O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 19. januára 2013

Irresistible 10


Ďalší deň mi celý deň svietil na tvári úsmev a len mamka s Collinom vedeli prečo. A ešte viac ma rozosmieval pohľad na Mel, ktorá sa pokúšala zistiť, čo sa stalo. Nedarilo sa a to ju hnevalo. Večer opäť odišla von a ja som už netrpezlivo očakával chalanov. Konečne sa o 7 ozval pred domom zvuk motora a ja som nadšene vyletel von.
Tam sa už z taxíka trepali von chalani a ja som sa rozžiaril ešte viac.
„Konečne ste tu,“ zvolal som nadšene a rozbehol som sa k ním.
„Už si sa nás nemohol dočkať, čo?“ smial sa Louis.
„Už mi tu začínalo hrabať.“
„Tu? Veď je tu úžasne,“ vzdychol si Zayn. „Ten dom je úžasný a verím, že pláž a dievčatá tiež.“
„Možno. Ešte som tam nebol. Teda nie cez deň,“ usmial som sa.
„A prečo nie?“ čudoval sa Liam a podával ostatným ich batožinu z kufra.
„Kvôli Mel. Vyhýbam sa jej čo najviac, ako sa dá,“ odvetil som.
„Tak to som teda na tú potvoru zvedavý,“ uškrnul sa Harry.
„Len aby ti neprešla cez rozum,“ zasmial som sa. „Poďte dnu. Zoznámim vás s Collinom.“
Viedol som ich do domu a predstavil som im matkinho partnera. Potom som im ukázal ich izby a spoločne sme sa usadili v jednej z nich.
„Tak hovor,“ hustil do mňa Harry.
„A čo vlastne?“ nechápal som.
„Čo všetko ti spravila? Chcem sa posmiať,“ uškŕňal sa Hazza.
„Ďakujem,“ zamračil som sa.
„Ale no tak, Niall. Hovor. Nechce sa mi veriť, že by TEBA niekto nenávidel,“ pousmial sa Louis. A tak som im rozpovedal všetko od začiatku. Od prvého momentu, keď ma vraždila pohľadom. Harry sa celý čas uškŕňal a Liam sa tváril ustarostene.
„Nechce sa mi veriť, že by bola tak zlá. Prečo by ťa vlastne nenávidela? Spravil si jej niečo?“ nechápal Liam.
„Veď to, že práve nič. Nechápem, čo jej sadlo na nos. Keby bola aj k Gregovi tak hnusná, pomyslel by som si, že len žiarli kvôli Collinovi, no na mamu a Grega je ako med. Zatiaľ čo ja si to všetko zliznem,“ zachmúril som sa.
„Musí mať predsa nejaký dôvod. Možno o ňom len nevieš,“ dumal Zayn.
„A možno nenávidí nás všetkých,“ zamyslel sa Louis.
„Čože?“ nechápal som.
„Čo vieš, uvidíme, keď ju stretneme,“ pousmial sa Harry. Ten úsmev som poznal veľmi dobre.
„Neopováž sa ju baliť!“ zvolal som.
„Čože? Na nič také som nemyslel,“ obraňoval sa Harry, no všetci sme vedeli, že to bolo presne to, o čom boli jeho myšlienky.
„Dobre, kašlite na to. Poďte sa najesť,“ riekol som a viedol som ich dolu do kuchyne. Z ľadničky som vytiahol pripravené jedlo a zohrial som ho. Každý si poriadne naložil a do sýtosti sa najedli. Medzitým som spravil kávu a nalial ju do šálok.
„Čo si tu vlastne celé dni robil?“ opýtal sa ma Liam.
„Vlastne ani nič. Zachránili ste ma pred unudením sa na smrť,“ usmial som sa.
„Neboj, Nialler. To sa hneď zmení,“ uškrnul sa Zayn. V tej chvíli sa otvorili dvere na chodbe a niekto vošiel dnu.
„To je určite Mel,“ zamrmlal som.
„Poďme za ňou, nie?“ vstával zo stoličky Harry.
„Nie. Ona príde sem. Vždy si pred spaním vezme jablko a ide hore,“ odvetil som a ďalej sa venoval káve. „Hovorte niečo, nech nie je také ticho. Ako bolo doma?“
„Blázinec ako vždycky,“ zasmial sa Louis. „Ale bolo to fajn.“
„A vy ostatní?“ opýtal som sa, no nik už nestihol odpovedať, pretože sa vo dverách zjavila Mel. Všetci otočili hlavy na ňu a ona na nich prekvapene pozrela a skamenela. Kľúče od auta jej vypadli z rúk, no ona to ani nezaregistrovala. Možno mali chalani pravdu. Možno má naozaj niečo proti celej skupine.

Mel
Vracala som sa z mesta opäť o 10 a keď som prišla domov, šla som za ocinom, aby som sa ho spýtala, či môžem ísť zajtra na jachtu s Fleur a ostatnými. Chvíľu nad tým uvažoval, no napokon ho Maura presvedčila a ja som bola tak šťastná, že som myslela, že ju asi vybozkávam.
S úsmevom na tvári som šla do kuchyne po zvyčajné večerné jablko, no to, čo som tam našla, mi ho hneď zmazalo. Okolo stola sedela moja nočná mora. Piati chalani, ktorých som tak nenávidela. Teda, troch z nich. Zvyšní dvaja boli v pohode. Šokovane som zastavila a pozerala som sa na nich. Ani som nepostrehla, že mi z rúk vypadli kľúče od auta, až kým sa kučeravý idiot nezohol a nepodal mi ich.
„Ďa-ďakujem,“ šepla som a vzala si ich od nich. Strnulo som prešla k ľadničke a vybrala som si to, po čo som prišla. Z nechápavým výrazom som sa vrátila do obývačky a spýtala som sa:
„Oci, máme návštevu?“
„Oh, už si sa s nimi zoznámila?“ usmial sa na mňa.
„Nie, tak celkom. Ako to, že sú tu?“
„No, Niall ma poprosil, či by nemohli prísť, pretože im sľúbil prázdniny v Mullingari.“
„A čo Hayley? Ja som jej tiež sľúbila, že si tieto prázdniny spolu užijeme!“
„Prepáč zlato, bolo to narýchlo,“ ospravedlňoval sa.
„Takže môže prísť tiež?“ zdvihla som obočie.
„Už aj tak nás tu je veľa, ja ...“
„Nechaj ju. Ak tu môže mať Niall kamarátov, aj ona by mala môcť,“ usmiala sa Maura. Musím sa jej za to poďakovať. Opäť.
„Tak dobre. Ale len pokiaľ tu budú aj chalani,“ povolil napokon otec.
„Ďakujem, ďakujem, ďakujem,“ usmiala som sa. „Aj tebe, Maura.“
„Nie je zač,“ prikývli obaja a ja som sa nadšene vyletela hore schodmi a zapla som tablet. Aj keď nebola Hayley prihlásená na Facebooku, napísala som jej správu a šťastne som sa hodila na posteľ. Aspoň na niečo bol ten klan dobrý, pomyslela som si, no potom som sa nad nimi zamyslela.
Ako im všetkým spravím zo života peklo? Veď už mi dochádzajú nápady aj pre Nialla,“ dumala som. No potom som si spomenula, že Louis a Liam vypadávajú z kategórie pomsta. Ich sa to netýkalo. Ostávali mi už len Harry, Zayn a Niall. Čo s nimi?
Mám to,“ zvolala som nadšene sama pre seba. Konečne som prišla na to, ako ich všetkých dostanem. Harry dnes vyzeral, že sa mu celkom páčim a rád by si niečo začal, no taktiež som si nemohla nevšimnúť Zaynov skúmavý pohľad. A tak som sa rozhodla, že sa opäť raz trošku pohrám.
Plánovala som zviesť oboch, aj Harryho aj Zayna, no tak, aby to vyzeralo, akoby ma balili oni. No napokon by skončili aj tak na prázdno, pretože mám Nicka. A na Nialla už ostali ostatné vylomeniny, ktoré som sa naučila od mojich nových priateľov, plus navyše ho bude neskutočne štvať, keď budem k ostatným milá.
„A je to. Konečne bude mať po tomto lete moja duša pokoj,“ usmiala som sa do zrkadla a šla som sa umyť. Po niekoľkých minútach v sprche som sa odlíčila, umyla si zuby a uložila sa na spánok so škodoradostným pocitom. Toto bude ešte zaujímavé!

18 komentárov:

  1. Predstava ako sa.zahráva s obomi naraz je úžasná! -_-

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zaujímave a smiešne ako sa hra s niallom fak užsna čast :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nechcem tam Hayley ! :) pride mi divná :D a ked tam bude tak jedine aby obraňovala Nialla:) aby nebola Mel taka roztopašná :) ale kráásna časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. daj rychlo ďalšiu časť lebo umriem :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :DD prečo ich nenávidí? :D inak dokonaléé

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nemohla by tam záhadně přiběhnout osoba jménem Claire, střelit jí jednu zleva a zprava a stejně záhadně, jako by se objevila, zase zmizet?:DDDDDDDD
    Né, dobrý, teď vážně:D Prosííím, ať jí to mistři nějak oplatí:P:D Prosím prosím smutně koukám:D Dobrý, nejde mi to:D
    Nevím co říkat, způsobila si těma pár částmi, že ji k smrti nenávidím, asi vážně píšeš úžasně:D:P Máš už asi po x-té, co tvůj blog navštěvuju /od konce prvního příběhu:D/ , můj obrovský obdiv!% Jen tak dál:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Teda predstava ako sa s nimi oboma zahráva je brutálna :P
    Ale prečo ich tak nenávidí? Vôbec ju nechápem v tomto :D
    Inak, dúfam, že aj oni jej niečo vyvedú, že? Mám pravdu? Mám? :D Dobre, nechám sa prekvapiť, som si istá, že tak či tak to bude skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D tak tak .. nechaj sa prekvapit :) a neskor v castiach sa vysvetli preco ich nenavidi :) a vdaka

      Odstrániť
  8. Ale nech neni taká zlá.....

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nenapínaj nás davaj het :D super som zvedavá na to vysvetlenie :D

    OdpovedaťOdstrániť