O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

štvrtok 24. januára 2013

Irresistible 13


Ďalší deň som strávila celý pri bazéne, bohužiaľ aj s tými piatimi cvokmi. Otec s Maurou poslednú dobu stále niekam chodievali a nechávali nás samých, takže som mala na jednej strane pokoj a nemusela som sa pretvarovať, no na druhej strane som ich musela trpieť. Snažila som sa to ignorovať a tak som len počúvala hudbu a opaľovala som sa.
Na obed som si zaplávala pár dĺžok a šla do kuchyne sa najesť. Pri stole už sedel Harry s Louisom a na niečom sa smiali. V momente, keď som vošla, stíchli a pozreli na mňa. S úsmevom som im zakývala a zohriala som si obed. Nikto tu nevaril, takže väčšinu ľadničky tvorili polotovary.
So zohriatou miskou som si sadla k stolu a pustila som sa do jedenia. Oni dvaja sa aj naďalej rozprávali a ja som ich vôbec nevnímala. V tom mi začal zvoniť mobil.
I got my first real six-string
Bought it at the five-and-dime
Played until my fingers bled
It was summer of '69
Zachytila som Harryho prekvapený pohľad a rýchlo som zdvihla.
„Áno?“
„Ahoj, Mel. Práve som si prečítala tvoju správu. Vieš, bola som s rodičmi u starkých a tí niečo ako internet nepoznajú.“
„Ahoj, Hayley,“ zasmiala som sa. „Spomaľ trochu. Myslela som si, že budeš niekde mimo.“
„Čo zmenilo názor tvojho otca?“
„No, Niall si tu pozval menšiu spoločnosť, tak napokon povolil,“ zasmiala som sa a jedným okom som sa pozrela na Harryho a Louisa. Obaja ma upreto sledovali a hltali každé moje slovo. Usmiala som sa na nich, aby vedeli, že ich vidím a pokračovala som v konverzácii s Hayley.
„No nemyslíš vážne? Ty si užívaš prázdniny s 1D?!“ zvrieskla nahlas. Stavím sa o sto eur, že to počuli.
„Vyzerá to tak. Takže dôjdeš?“ prevrátila som očami.
„Jasné, že váhaš,“ riekla rýchlo.
„A kvôli komu?“ zasmiala som sa.
„Samozrejme, že kvôli tebe. Neboj.“
„A kedy?“
„Už sa ma nemôžeš dočkať, čo?“
„Tak kedy?“ zasmiala som sa.
„Dnes ešte nemôžem, no večer by som si zbalila veci a zajtra priletím.“
„Páni, to je rýchlovka.“
„Hádam nebudem tráviť čas vo svojej izbe, keď sa s tebou môžem rozvaľovať na pláži.
„No veď to si myslím.“
„Musím končiť. Vidíme sa zajtra, paaa,“ zasmiala sa.
„Pošlem ti na mail adresu.“
„Okay.“
„Teším sa. Maj sa,“ rozlúčila som sa s ňou a s úsmevom na tvári som zložila. Chalani na mňa upierali zvedavé pohľady, tak som sa k nim otočila.
 „Tak čo, páčil sa vám môj rozhovor s Hayley?“
„Ja, my ... ,“ zakoktal sa Harold.
„To je v pohode,“ zasmiala som sa a opäť som začala jesť. Chalani ešte chvíľu ostali a potom sa zdvihli na odchod. Chcela som ešte prehodiť pár slov s Harrym, aby som si omotala okolo prsta ďalšieho, tak som rýchlo dožula a zavolala naňho.
„Harry?!“
„Áno?“ vrátil sa späť do kuchyne s tým šibalským úsmevom.
„Chcela som ťa poprosiť, či by si mi dnes nemohol spraviť šoféra večer.“
„Šoféra? Myslel som si, že máš vodičák,“ začudoval sa.
„Áno, mám, len kamarátka ma oslavu a ...“
„Ach tak. Jasné, žiaden problém,“ usmial sa.
„Ďakujem ti,“ pohladila som ho po ramene a otočila som sa naspäť k svojmu jedlu.

„Inak, ty počúvaš Bryana?“ opýtal sa odrazu a sadol si vedľa mňa.
„Pár pesničiek, prečo?“
„Tvoje zvonenie,“ zasmial sa. „Je to jedna z mojich obľúbených. Kedysi som to ešte zo starou kapelou hrával na svadbách, keď som bol mladší,“ zasníval sa.
„White Eskimo,“ pousmiala som sa.
„Ako vieš?“ zvolal prekvapene.
„Videla som jedno video. Bol si zlatý, keď si bol mladší,“ uškrnula som sa.
„A teraz už nie som?“ zachmúril sa a ja som sa rozosmiala.
„Počkaj,“ riekla som a obzerala som si ho od hlavy po päty. „Hmm, neviem no...“
„Heej,“ zvolal so smiechom a pošteklil ma.
„No čo,“ zaškerila som sa a odniesla som tanier do riadu.
„Si potvora,“ usmieval sa Harry.
„Ja viem,“ vyplazila som jazyk. „Stretneme sa tu o 6,“ zvolala som a vyšla som opäť k bazénu. Keď sa vrátil aj Harry, tvárila som sa ani nič a v podstate som ich všetkých ignorovala. Sem tam, keď sa nik nepozeral, som na Zayna alebo na Harryho hodila letmý úsmev a hneď som odvrátila pohľad.
Krátko pred 6 som sa pobrala do izby, aby som sa prichystala na večer. Po krátkej sprche som sa prezliekla do bordových šiat s gumičkou a na nohy si natiahla vzorované punčocháče. Obula som si, ako inak, vysoké lodičky a do mini kabelky som si zbalila potrebné veci. Hotová som zišla dole a v kuchyni ma už čakal Harry.
„Môžeme ísť?“ opýtala som sa ho a on len s úsmevom prikývol. Keď sme sedeli v aute a vychádzali sme von cez bránu, neubránila som sa a opýtala sa ho.
„Čo si povedal chalanom, že kam ideš?“
„Prejsť sa do mesta,“ usmial sa.
„V podstate si neklamal,“ zasmiala som sa. „Nebolo im to divné?“
„Už si na to u mňa zvykli. Veľa krát sa chodím len tak niekam prejsť.“
„Ach tak. No okay,“ prikývla som a ďalej som sa venovala už len stromom popri ceste a navigácii. Keď sme zastavili na parkovisku, vystúpila som vonku a čakala na Harryho. No ten naďalej sedel v aute.
„Na čo čakáš?“ spýtala som sa.
„Čože?“ otočil sa ku mne prekvapene.
„Veď poď so mnou. Nebudeš tu predsa niekoľko hodín sedieť a čumieť doblba, nie?“
„Jaj, jasné. Idem,“ spamätal sa a vystúpil von. Zamkol auto a podal mi kľúče, no ja som mu ruku odsunula preč, nech si ich nechá. Bude to bezpečnejšie. V tichosti sme kráčali ku klubu a už to začínalo byť naozaj divné, keď sa odrazu ozval.
„Môžem sa ťa niečo spýtať?
„Pýtaj sa. Uvidím, či odpoviem,“ usmiala som sa.
„Tak dobre. Prečo si na Nialla taká zlá? S Louisom si sa už normálne rozprávala, aj so mnou a celkovo na nás všetkých si milá. Tak prečo Niall?“ začal a mne zmizol úsmev z tváre.
„Nechcem o tom hovoriť,“ odvetila som.
„Tak dobre, len mi povedz, či to je tým, že je populárny alebo ti niečo urobil.“
„Prepáč, ale to nie je tvoja starosť,“ odvrkla som a vošla dnu. Nestarala som sa, či ma nasleduje alebo nie. Jednoducho som kráčala priamo k nášmu obvyklému stolu a privítala som sa s partiou. Krátko po mne prišiel Harry, čo som zistila z ich prekvapených výrazov. Poznajú ho. Jasné, že ho poznajú.
„Guys, toto je Harry. Harry, to je Fleur, Claudine, Violette, Beau, Phil a Chris,“ predstavila som ich mávnutím ruky. „Harry je môj odvoz.“
Videla som na dievčatách, ako zadržiavajú zamilované vzdychy a len len že od neho nepýtajú autogram. Chalani mali zase nahnevané výrazy, akoby sa im už chystal kradnúť priateľky. Ani som sa im nečudovala. Harry si k nám prisadol a v podstate sa akoby pridal k oslave Fleur, až na to, že si s nami nepripíjal. Noc sa ešte len začala!

12 komentárov:

  1. Chudáák Niall... A mám prvý koment ako vidim :D :D tak to musí byť jasná pochvala :D takže je to dokonaléé ako vždy :D..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. D♥O♥K♥O♥N♥A♥L♥E píšeš.. ;) Je to super, dokonalé ešte neviem čo všetko.. :) máš talent. :) *Viks*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najdokonalejsie :-) :-). Som tu dlho nebola aaa posledna story suprovà a tato :-) :-). Nialla zboznujem :-) :-) ale tu ho teda zabijas:-) :-) :-) tesim na dalsiu :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. blíži sa vysvetlenie som zvedavá :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je to super dokonale naozaj už sa neviem dočkať na dalšiu :-DDDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Totáol dokonalá časť aj celá táto poviedka. Kedy bude ďalšia časť? :) *Viks*

    OdpovedaťOdstrániť