol.
„To nevadí. Užijeme si to,“ zvolala som a zastavila som taxík. Pomohla som nahádzať veci do kufra a už sme sedeli v aute na ceste do hotela. Na mieste sme len vyniesli hore kufre a Harry mi kázal sa prezliecť do nejakých šiat, a tak som si vybrala jednoduché žlté šaty a doladila k nim doplnky.

„Hotovo,“ usmiala som sa na Harryho, ktorý si vymenil tričko za košeľu a sako.
„Vyzeráš úžasne,“ šepol a pobozkal ma.
„Ty tiež,“ riekla som a spoločne sme vyšli von. Netušila som, kam ideme, len som sa nechala viesť. Pešo sme prešli cez akýsi park a zamierili sme k mostu. Najprv som si to nevšimla, no len čo sme boli bližšie, spozornela som.

„Pont  de Arts,“ povzdychla som si.
„Správne. Tu je môj druhý darček,“ usmial sa Harry a vytiahol z vrecka malú kladku v tvare srdca.
„Harry,“ usmiala som sa dojato. „Neverím svojím očiam.“
„Na druhej strane sú vyryté naše mená.“
„To je krásne. Ďakujem, Harry,“ zvolala som a vášnivo ho pobozkala.
„Pripni ju tam,“ podal mi ju.
„Spolu,“ šepla som, a tak sme podišli k zábradliu a pripli ju medzi ostatné. Už ako malá som snívala, že sem raz niečo pripnem, a teraz mi to Harry splnil. Ako to, že vie všetky moje tajné túžby, aj keď som mu o nich nevravela?

Potom sme kráčali ďalej, až sme sa blížili k Eiffelovke.
„Harry, uvedomuješ si, že mám vysoké opätky?“ pozrela som naňho, keď sme zastavili pred ňou.
„Do reštaurácie vedie aj výťah. Potom sa vyzuješ,“ uškrnul sa a tak sme sa vyviezli hore. Objednali sme si večeru a bavili sa. To bol Harryho tretí darček. Už bolo pomaly 10 hodín večer, keď zaplatil účet a viedol ma k schodom nahor.
„Ty si to myslel vážne?“ pozrela som naňho šokovane.
„To zvládneme, uvidíš,“ usmial sa, a tak som ho voľky-nevoľky nasledovala hore po tej tisícke schodov. No keď sme boli úplne navrchu, ten výhľad stál za to.
„To je krása,“ vzdychla som si a oprela sa o zábradlie. Harry ma objal zozadu a díval sa so mnou. Medzitým pozeral na hodinky a ja som premýšľala, na čo čaká. Keď som už nemohla udržať moju zvedavosť na uzde, spýtala som sa.
„Vydrž chvíľku,“ znela jeho odpoveď a pritom nespustil zrak z hodiniek. Čakala som a už som začínala byť netrpezlivá, keď zdvihol zrak a pozrel mi do očí.
„Teraz sú to presne 4 roky, čo sme spolu,“ usmial sa. „S jednou menšou prestávkou, ktorú nepočítam.“
„4 roky,“ šepla som šťastne a on ma pobozkal.
„Šťastné výročie.“
„Šťastné výročie,“ zopakovala som a opäť sa pozrela na Paríž. Po chvíľke ticha sa ma Harry spýtal.
„Vicky? Zmenila by si na mne niečo?“
Otočila som sa k nemu a hneď som odvetila:
„Samozrejme, že nie. Si dokonalý a milujem ťa takého, aký si,“ usmiala som sa. „A ty na mne?“ dodala som po chvíľke.
„No, bolo by tu niečo ...“ začal a v srdci som pocítila pichnutie.
„Čo také?“ šepla som zarazene.
„Tvoje meno. Na moje,“ usmial sa a vytiahol z vrecka na saku čiernu zamatovú krabičku.
„O môj bože!“ povzdychla som si. Na viac som nemala slov. Zarazene som tam stála a dívala som sa raz do jeho tváre a raz do jeho rúk.
„Viktória Sanchezová. Milujem ťa odo dňa, čo som ťa spoznal a či to už bol osud alebo šťastná náhoda, nikdy som neľutoval deň, čo som strávil s tebou. Len spomienka na teba mi vyčarí na perách úsmev, aj keď mám zlý deň a chcem s tebou stráviť zvyšok svojho života, pretože ma robíš šťastným ako nikto predtým. Will you marry me?“
Šokovane som pozerala do jeho očí a v tých mojich sa zbierali slzy dojatia. Chcela som s ním stráviť zvyšok života, no myšlienka na svadbu ma nikdy nenapadla. No teraz ...
„Yes, yes, yes, YES!“ zvolala som šťastne a hodila sa naňho. Prisala som sa na jeho pery a bozkávala ho tak dlho, kým nám nedošiel dych. Potom som sa trošku odtiahla a Harry mi na prst nasunul prsteň. Bol čarovný.
„Milujem ťa, Harold Milward Styles a navždy aj budem,“ usmiala som sa.
„Detto.“
„Vieš, čo ma teraz napadlo,“ uškrnula som sa.
„Netuším,“ pousmial sa a čakal, čo poviem.
„Tá scéna z vašich video denníkov počas X Factoru, kde Louis hovorí: Will you marry me? A ty na to: Simple but effective,“ zasmiala som sa a Harry vybuchol smiechom.
„Panebože, ty si to pamätáš?“ smial sa.
„Veď vieš, že som bola, vlastne ešte aj som, váš fanúšik,“ zasmiala som sa. „Pamätám si všetko.“
„A aj preto ťa tak milujem,“ usmial sa a pobozkal ma.

O dva mesiace
Bola som v hosťovskej izbe vo 1D-dome a okolo mňa lietali ľudia a dokončovali posledné úpravy. Ja som stála pred veľkým zrkadlom v bielych svadobných šatách a šťastný úsmev mi žiaril na perách.
„Tak čo, si nervózna?“ opýtal sa ma Dalibor, keď vošiel spolu so Sofiou do izby.
„Vieš, že ani nie,“ zasmiala som sa. „Som šťastná a už sa neviem dočkať.“
„Tak to aby som povedala tvojmu ockovi, nech ťa drží, aby si sa nerozbehla k oltáru,“ zasmiala sa Sofia.
„Pre istotu to sprav. Nechcem, aby bol nejaký trapas.“
„Neboj, nebude. Je to tvoj veľký deň,“ objala ma a za ňou aj Dalibor.
„Tak mi ideme dole. Príde po teba papa, keď bude čas.“
„Ďakujem,“ usmiala som sa a pozerala sa za nimi. Potom som sa pohla k oknu a vykukla som na záhradu, kde boli rozložené stoly a stoličky. Na niektorých už sedeli hostia, ostatní pobehovali hore-dolu. Telom mi začali behať mravce, taká som bola netrpezlivá.
Človek by si naozaj myslel, že budem aspoň trošku nervózna, no keď si beriete niekoho, koho milujete od začiatku a ste si istá, že s ním chcete stráviť zvyšok svojho života, načo by bola nervozita.
Opatrne som sa posadila na posteľ a čakala som. Po pár minútach po mňa prišiel otec a zaviedol ma dolu schodmi. Všetci už boli na svojich miestach, čakalo sa len na nevestu. A tou som bola ja. Usmiala som sa naňho a spoločne sme vykročili na cestičku z lupeňov ruží vedúcu k oltáru.
Len čo som zbadala Harryho, moje telo pochytila jemná triaška a nohy sa chceli pohybovať rýchlejšie. Vďaka bohu, že tam bol papa, inak by som sa k nemu asi naozaj rozbehla. Len čo sme konečne došli na koniec, otec ma predal Harrymu a obaja sme sa na seba usmiali. Podišli sme k oltáru a obrad sa mohol začať.

O niekoľko minút
Konečne sme svoji. Konečne som pani Stylesová, Harryho žena. Ten pocit sa nedá opísať. Bola som taká šťastná. Držala som Harryho za ruku a kráčala som s ním na parket. Teraz mal nasledovať novomanželský tanec, no keď sme prišli do stredu, Harry mi šepol do ucha, nech tu počkám a odišiel.
Zmätene som za ním hľadela a nevedela som, čo sa deje. Medzi hosťami to začalo šumieť a každý čakal, čo bude nasledovať. Odrazu vyskočili na mini pódium pred parketom piati chalani, ktorých som už dôverne poznala. V strede stále Harry, a keď už mali všetci mikrofóny, kapela začala hrať. Čo to ten cvok vystrája, premýšľala som, no usmiala som sa a čakala som, čo sa bude diať.
Hudba začala hrať a po prvých tónoch sa ozval Harryho prekrásny hlas. (link sem nedávam, pretože tú pesničku určite všetky poznáte – teda aspoň dúfam ;-P)

There was a time 
I was everything and nothing all in one 
When you found me 
I was feeling like a cloud across the sun 

And I need to tell you 
How you light up every second of the day 
But in the moonlight 
You shine just like a beacon on the bay 

Po prvej pasáži zoskočil z pódia a s mikrofónom v ruke kráčal ku mne. Na perách som mala široký úsmev a v očiach slzy šťastia. Ešte stále ma dokázal tak krásne prekvapiť. Cestou ku mne začal spievať refrén, pre mňa už známej pesničky z čias X Factora, a k nemu sa teraz pridali už aj chalani.

And I can't explain 
But it's something about the way you look tonight 
Takes my breath away 
It's that feeling I get about you, deep inside 
And I can't describe 
But it's something about the way you look tonight 
Girl you take my breath away 
The way
you look tonight 

Po refréne podal mikrofón tomu, čo bol najbližšie, usmial sa na mňa a chytil ma za ruku. Druhú si položil na rameno a pritiahol si ma k sebe. Spoločne sme sa začali hýbať do rytmu druhej strofy, ktorú už spievali len chalani a tancovali sme nás prvý tanec ako Stylesovci. Oprela som si oňho hlavu a telom mi pulzovalo šťastie. Teraz nás už nič nerozdelí.

*The END*

61 komentárov:

  1. Beautiful beautiful beautiful!
    And thank you for this story :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je tak krásne :) Laura, píšeš naozaj vynikajúco. Páči sa mi štýl akým píšeš, dej, zápletky, fotky ktoré pridávaš, všetko proste. Naozaj je to skvelé, úžasné, famózne,všetky slová ktoré vystihujú túto dokonalosť.
    A presne k tomuto príbehu. Čo k tomu dodať, taktiež to bolo úžasné ako všetky predtým. A že si to dotiahla až na 100. časť, tak máš môj obdiv, pretože si tam nemala nič naviac a nič ma tam nenudilo. Vždy som sa pri čítaní bavila, smiala či plakala. Dokonale si tam opisovala emócie a mohla som sa vcítiť. Proste krása. Dochádzajú mi slová a aj tak už asi trepem od veci, takže len dúfam, že s písaním neprestaneš. Či už s niekým z 1D, niekým iným či úplne vymyslenými osobami. Budem tvoja čitateľka nech sa deje čo sa deje. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ooooooooooooo :) úžasné :) som rada za taký koniec :) skvelé a strašne sa teším na niečo nové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. najkrajší epilóg, aký som čítala.:) krásne.<3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Priznávam sa, že dlho som tu nekomentovala, no teraz musím. Tento príbeh som čítala pravidelne od začiatku do konca, niekde v polke som prestala komentovať. Za jedno aj preto, lebo v chalanoch som dosť povolila. Nechcem ťa skritizovať alebo čo, tvoje príbehy sú úžasné. Aj tento bol, len tam toho podľa mňa bolo veľa. Je to tvoj príbeh, takže si písala tak ako si sama chcela a to rešpektujem. Ono to bol zas jeden z tých tvojich úžasných príbehov, len ja by som to asi urobila inak a neťahala to takto :) V každom prípade, koniec si maximálne zabila a mne sa hrozne páčil! Nebol prehnaný, ani jednoduchý. Síce by som ho ako epilóg nenazvala, ale to je len malinký detail. Do budúcnosti ti prajem veľa šťastia, nech sa ti darí či už v súkromnom živote alebo v tejto malej, možno onedlho veľkej kariére spisovateľky :) Na záver len dodám, šťastný nový rok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasný koniec! Nádherný celý príbeh <3 Fakt by sa mala stať spisovateľkou,pretože píšeš úžasne! Už sa neskutočne teším na tvoj ďalší príbeh! :) Inak mimochodom, kedy bude? :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. čo je to za pesničku??? >.<

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. chalani ju spievali pocas X Factoru :-) je to Elton John - Something About The Way You Look Tonight

      Odstrániť
    2. Šak mne je jedno kto ju spieval.. neznamená že keď to tu čítam že som ich fanúšička..

      Odstrániť
    3. tak na čo sa pýtaš ? ...:D

      Odstrániť
    4. aby som nezomrela sprostá ;) ;)

      Odstrániť
  8. nádhera, team Hicky :) úplně úžasný :')

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je tak nádherné :33 že budeš ešte písať s 1D? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Az som pri tom plakala.Planujes alebo uz pises nejaku poviedku z chalanmi z1D?;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak tento koniec ma dostal :) náádhernýý :) keby mňa tak chalan požiadal o ruku asi odpadnem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. zakončenie ako sa patrí ;).. kráása a to požiadanie o ruku.. Som zvedavá, o čom bude ďalší príbeh ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. I love u :) <3 :) krásne :) a dufam že bude aj dalši pribeh :) -Patush

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Je to krásne. No chcem sa spýtať bude preklad jednodielovky s harrym ??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vdaka :-) ano bude .. pracujem na tom len som sa zasekla a musim to dokoncit :)

      Odstrániť
  15. Super! A ďalší príbeh nech je čo najskôr, sme totižto veľmi nedočkavé si suprová :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tento príbeh bol naozaj úžastný a myslím že máš obrosvský talent najmä ho nezahod a píš dalej!... Bolo tam tolko záplietok, že som si pomaly myslela že sa nedajú dokopy, ale koniec bol naozaj krásny je to môj 1.komentár, ale dúfam že poteší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tlieskam :) Si naozaj talentovaná. Držím palce v ďalšej tvorbe. A presne tak ako si opísala ich výlet v Paríži, tak aj ja si predstavujem a dúfam v to, že sa mi to isté stane :))
    Si supeeer :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Nádherné zakončenie :D a úplne najkrajší príbeh .D škoda, že už skončil .. teším sa na ďalší, ak teda ešte budeš písať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. bože to je úplne nádherné !!!.. nechápem ako môžeš tak nádherne písať :D tento blog som našla ešte ked si písala always and forever a už vtedy sa mi tento blog zapáčil.. Myslela som že tu poviedku netrumfneš no týmto príbehom si ma zabila !!.. nádherný príbeh, s nádherným koncom.. dúfam že budeš písať aj dalej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. jemín ! :/ fňuk ! tak mi je ľúto že už je koniec !:/ ale nádherné, úplne geniálne, úžasné. keby že viem tak písať ako ty ! tvoje príbehy čítam ako si končila always and forever ! a milujem to tu ! :) dúfam že sa nechystáš končiť?! :) som tvoja verná fanúšička:D každý jeden prídeh najmenej dvakrát prečítaný ! dúfam že budeš pokračovať :) lebo ak nie !!! nájdem si ťa ! :D PO nie je veľké mesto!! :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D dakujem pekne :-) nie nechystam sa koncit :)

      Odstrániť
  21. tak strasne som sa tešila na túto časť, proste nevedela som sa dočkať :D ..och, to požaidanie o ruku :)) o takom sníva asi každá z nás :)) slzičky v očiach pri tom , romantika nesmela chýbať :)..prećítala som všetky tvoje poviedky a poviemti, že každá poviedka je vždy o niečo lepšia (aj keď nechápem ako sa to da, pretože každa je dokonala <3)a túto som si naozaj zamilovala :)) thumbs up girl ! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :-) asi je pravda je obrusovanim je kamen hladsi :-) aj ine cinnosti sa praxou zlepsuju :)

      Odstrániť
  22. je to tak krásne aj sôzi štastia mi z oka vipadli je to naozaj krásny príbeh naozaj prekrásni.vieš naozaj prekrásne písať príbehy keby som bola taká dobrá ako ty máš naozaj velký talen a šete raz prekrasni príbeh dúfam že budeš s písaním pkračovať dalej len škoda že tento príbech skončil bol prekrásni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem pekne :-) planujem este dalsi a potom uvidime :)

      Odstrániť
  23. dočítala som to už dávnejšie ..ale až teraz som si uvedomila že som ti nenapísala komentár ..viac než 377 000 návštev :O bola som tu ked ich bolo 2000 .od prvej poviedky som najvačší fanúšik tvojho písania ..milujem tvoje poviedky .ako ma dokážu vtiahnut do deja za nimi a predstavovat si že som na omegle našla muža (yes, i wish) .som rada že som ta mohla spoznat viac ako iba "tú babu z blogu " vlastne máme toho spoločného viac ako som si myslela :D . láska k sexy hercom napríklad :DD a teraz naspat k téme .koniec bol .just EPIC . krásne . čo iné sa vlastne dalo čakat :) -Klaudia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne :-) taktiez som rada, ze som ta mohla spoznat a ti sexy herci no ... aaach :-) ♥

      Odstrániť
  24. Najlepši pribeh aký som kedy čitala <3 milujem ho <3 proste píšeš úžasne ;-)je tam všetko čo by malo podľa mňa v knihe byť<3 ja som sa fakt zaľúbila do tejto poviedky :-) som strašne rada že som našla tento blog :-) si skvelá:-) a pači sa mi aj tento nový príbeh :-) dufam žesi to prečítaš :-) naozaj je toto najlepši pribeh aký som čítala a to som ich čitala veľa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. oooooooooooooo moj bože :) :)kráááásny celý príbeh...dievča , máš talent :) neskutočnýýý :) :) :) ...teším sa na na ďalšie poviedky ,ktoré si idem prečitat ...táto bola moja prvá, a bola perfektná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Bože všetky tie príbehy čo píšeš sú neuveritelné :-) Už mam vsetky precitane a teraz sa vrhnem na jednodielovky. Hrozne vsak lutujem ze uz ich mam vsetky precitane myslim pribehy a kludne by som prijala keby maju aj tisic casti a hlavne coicidence. Pises proste skvelo a dakujem za super zazitok :-) Milujem tvoje STORY :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ahoj Laura, všetky tvoje story už mám prečítané. Strašne by som si priala aby mali aj tisic castí pretože su neskutočné. Skvelo pišeš.
    Nemám slov :-)
    Tvoja verná čitatelka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. uuuu, Stylesovci :) aj ja chcem to priezvisko! Barbora Styles... Nie je to zlé :DDD ale úžasný celý príbeh <3

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Krása... mala by si vydať knihu ... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne :) dúfam, že raz sa mi to podarí

      Odstrániť