O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

sobota 31. augusta 2013

Love Me For Me 24

ďakujem vám všetkým, ktorí sa ma zastávate :) you´re the best :3 :) a k tebe, čo si "vyštudovalo" základnú školu ... tipujem, že máš tak možno 20 rokov, pretože s takouto gramatikou si normálne ani len základku skončiť nemohla, takže to tipujem na takých 5 prepadnutí minimálne ... ak sa ti príbeh nepáči, ja ti názor neberiem, no nevidím zmysel to písať na každú časť, ale ak ti to robí radosť, pokojne :D aspoň mi poskytuješ toľko radosti a smiechu, ako už dlho nie :D keď čítam tie "dospelácke" reči, tak chudnem každou sekundou 5 kíl :D :D :D :D takže pokojne pokračuj, ak nemáš čo robiť :) dostala si sa do centra pozornosti, ak ti šlo o to ... gratulujem :) mám tu pre teba pár odkazov :D napíšem ti pod nich aj preklad, pretože im určite rozumieť nebudeš, dobre? ;-)

Nenávistnici ma robia slávnou :)

Nemáš ma rada? Sadni si spolu s ostatnými ku*vami, ktoré čakajú na to, až sa o to budem starať. :D

Keď ťa ľudia nenávidia, je to preto, že máš niečo, čo chcú oni. ;)

Nenávistnici - ľudia, ktorí tajne túžia byť tebou.

Miluj svojich nenávistníkov, sú to tvoji najväčší fanúšikovia. :D milujem ťa, anonymous :D :D



O mesiac
„Nemôžem uveriť, že spolu chodíte už mesiac a ty mi o tom hovoríš až teraz!“ rozčuľoval sa Adam a rozhadzoval rukami sediac na mojej posteli.
„Prepáč, neviem, prečo som ti o tom nepovedala. Zrejme som tomu sama nemohla uveriť,“ pokrčila som plecami a hodila naňho psí pohľad.
„Neskúšaj to na mňa,“ pohrozil mi prstom, no pery sa mi skrivili do jemného úsmevu, ktorý sa pokúšal zakryť.
„Ale no tak, Adam. Hádam sa na mňa kvôli tomu nebudeš hnevať,“ sadla som si vedľa neho a štuchala som ho do boku. Adam sa pozeral do druhej strany a vytrvalo ma ignoroval.
„Adam,“ štuchla som ho. „Adaaaaaaam,“ štuchala som ho znovu a znovu, až napokon podvolil a pozrel sa na mňa.
„Fajn, ale už s tým prestaň,“ zaškeril sa a ja som sa zoširoka usmiala.
„Ďakujeeeeeem,“ hodila som sa mu okolo krku a poriadne som ho objala.
„Veď aj máš za čo,“ prevrátil očami no úsmev mu nezmizol z tváre. „A teraz chcem všetky detaily.“
A tak som spustila príbeh o zápase v Doncastri, o barbeque, o našom prvom bozku a mojom prvom bozku vôbec, o našich nasledujúcich stretnutiach – ako sme boli na Londýnskom oku, na pláži, v kine, na jeho nahrávaní, na večeri, u neho doma,...
O hodinu a pol som s rozprávaním skončila a Adam na mňa hodil blažený výraz.
„Sám som doňho zamilovaný, keď počúvam, ako mi o ňom rozprávaš,“ usmial sa.
„Len mi ho nepreber, hej,“ uškrnula som sa.
„Myslím, že orientáciu ešte nezmenil. A keby náhodou, daj mu na mňa kontakt,“ žmurkol na mňa a ja som sa rozosmiala. Dlho som sa s Adamom takto nerozprávala. Väčšinou kvôli tomu, že som sa večne stretávala s Louisom alebo som doháňala zameškané v škole. Prospech som si našťastie nezhoršila a hravo som stíhala oboje. Až na Adama. No ten s tým bol, našťastie, v pohode, tak som mu to vynahrádzala počas pár voľných minút medzi školou a Louisom.
„Kedy sa máte opäť stretnúť?“ vyzvedal ďalej Adam.
„Dnes večer. Idem k nemu,“ usmiala som sa.
„Wohohooooo,“ začal hulákať Adam a ja som ho začala jemne buchnátovať do pleca.
„Ale no ták. Prestaň,“ riekla som so smiechom. „Vôbec to tak nie je.“
„Ale iste, zlato,“ uškrnul sa Adam a ja som vedela, že mu to nevyhovorím.
„Si hrozný,“ kapitulovala som.
„Hrozný je moje druhé meno,“ zahlásil Adam a ja som opäť vybuchla smiechom.
„Už by som sa mala chystať,“ postavila som sa a otvorila som skriňu. „Čo si mám vziať?“
„Pusť ma k tomu,“ vopchal sa predo mňa Adama a začal sa prehrabávať vešiakmi. „Nie, nie, nie, príliš letné, príliš vyzývavé, dokonalé,“ rozžiaril sa a vytiahol zo skrine svetloružový top.
„Toto?“ vypúlila som oči. „Veď ten výstrih mám až niekde pri pupku!“
„Ale nepreháňaj,“ mávol rukou Adam. „Máš tam aj oveľa vyzývavejšie veci.“
„Fakt nemyslíš, že je to až príliš?“
„Určite nie. Bude ti ležať pri nohách,“ usmial sa naširoko a podal mi top.
„Tak fajn,“ podvolila som a vytiahla som k tomu farebne zladené sako a rifle. Keď som si začala vyzliekať tričko, Adam sa zháčil a prudko sa otočil.
„Vôbec ti nevadí, že máš v izbe cudzieho chlapa?“ pýtal sa ma ukazujúc mi chrbát.
„Ktorý je gay? Nie,“ zasmiala som sa. „Veď nie som nahá. Ako keby som mala plavky na pláži.“
„Keď myslíš,“ poznamenal Adam, no aj tak sa neotočil. Ja som sa len zasmiala a prezliekla som sa. Následne som sa nalíčila a z hornej polovice vlasov som si na temene spravila mašľu.
„Voilá,“ otočila som sa k Adamovi a ten sa na mňa konečne odvážil pozrieť.
„Vyzeráš úžasne,“ usmial sa a ja som sa potešila.
„Ďakujem,“ odvetila som a nahádzala som do kabelky všetko potrebné. „Nechcem byť hrubá, ale sám tu ostať nemôžeš,“ riekla som s úsmevom a Adam sa s úškrnom pobral k dverám.

„Vyhadzovať ma nemusíš,“ zatváril sa vážne a naoko urazene odišiel. Ja som sa len zasmiala a zamkla som izbu. Zišla som na ulicu a taxíkom som sa odviezla k Louisovi. O chvíľu na to som mu už klopala na dvere a Louis ma privítal nadšeným objatím a vášnivým bozkom.
„Ahooooj,“ usmial sa na mňa, keď sa odtiahol.
„Ahoj,“ uškrnula som sa a prešla som popri ňom dovnútra. „Čo si dnes robil?“
„Pozeral na hodinky a vyčkával ťa,“ usmial sa žiarivo. „A ty?“
„To vieš, flirtovala som s náhodnými chalanmi a rozdávala som svoje číslo,“ mávla som rukou a Louis na mňa zarazene pozeral. „Robím si srandu,“ uškrnula som sa a on sa roztomilo zamračil.
„To od teba nebolo pekné,“ ohrnul hornú peru ako malé trucovité dieťa a ja som neodolala pokušeniu ho pobozkať. Len čo sa naše pery spojili v jedno, truc ho prešiel a on ma začal náruživo bozkávať. Ovinula som si ruky okolo jeho krku a užívala som si tie krásne bozky, ktorých som sa nikdy nemohla nasýtiť.
Ako začala atmosféra okolo nás tuhnúť, pustila som kabelku na zem a pritlačila som sa k nemu ešte bližšie. Louis mi vošiel jednou rukou pod tričko a prstom mi prešiel po jamke na chrbte. Mierne som sa striasla od vzrušenia a z úst mi vyšiel krátky povzdych. Louis to využil a šikovne sa mi jazykom dobyl dovnútra. Vyšla som mu v ústrety a užívala som si stúpajúcu horúčavu a vášeň medzi nami.
Louis sa začal pomaly pohybovať a ja som ho nasledovala bohviekam. Jediné, na čo som sa dokázala sústrediť boli jeho sladké bozky a nežné dotyky. Odrazu som na lýtkach pocítila mäkkú pohovku a došlo mi, kam Louis mieri. A odrazu, ani neviem ako, som sa ocitla na pohovke a Louis sa skláňal nado mnou.
Čakala som v hlave nejaké poplašné zariadenie či červené svetlo, no nič sa nedialo. Bola som z toho zmätená. Ešte prednedávnom som sa ani len neotočila za nejakým chlapcom a zrazu som s jedným úžasným chodila. A navyše sa práve schyľovalo k intímnejšiemu zbližovaniu a ja som sa nebála. Nie že nebála, ja som to chcela. A veľmi.
V podbrušku som zacítila pre mňa doposiaľ nepoznané šteklenie, no nebolo mi to nepríjemné. Práve naopak. Pritiahla som si Louisa ešte bližšie k sebe a zintenzívnila som naše dotyky. Louis ma jednou rukou hladil po krku a druhú mal na mojom nahom páse, keďže tričko som už mala dopoly vyhrnuté. Nohy som mala mierne od seba, takže tam zapadla jedna Louisova a ja som v lone pocítila tlak na dôkaz jeho vzrušenia.
Opäť som čakala, že ma to vystraší a ja sa stiahnem, no nestalo sa a moja túžba sa ešte zintenzívnila. Odvážila som sa presunúť svoje ruky z jeho krku nižšie a pomaly som mu prešla po hrudi, keďže sa týčil pár centimetrov nado mnou, aby ma nepriľahol. Keď som zišla až nadol k lemu, pomaly som sa vkradla prstami na jeho nahú pokožku na bruchu a postupne som mu vyťahovala tričko vyššie a vyššie, až sa odo mňa odtiahol a s úškrnom na perách si ho prevliekol cez hlavu.
Následne sa prisal k môjmu krku a ja som opäť vzdychla od rozkoše. Šteklenie v podbrušku sa stupňovalo a ja som sa oddávala doposiaľ nepoznaným pocitom. Pomaly prešiel k ušnému laloku a jemne mi doň zakúsil, takže mojím telom prešlo zvláštne chvenie. Opäť sa stiahol na krk a postupne sa dopracoval až ku kľúčnej kosti. Odtiaľ zamieril k ramenu a prstami odhrnul ramienko topu na stranu. To isté spravil aj na druhom ramene a nato sa vrátil späť k mojím perám, zatiaľ čo jeho ruky stúpali po mojom páse nahor.
Ja som mu medzitým blúdila prstami po chrbte a hrudi a oddávala som sa jeho bozkom a dotykom. Keď už bol len pár centimetrov od mojej podprsenky, bytom sa rozľahol zvonček a Louis sa pomaly a neochotne odtiahol.

„Koho to teraz čerti nesú!“ zamrmlal a ja som sa mierne usmiala. „Hneď som späť,“ usmial sa na mňa a vtisol mi na pery ešte jeden krátky bozk a postavil sa. Kým si obliekal tričko, obdivne som hľadela na jeho jemne vypracované brucho a ramená. Mňam. Venoval mi svoj posledný úsmev a pobral sa k dverám zistiť, kto si to dovolil nás vyrušiť. Ja som si zatiaľ napravila tričko a posadila som sa čakajúc, či ten niekto bude pozvaný aj dnu alebo si to vyriešia na chodbe. 

30 komentárov:

  1. Dakuem za krasni obrazka a za popystok!voobec nie sji vtipni!a taka slovo ze Haters neeksistuju ja som vistudovala skolu oksford v londone!a nemusel sy tam pysat prekladac bo ja dovre vim po anglicgy!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o naozaj? to som nevedela, potom sa ti hlboko ospravedlnujem .. moja chyba

      Odstrániť
    2. Lali dopredu sa ti ospravedlňujem za vulgarizmy
      Krista Boha ty čo si za piču/kokota, že takto pindáš do niekoho, kto dosiahol miliónkrát viac ako TY!! Kurva keď chcem pičovať do niekoho tak sa nauč aspoň po Slovensky!! Ešte aj prvák by sa obesil kvôli tým pravopisným chybám.. Stále dúfam v to,že to robíš na schvál,nech si ťa všímame..
      Jasnééééééééééééé vieš po anglicky.. Verím ti. FÁKT! Prosím ťa ako by si sa Ty naučil/a po anglicky,keď nevieš ani po slovensky? Hmmm??
      Nie som rasista ale aj obyvatelia Luníku IX majú viacej rozumu jak ty -_- prosím už nepíš na tento blog, nie sme zvedavé na tvoje komplexy...
      Kiss my ass bb :***** (znamená to - polib mi prdel- nech nemusíš používať google translate ;) )

      Odstrániť
    3. Preboha!Najprv sa nauč normálne písať a až potom vyskakuj!!!Veď ani svoje meno napísať nevieš bez chyby xDDD Preber sa a ak sa ti tento príbeh nepáči tak nečítaj!!! A pre tvoju informáciu sa to píše Oxford ok?? A prosím daj sem link na tvoj blog ak máš rada by som si prečítala tvoje príbehy...ADIOS!!! Prejdem k story:
      Je brutálne dobrá a už sa teším na ďaľšiu....Supeeeeeeeeeeeeer xDD

      Odstrániť
    4. Pre krista dievča, tebe to nevadí, že sa tu akurát strapňuješ? ak si tak odvážna tak sem daj svoje meno a nie ako anonym :) Hej vyštudovala si jedine tak akurát špeciálnu školu s narušenými prípadmi ! A páľ do prdele odtiaľ ! Ty dievča skončíš dosť zle ;) to ešte aj moji čierni spoluobčania sú oveľa inteligentnejší ako ty ;) a to je už čo povedať, pretože tí neskončili ani tú špeciálnu školu :D Takže dievča na tvojom mieste by som sa zahrabala pod perinu a nikomu sa neukázala a už vôbec nie, aby som niekde niečo písala :) Jedine čo ti na to všetko môžem napísať je, že si VEĽMI ÚBOHÁ !! :)

      Odstrániť
    5. Ty asi vázne chces zabávat vsetkých ostatných. Ked som si precítala tvoj koment, no proste nemám slov. :) Pre tvoju informáciu: Slovo haters existuje a keby si vedela po anglicky, tak by si to urcite vedela.
      Ale to by uz aj stacilo. Prejdem k casti. :)
      Je dokonalá ako vzdy. Krásne napísané a perfektne ukoncené tak, ze sa neviem dockat dalsej. :) Snád budes stíhat písat aj cez skolu. Aspon obcas. :) A takýchto haterov si nevsímaj. No ako vidím, tak ti to ani netreba hovorit. :) Píses skvelé príbehy, ludia ich radi cítajú a to je podstatné. Len tak dalej! :)

      Odstrániť
    6. Dokonalé Laura, úžas :) ale tak doriti, predtým ako sa s ním vyspí by mu to hádam aj povedať mohla, ne ?? :D uch krása :3 :) no a teraz druhá vec ... prepáč za možné nadávky, ale kurvafix, teba to ešte baví človeče ?? Predpokladám že si nejaká adolescentná pička, ktorú buď niekto odkopol a svoje komplexy si potrebuje kompenzovať ponižovaním ostatných, aj keď unfortunatelly ti to vôbec, ale že vôbec nejde alebo si znova, adolescentná pička, ktorou tak mlátia hormóny, že keby tie hormóny mali naozaj fyzickú silu, bola by si bývala rozmlátená o zem nakašu alebo dospelá kurva, ktorá len jednoducho závidí a prahne po pozornosti :) alebo si len milá osôbka, ktorá nám len chcela predĺžiť život ;) vieš, lebo smiech predlžuje život o sedem minút :) bola ti seriózna vedecká štúdia, ktorá naozaj funguje a je ľahko aplikovateľná v praxi :) Laura, fakt geniálne :)

      Odstrániť
    7. ďakujem krásne všetkým vyššie :)

      Odstrániť
  2. Hahaha jasné ty už ale vieš po anglicky. Veď ty poriadne neovládaš ani slovenčinu. Ale inak si ma skvele pobavila :-D
    Inak táto kapitola sa ti naozaj podarila, škoda, že v tom najlepšom ich niekto musel vyrušiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak úžasná kapitola toto. Som zvedavá kto ich to vyrušil. Teším sa na pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. áá :3 dokonalé :) normálne že mám také divnéé tušenie že toto nem dobadne dobre tá návšteva.. :/ ale uvidíme možno to je len planý poplach .. :D teším sa na dalšiuu :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jak kár sa im tam trepe?? 10 centov,že je to Harold! alebo celá skupina .. Krásne ako vždy a toho lófasza si nevšímaj čo ti píše...
    Chudák Adam :( zanedbáva ho tá bosorka..
    Louiiiii :3333 najsexy nejfeši človiečik :3 kedy sa dozvie,že to je Zoe a nie Ashley??
    A BTW koľko máš rokov, ktorý ročník, aká škola a na akú školu chceš ísť do UK ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mám 18 a práve maturujem :) chodím na Súkromné bilingválne gymnázium v Prešove a ešte neviem presne na ktorú školu ale viem, že bude v Londýne :D typijem to na Londýnsku ekonomickú :)

      Odstrániť
  6. Proste úžasna časť ! :D som v koncoch :D a na 110% to bude Harold :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bože, Anonymný komentár číslo 1. nechápem na čo to komentuješ, si trápna :) ty moja zlatá nemáš čo kritizovať, akurát tak seba môžeš :) oh a prosím ak budeš nabudúce niečo komentovať aspoň sa nauč pravopis, lebo z tohto asi oslepnem, čudujem sa, že ty ešte vidíš, keď tak píšeš :) no a k časti, dokonalá ako vždy :3 ale prečo ich vyrušili? :( :DD toho čo to urobil by som prefackala :ED skvelé, rýchlo ďalšiu prosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný komentár č. 1 - no to je čosi úbohé :D nemám na to slov. Nejaké malé zakomplexované dievčatko. A tá gramatika - 0 bodov :D všetkým je len na posmech. :D No a táto časť ??? Čosi skvelé, ako aj celý príbeh. Podla mňa ich vyruší Harry alebo všetci chalani. :D Len už čakám na časť, kde sa Louis dozvie pravdu o Ashley (Zoe) ;) Ale je to, ako vždy, výborné :) a nejakými haters si nelám hlavu Lali. Máš tu kopu skvelých fanúšikov. :) teším sa na pokračovanie ;) Maggie

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krista pana boha!Vi my tu pysete ze ja bich som trafeno?A za to ze som anonimo?A co?Secki dyecata co my napysali tiyeto skarede slova boly anonimus okrem toho romea ci julyeti alebo jako sa vola!A jaki to tu pravopys? Jaaa som studoval zakladna skolu v Oksforde!A som manzelka lujza a zejna a najla a lijama a heryho!A vi ste ich any nestrerlyy hahahahaha! A otrastni prybeh uz prestaan skoncit pysat!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ze si zrejme trafená ti nikdo nenapísal preto, ze si anonym, ale preto, ze más sialené nápady. Ako ze manzelka vsetkých piatich naraz? Alebo ze si vystudovala Oxford s tou tvojou gramatikou? Prepác, ale to je vázne trafené. Potom sa necuduj, ze sa ti vsetci smejú. A na koniec Laura má rovnaké právo v písaní pokracovat, ako ty jej príbeh komentovat. Tak sa láskavo zdrz komentárov typu : "Skonci s písaním" a pod.

      Odstrániť
    2. Fajn dievča :-D ja som si ista že to na nas iba hraš a chceš sa zabavať na tom jak sa akože "rozčulujeme" ...ale na to všetko ti poviem iba jedno toto dokaže robit len ubohy a zakomplexovany človek ako ty ! Takže sa strč a paľ do prdele iba tam patriš :-) pretože sračka patri k sračke ;-)

      Odstrániť
    3. Ak sa ti tento príbeh nepáči, tak ho nečítaj. To, že si manželka chalanov z 1D :-D ... Asi ťažko budeš ich manželka, keď nevieš ani ich mená poriadne napísať :-D

      Odstrániť
  10. You´re have a very very good stories.. :D I´m from England.....And I don´t speak Slovak :( But I gave you ´re stories to the translate and I remained suprises :) You ´re stories are crazy and romantic :) Good Luck!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wow :) thank you a lot ... it´s incredible that someone from England reads my stories :)

      Odstrániť
  11. Yeah :) you're have a big talent....you're stories are amazing :D sooo good luuuck ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pardon za vulgarizmy
    Takže mila štetka ktora vyštudovala oksford si ide otvarať papulu na na skvelu autorku ako je Lali ? Tak to nie moja sa najskor nauč po slovensky a potom možeš pindať ... ano a si bitch trafeno :P

    OdpovedaťOdstrániť