O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 23. januára 2013

Irresistible 12

Bože môôôôj!!! Neverím, že táto stránka dosiahla 400,000 návštev za necelý rok ♥ zbožňujem vás všetky :-) ďakujem krásne, za každú jednu návšetvu, za každý jeden komentár - či už pochvalu alebo kritiku, za to ste a že mi dodávate silu a energiu, no najmä chuť písať. Bez vás by som to nikdy nedokázala, takže ešte raz jedno veľké ĎAKUJEM ♥ :-*


Niall
Večer sme sa vrátili z pláže, no Mel tam ešte stále nebola. Našťastie pre nás. Chcel som si vychutnať ten výraz, keď uvidí svoju izbu. A chalani takisto. Usadili sme sa do obývačky a pustili sme si film. Približne o polhodinu prišla Melanie a unavene sa zvalila do kresla vedľa nás.
Vymenili sme si prekvapené pohľady a čakali sme, čo urobí. Chvíľu len tak sedela so zatvorenými očami, a potom sa prebrala. Poobzerala sa po nás a usmiala sa na Louisa.
„Ahoj.“
„Ahoj,“ usmial sa tiež, no s troškou škodoradosti z toho, čo ju čaká.
„Inak, s Louisom som sa zoznamovala, no s vami ostatnými ešte nie. Ospravedlňujem sa za včerajšok. Som Melanie.“
„Harry.“ „Zayn.“ „Liam.“
„Teší ma,“ usmiala sa na nich a zamierila k schodom. Všetci za ňou hľadeli ako zhypnotizovaní.
„No tak, chalani. To nemyslíte vážne?“
„Naozaj si myslíš, že je až taká zlá?“ opýtal sa Liam.
„Áno, myslím.“
„Prepáč Niall, ale začínam mať pocit, akoby Louis ráno až tak nezveličoval,“ priznal Zayn.
„Je úchvatná,“ riekol zasnene Harry.
„Seriously? Vravel som vám. Je k vám milá, aby naštvala mňa. Musím zistiť, prečo ma tak nenávidí?“
„A čo keby sme to zistili my, keď sa s nami rozpráva?“ navrhol Louis.
„To nie je zlý nápad,“ prisvedčil som.
„Okay, tak ja to skúsim zistiť, keď bude dobrá chvíľa.“
„Vďaka, Loui,“ usmial som sa naňho. Na chvíľu sme potom zmĺkli a čakali. „Už by mala byť v izbe,“ dumal som. A vtedy sa ozval vydesený výkrik. Pery sa mi roztiahli do širokého úsmevu a nevládal som udržať smiech. Pozrel som na ostatných a naraz sme vybuchli smiechom.
„Tak toto vyšlo. Konečne aspoň nejaký bod na mojej strane,“ uškŕňal som sa.
O pár sekúnd na to sa na schodoch ozval dupot oznamujúci nahnevanú Melanie. No aké bolo naše prekvapenie, keď sa v dverách objavila vysmiata od ucha k uchu s miskou v ruke.
„Naozaj si si myslel, že to bude fungovať?“ zasmiala sa a podišla ku mne. Vytiahla z misky dážďovku a podržala mi ju pred očami. „Väčšina dievčat sa toho možno bojí, no ja nepatrím k väčšine. Vidíš? Nič mi to nerobí,“ usmiala sa a položila ju mne na košeľu.
„Ou, a ešte niečo,“ zastavila sa na odchode. „Vidieť tie vaše tváre, bolo na nezaplatenie,“ zasmiala sa. „Vďaka Niall. Ďalší bod pre mňa.“
Šokovane som ju sledoval, ako odchádza a nezmohol som sa na slovo. Po minúte som sa pozrel na chalanov, no tí boli rovnako zmätení ako ja.
„Je vôbec dievča?“ čudoval sa Liam.
„Určite je, a nádherná,“ slintal Harry.
„Preboha, Harold! Spamätaj sa! Je to nepriateľ!“ zavrčal som naňho.
„A silný nepriateľ,“ prikývol Louis.
„Ako môžem nad ňou vyhrať?“ zvolal som zúfalo.
„Neboj, niečo už vymyslíme,“ upokojoval ma Zayn, no veľmi sa mu to nedarilo. Keď už ani toto nefungovalo, tak potom čo?
„Musím zistiť, prečo ma nenávidí. Možno nad ňou nevyhrám spôsobom, akým sa ma snaží dostať ona, no keď ju zastavím, istým spôsobom sa mi to podarí,“ dumal som.
„Takže je to na tebe, Louis,“ poznamenal Liam.
„Skvelé,“ prevrátil Louis očami a ja som sa opäť zamyslel nad možnými dôvodmi. No ani jeden z nich nebol natoľko silný, aby robila toto.

Mel
Keď som vyšla hore do izby, zapla som si tablet a odhrnula prikrývku na posteli. Už už som sa chystala si sadnúť, keď som zbadala, čo bolo na posteli pod ňou. Vystrašene som zvrieskla a odstúpila som preč.
„Niall!“ zamrmlala som jeho meno ako nadávku. „Nesmiem ukázať svoju slabosť!“ zaumienila som si a schytila misku zo stola, kde boli včera oriešky a premohla som svoj strach, aby som to všetko hodila do nej. Potom som rýchlo zišla dole a nahodila som suverénny výraz. S úsmevom som vošla do obývačky.
„Naozaj si si myslel, že to bude fungovať?“ zasmiala som sa a podišla k nemu. Vytiahla som z misky dážďovku a podržala mu ju pred očami. „Väčšina dievčat sa toho možno bojí, no ja nepatrím k väčšine. Vidíš? Nič mi to nerobí,“ usmiala som sa a položila mu ju na košeľu.
„Ou, a ešte niečo,“ zastavila som sa na odchode. „Vidieť tie vaše tváre, bolo na nezaplatenie,“ zasmiala som sa. „Vďaka Niall. Ďalší bod pre mňa.“
So spokojným pocitom som odišla naspäť do izby a tešila som sa ďalšieho víťazstva. Aj keď som sa preň musela premôcť. Len čo som sa ocitla vo svojej izbe, spláchla som tú háveď do záchoda a dôkladne som si vydrhla ruky. Nemohla som zniesť ani len pocit, že som tú dážďovku držala.
Napokon som sa vrátila do izby a zapla si tablet. Skontrolovala som správy na Facebooku, no nič ešte neprišlo. Dumala som nad tým, kde asi Hayley je, že mi neodpisuje. Možno išla na dovolenku s rodinou, a tak musím vydržať.
Zatiaľ sa pekne pohrám rozdelením tej skupinky, pomyslela som si a chystala som sa zrealizovať svoje činy. Zišla som dole a na dverách do obývačky som sa zastavila. Všetci hľadeli na telku a nevenovali mi pozornosť. Hypnotizovala som Zayna pohľadom, aby si ma všimol, až napokon otočil hlavu a jeho pohľad zavadil o môj. Usmiala som sa a zmizla som v kuchyni.
Vzala som si jogurt a čakala. Netrvalo dlho a objavil sa v dverách.
„Ahoj,“ usmiala som sa nenútene a ďalej som sa venovala jogurtu.
„Ahoj,“ uškrnul sa a prisadol si oproti. „Si dobrá.“
„Hmm?“ zdvihla som hlavu a pozrela som sa naňho.
„To s tými červami. Vážne som si myslel, že podľahneš,“ usmial sa.
„Nie som slabá nátura. Znesiem veľa.“
„To vidím. Aj nápadov na znepríjemnenie života máš očividne veľa.“
„To áno,“ usmiala som sa. „Ale tebe ho znepríjemňovať nemusím.“
„Tak to som rád. Nerád by som ťa mal za nepriateľa.“
„To ti verím.“
„Aj keď sa hovorí, že nenávisť a láska majú k sebe blízko.“
„Čo tým myslíš?“ zaujímala som sa a pritom som ho zvádzala pohľadom a gestami. Videla som, ako sa namotáva, aj keď už predtým bol zo mňa paf.
„No, že na druhej strane by nebolo od veci, keby si ma nenávidela.“
„Ach tak. Môžem nad tým pouvažovať, no neradila by som ti to. Nie vždy sa nenávisť prelína s láskou,“ zasmiala som sa.
„Uvidím, či to nerisknem,“ usmial sa Zayn tým svojím zvádzajúcim úsmevom, no ten na mňa nepôsobil. Mala som priateľa a ľúbila som ho, čiže jeho šarm na mňa nemal účinok. No aj tak som sa tvárila, že áno. Veď o tom nemusí vedieť.
„Na tvojom mieste by som si to poriadne rozmyslela,“ uškrnula som sa a zdvihla som sa na odchod. No pred tým som ešte podišla k nemu a prstom som mu prešla po košeli cez hruď. Cítila som, ako stuhol a zasmiala som sa.
„Dobrú noc,“ žmurkla som naňho a zmizla som na schodoch. Spokojná so svojou prácou som sa zavrela v izbe a pripravila sa na spánok. Jeden v hrsti, dvaja zostávajú.

17 komentárov:

  1. :D :D :D :) ... ja s apri tom až musím smiať ... super to je! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wowky :D úplne nádherný príbeh , síce často nekomentujem, ale je skvelý :D Som zvedavá čo mu vyvedie v ďalšej časti :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherný príbeh :D Ta Mell je taká potvora hnusna :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Néééééé, Zayna néééé:(:D Ty mě vážně nemáš ráda, že?:D Ať už konečně udělá hapala bác, pjosím:(:DD Nebo aspoň vysvětli, proč ho tak nesnáší!:D Už mě to štve:D Na protest to přestávám číst!:DD /samozřejmě, dokud nepřidáš další část, no:DD/ Mimochodem.. Kdy to tak bude?:D:P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D bude vysvetlenie uz ho mam napisane len nie hned :) a cast mozno dnes :)

      Odstrániť
  5. skvele nemam slov naozaj nadhera uz sa neviem dockat na druhu

    OdpovedaťOdstrániť