O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

streda 9. januára 2013

Irresistible 3


Ahojte, sorry, že až dnes ale včera bol trošku busy day :-)


Ani sme nemuseli zaklopať, dvere sa otvorili, keď sme boli na pol ceste a von vyšla nízka blonďavá ženská. Na tvári mala milý úsmev a utekala nás privítať.
„Vitajte,“ zaštebotala a dala otcovi pusu na líce. Bola som im vďačná, že sa tu predo mnou necmukajú. „Ty si Melanie, predpokladám,“ usmiala sa na mňa milo a podišla ma objať. Cítila som jej lásku a radosť z toho, že ma poznáva. V tom momente zo mňa spadli všetky zvyšky zábran a ja som ju začala mať rada. Plán zlyhal skôr než začal. Na plnej čiare.
„Dobrý deň, pani Horanová,“ usmiala som sa na ňu, keď ma pustila.
„Volaj ma Maura, prosím. Tak poďte dnu. Greg práve rozkladá gril,“ riekla a viedla nás dnu. Prešli sme domov a vyšli dozadu na záhradu. Napravo mali krásnu skalku a vedľa nej mini jazierko. Naľavo stál chlap, možno niečo okolo 30-ky, pri grile a snažil sa rozrobiť oheň. Nedarilo sa mu to. Za ním bol drevený stôl s lavicami okolo neho a vedľa nich hojdačka.
Maura podišla k nemu a predstavila nás.
„Tak toto je môj starší syn, Greg. Greg, to je Collin a jeho dcéra Melanie.“
Otec si s ním podal ruky a potľapkal ho po chrbte a mňa Greg jemne objal a pobozkal na obe líca. V hrudi som mala zvláštny pocit, akoby som mala rodinu. Všetci boli strašne milý a akceptovali ma. Začínala som ich mať rada a to mnou otriaslo. Za tých pár sekúnd si ma hneď získali, čo to bude, keď príde Niall? Nie, nie, nie! On si ma nezíska. Moja nenávisť k nemu tak ľahko neodpadne! povedala som si.
„A kde máš druhého?“ opýtal sa ocino.
„Mal by prísť trošku neskôr. Vraj im meškalo lietadlo,“ usmiala sa a zmizla v dome. Otec sa ponúkol, že Gregovi pomôže s ohňom a ja som tam ostala sama stáť nevediac, čo robiť. Premýšľala som nad tým, čo povedala Maura. Meškalo IM lietadlo. To znamená, že prídu všetci, nielen Niall? premýšľala som nad blížiacou sa katastrofou, no keď prišla Maura späť, vytrhla ma z mojich myšlienok.
„Pomôžem vám s niečím?“ opýtala som sa jej, keď podávala Gregovi dózu s mäsom.
„Nie, nie, moja. Len si sadni. Si predsa náš hosť,“ usmiala sa a tak som sa pobrala k hojdačke. Kým sa pripravovalo jedlo, dosť som sa nudila, tak som si z kabelky vybrala tablet a zapla internet. Popozerala som pár obrázkov na WeHeartIt a Tumblr-i a stiahla som si novú hru. Hneď som si ju pustila a zažrala sa do nej, takže som ani nepostrehla príchod posledného člena Horanovskej rodiny.
„Čau, Niall,“ zvolal radostne Greg a ja som zdvihla pohľad od obrazovky. Objali sa a keď ho Greg pustil, videla som mu priamo do tváre. Pozeral na mňa a mne sa začal dvíhať žalúdok. S radostným pocitom, že sa v mojom postoji k nemu nič nezmenilo, som od neho odtrhla zrak a tvárila som sa, že som si ho nevšimla, až kým ma nezavolal otec.
Nedobrovoľne som k nim podišla s falošným úsmevom na perách a postavila som sa vedľa otca.
„Mel, to je Niall, Maurin mladší syn. Je približne rovnako starý,“ usmial sa otec, keď mi ho predstavoval. Niall sa na mňa pozrela a srdečne sa usmial. Podal mi ruku a šiel ma objať. Prekonala som svoju nechuť a nastavila svoju hereckú tvár. No keď som ho púšťala, pozrela som sa mu do očí so všetkou tou nenávisťou, ktorá sa vo mne za tie roky nazbierala. Jeho až myklo dozadu a úsmev sa mu z tváre vytratil. Potom som sa opäť umelo usmiala a odstúpila som stranou.
„Už je všetko hotové,“ zvolala Maura radostne, keď niesla poslednú misku z domu na stôl v záhrade. Greg položil na tanier posledné kúsky opečeného mäsa a všetci sme si posadali za stôl. Otec si sadol k Maure, takže to vyšlo akurát tak, že vedľa mňa sedel práve Niall. Snažila som sa ho ignorovať, no už len jeho prítomnosť vo mne búrila žlč.
Počas jedenia sa živo debatovalo a potom padla reč aj na mňa. Maura sa ma pýtala na môj doterajší život v Dubline a na univerzitu. Milo som odpovedala a vrátila som sa späť k svojmu jedlu. Potom sa dostal na rad Niall a otec sa ho pýtal, ako samu darí v kariére.
„Ide to fajn. No najväčší podiel na tom majú naše fanúšičky. Keby nebolo ich, nikdy by sme neboli tam, kde sme, takže sa najmä snažíme ich neignorovať a obšťastniť ich,“ odvetil Niall a mne zabehla paradajka do krku. Začala som kašľať a dusiť sa, až kým ma Niall netresol silno po chrbte.
„Au,“ zvrieskla som a hodila naňho škaredý pohľad.
„Pomohlo, či nie?“ usmial sa a ja som mala pocit, že to spravil naschvál. Veď ty počkaj! pomyslela som si a rýchlo som dojedla. Potom som pomohla Maure s upratovaním riadu a pripravili sme čaj. Ponúkla som sa, že ho odnesiem, a tak som vzala tácku aj s cukrom a niesla som to cez dom na záhradu. Keď som bola s dohľadu všetkých očí, do jednej šálky som nasypala ďalšie tri lyžičky cukru a so spokojným úsmevom som to odniesla von.
Každému som podala šálku a Niallovu tú poslednú. Pritom som sa umelo usmiala a čakala som, než sa napije. Dával si načas. Tak som sa zatiaľ posadila vedľa a odpila si z môjho čaju. Počítala som sekundy, kým sa obzeral okolo seba a nie a nie sa napiť. Napokon priložil šálku k ústam a odchlipol si kúsok čaju. V tom momente vyprskol všetko von na môjho otca, ktorý sedel presne oproti nemu.
Len len že som nevybuchla smiechom. Horko ťažko som to zadržiavala, no podarilo sa, akurát kútiky úst sa mi vytiahli hore.
„Niall!!!“ zvolala zdesená Maura, pretože práve keď sa to stalo, vkročila na záhradu.
„Prepáčte, veľmi sa ospravedlňujem. Je mi to tak ľúto!“ ospravedlňoval sa červený Niall.
„To je v poriadku,“ usmial sa naňho otec a utierkou si čistil mokrú košeľu.
„Naozaj ma to mrzí. Akosi som pozabudol, že je ten čaj horúci a poriadne som si odpil,“ povedal Niall.
„To sa stáva. Naozaj to nevadí,“ riekol môj otec.
„Poďte, Collin. Dám vám niečo na prezlečenie,“ ponúkol sa Greg a Maura šla s nimi. „Zatiaľ ti to vyperiem,“ riekla a pri dome sa ešte otočila a hodila vražedný pohľad na Nialla. To som už nemohla vydržať a vyprskla som do smiechu.
„Takže to si bola ty!“ povedal nahnevane Niall.
„Ja???“ ukázala som prekvapene na seba. „Ja som len doniesla čaj. Nemôžem za to, že nevieš, že je horúci,“ smiala som sa.
„Nebol horúci. Bol presladený!“ odvetil.
„Vážne?! No toto. Kto by to bol povedal, že tam bude toľko cukru. A práve v tvojej šálke,“ uškrnula som sa a vykročila som k hojdačke, kde som mala kabelku aj tablet. Opäť som si zapla hru a Nialla som ignorovala. Len občas som mrkla na jeho nadurdený výraz a musela som sa pousmiať. Zatiaľ mi to vychádza perfektne. 

15 komentárov:

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! úžasne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow super to začína! Teším sa na ďalšiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super konečne nie je hlavná postava až tak milá :D
    Inak chcela by som sa opýtať... Myslím, že raz si sem dávala anketu o tom, že či by sme čítali tvoje poviedky aj keby si nepísala o nikom známom, o žiadnej celebrite. Bude aj niečo také, či skôr len One Direction?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano bude, raz urcite :) uz po Coincidence som planovala no ma napadlo toto a to sa nedalo s nikym tak spravit takze po tejto bude uz s neznamym :)

      Odstrániť
  4. zaslúžime si ešte jednu :D výborne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Valala som sa od smiechu po zemi. Super <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chudák Nialler .:D... Súper..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úžasnéé :) Nemám rada 1D ale toho Nialla mi bolo ľúto :D chudák :D dobre mu dala :) rýýchlo dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť